Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er ved at blive lidt træt. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med supporten, da jeg pga. forskellige teknisk felj i appen hverken kan ændre min mailadresse, eller gennemføre min bankkontoverifi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Appen virker ikke og de har taget mine penge. Jeg betalte mobile pay til opgaveløseren, da appen ikke virkede. Har derfor betalt dobbelt, da det er umuligt få kontakt med deres support

Noté 5 sur 5 étoiles

5 STJERNER FRA MIG! ***** Essy peasy.. Stor eller lille opgave, Det har aldrig været nemmere, shOUTer en hurtig overskuelig måde, at få tingende fixet Helt igennem gennemført og perfekt bruge... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Fournisseur d'équipement de mobilité
  5. Marché en ligne
  6. Peintre

Écrit par l'entreprise

Gør som mere end 150.000 andre og find hjælp til livets små og store opgaver på Shouter. Få mere tid på hænderne eller bliv Doer og tjen penge på andres opgaver. Opret din opgave, modtag bud fra MitID-verificerede Doers og vælg det, der passer bedst til dig. Vi håndterer betalingen sikkert, mens du tager dig af detaljerne. Når opgaven er udført og du er tilfreds, frigives betalingen endeligt. Vi dækker et bredt spektrum af opgaver. Her er nogle af de mest populære: Handyman-opgaver - Havearbejde - Leveringsservice - Rengøring - IKEA-møbelsamling - Online freelancearbejde - Fotografering - Teknisk support - Catering - Administrativ assistance - Airbnb-tjenester

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Support er forsvundet mens de er begæret konkurs?

Jeg er ved at blive lidt træt.
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med supporten, da jeg pga. forskellige teknisk felj i appen hverken kan ændre min mailadresse, eller gennemføre min bankkontoverifikation, derved ikke kan udføre opgaver. Chatsupporten (som umiddelbart er den eneste måde at få hjælp fra Shouter på) har ikke svaret i 2 uger nu. Hvad sker der Shouter?!
Jeg har i mellemtiden googlet mig frem til, at de er begæret konkurs? Seriøst, hvad sker der?

20 novembre 2025

Hallooooo

Hallooooo, er der nogen?! Jeg har forsøgt at kontakte Shouter på 3 forskellige måder (email, live chat, instagram dm) uden at få svar. Det er umuligt at komme i kontakt med nogen!

16 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan på ingen måde anbefale denne app

Kan på ingen måde anbefale denne app. For nogle år siden fungerede en enkelt opgave fint, men denne gang blev min konto blokeret umiddelbart efter jeg godkendte en hjælper. Ifølge deres AI har jeg overtrådt retningslinjerne – men jeg skrev kun adresse og tidspunkt for at få aftalen bekræftet.

Support lover svar inden for 2 timer, det er der dog intet af – og der findes intet telefonnummer at ringe til. Pengene er trukket uden at jeg har modtaget en kvittering.

Dertil tager de en urimeligt høj procentdel af hjælperens betaling.

De flotte anmeldelser kan man ikke stole på. Når tingene går galt, står man helt uden hjælp. Det virker som et skummelt og useriøst firma.

12 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt Shouter et par år og det spiller

Har efterhånden brugt Shouter et par år - både til havearbejde, malerarbejde, rengøring hjem og i min bil, airbnb-hjælp. Fandt også engang en kameramand derinde til en vigtig optagelse, det fungerer bare!

Det er super fleksibelt - jeg kan lægge en annonce op om formiddagen og få hjælp samme eftermiddag.

Og jeg synes det er så fint at man kan sætte prisen selv, og sammenligne Doers og deres anmeldelser og færdigheder inden man hyrer dem. Det giver mig tryghed.

25 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

DÅRLIG OPLEVELSE EFTER ARBEJDSSKADE!!

DÅRLIG OPLEVELSE EFTER ARBEJDSSKADE!!

Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse gennem Shouter.
Jeg faldt og kom til skade (lægen mistænkte først brud i håndleddet, men det viste sig at være en alvorlig forstuvning), mens jeg udførte arbejde for en kunde, jeg har fået forbinding på de næste uger og stivkrampevaccination. Jeg har dokumenteret skaden med billeder og været i kontakt med min læge og hospitalet.

