Familien min og jeg tok fire matintoleransetester. De to første av oss fikk testresultatene, og ved en feiltakelse måtte de to andre bruke en svensk BankID for å få tilgang til resultatene, noe vi ikk... Voir plus
Elendig. Mottok et sett hvor de hadde glemt å legge ved returkonvolutt. Tok lang tid å få svar på kundeservice og jeg mottok da et nytt. Også det nye hadde en defekt og manglet en del. Fikk likevel u... Voir plus
Beställde test för gluten då jag länge misstänkt att jag har problem med det. Testet visade dock inte att jag var gluten intolerant. Senare besök på vårdcentralen bekräftade det också. Bra att det fa... Voir plus
Beställde en Quicktest-mätare som levererades supersnabbt. Hade lite svårt att förstå 3+1 vägledningar för att komma igång. Kontaktade supporten via mail på morgonen och fick svar samma dag. Mycket n... Voir plus
Quicktest erbjuder hemmatester som snabbt och enkelt ger dig klara besked om våra vanligaste sjukdomar och tillstånd. Vi erbjuder bl.a följande tester: ✔Sköldkörtel ✔Klimakterie ✔Järnbrist ✔Borrelia ✔Prostata ✔Diabetes ✔Urinvägsinfektion ✔Drogtest ✔Ägglossning ✔Graviditet ✔Magsår
Rönnowsgatan 8c, 25225, Helsingborg, Suède
- 0708320567
- therese@quicktest.se
- quicktest.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Matintoleranstest +++++
Köpte ett matintoleranstest och blev supernöjd! Tydliga instruktioner, smidig provtagning och snabbt svar. Äntligen fått bekräftat att jag trots allt har ett par saker jag behöver undvika i kosten. Rekommenderas starkt +++++
Bara positivt
Det var enkelt att utföra testet samt läsa av.
Jag gillar att man fick svar otroligt snabbt.
Utförde testet i lugn och ro hemma. Vilket för mig va ett stort plus

Supernöjd
Är supernöjd med Quicktest, min man och jag har båda haft höga kolesterolvärden. Vi köpte Quicktest kolesteroltest i våras och har använt produkten regelbundet sen dess. Bra kost och regelbunden träning har gjort ganska stor skillnad.

Réponse de Quicktest Scandinavia
Beställde ett snabbtest för sköldkörtel…
Beställde ett snabbtest för sköldkörtel 6/10, jag har tagit detta test vid två tidigare tillfällen så jag vet hur man ska göra. Denna gång dök det inte upp några streck trots att jag följt instruktionerna precis som vid tidigare tillfällen. Testen må vara tillförlitliga men detta måste det varit något galet med.

Opålitligt snabbtest
Eftersom jag var trött och hängig beställde jag ett Quicktest järnbristtest från ett apotek.
Utförde sedan testet helt enligt instruktion.
Kollade utfallet efter stipulerat antal minuter.
Enligt detta test led jag av järnbrist.
Jag kontaktade därför min vårdcentral som tog diverse prover.
Med helt motsatt resultat = ingen järnbrist.
Så, NEJ, Quicktest järnbristtest är inte pålitligt.
Rekommenderar INTE.
Tillägg med anledning av svaret från Quicktest:
Vad gäller Quicktest-testsvaret (som alltså indikerade järnbrist) så måste jag för tydlighetens skull tillägga att min vårdcentral kollade både HB och Ferritin....
Alla värden okej.
MEN har nu i a f varit i kontakt med Quicktests kundtjänst och fått bra bemötande.

Järntest
Beställde järnbrist test, allt avklarat med resultat inom en kvart, smidigt att kunna testa hemma.

Snabbt, smidigt, enkelt.
Efter konstans snuva/nästäppa en sommar så bestämde jag mig för att beställa ett test.
Jag kontaktade kundservice då jag hade frågor om postgången och leverans. Trevlig kundtjänst som hjälpte mig med allt.
Testet levererades snabbt, enkla instruktioner och snabbt resultat.

