Jeg er ved at blive lidt træt. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med supporten, da jeg pga. forskellige teknisk felj i appen hverken kan ændre min mailadresse, eller gennemføre min bankkontoverifi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kan på ingen måde anbefale denne app. For nogle år siden fungerede en enkelt opgave fint, men denne gang blev min konto blokeret umiddelbart efter jeg godkendte en hjælper. Ifølge deres AI har j... Voir plus
Appen virker ikke og de har taget mine penge. Jeg betalte mobile pay til opgaveløseren, da appen ikke virkede. Har derfor betalt dobbelt, da det er umuligt få kontakt med deres support
5 STJERNER FRA MIG! ***** Essy peasy.. Stor eller lille opgave, Det har aldrig været nemmere, shOUTer en hurtig overskuelig måde, at få tingende fixet Helt igennem gennemført og perfekt bruge... Voir plus
L'entreprise a répondu
- Fournisseur d'équipement de mobilité
- Marché en ligne
- Peintre
Écrit par l'entreprise
Gør som mere end 150.000 andre og find hjælp til livets små og store opgaver på Shouter. Få mere tid på hænderne eller bliv Doer og tjen penge på andres opgaver. Opret din opgave, modtag bud fra MitID-verificerede Doers og vælg det, der passer bedst til dig. Vi håndterer betalingen sikkert, mens du tager dig af detaljerne. Når opgaven er udført og du er tilfreds, frigives betalingen endeligt. Vi dækker et bredt spektrum af opgaver. Her er nogle af de mest populære: Handyman-opgaver - Havearbejde - Leveringsservice - Rengøring - IKEA-møbelsamling - Online freelancearbejde - Fotografering - Teknisk support - Catering - Administrativ assistance - Airbnb-tjenester
Coordonnées de contact
Danemark
- shouter.app
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Denne dårlig app/opgave søgning er…
Denne dårlig app/opgave søgning er katastrofalt og spild af tiden. De tager en del af opgavensprocent og selve opgaverne er rigtig dårligt evalueret hvilken betyder at du kan umuligt vinde en opgave derinde da det er under budt 90-95% under den oprindelige pris oven i det så skal de appen have en uvist procent af beløbet. Synes at det er lige til at smide ud i skraldet denne app.

Réponse : shouter.app
Mega kritisk at de tager 100kr for…
Mega kritisk at de tager 100kr for opgaver som ikke kan gennemføres, hvis man har godkendt i appen.
Vi var super uheldige at opgaven ikke fysisk kunne lade sig gøre, og dermed skulle vi betale 100kr for ingenting.

Réponse : shouter.app
De har et åndsvagt annulleringsgebyr
De har et åndsvagt annulleringsgebyr, hvis dig og personen der laver opgaven sammen aftaler ikke at fuldføre opgaven tager de stadig dine penge KÆMPE SCAM

Réponse : shouter.app
Pas på med at stole på anmeldelserne af…
Pas på med at stole på anmeldelserne af Shouter:
shouter.dk = kan ikke anmeldes pga. overtrædelse af Truspilot regler.
Shouter.review = sure kunder
shouter.app = ?
Jeg har haft en dårlig oplevelse med dem. Så snart du opretter en opgave hæver de dine penge og du betaler gebyrer for alt også hvis du annullerer opgaven eller andet. Det er helt ugennemsigtigt. Pas På!
Geweldige app - gazon gemaaid
Geweldige app. In nog geen half uur was mij gazon gemaaid door een do’er!
Dårlig service fra både udbyder og udøver
Dårlig kundeservice fra Shouters side når opgaven omkring rengøring ikke er tilfredstillende samt kommunikationen med vedkommende som skulle udføre opgaven ikke er løsningsorienteret men fralægger sig ansvar.
Briljante app
Briljante app, binnen 2 uur is mijn wasmachine naar boven getild!
Het lukte me niet direct om mijn…
Het lukte me niet direct om mijn account te activeren doordat ik helemaal aan het begin iets verkeerd had gedaan. Na uitstekende hulp van een medewerker kan ik nu aan de slag.
World class support
Great app!
Pros:
- Great for small to medium projects, and quick stuff
- Save so much time, it's literally like shouting for friends to get the help you need.
- They have world-class support, i give them 5 stars for this one, this Guy called Robin replies within 20 minutes max between 9 am and 1 am yes you heard correctly, 2 days ago i got a follow-up message at 12:51 ! that guy is a Superman.
Cons:
- The app still needs lots of tweaks to to become more user-friendly.
Just what I needed.
Just what I needed.
The app is easy to use and the communication with the people doing the task is good. The customer service was very good too.
God service hele vejen igennem
Fandt en elektriker som kunne hjælpe mig med at sætte en lampe op som længe havde drillet sådan en uhandy person som mig. Da der var noget rod med en reservation på min konto, så tog Shouters support sig tid til at tjekke op på det og forklarede hvordan det hele hang sammen. Alt i alt en fantastisk oplevelse
Jeg skulle ha’ hængt nogle lamper op
Jeg skulle ha’ hængt nogle lamper op - på dagen var jeg ikke god mok til at registrere udførelsen, men da jeg dagen efter registrerede at det på ingen måde var tilfredsstillende, kontaktede jeg vedkommende. Jeg anerkendte, at jeg ikke selv havde været skarp nok på hvad han foretog sig, og at jeg nok skulle betale noget for at han kom og ændrede det. I starten var han kommunikativ, og kom med forslag til datoer, og hver gang vi havde en aftale aflyste han, og prøvede at komme op med en ny aftale, som han så også aflyste. Senest : for 2-3 uger siden, lavede jeg ingen aftaler efter job, fordi han sagde, at han ville komme en fag efter job. Ham kom aldrig,
Og nu har jam ghostet mig!! Simpelthen ikke okay!

Réponse : shouter.app
Obs på at deres forsikring ikke dækker…
Obs på at deres forsikring ikke dækker ved rengøring.
En af deres “hjælpere” ridsede hele mit gulv men deres forsikring dækker ikke ved gulvskader.
Så vil anbefale dem at rette deres slogans “ hvis uheldet er ude”
Vernieuwend idee regio Amsterdam
Shouter is een vernieuwend idee in regio Amsterdam. Ik heb snel en makkelijk een kwalitatieve kracht gevonden.
Goede ervaring
Goede ervaring! Ik had een klusje wat gedaan moest worden in huis. Nadat ik de klus op Shouter had gezet, was het de volgende dag gefixt. Chille app!
Rengøringshjælp samme dag
Da min allerede aftalte rengøring meldte fra på dagen, valgte jeg at prøve Shouter.
Det bliver ikke sidste gang!
Efter 20 minutter fik jeg først bud på opgaven og blot 2 timer senere, var Daniel i fuld gang med rengøringen.
Tak for hjælpen!!

Totally recommend
Great app, works very well. Have had a great experience personally. Totally recommend it!

Great app
Great app! I sometimes need specific needs because of my job and it’s been great to categorize my needs and find people that can do the work. Have completed 3 tasks and looking forward for the next ones

Handige app
Handige app. Snelle klus gevonden en geklaard. Beoordeling gehad en betaald. Would use again!
Would definately recommend!
Great experience and amazing help with moving apartment! I got several offers within minutes and the assignment was solved beautifuly! Would definately recommend ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.