Jeg er ved at blive lidt træt. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med supporten, da jeg pga. forskellige teknisk felj i appen hverken kan ændre min mailadresse, eller gennemføre min bankkontoverifi... Voir plus
Kan på ingen måde anbefale denne app. For nogle år siden fungerede en enkelt opgave fint, men denne gang blev min konto blokeret umiddelbart efter jeg godkendte en hjælper. Ifølge deres AI har j... Voir plus
Appen virker ikke og de har taget mine penge. Jeg betalte mobile pay til opgaveløseren, da appen ikke virkede. Har derfor betalt dobbelt, da det er umuligt få kontakt med deres support
5 STJERNER FRA MIG! ***** Essy peasy.. Stor eller lille opgave, Det har aldrig været nemmere, shOUTer en hurtig overskuelig måde, at få tingende fixet Helt igennem gennemført og perfekt bruge... Voir plus
L'entreprise a répondu
- Homme à tout faire
- Services aux entreprises
- Service de ménage
- Fournisseur d'équipement de mobilité
- Marché en ligne
- Peintre
Écrit par l'entreprise
Gør som mere end 150.000 andre og find hjælp til livets små og store opgaver på Shouter. Få mere tid på hænderne eller bliv Doer og tjen penge på andres opgaver. Opret din opgave, modtag bud fra MitID-verificerede Doers og vælg det, der passer bedst til dig. Vi håndterer betalingen sikkert, mens du tager dig af detaljerne. Når opgaven er udført og du er tilfreds, frigives betalingen endeligt. Vi dækker et bredt spektrum af opgaver. Her er nogle af de mest populære: Handyman-opgaver - Havearbejde - Leveringsservice - Rengøring - IKEA-møbelsamling - Online freelancearbejde - Fotografering - Teknisk support - Catering - Administrativ assistance - Airbnb-tjenester
Danemark
- shouter.app
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Makkelijk en snel concept
Ik had hulp nodig met het ophangen van twee lampen boven mijn eettafel. Zelf ik ben ik niet zo handig met dit soort dingen. Nadat ik mijn klus op Shouter had geplaatst kreeg ik vrij snel reactie. 2 dagen later kwam een aardige en handige jongen die de lampen keurig heeft opgehangen. Ik vind Shouter een goed concept en ga het zeker weer gebruiken.
Verdensklasse oplevelse
Har brugt shouter i et år nu flere gange ugentligt, det er simpelthen genialt for alle 3 parter. Jeg vil anbefale enhver person at få hjælp eller hjælpe via shouter!

Réponse : shouter.app
Shouter is een goede app om snel hulp te vinden!
Shouter is een handige app voor taken waar je snel hulp voor nodig hebt. Mijn tuin moest bijgewerkt worden voor een feestje, alleen hadden mijn vriendin en ik erg weinig tijd en zin om deze taak uit te voeren. Hierdoor heb ik deze taak op een vrijdagavond op de Shouter-app gezet. Tot mijn verbazing had ik binnen 10 minuten een reactie van een ervaren tuinman en de dag erna zag mijn tuin er tiptop uit. Ik heb de tuinman zelfs nog een extra uur doorbetaald, omdat hij het tuinafval ook nog naar de stort wilde rijden. Ik kan deze app dus zeker aanraden als u geen zin hebt om naast uw werk nog klusjes in en rondom het huis te doen. Wij gaan de app zeker vaker gebruiken!
shOUTer Genial koncept
5 STJERNER FRA MIG! *****
Helt igennem gennemført og perfekt brugervenlig app, kanon flot grafisk design og nem at bruge, SUPER god support, sikker betaling, fuldt forsikret, vil helt klart anbefale shOUTer til mit netværk.
/kgs

Réponse : shouter.app
Jeg synes Shouter er meget langsom at…
Jeg synes Shouter er meget langsom at give penge. Og medarrbejder ikke rigtig søde nok. Jeg har opleve da jeg var skrive mail svar aldrig tilbage kun da jeg var skrive om mobilpay, skrive med det samme og sagde jeg hvornår får jeg min penge så siger at 3 hverdag komme i din konto nu er det 4 dage kommer aldrig.
Dårligt stil Shouter 👎

Réponse : shouter.app
Fandt hurtigt en Do'er på få timer
Vi har i min virksomhed brugt Shouter til at finde en vikar/Doer til opsætning og oprydning af frokost da vores piccoline meldte sig syg. Det lykkedes os at finde en Doer til at hjælpe os på ganske få timer. Det fungerede nemt og enkelt og vi"genbestilte" samme person dagen efter til at hjælpe os. Vi kommer helt sikkert til at bruge løsningen fremover såfremt vi står i samme situation.