Kjøpte først en test
Kjøpte først en test, som ble ufullstendig, men var heldig å fikk en ny, som ikke fungerte, men siden jeg hadde tatt bilde etter 20 min og ikke 30, for å sende bevis at den ikke fungerte så var det da min feil, siden jeg da ikke ventet lenge nok selvom testen tydeligvis ikke fungerte så kommer ikke til å kjøpe noe fra disse igjen

Réponse de Quicktest Scandinavia
Har använt Quicktests kolesterol test…
Har använt Quicktests kolesterol test regelbundet de senaste månaderna. Mycket smidig och lättanvänd produkt

Réponse de Quicktest Scandinavia
Snabb leverans och trevlig bemötande :)…
Snabb leverans och trevlig bemötande :)
Trevlig bonus att det kommer med plast "koppar" att samla upp urinen med! (beställda LH-prover)

Réponse de Quicktest Scandinavia
Snabba leveranser och produkter till…
Snabba leveranser och produkter till väldigt bra priser. Fantastiskt kundbemötande.

Réponse de Quicktest Scandinavia
Enkelt att utföra testet och tydliga …
Enkelt att utföra testet och tydliga instruktioner. Kommer använda igen!

Réponse de Quicktest Scandinavia
Jag beställde ett glutentest och ett…
Jag beställde ett glutentest och ett urinsyratest från Quicktest, fick hem det efter två dagar. Lätt och enkelt att använda. Nöjd kund!

Kanonbra
Kanonbra! Snabb och smidig leverans av covid-tester. Dessutom hade detta test en suverän och väldigt användarvänlig bruksanvisning vilket gjorde det lätt att förstå hur man gjorde testet. Ska jag köpa fler tester av något slag kommer jag definitivt vända mig dom igen!

Beställde en kolesterolmätare
Beställde en kolesterolmätare, de två första testproven funkade inte, hände inget, tillslut fick jag två helt olika svar, 8,5 och 3,6, vilket ska man tro på??? Helt värdelöst! Lägg hellre pengarna på att gå till vårdcentralen och gör ett riktigt kolesterolets. Känner mig helt lurad.

Quicktest Borrelia
Det var svårt att få tillräckligt med blod. Den ena kniv i paketet funkade inte. Det kom inget blå streck varken i T eller C fältet. Köpte två förpackningar. Ingen funkade. Jobbar själv inom sjukvården och är van att sticka.
Jag borde få två nya packet - gratis, som funkar

Réponse de Quicktest Scandinavia
Återkommande nöjd kund hos Quicktest sedan…
Återkommande nöjd kund hos Quicktest sedan 2020! Allt började med att jag testade deras sköldkörteltest, detta efter år av diffusa symptom att något inte stod rätt till. Många besök hos vårdcentral, men något sköldkörteltest ville de inte ta.. Så jag bestämde mig för att utreda på egen hand och testa mig med Quicktest. Svaret var positivt! Jag gick sedan tillbaka till min vårdcentral med påvisat testresultat och fick dem att utreda min sköldkörtel. Testresultatet kom, det med diagnosen Hypotyreos. En lättnad att äntligen få svar på varför jag mått som jag gjort. Idag mår jag mycket bättre med rätt medicinering.
Fick även via Quicktest tester reda på att jag har d-vitaminbrist samt järnbrist. Nu äter jag kosttillskott för att balansera de värdena och tar nya tester med 12 månaders mellanrum för att hålla koll så att min kropp är i rätt balans 🙂.
Ett tryggt, enkelt och bekvämt sätt att ta kontroll över sin egen hälsa. Testinstruktioner lätta att följa/öppna och förstå. Rekommenderar till alla som inte har tid eller ork att gå till vårdcentral, eller som i mitt fall inte känner sig sedd/hörd i vården.
Ikke mottatt vare!
Bestilte varer som ble sendt den 13.juni. Venter fremdeles. Firma svarer ikke på henvendelse på FB-melding. Amatøraktig!

Fikk ufullstendig test
Fikk ufullstendig test. Kontaktet kundeservice, fikk ikke svar på nesten 2 uker, venter endå på svar 2 over 1 mnd senere... useriøst.