Seminarer.dkAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Var på kursus d. 8.06.25. Hvor det var Rikke Yde Tordrup og Ann Elisabeth Knudsen. Super spændende begge to. Imellem de to fordrage var der frokost, hvor der blev serveret tapas der kunne man hav s... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Veldig bra faglig innhold. Glimrende foredragsholdere. God seminarledelse. Bra bevertning. Jeg skulle ønsket flere benstrekk og litt mer egenaktivitet, samtale med andre, øvelser. Økter på 60-90 min g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget inspirerende og givende sorgkonference Det var en virkelig inspirerende oplevelse med undervisere der formår at formidle på en praksisnær måde selvom emnet kan være tungt. Det mærkes tydelig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt og meget relevant kursus om sjælens muskel Psoas og vores livsnødvendige muskel Diafragma, som hører uløseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, så det blev menin... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation
  2. Cours
  3. Centre de conférence

Écrit par l'entreprise

Vi har i mere end 25 år udviklet praksisnær efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overføre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder både kurser, temadage, uddannelser og digitale forløb, og det hele er lavet i samarbejde med førende fagfolk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

jeg havde høje forventninger men blev positivt overrasket

seminaret var en god oplevelse. Det opfyldte mine forventninger, gav mig ny viden og redskaber til at bringe den i spil. Meget kompetent underviser både på det faglige og det faciliteringsmæssige område.
ok forplejning.

18 juin 2021

Hej Hans
Hvor er det dejligt, at vi kunne indfri dine høje forventninger :-). Vi sætter meget pris på din gode anmeldelse og de flotte ord.
Hvis du vil, så skal du være velkommen til at sende mig en mail på mads@seminarer.dk med kommentarer vedr. forplejningen. Så skal jeg sørge for, at det bliver taget med videre.
Og ellers skal du have tak for, at du ville tage dig tid til at anmelde os her på Trustpilot :-)
Du må have den dejlig dag og god weekend

Noté 5 sur 5 étoiles

Kurset om metoden LA2 indeholdt en god…

Kurset om metoden LA2 indeholdt en god vekslen af teori, gruppearbejde og fakta fra virkeligheden.

14 juin 2021

Hej Louise
Tusind tak for de pæne ord :-). Det sætter vi virkelig pris på. Tak fordi, at du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.
Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Noté 4 sur 5 étoiles

Indholdet af webinaret interessant og præget af lidt monoton, messende tale

Indholdet af webinaret interessant og relevant.
Fremstillingen præget af hurtig tale uden pauser og lidt trættende monotont

10 juin 2021

Hej Gitte
Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi meget pris på :-). Vi glæder os over, at du fandt webinaret interessant og relevant.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen på flere spændende arrangementer i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde stort udbytte af temadagen om…

Jeg havde stort udbytte af temadagen om at styrke forestillingsevnen og empatien hos børn og unge med autisme.
Det var skønt at have en hel dag til at kunne gå i dybden med emnet, og ikke de sædvanlige korte oplæg på en time eller to ud af en hel dag.
Desuden var begge oplægsholdere meget involverende og levende i deres formidling og brugte mange gode og relevante eksempler i undervisningen.

8 juin 2021

Hej Lone
Det er vi utroligt glade for at høre :-). Jeg skal nok sørge for, at dine rosende ord kommer videre til begge oplægsholdere. Tak fordi, at du vil dele din oplevelse her på Trustpilot. Du må have en dejlig dag.

Særdeles kompetent undervisning

En rigtig lærerig og spændende dag i "autismens" tegn.
Meget dygtige formidlere, der formåede at dele deres viden, så man blev bedre klædt på til praksis.
Det hele rammet fint ind, med god mad og hyggelige omgivelser på Scandic Hotel i Kolding.

8 juin 2021

Hej Lotte.
Mange tak for de pæne ord - og tak fordi du vil dele det her på Trustpilot :-). Det er vi rigtig glade for. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Fantstisk kursus

Line Rudkeck er en yderst kompetent, inspirerende, levende og autentisk underviser. Hun har en fantastisk evne til at formidle stoffet på en letforståelig måde og jeg kunne sagtens bruge mange flere timer med hende som underviser. Jeg har fået virkelig meget ud af kurset og en masse stof til eftertanke. Line brugte mange eksempler fra praksis og jeg fik en masse konkrete værktøjer til brug i min egen praksis.
De varmeste anbefalinger fra mig.

3 juin 2021

Hej Susanne.
Hvor er det dejligt at høre - og tusind tak fordi, at du vil dele din oplevelse med os her på Trustpilot :-). Det sætter vi meget pris på.
Vi håber, at kunne byde dig velkommen en anden gang igen.

Supertjekket kursus virksomhed.

Supertjekket kursus virksomhed.
Gode lokaler, klar info om kurset der svarede til beskrivelsen.
Godt håndteret mht cov19 restriktioner.
Godt afviklet, gode undervisere.

1 juin 2021

Réponse de Seminarer.dk

Hej Pia. Tusinde tak for de pæne ord. Det betyder rigtig meget for os :-). Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeres cookies politik er alt for…

Jeres cookies politik er alt for uoverskuelig og for svær at administrere.
Minder alt for meget om det som er skrevet med småt.

9 mai 2021

Hej Henrik
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er kede af kun at få en stjerne, men håber alligevel, at du en dag bliver kunde hos os og får mulighed for at vurdere vores produkter.
Vedr, Cookie-politikken så takker jeg også for at rette vores fokus hen på dette endnu engang. Det kommer vi til at tilpasse inden for nær fremtid.
Mange hilsner
Nicky Strandstoft, Adm. Direktør Seminarer.dk

Noté 2 sur 5 étoiles

Store udfordringer med online kursus

Store udfordringer med online kursus. Både tekniks og så mangler vi de gode sparinger på tværs, som man bedre kan få i det fysiske møde. For meget gruppearbejde og for lidt tid til at dykke ned i opgaven. Case der lå for lagt væk fra virkeligheden.
Mvh Stine og Lau

3 mai 2021

Réponse de Seminarer.dk

Hej Stine. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med ét af vores arrangementer. Jeg kan forstå, at du har deltaget på et af vores arrangementer, som blev omdannet til en digital afholdelse pga. Corona. Jeg talte med seminarlederen og hun kunne bekræfte, at der var knas med teknikken (det var første gang hun afholdte online kursus i Microsoft Teams). Det beklager vi selvfølgelig. Jeg tager også din anden feedback med tilbage til projektlederen (og underviseren), så vi kan gøre det bedre næste gang.
Mange tak for din feedback :-).

God oplevelse

Jeg har taget et 3 dags kursus på Seminarer.dk og er fuldt ud tilfreds med arrangementet.
Tilpas planlagte pauser og fint tilrettelagt indhold.
Mad og hotel var super fint,

22 septembre 2017

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus