Besvikelse med frukostbuffén Vi var på kryssning med Birka till Visby och hade i förväg betalat för frukostbuffé. Tyvärr upplevde vi inte alls att det motsvarade det man förväntar sig av en frukostbu... Voir plus
Sjukt dålig info om när man får gå på båten. Gjorde incheckningen och fråga när vi fick gå på. Vi behövde vänta i 1 h innan vi fick gå på båten men när vi skulle gå på var det ändast priority boarding... Voir plus
Såååååå dåligt, vi har betalat för frukost och jag och min man kom 4 min sent, vi fick inte äta frukost. Helt sjukt de säger att frukost stänger kl 10:30 men de plocka upp maten kl 10:15, vi kom 1... Voir plus
Båten är fin men informationen och servicen är riktigt dålig. Man får inte veta vad som gäller, var man går av osv. Sen otrevligt bemötande på det… Synd.
Informations provenant de diverses sources externes
Våra fartyg är fyllda med underhållning, spa, shopping, god mat och dryck. Kryssa till Helsingfors och Åbo i Finland eller Mariehamn på Åland!
Norragatan 4, 22100, Mariehamn, Îles d’Åland
- vikingline.se
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Bra service!
Jag har åkt flera gånger senaste åren med Viking Line. Alltid bra service ombord och det är lätt att boka på deras hemsida. Kundservice är alltid trevlig och hjälpsam om man har någon fundering eller om man har några ändringar på en bokning.
Viking Glory 2024-05-28 surt
Viking Glory 2024-05-28
Rent och fräscht och framförallt bufféchefen var väldigt tillmötesgående. Underhållningen med Jerry (Lee Lewis) Carlson var kalasbra. Där blir det 5 stjärnor.
Mat och dryck får en en singelstjärna för utbud och kvalité.
Vi åt middag och frukost i bufférestaurangen. Hyfsat.
Vi tog en smörgås och ett glas vitt till lunchen. Ett glas vin visade sig kosta 195 kronor - inte okej för ett icke årgångsvin.
Vi åt en hamburgare för 200 kronor i A lá carte-restaurangen. Där "råkade" man ta 720! Kronor för två glas av husets vita. -"Nämen, ojdå det blev visst taget betalt för två hela flaskor."
Summa summarum:
Gör alltid en prisfråga före köp och kontrollera kvittot innan du betalar.
För övrigt är Taxfree inte så billigt. Det mesta skiljer några tior från priset i land.
Priser för mat och dryck får en överkryssad stjärna.
Bästa kryssningsupplevelsen under mina 34 år!
Jag känner inte alls igen flera av de recensioner som skrivits här.
Vi bokade en premiumhytt på Viking Glory och den var så fräsch och välstädad, skön säng, bra ventilation m.m.
Frukostbuffén var jättefräsch och hade ett stort utbud. Smidigt att man kunde beställa varmrätt utöver det kalla. Supergott och framför allt smoothies och nybakat bröd var 5 av 5.
Trevlig och hjälpsam personal och fräscha gemensamma utrymmen. Vi åt en måltid på ”torget/market” med olika restauranger att välja på (pizza, fräscha sallader, köttbullar och potatismos m.m.). Restaurang Kobba på våning 11 kändes riktigt lyxig och var så fint inrett!
Faktiskt den bästa kryssningsupplevelsen jag haft och jag har ändå åkt en hel del genom åren mellan Sverige och Finland!
Märklig och totalt onödig upplevelse!
Märklig upplevelse och totalt onödig! Bara företagets totala brist på vilja förklarar det som hände. Jag reste med ett sällskap med M/S Gabriella den 1 mars, 2024. Vi hade bokat bord i a la carte restauranten där det framgick att en rätt, någon form av pumpaburgare, var vegansk. Den fanns på menyn över huvudrätter och kostade 26 Euro. När maten serverades undrade vi om det blivit något fel. Någon form av barnportion, som i sin storlek motsvarade ungefär en matsked. Enligt servitören var det dock helt rätt, den här maträtten var så här stor. Vi bad då om en portion pommes frites eftersom maten skulle ta slut efter två tuggor, vilket vi fick. Servitören, som såg hur förvånade vi blev, tipsade oss att vi kunde skriva till Viking Line och klaga på deras hemsida. Vi gjorde det och fick ett korkat svar av kundtjänst där de skrev att Viking Line strävar efter fullständig kundnöjdhet och att vi skulle ha påtalat att vi inte var nöjda där och då. När jag svarade att vi gjort precis det men ändå inte fått vare sig prisreduktion eller någon annan form av kompensation(t ex i form av en gratis efterrätt eller att de bjudit på pommesen) fick jag inget svar. Efter några veckors väntan skrev jag till Viking Lines leding i Mariehamn. Jag beskrev vad som hänt, att vi beställt en av deras huvudrätter för över 300 kronor men att den var så liten att den knappt syntes och inte ens var en bråkdel av barnportionerna(!) och vad jag fått för svar av kundtjänst. Har inte fått något svar. Total nonchalans således. Varför inte i stället be om ursäkt, pudla, och skicka någon form av gåvobiljett där de bjuder på en gratis efterrätt eller vad som helst. Det kostar dem inget! Nej, i stället struntar de i att svara(de har ju så många kunder ändå!) och går därmed miste om några kunder samt gör sig skyldiga till diskriminering av veganer! Kommer självklart aldrig att åka med Viking Line igen.
Vikingline experience
Crap just crap. Terrible customer service, no option of chat your booking. Food is horribly overpriced. Ship is cold. I have nothing good to say. Please pay bit more and use Tallink
Återkommande kund
Åker till Finland 4-5ggr per år, och alltid med Viking Line. Smidig bokning som går att boka om ifall planerna ändras. Generellt sett bra priser och bra program för barn ombord.
Åkte glory den 19 till 20 april var…
Åkte glory den 19 till 20 april var total värdelös buffé fanns knappt mat och rörigt som tusan visste inte riktigt var man skulle börja kommer aldrig mer att åka med viking Glory
Aldrig varit så besviken över en…
Aldrig varit så besviken över en kryssning, skulle säga att det var 2000:-i sjön. Buffén var värdelös, inget utbud, Maten var kall och fanns knappt någonting på faten. Dessertbordet var ett skämt. Tre olika saker varav en fanns. Och när man skulle kolla igen fanns ingenting och inget blev påfyllt. Vinet var bra. Men när det har gått 10min innan man ens fått ett bord man bokat så hinner man inte ens äta upp värdet av döm 400:- Varken gardiner eller rullgardiner så man fick inte mörkt utan vaknar tidigare än planerat.
Åkte med viking Glory 20/3…
Åkte med viking Glory 20/3 Stockholm-Åbo efter några års paus. personal som var otrevliga och inte ville betjäna och inte heller kunde prata annat än finska. Träffade flera fullvuxna som också var av den åsikten att allt har blivit sämre, underhållning med rymdfarkoster Hadde varit helt bra om resenärerna varit på dagis nivå. Sämst av allt var att så många i personalen bara pratar Finska dom flesta av passagerarna var svenskar eller svenskspråkiga. Stort hurraa för det lilla Mini Ryssland.
Tareq Taylors 5 rätters var en…
Tareq Taylors 5 rätters var en katastrof. Så dåligt.
Hytt Seaside sunkig. .
Urusla drinkar. .
Under all kritik
Under all kritik!
Vi köpte resa med avbokningsskydd och avbokade resan mer än 24h innan, då vi drabbades av influensa. Men jag fick aldrig tillbaka pengarna då kundservice menade att resan gäller från när anslutningabussen åker från hemorten.
Jag har respekt för villkoren men när vi tittade på tiden så avbokade vi 15 min senare än bussens avgång dagen efter. Kundservice var inte tillmötesgående och sa att mina pengar inte kan återbetalas och resan som är avbokad inte kan bokas igen.
Jag kommer aldrig mer åka med Viking Line, då Silja Line är tillmötesgående mot kunderna.
Sjukdom vid resa
Då vi drabbades av maginfluensa natten till avresedagen så hörde jag av mig till kundtjänst för att höra om det fanns möjlighet att boka om resa pga. Sjukdom. Dock så var det omöjligt att boka om och pengarna brann inne.
Jag är fullt medveten om deras villor gällande avbokningar, men det vore snyggt att vara lite tillmötesgående vid sjukdomsfall.
Så åk inte med Viking Line då dem helt saknar kundservice.
Varning
Absolut under kritik köpt lyx buffe spa med allt vad som var möjligt att tillgå... Bedrövligt inte en endaste frukt att tillgå antingen på middag eller frukost personal som totalt saknar kundbemötande och utgår från man pratar finska.. och efter flera försök endå svarar att dom förstår men har noll koll ..
Men värsta är när vi dag 2 kommer och väljer buffe igen skall betala full pris med tillägg på nästan 34 euro som på köpet tog en evighet för personalen att räkna ut totalt oacceptabelt bemötande och okunnig personal detta är bara en liten del då även spat stängdes ner så inget spa ingen mat och otroligt dåligt bemötande..
Jag reser hela Europa äter sover på resande fot 300 dagar om året och detta kan varit det sämsta utbudet för någon som föredrar vegetarisk och frukt och spa som inte fungerar som är den stora delen gör att jag anser detta är ej värt resa med familjen eller som affärsman..
En stor eloge till Margit på terminalen…
En stor eloge till Margit på terminalen vid Stadsgården. Vilken fantastisk service och omtanke. Hon hjälpte oss snabbt att boka om när vi missat vår båt. Stort Tack Margit! Du gjorde hela vår resa 💐
Dålig attityd
Dålig attityd, gamla omodern musik, personal är inte kvalitet
På kryssningsresa med Grace utresetid
På kryssningsresa med Grace utresetid
kl 7.45 önskade vi byta den frukost som ingår i priset, från hemresa till utresa, då båten är åter i hamn kl 6.30. För att kunna inta denna tidiga frukost bör man vara i matsalen kl 5.30 senast för att inte behöva kasta i sig maten. Märkligt att det var helt omöjligt att byta tiden. Vi har ju betalat för frukosten och bör kunna byta tid. MYCKET DÅLIG SERVICE! Aldrig mer Viking Line☹
Bra service och god mat enl mina barn…
Bra service och god mat enl mina barn MEN totalkatastrof att tax-free är DYRARE än Systembolaget!!!!!!! Detta måste ni upplysa om! Jag blev lurad på hundralappar p g a detta😪
Det ska stå skrivet när man beställer! SKÄMS😡
Eva Sternå
Allt blir bara sämre
Har åkt med deras båtar i 50 år för att hälsa på släkten, och allt har blivit mycket sämre! Det är sunkigt och smutsigt, maten är usel och alldeles för dyr precis som det mesta i taxfreen, mackorna i cafeterian likaså samt att de är gamla och torra. Avbokar man sin resa får man vänta lääääänge innan de återbetalas, och nämnde jag att det är smutsigt?? Dags att börja titta på andra alternativ!
It is a waste to travel for Viking.
It is a waste to travel for Viking.
Money ripping
Sämsta julbordet jag ätit på…Rekomenderas ej
Sämsta julbordet jag ätit på Cinderella, snålat in mycket. inga grönsaker dålig efterrätt endast peparkaksmousse och glass samt att priset höjs hela tiden. Aldrig mer.