Vi havde pølsevognen fra Pølsesmeden til vores søns 18-års fødselsdag i lørdags, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt forløb helt perfekt, og vores gæster var meget begejs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde pølsesmeden til et arrangement og det levede til fulde op til mine forventninger, det hele gik fint og der var aldrig lang ventetid og pølsemanden var flink. Det er ikke sidste gang vi bestil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Idag havde vi besøg af pølsesmeden pølsevogn til en 60 års fødselsdag. Leo som var pølsemand, kom 1,5 time før. Styrede selv med af fordele stik til pølsevognen på flere forskellige faser. Men Leo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde besøg af pølsesmeden i forbindelse med en rund fødselsdag. Vi fik både pølser, bøf- og flæskestegssandwich. Kæmpe anbefaling herfra. Kæmpe hit hos alle, store som små. God service. Bjør... Voir plus
L'entreprise a répondu
Smag forskellen med Pølsesmedens autentiske pølser fra Hvidebæk – lavet med 100% dansk kød. Nyd også vores saftige flæskestegssandwich, perfekt til enhver begivenhed. Forkæl smagsløgene med Bjørns berømte chiliketchup og et bredt udvalg af drikkevarer. Book vores pølsevogn i dag og løft din event til et nyt niveau af velsmag!
Rugvænget 14, 4200, Slagelse, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Pølsesmeden kan varmt anbefales! Vi bookede dem til efter er bisættelse ! Virkelig hurtig udrykning trods vi bookede dem 2 dage i forvejen! Hurtig tilbagemeldning og virkelig gode pølser mm. Rigeligt mad og god service !
Vi har idag, haft fornøjelsen af Lasse & Kean, som kom forbi Bisserup, til vores søns barnedåb!
Vi har ikke Én eneste dårlig ting at sige, om pølsesmeden!
Kontakten op til dagen, har været lige som den skal være.
Og idag, på selve dagen, gik alt som smurt!
Man finder ikke bedre pølser, eller pølsemænd i det danske land!
Alt kørte til perfektion, ingen kø, og ALLE gæster var glade og tilfredse!
Lasse og Kean - Tak for fantastisk service!
Tak for meget lækker mad. Meget velsmagende pølser og dejligt tilbehør. Lækre flæskestegsburgere med sprød svær. Alle gæster var meget tilfredse.
Fantastisk servering af Lasse.
Pølsesmeden kan varmt anbefale.
Hej
Vi havde havefest i Virum og fik besøg af Pølsesmeden i 2 timer.
Alt var super - også pølsemanden Preben - det er ikke sidste gang vi skal ha besøg af Pølsesmeden.
mvh Kaj
Tak for gode pølser og service til vores firmaarrangement 👍🏻☀️
Rigtig fin betjening af Maria og Lasse fra Pølsesmeden. God og hurtig service. Tak for en fin aften i Hvidovre.
Super god service, Maria og Lasse er så gode og rare! 🙌🏼🙌🏼
Super service, fantastisk humør og dejligt festmåltid til sommerfesten Torstorp Plejehjem..
Super god oplevelse! Alt har fungeret upåklageligt og lige til. God og høflig “kundeservice” både på skrift og telefonisk - og god mad og kommunikation, også da pølsevognen var hos os. Alt gik så nemt, og var rigtig godt. Stor ros fra både værtsparret og alle vores gæster. Der er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter Pølsesmeden til et arrangement.
Vi har netop afholdt barnedåb, og havde i den forbindelse Pølsesmeden ude i et par timer. Pølserne var fremragende, og det var betjeningen også! Den stærkeste af chili ketchupperne delte vandende lidt - personligt synes jeg ikke den var for stærk, men lige som sådan en skal være! 😀 Andre synes den var for hidsig, men alle var glade, tilfredse og mætte - der var jo heldigvis mindre stærke dressinger.
Vi benytter gerne pølsesmeden igen, og kan varmt anbefale det til andre!
Vi havde Pølsesmeden hjemme i haven til vores udviklingshæmmede søns 30 års fødselsdag.
Super betjening og meget velsmagende pølser, og flæskesteg sandwich.
Alle vores gæster var begejstrede.
Det bliver nok ikke sidste gang vi tager fat i Pølsesmeden.
Lolland Østre provsti havde i dag Ole fra pølsesmeden ude med pølsevognen til vores fælles 2 pinsedags gudstjeneste.
Bedre service fås ikke!!
Det var en super oplevelse og det er bestemt ikke sidste gang vi bruger pølsesmeden!!
Vi kan på det varmeste anbefale både Ole og pølsesmeden!
Tak for en dejlig oplevelse.👍
Besøg af pølsemanden Ole, suveræn betjening, fremragende pølser, flæskestegssandwich og frikadellesanwich.
Kan varmt anbefales
Pølsesmeden var en tur forbi Stillinge Plejecenter, for at servere pølser med det hele, for beboerne. Det kan varmt anbefales. Flink pølsemand og lækre pølser. Det er ikke sidste gang, vi prøver det.
Vi havde fornøjelsen af at have Ole ude og servere pølser til vores havefest. - Fremragende betjening, og så høflig.
5 stjerner!
Vi har haft besøg af besøg af pølsesmeden i forbindelse med et privat arrangement og det er bestemt ikke sidste gang vi gør det.
Første kontakt var via hjemmesiden, som er super let at finde rundt i, og giver svar på de spørgsmål vi havde (vi søgte muligheder for glutenfri og det viser sig at alle pølserne er glutenfri og de også kan levere glutenfrit brød).
På selve dagen for arrangementet kom Ole og serverede en masse god mad for os og han var helt fantastisk. Han præsenterede og guidede os igennem det store sortiment, mens han havde et super overblik over de mange bestillinger og humøret var i top hele vejen igennem.
Det hele var super velsmagende og især mændene var begejstret over den hjemmelavede chilli.
Det hele gik bare helt gnidningsfrit, og vi vil helt sikkert anbefale pølsesmeden til andre.
Hej
Vi har idag haft Pølsesmeden ude til et arrangement, alt klappede og blev udført med et dejligt smil. Tak til Ole for et vel gennemført arrangement, det bliver bestemt ikke sidste gang vi bruger Pølsesmeden.
Vi vil på det varmeste anbefale Pølsesmeden, som forstår vigtigheden i at alt skal være i orden, og glemte jeg at nævne pølserne…. De var super og der var nok og alle var glade og mætte.
Mvh DataCenterGruppen
Tak til Lasse og Maria for fantastiske pølser og god betjening 🌭🌭🌭🌭
Til min fars bisættelse skulle der være pølsevogn, da han altid brokket sig over man ikke kunne få en ordentlig pølse mere.
Men den kan jeg da lige love for at man kan hos Pølsesmeden.
Vi fik anbefalet pølsesmeden af et vennepar og de over gik alle forventninger og satte alle sejl ind med kort varsle på, at vi kunne havde en pølsevogn på dagen.
Ole kom direkte fra et andet erengement og var klar på rekordtid med et kæmpe smil på læben.
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale pølsesmeden.