Kunden indgav efterfølgende en klage mod mig, hvor hun kom med urigtige påstande om forløbet. At hun ikke forstår hvordan jeg kunne falde, hun mener hun skulle have stået på den anden side da det skete, men hun var inde i huset, så det er derfor ikke undrende hun ikke så faldet, i hendes beskrivelse får hun mig til at fremstå som at jeg skulle have løjet.

Jeg har beskrevet min version til Shouter, men jeg oplever, at jeg ikke får svar eller støtte, og imens modtager jeg ubehagelige beskeder fra kunden om at jeg har mangel på respekt osv. Jeg havde tilbudt en reducering i prisen for det udførte arbejde på 10 timer jeg havde gjort, men står nu i en situation, hvor jeg ikke ved om jeg får penge for 10 timers hårdt havearbejde direkte i solen, hvilket jeg ikke finder okay.

Efter at jeg kom til skade under en opgave, undersøgte jeg Shouters regler. Her står direkte, at Shouter under ingen omstændigheder er ansvarlig for personskade eller tab i forbindelse med deres service. Det betyder i praksis, at man som hjælper står helt alene, hvis man bliver skadet under arbejdet. Jeg synes, det er dybt utrygt, og jeg vil gerne advare andre om, at der ikke er nogen sikkerhed eller støtte, selv hvis man kommer alvorligt til skade.

Jeg har tidligere haft gode anmeldelser og aldrig haft problemer før, men denne oplevelse har været både psykisk og fysisk belastende. Jeg håber Shouter vil tage ansvar for at beskytte deres brugere bedre og håndtere klager mere professionelt.

18 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet secuur met betalen en reageren niet

Geschreven vanuit do’er:

App werkt goed maar betaling verloopt slecht. Wacht al 4 dagen op antwoord op een bedrag wat de klant wel betaald heeft maar word maar niet uitbetaald. Reageren heel slecht op de klacht (1 antwoord in 4 dagen met enkel “ik kom er zo op terug”)

12 août 2025

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK

Det eneste de er gode til, er at opkræve betaling hurtigt - og lang tid inden opgaven bliver løst, de er umulige at komme i kontakt med og man får ikke sine penge retur når et job aflyses.

Den første rengøringshjælp jeg bookede dukkede aldrig op til vores aftale, og nu er det umuligt at få hul igennem til dem, og sine penge retur.

Sletter appen så snart jeg har fået mine penge.

7 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Pengegriske ud over alle grænser.

Jeg skal desværre give en stjerne, men ikke engang det fortjener de. App’en er måske god nok, men det er en penge- maskine!! Jeg havde lavet en opgave, doer sprang fra/udskød og så kan jeg så betale et annulleringsgebyr for at få mine penge ud! Jeg er ikke interesseret i at mine penge skal stå hos dem i evigheder og det skal de så have flere hundrede kroner for - fordi de har haft udgifter ifm. opgaven! What?! Magen til frækhed skal man lede længe efter. Det er simpelthen så urimeligt og uretfærdigt at man skal betale en procentsats når beløbet på opgaven er højt! Den app bruger jeg ikke igen og vil IKKE anbefale den til nogen! Øv for en oplevelse.

27 mai 2025

Dårlig app

Dårlig app, super dårlig ai robot der “detecter” fejlagtigt og INGEN service minded menneske bag det firma OVERHOVEDET
VIRKELIGT DÅRLIG OPLEVELSE HERFRA og også fra min mand ved jeg og flere vi har været i kontakt med gennem appen som intet positivt har haft at nævne om appen

Nikoline deres klar til start medarbejder i supporten er virkligt ikke en service minde person og hun burde blive udskiftet, da hun ikke ejer en eneste positiv service for mig eller min mand, men bare er en robot basically.
Deres robot som sidder og “detecter” ting man ikke må skrive, er vi nu begge blevet godt irriteret på, da den har fundet ord som “mig” og “dele” “rundt” “28” og meget meget mere som farlige og vi har derfor fået både varsler på de ord og andre, samt er vi også flere gange blevet suspenderet både dage og permenent på tilfældigheder der intet har med deres retningslinjer at gøre.
Alt i alt bare en super dårlig app med utroligt u kompetente mennesker bag.

Jeg anbefaler at gå til deres konkurrenter helt bestemt, da der intet positivt er om disse mennesker bag

14 mars 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ingen forsikring på arbejdet! Pas på!

Jeg har fundet gode og arbejdsomme folk via Shouter, så den del fungerer. Men shouter tager sammenlagt cirka 30 procent (10 procent fra mig og 20 procent fra personen, der gør arbejdet).

Til gengæld, troede jeg, så burde der være en forsikring, i tilfælde af skade på mit inventar. Men den forsikring, som jeg er sikker på tidligere har været der, er der ikke længere.

Så da den ellers dygtige rengøringsmedhjælp kom til at ødelægge en karaffel til 350 kroner, så informerede Shouter mig om, at det er hende, der skal erstatte den, da der ingen forsikring er fra Shouters side.

Hvad man så betaler Shouter alle de penge for, forstår jeg ikke.

For mig var hele ideen netop trygheden - men den kan jeg forstå er blevet fjernet. Jeg kommer ikke til at kræve, som Shouter bad mig om, at rengøringsassisten betaler hele sin løn for sine to timers arbejde til mig, fordi hun kom til at smadre noget - det ville være grotesk!

11 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Really good service for finding either…

Really good service for finding either someone to help with different tasks and or to do tasks for people that need help with assignments of all kinds.

Of course the app has no control in terms of quality of work as it is designed to be a networking tool connecting people as doers and shouters respectively.

I for one recommend the app and enjoy using it for myself but will warn users to not necessarily always choose the cheapest doer as allot do not have the necessary skills and experience for the tasks they take on.

I will recommend that you as a shouter vet your doer by checking there star ratings first and then be willing to pay a decent rate for a professional service.

Great app when used correctly:)

2 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Suspenderer konto på forkert grundlag og forhindre brugere i at udføre deres opgaver

Hej
Min konto er automatisk blevet midlertidigt suspenderet på et forkert grundlag. Jeres automatiserede system ødelægger det for jeres brugere!

Jeg står og skal udføre en opgave for en bruger kl 12.00 i dag, torsdag 27/2-25, men fordi jeg i en besked har sagt til brugeren at han skulle acceptere mit bud og opgaven, da han endnu ikke havde gjort det, så vi efterfølgende (efter shouters retningslinjer) kunne udveksle adresse/kontaktinfo (så jeg rent faktisk kunne udføre opgaven), så er min konto blevet suspenderet og jeg kan ikke få fat på kunden før i aften, hvilket er ti timer efter opgaven skal udføres.
Shouter koster mig lige nu penge og I har en bruger der ikke får udført sin opgave efter aftale.

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice, men man kan ikke ringe, kun skrive en besked, som man får svar på indenfor to dage, så hastesager kan man ikke få hjælp til.

Brugere af Shouter betaler ekstremt høje gebyrer, så det er mig en gåde at den service vi burde få den anden vej er nærmest ikke-eksisterende.

Jeg er fuldstændig rasende og i mine øjne skylder Shouter mig for tabt fortjeneste.

26 février 2025

Hej Elias,

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration, men vi vil gerne understrege, at din konto ikke blev suspenderet uden grund. Vores system registrerede gentagne overtrædelser af vores retningslinjer for kommunikation på platformen, og du blev advaret hele tre gange, før suspenderingen trådte i kraft.

Shouter har klare regler om, hvornår kontaktoplysninger må udveksles, og gentagende misbrug af platformen tolereres ikke. Disse retningslinjer er på plads for at beskytte både opgavestillere og opgaveløsere samt sikre en fair og sikker markedsplads.

Vi forstår, at situationen har været frustrerende for dig, men ansvaret for suspenderingen ligger i sidste ende hos dig selv.

Hvis du ønsker en nærmere gennemgang af din sag, er du alid velkommen til at kontakte os i supporten.