Réponse : shouter.app
Den her virksomhed er helt til grin.
Den her virksomhed er helt til grin.
Det er en markedsplads for klamphuggeri, hvor der ingen garanti er på noget som helst udført. Du kan lige så godt gå ned på gaden, og spørge en tilfældig person om vedkommende vil hænge nogle lamper op for dig.
Og så har de blokeret mig på Facebook, da de ingen modargumenter har, og godt ved at det er noget skrammel de har gang i.
Jeg blev desuden beskyldt for at være "utroværdig", da jeg stillede et kritisk spørgsmål, pga jeg ikke har mit fulde navn på min fb profil.
Så det er nederen mennesker der ejer det her, som kun er ude på at tage dine penge.
Hold jer langt væk, og få det lavet ordentligt ved en autoriseret håndværker. Så sparer i både tid og penge.
SVAR TIL SHOUTER:
Nå så jeg har ikke oprettet en bruger på jeres app? Hvad baserer du det på? Mit brugernavn? Min email? Lol... Det kan jeg ikke tage seriøst.
Mht. Facebook, så siger du jo direkte at i blokerer og sletter al kritik, og alle kommentarer som ikke er direkte positive. I var EKSTREMT smålige, svarede igen med hån og barnlige bemærkninger, og undlod at svare på mine helt igennem valide spørgsmål.
Så nej, jeg vil ikke ændre mit review af jer, da jeg mener i er en useriøs virksomhed, og i virker som forsmåede teenagere. Nej tak.
Og de "yderligere detaljer" i har efterspurgt, kan i skyde en hvid pind efter. Jeg prøvede at indgå en dialog med jer, men i responderer som forkælede børn. Så må i også forvente at blive behandlet som sådan.

Fremragende app
Fremragende app, som fungerer perfekt!
Har allerede tjent gode penge på, at hjælpe andre!
Kan klart anbefale at hente appen!

Réponse : shouter.app
Hurtig reaktion. God kvalitet.
Vi stod i en klemt situation og havde brug for hovedrengøring med timers varsel - og i den situation var Shouter en perfekt løsning!
Nemt og bekvemt at finde den perfekte fotograf!
Jeg var tidligere i tvivl om, hvilken fotograf jeg skulle vælge til et photoshoot for min studenterforening. Heldigvis fik jeg hjælp fra Shouter, som var utroligt effektive og tilbød et bredt udvalg af fotografer med varierende evner og priser. Det var en fantastisk oplevelse at kunne læne mig tilbage og modtage tilbud direkte, i stedet for at skulle kontakte hver enkelt fotograf. Som en person uden ekspertise inden for fotografering og uden kendskab til priser, var det en kæmpe fordel at kunne "shoute" opgaven og modtage de bedste tilbud tilpasset mine behov. Jeg vil helt sikkert benytte Shouter igen i fremtiden, når jeg står over for en opgave, hvor jeg er usikker på, hvordan den skal løses.

5 stjerner er ikke nok!
Mega fedt koncept. Jeg har efterhånden brugt appen mange gange, og har kun gode oplevelser. God service fra kundeservice og så er appen også nem at finde rundt i. Jeg anbefaler uden tvivl Shouter til alle der gerne vil tjene lidt penge, eller har brug for lidt hjælp.

Réponse : shouter.app
Fremragende koncept og brugervenlig app!
Jeg har stor glæde af Shouter. Både når jeg har brug for praktisk hjælp, men fars værktøjskasse er langt væk - eller når jeg selv har tid og lyst til at tjene en skilling ved siden af studiet. I øvrigt er appen super let at administrere.

Mega fedt med shouter
Mega fedt med shouter ! Nemt og godt! Jeg har kun haft gode oplevelser med shouter og kan varm anbefale det til alle der vil tjene lidt ekstra 👌
Har nu haft to opgaver gennem Shouter…
Har nu haft to opgaver gennem Shouter og begge gange har været super! Rigtig søde "Shouters"/værter, som begge har vist mig meget tillid.
Jeg er studerende, så det er skønt med Shouter som mulighed, hvor du ikke forpligter dig til noget længerevarende og kan prøve forskellige ting. Jeg oplever også at Shouter er en god mulighed for at skabe netværk.

Réponse : shouter.app
Jeg kan kun anbefale shouter!
Jeg er doer på Shouter og det fungerer fantastisk. Jeg har kun følt mig tryg ved at påtage mig opgaver - særlig grundet trygfondens sikkerhedsgarenti. Derudover at det en god måde at tjene en ekstra skilling på ved sjove og forskellige opgaver. Kan kun anbefale at tjekke det ud!
Utrolig nemt og overskueligt
En utrolig nem og overskuelig måde at få tingene ordnet på. Hvad end om man selv har en lille finurlig opgave der skal løses, eller at man har ekstra tid på hænderne så fungerer shouter bare eminent

Réponse : shouter.app
Shouter er en perfekt markedsplads for…
Shouter er en perfekt markedsplads for forskellige arbejdsopgaver indenfor handy, rengøring, flytte og andre opgaver opgaver som brugerne ønsker hjælp til. Det er en super mulighed for at tjene nogen ekstra penge ved siden af. Deres app er meget mere brugervenlig end deres konkurrenter! Kæmpe anbefaling her fra 👏🏽

Super god app!:)
Jeg har kun haft gode oplevelse med at brugen appen som Doer. Det er en perfekt app, hvis man lige vil tjene lidt ekstra penge ved siden at sit studie fx.
Jeg har fået lavet nogle gode kontakter igennem dem jeg har arbejdet for, og de har alle været super flinke
Shouter er en super app til at hjælpe…
Shouter er en super app til at hjælpe andre med diverse opgaver!