Ok, finally after 2 months of silence interrupted by empty promises I did receive the parcel in the end. To my surprise I must say, we had already reported a fraud. Don’t know what went wrong but thei... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mijn vorige review is door Trustpilot verwijderd. Zoals vele reacties hieronder, heb ik ook erg lang op mijn laser moeten wachten. Begin oktober besteld, daarna ook een verhaal dat het pakket was kw... Voir plus
L'entreprise a répondu
Laser graveer machine gekocht. Ik had een paar vragen die binnen zeer korte termijn beantwoord werd Laser graveer machine voldeed niet aan de gestelde verwachting. Goed en snel contact weer gehad, m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heb bij online shop hrj. Lasser besteld op statief tenminste dat dacht ik achter af was fout op foto waardoor Ik allen lasser kreeg opgestuurd na 2 mails kreeg ik netjes statief opgestuurd zonder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 28 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Hier een graanmolen gekocht.
Hier een graanmolen gekocht.
Maalt super, van grof tot fijn, en is makkelijk schoon te houden. Hebben mij ook een goede prijs gegeven.
Levering was zoals aangegeven binnen 3 dagen.
Contact was vriendelijk.
Al metal tevreden.

Bedankt Ilse en Robbert
Bedankt Ilse en Robbert
Ik had een glazen kookplaat besteld,maar toen het bezorgd werd was hij stuk.
Contact gehad met Ilse en alles netjes op gelost.
Ankie Sterks

Réponse de Onlineshophrj
Besteld voor op het schuurtje
Besteld voor op het schuurtje, windwijzer met zon haantje. Mooier dan ik dacht eigenlijk. Stevig spul.
Beetje gepruts met vastzetten (lag ws aan mij), maar hij doethet goed.

Réponse de Onlineshophrj
Goede communicatie maar slechte levering
Wacht na 3 weken nog op een deel van de gekochte saunakachel.
Nu alsnog geleverd.

Réponse de Onlineshophrj
Ik heb een laser graveermachine gekocht…
Ik heb een laser graveermachine gekocht bij dit bedrijf. Super! Mega vriendelijk contact gehad en ze hebben met veel geduld al mijn vragen beantwoord via de e-mail. De bestelling was er al binnen enkele dagen. Morgen de doos uitpakken, zo’n zin in.

Réponse de Onlineshophrj
Bedrijf denkt met je mee.
We hadden kweekbakjes besteld. De levertijd was veel langer dan afgesproken. Maar neem gerust contact op, want het bedrijf wil en denkt met je mee. Zodoende zijn wij er samen goed uitgekomen.

Onbetrouwbare webshop
Onbetrouwbare webshop – geen levering van dakairco van €700
Op 8 juli 2025 bestelde ik een dakairco van €700 bij Online Shop HRJ. Er werd een levering binnen 3 dagen beloofd, maar vandaag – 2 augustus – heb ik nog steeds niets ontvangen.
Ondanks meerdere berichten (communicatie verliep grotendeels via Marktplaats) krijg ik amper reactie. Geen duidelijke uitleg, geen oplossing. Ik heb hen formeel in gebreke gesteld en extra tijd gegeven voor levering of terugbetaling, maar er wordt alleen maar omheen gedraaid.
Voor een aankoop van dit bedrag is dit ronduit onacceptabel. De klantenservice laat je volledig in de steek, en je blijft achter zonder product én zonder geld.
Ik raad iedereen af om hier te bestellen. Dit voelt als oplichting. Geen levering, geen juiste communicatie, geen service.

Réponse de Onlineshophrj
Product ontvangen, maar geen fijne ervaring
Op 8 juli 2025 iets besteld, uiteindelijk bijna 2 maanden later de bestelling alsnog ontvangen. Meerdere keren verzocht om een track & trace, maar dat is blijkbaar niet mogelijk? Communicatie is ver onder de maat, reactie duurt heel erg lang of er wordt helemaal niet gereageerd.

Réponse de Onlineshophrj
Snelle levering, degelijk materiaal. Pomp werkt beter dan verwacht. Eén slang moest ik zelf nog halen, maar verder tevreden. Zou hier weer bestellen.

