Köpte nyligen en ny bil som jag blev mycket förtjust i. Volvo Ex40. Jesper som sålde den var en mycket trevlig och seriös säljare. Vi blev väl bemötta och han var mycket kunnig och hade bra tips efter... Voir plus
Köpte en lätt begagnad Volvo Ex30 I augusti hos Nybergs bil i Jkp. De hade en pågående sommarkampanj, där b.l.a 12 månaders fri halvförsäkring samt 1 fri service, skulle ingå vid tecknande... Voir plus
Min dotter lämnade in sin bil efter en parkeringsskada. När hon hämtar bilen är motorhuven omlackad men hon ser en repa vilket hon säger. Idioten säger då att det blir så efter ett tag ändå, ha... Voir plus
Bytte till vinterdäck hemma, när jag kom till fjärde däcket så sprack min nyckel till låsbulten. Åkte till Nybergs och trots att det var fullt med folk som skulle skifta däck osv så kunde dem hjälpa... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Snabb och bra service när kortläsaren…
Snabb och bra service när kortläsaren gick sönder
Aldrig mer Nybergs bil
Hade inne bilen efter sommaren hos Nybergs bil då det skakade väldigt mycket när vi körde, lämnade in den och fick besked om att det skulle vara bromsarna, dem fick tillåtelse att byta både bromsskivor och belägg. Efter detta har bilen fortsatt att skaka( inte alls som innan men då och då), en månad efter deras lagning så började samma däck att ryka, fick bärga bilen tillbaka till Nybergs och fick information att det är bromsoket som gått sönder denna gången, enligt många andra bilmekaniker är detta något som en erfaren bilmekaniker ser när man byter bromsar som de gjort på vår bil.
Fick ett otroligt nedlåtande bemötande från en personal på Nybergs bil, en attityd som skrek ”jag kan och vet bäst”.. han påstådd bestämt att bromsoket är absolut ingenting dem skulle kunna se när de bytte våra bromsar.. enligt många andra ska man smörja oket när man byter skivor och bromsbelägg men det är ingenting som Nybergs Bil i Jönköping anser att de behöver göra…
Så tack vare deras rutiner vid byte av bromsar och bromsbelägg åkte vi på att bärga bilen. Dem kan inte erkänna sitt misstag utan istället ser på oss andra som kommer dit med våra bilar att vi inte kan någonting, dem utnyttjar sin makt här!
Kommer aldrig använda mig av dem igen och jag skulle aldrig få för mig att rekommendera detta företag till någon annan!
// Tidigare trogen Nybergs kund.
Proffsigt bemötande och kvalité rakt…
Proffsigt bemötande och kvalité rakt igenom.
Stället om du vill bli ruinerad
Om ni funderar på att leasa bil, då har jag bara en sak att säga. GÖR DET MEN ALDRIG HOS NYBERGS! Det slutar med att du köpt en bil, fast du får inte behålla den.
Det var smidigt under leasing perioden på tre år, men när du lämnar tillbaka bilen så räknar dom med att få tillbaka en gammal bil i absolut nyskick.
Fick en faktura på 50.000:- för att dom skulle lacka om hela bilen och byta ut alla delar på bilen till nypris. En räkning som dom sänkte till 20.000:- efter jag ifrågasatte en gång. Men som fortfarande låg på mer än tio tusen för mycket, och därefter slutar dom att svara dig på er mejlkonversation.
Har vänner som leasat smidigt och billigt på ex Atteviks, rekommenderar istället.
Fullservicebolag
Har allt från biltvätt, hyrbil, däckhotell, olika bilmärken Volvo, Ford, Renault mm, Toppsäljare är Linus, mycket kunnig och trevlig och de har en bra verkstad. Det kan dock vara riktigt lång kö för däckbyte om man bokar när första snön just kommit. Administrationen fungerar bra. Inga som helst anmärkningar jag kan komma på.
Edit: Leasat en ny XC60 nov 2019 men den blev inte enligt min spec och försäljaren Linus viker inte en tum. Sänker från fem till tre stjärnor.
Ingen bra service
Tänkte det ville vara bra med lite service på min Volvo när jag är i sommarstugan i Sverige. Där finns endast Nyberg i Jönköping. Har tidigare använd dom, men nu går det inte längre att boka service hos Nybergs! Personlig Servicetekniker – ja tack – men han prata alltid i telefon – när jobbar han och betalar man telefontiden på min faktura? Försökt att sända en mail till förtaget och service tekniker – men ingenting händer – kanske man har tillräcklig med kunder. Har nu hittat annan verkstad.