Onlineshophrj Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ok, finally after 2 months of silence interrupted by empty promises I did receive the parcel in the end. To my surprise I must say, we had already reported a fraud. Don’t know what went wrong but thei... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Mijn vorige review is door Trustpilot verwijderd. Zoals vele reacties hieronder, heb ik ook erg lang op mijn laser moeten wachten. Begin oktober besteld, daarna ook een verhaal dat het pakket was kw... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Laser graveer machine gekocht. Ik had een paar vragen die binnen zeer korte termijn beantwoord werd Laser graveer machine voldeed niet aan de gestelde verwachting. Goed en snel contact weer gehad, m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb bij online shop hrj. Lasser besteld op statief tenminste dat dacht ik achter af was fout op foto waardoor Ik allen lasser kreeg opgestuurd na 2 mails kreeg ik netjes statief opgestuurd zonder... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

service...

Verkeerde apparaat geleverd en ook geld teruggekregen.
Dit duurde ongeveer maand.
Er speelde vanalles was het antwoord en dat begrijp ik volledig ,maar de meeste particulieren zouden afgehaakt zijn.

Ik denk een goed moment om lering uit te trekken...

ze hebben een poging gedaan in elk geval om het op te lossen

15 décembre 2025

Beste de Haan,

Vervelend om te horen dat dit proces langer heeft geduurd dan u van ons mag verwachten. U heeft gelijk dat dit sneller en duidelijker had gekund. In deze situatie speelden er intern meerdere factoren mee, maar we stellen de feedback op prijs.

We vinden het belangrijk dat dit uiteindelijk netjes is opgelost, en nemen uw opmerking zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Bedankt voor uw geduld.

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden. Kom hier zeker terug!

5 novembre 2025

Beste Murat,

Bedankt voor de mooie review!
Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen en je zo tevreden bent.
Kom zeker terug, altijd welkom :)

Gezocht Walkie Talkie

Gezocht naar een walkie talkie voor mijn kleinzoon. Aanbiedingen met diverse modellen ontvangen met diverse prijsklasse's. Prijs was netjes. Het liefst zou ik het ter plaatse ophalen maar bij Online winkel is dat niet mogelijk. Dat is eigenlijk de reden dat ik elders heb gekocht.
Vriendelijk contact op MP gehad.

4 novembre 2025

Beste Marjo,

Super bedankt voor de mooie review!
Fijn dat de modellen naar wens waren.
Helaas zijn wij echt een online winkel inderdaad maar desondanks zijn wij tevreden dat we goed contact hebben gehad en u geholpen bent.

is rilly good

Super service door Ilse ! Veel contact gehad omdat de levering snel moest voor we op vakantie gingen in zweden. En gelukt hoor
Proficiat

2 octobre 2025

Beste Tawfik,

Bedankt voor de mooie review!
Super dat het gelukt is om zo snel te leveren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Laser graveermachine is nauwkeurig.

Laser graveermachine is nauwkeurig.
Bedankt voor het leveren naar het doorgegeven alternatieve adres. Begrijp dat het niet zo makkelijk is met een zwaar pakket als deze.

3 novembre 2025

Beste,

Bedankt voor de mooie review.
Fijn dat de laser bevalt en zo nauwkeurig is.
Wij hadden inderdaad ook doorgekregen dat het aan het juiste adres bezorgd was.

Goed geholpe en vriendelijk

Goed geholpe en vriendelijk! Dank en succes

31 octobre 2025

Beste Nina,

Bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat de service naar wens was.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dropshipper

Dropshipper, beter direct bij Ali bestellen en de helft betalen.

1 novembre 2025

Beste Martijn,

U heeft ons nooit gecontacteerd.
Prijzen online kunnen verschillen, maar wij bieden Nederlandse garantie, snelle levering en klantenservice die bereikbaar is, en zijn dus geen alie zoals u het noemt.
Wij hebben sterk het vermoeden dat u een concurrent bent die ons dwarsboomt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedankt voor de goede levering

Bedankt voor de goede levering. alles is in juiste staat ontvangen.

31 octobre 2025

Beste heer Meyer,

Bedankt voor de mooie review!
Fijn dat alles goed verlopen is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden over contact en antwoord…

Erg tevreden over contact en antwoord beschrijving van product. Na bestelling direct bericht dat product is verzonden . Keurig en veilig verpakt .. ontvangst laat enige tijd op zich wachten .. doordat bij verzending geen z.g. Track en trace code beschikbaar is om zending te voldoen .

11 octobre 2025

Beste Jan,

Heel erg bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat de communicatie naar tevredenheid is verlopen en het product zo goed verpakt zat.
Wat betreft de Track & Trace, kwam deze laat beschikbaar, helaas.

Weerhaan

Ik heb onlangs mijn wind cq weerhaan ontvangen en op mijn blokhut geplaatst ,echt een leuke verrijking vanijn tuin, goed materieel en functioneerd prima

4 octobre 2025

Beste Henk,

Zijn we erg blij mee.
Leuk dat het een goed functionerende Weerhaan is die de tuin verrijkt.
Erg mooie woorden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een CO2-laser besteld en deze kwam…

Een CO2-laser besteld en deze kwam sneller binnen dan verwacht. Het pakket was groot en nam eerst half de keuken in beslag, maar uitpakken ging vlot. Het aansluiten kostte even wat zoeken ik dacht eerst dat hij niet werkte, maar er bleek gewoon een knopje achterop te zitten.

Het eerste plankje gegraveerd en ik was echt positief verrast: de letters kwamen superstrak uit. Eerlijk gezegd had ik verwacht dat het meer gedoe zou zijn, maar het viel allemaal reuze mee. Er komt wel wat rook vrij, dus ik zet het raam open, maar verder geen enkel probleem.

Ook even gemaild met een vraag en ik kreeg diezelfde dag nog een duidelijk antwoord terug. Dat geeft vertrouwen. Tot nu toe ben ik erg blij met deze aankoop!

3 octobre 2025

Beste Stijn,

Wat een mooi uitgeschreven review!
Bedankt voor de moeite die je genomen hebt om deze te schrijven.
Blij dat alles naar wens is geweest.

Lokatie spiegelkoffer met licht

Over-all een goede ervaring omdat er contact mogelijk is met de mensen achter deze online shop. Vragen worden beantwoord en het contact is persoonlijk. De ‘lokatie spiegelkoffer met licht’ die ik besteld heb is goed van kwaliteit, ik heb zin om ermee te gaan werken.
Houd rekening met een iets langere levertijd, het is nu eenmaal geen bol.com en dat is prima.
Verbeterpuntjes; Wat mij betreft mag er meer technische informatie bij het artikel staan, dat had bij mij een hoop twijfel weggenomen.
Op de verkooppagina van de koffer lieten de foto’s 2 verschillende koffers zien, dat is verwarrend.
Mvg,
Judith

3 octobre 2025

Beste Judith,

Super bedankt voor de mooie review en alle tijd die je genomen hebt om dit helemaal uit te typen.
We gaan aan de verbeterpunten werken die je genoemd hebt.
We doen ons uiterste best om zo goed mogelijk uit de bus te komen.

Goed contact gehad

Goed contact gehad, kreeg snel reactie en alles netjes geregeld. Voelde meteen betrouwbaar. Zou hier zo weer wat kopen als ik iets nodig heb.

27 septembre 2025

Beste Thomas,

Bedankt voor de mooie review!
Als ik het zo lees is alles naar wens verlopen.
Fijn dat de ervaring zo goed is geweest.

Noté 5 sur 5 étoiles

Via Marktplaats terecht gekomen bij de…

Via Marktplaats terecht gekomen bij de Online Shop HRJ. Informatie gevraagt over de graveermachinedie ik wilde aanschaffen. Ik ben heel goed geïnformeerd. Ze hebben me uitstekend geholpen. Nogmaals bedankt voor jullie hulp. Succes met jullie groei🍀💯🙏

23 septembre 2025

Beste Marinde,

Super bedankt voor de mooie review!
Heel erg lief en leuk.
Fijn dat de communicatie naar wens was en je waar nodig bent geholpen.

Vertrouwd bedrijf.

Fijn dat in deze tijd een bedrijf nog een vertrouwde uitstraling heeft!
Pijl en boog besteld en goed ontvangen, de kinderen hebben er veel plezier mee.

19 septembre 2025

Beste Stephanie,

Wat een leuke review!!
Super bedankt hiervoor en wat fijn dat de kinderen het zo leuk vinden.
We proberen elke dag onze betrouwbare uitstraling vast te houden :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Van product zoeken tot uiteindelijk het…

Van product zoeken tot uiteindelijk het in gebruik nemen was volledig naar wens.
Ook extra vragen nadien werden zeer goed beantwoord.

12 août 2025

Beste Bennie,

Heel erg bedankt voor de mooie review!
Fijn dat alles naar wens was en je het zo uitdrukkelijk benoemd hebt. Doet ons goed!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat mijn bestelling heel laat…

Ondanks dat mijn bestelling heel laat is aangekomen, wil ik toch even mededelen dat de communicatie goed is verlopen. Bedankt!

13 septembre 2025

Beste Atalay,

Super bedankt voor de mooie review na je ervaring.
Erg jammer dat het zo lang heeft moeten duren vanwege wat logistieke problemen. Dus dank voor je geduld
Gelukkig is de communicatie nog goed gegaan.

Top leverancier !!

12 septembre 2025

Beste Clemens,

Ik super geholpen door dit bedrijf

Ik super geholpen door dit bedrijf
Was eerder die week opgelicht door een ander voor 760 euro maar bedrijf komt zijn afspraken netjes na en ook gewoon telefonisch goed bereikbaar
Een aan rader dus

12 septembre 2025

Beste Ruud,

Super bedankt voor deze mooie review.
Nogmaals zoals ik al eerder aangaf vind ik het triest dat je voor dit bedrag bent opgelicht. Fijn dat wij wel aan de afspraken konden voldoen en we hopen dat dit in de toekomst ook zo blijft zowel voor jou als voor ons.
Mocht je vragen hebben, kom gerust terug of bel ons op.

📩 Onlineshophrj@gmail.com

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus