Pølsesmeden Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Vi havde pølsevognen fra Pølsesmeden til vores søns 18-års fødselsdag i lørdags, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt forløb helt perfekt, og vores gæster var meget begejs... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi havde pølsesmeden til et arrangement og det levede til fulde op til mine forventninger, det hele gik fint og der var aldrig lang ventetid og pølsemanden var flink. Det er ikke sidste gang vi bestil... Voir plus

L'entreprise a répondu

Idag havde vi besøg af pølsesmeden pølsevogn til en 60 års fødselsdag. Leo som var pølsemand, kom 1,5 time før. Styrede selv med af fordele stik til pølsevognen på flere forskellige faser. Men Leo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi havde besøg af pølsesmeden i forbindelse med en rund fødselsdag. Vi fik både pølser, bøf- og flæskestegssandwich. Kæmpe anbefaling herfra. Kæmpe hit hos alle, store som små. God service. Bjør... Voir plus

1. Stand à hot-dogs
  2. Livraison de repas à domicile

Écrit par l'entreprise

Smag forskellen med Pølsesmedens autentiske pølser fra Hvidebæk – lavet med 100% dansk kød. Nyd også vores saftige flæskestegssandwich, perfekt til enhver begivenhed. Forkæl smagsløgene med Bjørns berømte chiliketchup og et bredt udvalg af drikkevarer. Book vores pølsevogn i dag og løft din event til et nyt niveau af velsmag!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

196 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Konfirmation

Vi holdt konfirmation hvor Ole kom. Alt blev aftalt med Bjørn og der var styr på tingene.

Der var enormt god betjening og overskud.

Alle gæster (44) blev mætte og glade og vi gør det gerne igen! 😛

17 mai 2022

Fantastisk service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tusinde tak for godt samarbejde og god behandling! Ole var skide god og i fantastisk humør og der var jo massere af pølser, tilbehør, smil og god behandling af mine gæster! ☺️ Jeg kan kun anbefale jer til alle jeg kender! Jeg vil i hvert fald helt bestemt bruge jer igen til (forhåbentlig) den næste barnedåb i fremtiden! 🥳

10 mai 2022

God mad og god service!

Vi havde besøg af Pølsesmeden til et firmaarrangement, og vi var mere end tilfredse! Maden var lækker og servicen i top. Der var stort set ingen ventetid på maden fordi Pølsesmeden var velforberedt på at vi ville være mange om buddet. Alt i alt en fantastisk oplevelse som gjorde et godt arrangement lidt festligere.

9 mai 2022

Skøn aften med Pølsesmeden.

Vi havde pølsesmeden hjemme privat lørdag den 7. maj 2022 og vi havde en fantastisk oplevelse. Børnene blev inviteret ind i pølsevognen og alt gik som smurt. Vi havde bestilt 5 forskellige slags pølser samt bøfsandwich og flæskestegssandwich. Super aften med OLE ved roret :-) Mange hilsner fra Alice

8 mai 2022

Réponse de Pølsesmeden

Mange tak for den fine anmeldelse og Ole er en rigtig god medarbejder
Mvh Bjørn Pølsesmeden

Super oplevelse

Kan kun anbefale pølsesmeden, som leverede en rigtig god oplevelse og nogle velsmagende pølser, og alle gæster var meget tilfredse

7 mai 2022

God oplevelse

God oplevelse. Super service og meget lækre pølser og diverse sandwich👍til vores arrangement for ca 50 personer fredag den 29. April. Kan varmt anbefale det til andre👌

1 mai 2022

Super services til spisning af ca 100…

Super services til spisning af ca 100 personer og alle var fyldt med gode pølser, bøfsandwich og flæskestegssandwich
Kan klart anbefales

10 avril 2022

Hej Rune.
Tak for den fine anmeldelse.
Det er rart at høre at ens ansatte gør det godt.
Mvh. Bjørn Pølsesmeden.

Tak for en dejlig oplevelse

Tak, for en dejlig oplevelse.
Kanon service gode pølser alt spillede bare.
Super oplevelse ved vores arrangement her ved Super Dæk Service i Glostrup.
Kan kun anbefales.
Tak endnu engang

25 mars 2022

Réponse de Pølsesmeden

Hej Stener tak for den pæne anmeldelse.
Mvh. Bjørn pølsesmeden.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service .
Helt fantastisk personale .
Pølser i super lækker kvalitet og smagte super godt .
Fantastiske sandwich .
Alt spillede til vores arrangement
Hvis det var muligt , vil vi give 6 stjerner .
Mvh Lasse & Maria

24 février 2022

Fantastisk mad og god service

Vi holdte barnedåb og havde en helt fantatisk oplevelse. God service og helt igennem fantastiske pølser med et godt udvalg af forskellige pølser og bøfsandwich. Kan klart anbefales og vi benytter os helt klart igen af Pølsesmeden.
God kommunikation hele vejen igennem.

25 janvier 2022

Kan absolut anbefales

En begravelse i disse coronatider er ikke nem
Men med opbakning fra pølsesmeden til vores arrangement bagefter var en hit.
2 timers ad libitum pølser serveret til tiden med godt humør kan absolut anbefales.

5 janvier 2022

Hej Carsten.
Tak for et godt arrangement.
En utrolig behagelig familie du har og tak for de fine ord.
Mvh Bjørn Pølsesmeden.