Mikael

Noté 1 sur 5 étoiles

0% kompetente mennesker bag appen, 0% tilfredshed herfra, 0% anbefaling til andre

Jeg har brugt shouter over en længere periode på ca. knap 1 år og jeg har aldrig oplevet så mange problemer med at få lukket kontoen, en service medarbejder der er uduelig til at hjælpe og forstå situationen og generelt bare et firma der sætter sin lid til hvad en robot opfanger som “ulovligt” i forhold til deres retningslinjer, kontra hvad et mennesker gør.
Det er virkeligt ikke et firma som gør sit job for at opretholde en god og sund balance mellem deres kunder og dem selv, samt skal man gå med livrem og seler for at ikke og træde shouter firmaet over teamet, selvom “kunden” jo er det vigtigste???
Meget mærkeligt og igen bestemt ikke værd at nævne
Hvis jeg skulle anbefale nogen, så skulle det da være alle andre end dem må jeg sige, siden de er de eneste jeg reelt set har haft så mange problemer med🤣
#klar til start medarbejdere

UPDATE: på trods af at den søde ADAM har lagt en besvarelse, så er der intet nyt i sagen, jeg fik på sagen hvor Adam kom med besvarelsen, sendt en besked ud til ham, men han gider ikke tage en dialog.

29 janvier 2025

Hej Carlos"Banditten",

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med Shouter ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at sikre en fair og sikker markedsplads for alle brugere, og vores system er designet til at håndhæve retningslinjer, der beskytter både opgavestillere og opgaveløsere.

Vi kan se, at du har brugt platformen i knap et år, og vi beklager, hvis du har oplevet udfordringer undervejs. Når en konto lukkes, sker det altid på baggrund af gentagne overtrædelser af vores retningslinjer – ikke blot på en enkeltstående vurdering fra vores automatiserede system. Vores supportteam er altid klar til at hjælpe, og vi tager gerne en dialog, hvis du ønsker en nærmere gennemgang af din sag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Blokerer for kontakt til tilbudsgiver

Blokerer for kontakt til tilbudsgiver, hvis du ikke accepterer tilbuddet .
Brug ikke appen

16 janvier 2025

Hej Olav,

Vi forstår din frustration, men vores system er designet til at beskytte både opgavestillere og opgaveløsere. For at sikre en fair og sikker markedsplads er det kun muligt at udveksle kontaktoplysninger efter, at et tilbud er accepteret.

Dette er en del af vores retningslinjer og hjælper med at forhindre misbrug af platformen.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan systemet fungerer, er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Noté 1 sur 5 étoiles

Opgaven gik galt og var helt forygt ham…

Opgaven gik galt og var helt forygt ham der kom ud fra shouter. Skal aldrig bruge deres service igen, umuligt at få hjælp fra support teamet, når opgaven driller.

Aldrig igen

6 janvier 2025

Hej "Hans Johansen",

Vi er selvfølgelig kede af, at du havde en dårlig oplevelse, men vi vil gerne understrege, at du havde flere muligheder at vælge imellem. Du modtog i alt seks verificerede tilbud, men valgte selv det absolut billigste samt en opgaveløser uden tidligere gennemførte opgaver.

Vi gør vores bedste for at give brugerne gennemsigtighed og valgfrihed, men kvalitet og pris hænger ofte sammen. Hvis du ønsker hjælp til at finde en mere erfaren opgaveløser næste gang, står vores supportteam altid klar – som du også oplevede, hvor du fik svar inden for 10 minutter.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvordan kommer jeg i kontakt med…

Hvordan kommer jeg i kontakt med shouter vedr. en forsikringsskade ?

12 décembre 2024

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse. For at komme i kontakt med os vedrørende en forsikringsskade, kan du altid henvende dig til vores supportteam via appen eller vores kontaktformular på hjemmesiden.

Vi sørger for, at din sag bliver behandlet hurtigt og grundigt.

Da vi har været i kontakt og arbejdet på at løse sagen, vil vi sætte pris på, hvis du kunne overveje at fjerne eller opdatere din anmeldelse, da den ikke afspejler den dialog, vi har haft. Vi stræber altid efter at give den bedste service, og vi værdsætter din forståelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min forlovede og jeg havde en træls…

Min forlovede og jeg havde en træls oplevelse med en kunde der ikke ville lukke opgaven og betale efter vi havde klaret en opgave for ham,
Men grundet god dokumentation, kunne vi bevis opgaven var klaret, og Shouter teamet fik lukket opgaven så vi kunne få vores udbetaling.
5 stjerner herfra, god kundeservice, og god sikkerhed!
Tak for jer og god kundeservice

7 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus