Var på kursus d. 8.06.25. Hvor det var Rikke Yde Tordrup og Ann Elisabeth Knudsen. Super spændende begge to. Imellem de to fordrage var der frokost, hvor der blev serveret tapas der kunne man hav s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Veldig bra faglig innhold. Glimrende foredragsholdere. God seminarledelse. Bra bevertning. Jeg skulle ønsket flere benstrekk og litt mer egenaktivitet, samtale med andre, øvelser. Økter på 60-90 min g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget inspirerende og givende sorgkonference Det var en virkelig inspirerende oplevelse med undervisere der formår at formidle på en praksisnær måde selvom emnet kan være tungt. Det mærkes tydelig... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi har i mere end 25 år udviklet praksisnær efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overføre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder både kurser, temadage, uddannelser og digitale forløb, og det hele er lavet i samarbejde med førende fagfolk.
Coordonnées de contact
Rytterkasernen 21, 5000, Odense, Danemark
- seminarer@seminarer.dk
- seminarer.dk
Aucune trace de demande d’avis
Et rigtig godt kursus og meget…
Et rigtig godt kursus og meget relevant. Fik noget med hjem som jeg kan bruge direkte i mit arbejde.
Malene K Nielsen

Grafisk facilitering
Jeg var på kurset: Grafisk facilitering. Det var fantastisk, - meget kompetente undervisere, spændende indhold samt god forplejning dagen lang.

Aktuelt, høj faglighed, serviceminded
Indhold af undervisningsmateriale- og indhold, samt undervisere var virkelig relevant og godt.
Høj faglighed og materiale som man kan implementere på sin arbejdsplads.
Der var en god balance mellem undervisning, hvor man skal være lyttende og samtidig være aktiv deltagende.
Seminarer.dk teamet var meget imødekommende, og var opmærksom på, at vi fik undervisning i gode rammer, samt at der også var gode pauser til kursisterne. Der var altid blok, kuglepen og mintpastiller til kursisterne, hvilket også var lækkert!
Meget serviceminded personale, som altid tog pænt imod os ved receptionen - det har i min optik en kæmpe betydning for en god start på dagen!
De får 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Seminarer.dk
Engageret og dygtigt formidler!
Jeg er meget glad for at have deltaget i Lotte Paarups seminar om “Psoas - sjælens muskel”.
Lotte er rigtig god til at forklare, være engageret gennem hele dagen, hun er morsom og har glimt i øjet. Hun inddrager sine kursister og er samtidig god til at holde sig til planen og strukturere sin undervisning.
I sidste del af seminaret havde hun planlagt nogle praktiske øvelser, for at give os tid til at mærke på egen krop, hvilken effekt både bolde og stillinger kan have.
Jeg føler mig beriget af dette seminar og tager det med i min yogaundervisning.
Fantastisk underviser
Fantastisk underviser. Fagligt godt niveau, empatisk og kommunikativ dygtig formidler.
sorgvejleder uddannelse
En spændene og meget anvendelig uddannelse. Forskellige undervisere der hovedsagligt var af meget høj faglig kvalitet. Vi var i meget gode hænder af koodinatoren fra Seminarer.dk. Et savn var grønne områder i nærheden.

Virkelig veltilrettelagt arrangement
Virkelig veltilrettelagt arrangement i gode rammer, med relevante og engagerende oplægs- og workshopholdere.
Hele rammen var meget indbydende med flot og lækker servering, velegnede lokaler og faciliteter med masser af plads og sundhedsmæssig tryghed i en coronatid. Masser af fleksibilitet fra arrangørernes og oplægholdernes side, så indhold og aktiviteter løbende tilpassede sig deltagerne. Super gode muligheder for ny netværksdannelse både i og imellem programpunkterne.

Super fedt kursus.
Super fedt kursus.
Anja Leavens er en utrolig dygtig og underholdende formidler af selv det tungeste stof.
Man går derfra med ny viden, har fået vendt tingene lidt på hovedet og masser af stof til reflektion, som kan bruges af alle, som arbejder med mennesker - både med og uden personligheds forstyrrelser.
Tak til Anja for, at gøre os klogere på en spændende måde.

Réponse de Seminarer.dk
Det var et helt igennem virkelig godt…
Det var et helt igennem virkelig godt seminar. Spændende og engagerede oplægsholdere. Fine omgivelser og god forplejning.
Stor succes :-)

Réponse de Seminarer.dk
Super godt og meget relevant kursus om…
Super godt og meget relevant kursus om sjælens muskel Psoas og vores livsnødvendige muskel Diafragma, som hører uløseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, så det blev meningsfyldt. Lotte Pasrup taler i et sprog så alle kan følge med og kommer med eksempler, som vi selv har mødt. Hun er nærværende og nede i tempo.
Rammerne var super fine og maden var lækker. Jeg vil anbefale kurset og håber det vil blive gentaget, så endnu flere vil få glæde af det!

Réponse de Seminarer.dk
En helt fantastisk dag sammen med et…
En helt fantastisk dag sammen med et meget engageret team fra Seminar.dk og Rikke Østergaard. Dejligt med et kursus, hvor man rent faktisk fik nogle værktøjer med hjem der kan bruges i dagligdagen.
Kurset var tilrettelagt med en god afveksling mellem gruppearbejde og undervisning.
Det er ikke første gang vi har brugt kurser fra Seminar og bestemt heller ikke sidste.

Réponse de Seminarer.dk
Vi fik for lidt værktøjer at gå hjem…
Vi fik for lidt værktøjer at gå hjem med og måske skulle det have være kørt strammere.

Følelsesmæssig forurening
Super god dag med Rikke Østergaard omkring emnet Følelsesmæssig forurening på arbejdspladsen.
God arrangereret af Seminarer.dk. Alt gik som planlagt i gode omgivelser og med god stemning. Tak for en god dag.

Følelsesmæssig forurening på arbejdspladsen
For lidt redskaber til brug i dagligdagen, alt for meget snak om ting, som ikke er brugbare i hverdagen.

Réponse de Seminarer.dk
Jeg deltog i seminaret "følelsesmæssig forurening på arbejdspladsen
Jeg deltog i seminaret "følelsesmæssig forurening på arbejdspladsen" ved sociolog Rikke Østergaard. Virkelig et godt seminar med tung forskning omsat til forståeligt brugbart materiale og viden. Super :)

Réponse de Seminarer.dk
Jeg synes det var et lærerigt
Jeg synes det var et lærerigt, spændende kursus. Det har sæt mange nye tanker hos mig. Jeg ønsker mig at der er mulighed for at kursus deles over to dage, så man har mulighed for at fordybe sig i den nye viden endnu bedre, samt at have mere tid til øvelserne. Tusinde tak for oplægs holder. Tusinde Seminar. Dk for det kvalitative kurser I afholder. Med venlig hilsen
Ghufran

Uengageret
Uengageret, uerfaren og ringe formidling fra Oliver. Vi havde set frem til at komme på kursus, men selvom formidleren havde meget på hjerte, så manglede han tydeligt et kursus i undervisning og formidling. Han kom aldrig ud over stepperne, gemte sig bag skærmen, og selvom han blev bedt om at tale højere, så formåede han det ikke. Øv. Den ville ikke gå i folkeskolen, hvor vi kommer fra.

Réponse de Seminarer.dk
Jeg var på seminar med Rikke Hertz om…
Jeg var på seminar med Rikke Hertz om emnet Intuitiv Ledelse. Det var en ualmindelig god dag, med masser af brugbar viden.

Réponse de Seminarer.dk
Spændende og givende kursus. Inspirerende undervisere. et helt igennem godt og brugbart kursus.
Spænldende og givende kursus

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.