Jeg har prøvd å legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men får ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding på 404 så det er er ikke mulig å få sendt inn no... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Voir plus
L'entreprise a répondu
2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges in... Voir plus
L'entreprise a répondu
I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.
Danemark
Car is really shining after treatment and very good value for money.

Réponse de Washworld
Vært her siden de starta i krsand.
Vaskene er blitt mye kjipere.
Og de er blitt mye dyrere.
Altfor ofte er beggehallene ute a drft og turen ut er irriterende bortkasta.
Kundeservice suger.
Brukt de ved 2 helt forskjellige tilfeller og får følelsen at svarerne de mailer er standard.
Bedriften er blitt et søppelselskap.
Aldri igjen.
Dere svare med at dere syntes dette var kjipt og at jeg kan kontakte dere gjennom kundeservice så skal dere se på det. jeg kontaktet dere begge gangene gjennom kundeservice og har mailet frem og tilbake mange ganger. dere var ikke interessert i å imøtekomme på noe eller finne løsninger. og begge sakene var av helt forskjellig karakter.
Dere har en stor jobb å gjøre med kunderservicen.

Åpnings tide er feil står24/7 men stenger 2200 og åpner ikke før 8

Réponse de Washworld
Premium er bra til prisen, men blåser veldig lite uten ekstra tørk.

Réponse de Washworld
Den verste bilvasken i Norge To verksteder fungerer aldri, og kvaliteten på bilvasken er dårlig.

Réponse de Washworld
Det er 2 vaskemaskiner på Herøya , men det er veldig ofte 1 maskin i feil . Det medfører ekstra kø 🙁

Réponse de Washworld
Begynner å bli dårlig tørking av bilen nå etter hvert. Var mye bedre tidligere.
Anbefaler likevel Washworld. Og ser fram til at de kommer til andre byer i Norge.

Réponse de Washworld
Hadde en feil med at nummerplate ikke var registrert og jeg ble ilagt pris på full vask to ganger. Tok kontakt med de og de krediterte meg med en gang. Flott service.

Réponse de Washworld
Bilen ble ren den men tørken var ikke fult så bra maskinen gikk 3/4 runde men kunne med hell gått en runde til.
Mvh Morten