Qvesarum Avis

2 568
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Det var vanskelig å få ordnet transport med transportør fra hentested Malmø til Oslo. Jeg anbefaler å hente selv dersom varer ønskes til Norge. Imidlertid er Qvesarums produkte supre, og de ansatte e... Voir plus

Kein chemischer Geruch, beim Einbrennen ziemliche Rauchentwicklung, mit guter Belüftung kein Problem und optisches Ergebnis sehr gut. Durch Nachpolieren auch keine Farbabgabe mehr. Bin sehr zufrieden... Voir plus

Mycket bra produkter! Men dålig information om när leveransen skulle ske. Det tog lång tid och det kom ingen information om varför eller hur man kunde spåra var beställningen var.

Jag behövde byta några produkter som jag beställt och fick fantastisk hjälp. Jag behövde inte göra något - de hanterade retur och hjälpte mig att lägga order och skicka de produkter jag ville ha i st... Voir plus

1. Fabricant de meubles
  2. aussi dans
  3. Artisanat
  4. Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur
  5. Entreprise de construction
  6. Menuisier

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Écrire un avis

Otroligt vacker spegel.

Otroligt vacker spegel.
Bra och snabb leverans.
Dock saknade spegeln en gnutta finess från tillverkningen, lite taffliga och sneda skruvar som håller glaset.
Men men, man får vad man betalar för.
Jag är så nöjd med själva utseendet!
Kommer passa perfekt i gästtoan.

13 mars 2026

Hej Anita,
Tack för ert fina betyg.
Det gläder oss att ni uppskattar spegelns uttryck och att den kommer till sin rätt i ert hem.
Vi tar även med oss er återkoppling kring detaljerna i utförandet, då den typen av insikter är värdefulla i vårt fortsatta arbete tillsammans med våra leverantörer.
Vi hoppas att spegeln ska ge er glädje under lång tid framöver, tack för att ni tog er tid att lämna en recension och varmt välkommen åter.

Hej Jörgen,
Tack för er fina feedback.
Det gläder oss att allt levde upp till förväntningarna och att beställningen kändes smidig hela vägen hem till er.
Vi uppskattar att ni delar er upplevelse och varmt välkommen åter.

Tyvärr dålig kvalitet på dörr i…

Tyvärr dålig kvalitet på dörr i 40-tusen-kronorsklassen. Dåligt bemötande på kundtjänst.

24 mars 2026
Avis spontané

Hej Emma,
Vad tråkigt att ni inte känner er nöjd.
Vi kan se att köpet gjordes 2024 och att ett reklamationsärende för samma order hanterades hos oss förra året, men tyvärr kunde det då inte godkännas.
Dörren ni köpte var endast grundmålad, vilket innebär att den har ett första skyddande lager färg men behöver slutmålas innan montering och användning. Slutmålningen gör att träet får ett fullgott skydd mot fukt, slitage och temperaturväxlingar och säkerställer att dörren behåller funktion under lång tid.
Det är därför standardpraxis i branschen att grundmålade dörrar alltid avslutas med ett slutlager färg innan de används.

Oavsett så vill självklart gärna hjälpa er vidare – om ni vill att vi tittar på dörren på nytt är ni varmt välkommen att skicka in en ny reklamation, så går vi igenom den tillsammans.

Snabb och bra leverans .

Snabb och bra leverans .
Återkopplade direkt när jag hade en kompletterande fråga.
Proffsigt bemötande.
Mycket nöjd med det jag köpte.

11 mars 2026

Hej Åsa,

Tack för ert fina betyg.
Det gläder oss att ni är nöjd med både leveransen och produkten. Vi strävar alltid efter ett personligt bemötande och det betyder mycket att ni upplevde det så. Tack för att ni tog er tid att lämna en recension. Varmt välkommen åter.

Hej Anna,
Tack för ert fina omdöme.
Det gläder oss verkligen att ni uppskattar servicen – det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett par ord och varmt välkommen åter.

Hej Anelma,
Tack för ert toppbetyg.
Vad roligt att ni uppskattar rosettventilen – det betyder mycket för oss att produkterna faller i smaken.
Tack för att ni tog tid att lämna ert omdöme och varmt välkommen åter.

När jag ville returnera produkten

När jag ville returnera produkten, då jag tog miste på formen , så sköttes det mycket smidigt

Hej Kerstin,
Tack för er fina recension.
Det gläder oss att returen gick smidigt och att ni kände er väl omhändertagna. Vi vill alltid göra det enkelt för våra kunder när något inte blir som man tänkt och det känns fint att ni nämner att det fungerade bra. Tack för att ni tog er tid att lämna några rader och varmt välkommen åter.

Väldigt snabb leverans och fin kvalitet.

Väldigt snabb leverans och fin kvalitet.