Réponse de Onlineshophrj
Ik heb een op 29 juni een Tennis…
Ik heb een tennismachine bij dit bedrijf gekocht. De communicatie verliep moeizaam, maar ik heb uiteindelijke de machine ontvangen

Een stans machine besteld
Een stans machine besteld, duurde anderhalve maand. Toen ik info wilde om te kopen kreeg ik elk uur antwoord. Toen ik info wilde hoe de stans werkt, en waar ik stansen kon kopen, kreeg ik pas na dágen antwoord dat ik uiterlijk morgen uitleg kreeg. En altijd mail midden in de nacht. Paar keer blijven mailen, maar op t laatst niks meer gehoord.

Oplichting!
Bestelling geplaatst op 2 juli via Marktplaats. Betaling gedaan, maar tot op heden niets ontvangen. Meneer meldt dat het verzonden is, maar kan geen track en trace delen. Contact zeer moeizaam te krijgen, telefoonnummer wordt niet beantwoord. Kortom oplichting, niets meer bij hen kopen zou mijn advies zijn.

Réponse de Onlineshophrj
Via marktplaats vliegenmepper van 40…
Via marktplaats vliegenmepper van 40 euro besteld. Elke keer een smoes waarom het er nog niet is. 06 nr word niet opgenomen oplichting niks van kopen.

Bedankt Ilse en Robbert,
Bedankt Ilse en Robbert,
3 dagen geleden een propaan oventje besteld en werkt zoals beschreven.
Blij dat jullie zo snel hebben kunnen opsturen.
Groet, Martin

Bestelling niet geleverd!
Bestelling geplaatst op 22 mei, tot op heden nog niets ontvangen. Op 2 juni werd er gezegd dat de machine die verstuurd zou worden.
Wordt niet gereageerd op mail of via contactformulier. Geen telefoonnummer te vinden van dit bedrijf

Réponse de Onlineshophrj
Wat ging van top gevoel naar een rot gevoel
Laser graveermachine besteld. Dit was de beste. Ik kreeg er een gratis module bij voor glazen te graveren. Nou kreeg het binnen (en dat was mijn eigen schuld) en hij was erg groot. Iets te groot. Er zat geen handleiding bij. Als ik iets vroeg toen ik hem wilde kopen kreeg binnen een uur antwoord. Toen ik wilde retourneren en ze zeiden je krijgt een handleiding alsnog en komt goed. Echt snelle reactie. Maar terugsturen. Geen optie. De machine te zwaar en ze hebben geen vervoer kortom dat gaat niet. Of was ineens hele hele hoge retourkosten maar iok dat ging niet want ze kunnen en willen hem niet retour. Sterker nog dan reageren ze eens in de 2 weken en dan altijd dezelfde tijd 1 uur 's nachts. Nooit meer overdag. Oke dan zelf het voorstel gedaan om alvast helft van geld te krijgen en dan retourneren. Nou geld kreeg ik wel maar toen hoorde ik niks meer heb helft van geld retour gekregen en zou een handleiding en een module krijgen. Begin april besteld... nog geen handleiding geen extra module. En zeker geen mogelijkheid tot retourneren. Dus kortom te groot apparaat kan hem niet gebruiken heb de helft van geld retour. Maar kan er niks mee dus eigenlijk voor de helft weggegooid geld. Maar aller ergste vind ik. Toen ik wilde kopen reageerde ze meteen binnen een uur. Maar als je iets wilt wat.blijkbaar niet kan dan reageren ze liever niet meer. Dus van top toen ik kochte naar nooit meer als er iets niet goed is. En of de machine wel of niet naar behoren werkt? Dat weet ik niet geen idee hoe het werkt

Réponse de Onlineshophrj
Wilde een pcp compressor kopen kosten…
Wilde een pcp compressor kopen kosten meer dan 400€. Na wat zoeken kwam ik dezelfde tegen bij AliExpres voor maar 187€. Kijk goed uit wat je daar besteld het kan je honderden euro's schelen.

L’expérience Trustpilot