Hej Susanne,
Tack för ert fina omdöme.
Det gläder oss att leveransen kom fram smidigt och att kvaliteten levde upp till det ni hoppades på. Det betyder mycket för oss att ni känner er nöjd med ert köp, tack för att ni tog er tid att lämna er recension och varmt välkommen åter.

Skötte sig bra

Skötte sig bra

10 mars 2026

Hej Börje,
Tack för er fina feedback. Det gläder oss att allt fungerade smidigt och att ni känner er nöjd. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig trygga och tillfreds med hela köpupplevelsen. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Hej Anita,
Tack för er fina recension.
Det gläder oss att ni uppskattar produktens kvalitet – vi lägger alltid stor omsorg på att våra produkter ska kännas gedigna och hållbara, så det är extra roligt att ni lyfter just detta. Tack för att ni valde att lämna några rader och varmt välkommen åter.

Utmärkt!

Fina handtag, bra pris och oerhört snabb leverans

10 mars 2026

Hej Camilla,
Tack för ert toppbetyg.
Vi blir glada att handtagen passar bra och att beställningen gick smidigt. Det betyder mycket för oss att ni är nöjd med er upplevelse hos oss, tack för att ni lämnade denna fina feedback och varmt välkommen tillbaka.

VERY good service and help

VERY good service and help. VERY good quality products

Hi Erik
Thank you so much for your kind words! We’re truly happy to hear that you appreciated both the service and the support you received. It also means a lot to us that you’re satisfied with the quality of our products. Thank you for taking the time to share your experience – you are always very welcome back.

Hej Christer,
Tack för ert fina omdöme.
Det betyder verkligen mycket för oss att ni upplevde servicen som fantastisk. Vi lägger stor omsorg i varje kundkontakt, och det känns extra fint när det märks och uppskattas. Tack för att ni tog er tid att lämna en recension och varmt välkommen åter.

Kvalitetsprodukter med snabb leverans

Kvalitetsprodukter med snabb leverans. Seriöst företag

Hej Tommy,
Tack för ert toppbetyg.
Det gläder oss att ni uppskattar både produkterna och leveransen. Vi uppskattar också att ni lyfter oss som ett seriöst företag – det betyder mycket för oss när våra kunder tar sig tid att ge sådan feedback. Varmt välkomman tillbaka.

Prisvärt- snabb leverans

Prisvärt- snabb leverans

Hej Emma,
Tack för er fina recension.
Vad roligt att ni är nöjd med både snabb hantering och att vi erbjuder bra värde för pengarna.
Vi jobbar ständigt med att försöka hålla nere våra priser och erbjuder olika kampanjer för att det skall finnas något som passa alla så det är extra roligt att ni lyfter just detta.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg, och varmt välkommen åter!

Jättefin spegel

Jättefin spegel! Snabb leverans - allt fungerade perfekt!

Hej Marlene,
Tack för ert toppbetyg. Det gläder oss att spegeln har funnit en plats i ert hem och att leveransen gick smidigt.
Det är alltid extra kul när att allt fungerade perfekt – det betyder mycket för oss att ni är nöjd med hela upplevelsen.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkomna åter.

Jättesnabb leverans bra produkt.

Jättesnabb leverans. Extremt bra produkt i form av linoljesåpa. Har beställt därifrån sedan jag gjorde min trall 2017 med undantag av två år. De två åren blev inte lika bra resultat.

3 mars 2026

Hej Ludvig,
Tack för ert fina omdöme. Det gläder oss att ni uppskattar både leveransen och produkten, det är också härligt att vår linoljesåpa har fungerat så bra för era projekt sedan 2017. Vi hoppas att den fortsätter ge ett lika gott resultat framöver. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Leverantörsproblem

Jag hade en del problem i samband med min beställning. Jag fick bra hjälp och bemötande från er kundtjänst. Med lite fördröjning fick jag rätt produkt levererat(leverantörsproblem)

4 mars 2026

Hej Christian,
Tack för ert fina betyg.
Vi är glada att vi ge er bra hjälp och ett vänligt bemötande under beställningen. Även om leveransen dröjde på grund av leverantörsproblem känns det fint att allt till slut löste sig. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen tillbaka.

Supersmidigt

Supersmidigt

2 mars 2026

Hej Xx,
Tack för ert fina betyg.
Vad kul att allt gick smidigt och att ni känner er nöjd. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Fina skoskrapor och snabb leverans

Fina skoskrapor och snabb leverans! 🚚

4 mars 2026

Hej Helena,
Tack för ert högsta betyg.
Vad roligt att fotskrapan kom fram till er utan problem och att leveransen gick snabbt. Vi lägger alltid stor vikt vid att våra kunder ska få en enkel och smidig beställningsupplevelse, så det betyder mycket att ni uppskattar det. Tack för at ni tog er tid att lämna några ord och varmt välkomna tillbaka.