We-ID Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanvankelijk kreeg ik een standaard antwoord met suggesties per mail. Maar toen ik reageerde dat dat niet de oplossing was, werd ik gebeld door Nick van de klantenservice. Hij dacht met me mee en heef... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

I do not understand how this business can still be operating. I tried to open an eHerkenning and it has proven to be entirely impossible. Communication extremely bad and delayed. Weeks until you get... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Telefonisch onbereikbaar, geen antwoord op mails , geen antwoord via de app. Onwaarschijnlijk dat deze organisatie partner is van overheidsbedrijven. Wij hadden we-id gekozen om onze registratie bi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ik had een probleem niet btw-aangifte te kunnen doen via We-ID omdat een aantal bv's onzichtbaar waren. Ik heb veel mensen gesproken, van belastingdienst tot Signicat etc. totdat ik gisteren jullie me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de saisie de données

Écrit par l'entreprise

We-ID is dé eHerkenning specialist. Tot en met 2019 leverden wij eHerkenning onder de naam Connectis, dat werd opgericht in 2008. Samen met enkele andere marktpartijen en het ministerie van Economische Zaken (EZ) stonden wij aan de basis van eHerkenning. Wij behoorden tot de eerste erkende leveranciers in 2010.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

87 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Alleen maar gezeik gehad met deze…

Alleen maar gezeik gehad met deze boeven, meerdere malen aangegeven dat ik het wil opzeggen (omdat ik het helemaal niet nodig heb) waarop niet of pas na vele weken wordt gereageerd met onduidelijke antwoorden in standaardzinnetjes. Ik kan niet inloggen en om af te zeggen moet ik inloggen. Inmiddels kan er na heel veel zoeken een formulier ingestuurd worden om het op te zeggen maar die hebben ze kennelijk niet ontvangen. Ik ben al een jaar druk met afzeggen en ze blijven gewoon bedragen afschrijven.

4 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Kies voor een andere leverancier dan WE-ID

In de algemene voorwaarden schijnt te staan dat het contract automatisch verlengd wordt. Bij het afsluiten is dit nergens duidelijk gecommuniceerd, daarom vind ik dit oplichting.
E herkenning nodig? Kies een ander, of zeg direct het contract op! Maar neem niet dit bedrijf, dat als eerste op de website van eherhenning wordt genoemd.

28 décembre 2023

Pure oplichting

Ik heb ooit bij dit bedrijf wat gegevens ingevuld maar nooit definitief het contract ondertekend. Inmiddels blijft het bedrijf wel automatisch een abonnement afschrijven. Het is gewoon oplichting.

21 novembre 2023

bewuste misleiding

De website en teksten zijn bewust misleidend opgesteld. Je denkt EH3 voor de belastingdienst af te sluiten, maar dit reguliere middel blijkt achteraf niet het "speciale" middel te zijn waarmee je compensatie kunt aanvragen. Als je het later omzet, krijg je je teveel betaalde geld NIET terug en zetten ze je "nieuwe" middel stilzwijgend op automatisch verlengen. Dit is vervolgens niet te wijzigen zonder eerst omslachtig middels een formulier de hele overeenkomst per direct op te zeggen; uiteraard zonder enige restitutie. En zo zijn er vast nog meer adders onder het gras... Oppassen met deze club!

12 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer stugge klantenservice - gaat richting oplichting

Bedrijf begin van het jaar opgezegd en hierbij ook bij We-id aangegeven dat het abonnement niet verlengd hoeft te worden. Vervolgens krijg ik 3 weken geleden een mail met een herinnering van abonnement verlenging en de factuur. Contact opgenomen met We-id, zoals vele recensies al aangeven, totaal niet meedenken met de klant. Bedrag dient volledig betaald te worden, maar sinds 23-03-2023 heb ik hun software niet meer gebruikt. Als ik de factuur betaal, dan betaal ik voor een jaar service welke ik niet nodig heb. Super nuttig natuurlijk!

Het kan gebeuren dat er een verlenging mail over het hoofd gezien wordt, echter is dit abonnement al opgezegd. Dit is dus nooit in behandeling genomen door de medewerker die ik aan de telefoon heb gehad.

Persoonlijk schrijf ik nooit (slechte) recensies, echter vind ik dit ronduit schandalig.

9 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

3 jaar voor je je bedrijf opheft vast opzeggen!

Na verkoop van onze onderneming (en uitschrijving uit de KvK per 31/12/2022) ontvingen we via de nieuwe factuur van We-ID. Omdat de e-herkenning nog nodig kon zijn bij de afronding van de administratie, hadden we ons abonnement nog niet opgezegd. Op 6 april 2023 gaven we aan We-ID door dat ons bedrijf per 31/12/2022 was opgeheven. We kregen toen te horen dat het contract door zou lopen tm 8 april 2026. De toegang tot het account werd wel direct ingetrokken (want bedrijf is opgeheven), maar de betaling moest vanaf dat moment nog 3 jaar worden voldaan.

Na ons bezwaar was We-ID 'coulant' en hoefden we 'maar' 1 jaar te betalen zonder dat we het account zouden kunnen gebruiken, dus betalen tm 8 april 2024.
Deze factuur werd niet naar het privé adres gestuurd, (vanwaar de opzegging gestuurd was) maar naar de nieuwe eigenaar van ons bedrijf.
Op de factuur werd 3,50 (ex btw) extra kosten geregeld, voor het verwerken van de betaling van de factuur. Het is wat mij betreft echt een rare manier van werken en ik raad dit bedrijf echt aan iedereen af.

Ik begrijp dat er tot het moment dat je doorgeeft dat je bedrijf is opgeheven nog kosten in rekening gebracht worden, ook dat er nog een stukje opzeggingstermijn in rekening wordt gebracht. Maar ik ben echt boos over de manier waarop We-ID uit alle macht nog een beetje geld uit een afgesloten account perst.

22 août 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Reactie en 2 reactie’s gewist om commerciële reden

Ik heb een reactie op 2 reactie’s geschreven. Dit met een alternatief om de netwerk-kosten van zonnepanelen op huishoudens (>€20/maand) via thuisbufferen om te zetten in 40-100/maand winst. Dit met een investering van €3000/10 jaar incl btw met >12% rendement.
Dit is inclusief de oorspronkelijke reacties binnen een nacht verwijderd. Kennelijk in het belang van mogelijke woekerwinsten op energieschaarste en balansmarkten.
Als het om een andere site gaat, ben ik via die site transparant doorgelinkt naar id-nl.
Dat kan enkel gevolg zijn van moedwil of uit frustratie voortgekomen ziin. Ik heb echt mijn reactie in beeld gehad.

21 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

reviews van dit waardeloze bedrijf

Heb de reviews van dit waardeloze bedrijf bekeken: 54% 1 ster en 4% 2 sterren. Bijna 6 van de 10 bedrijven/mensen zijn zeer ontevreden met deze oplichters. En terecht. Geld is het enige waar ze op uit zijn. Beweren dat ik ooit bij het eerste contract heb ingestemd met stilzwijgende verlenging. Je moet 2 maanden voor het einde van het contract opzeggen. Mijn bedrijf bestaat al ruim 1 jaar niet meer, maar toch volharden in betaling van de verlenging. Het gaat me niet zozeer om die 5 tientjes. Ik heb gelukkig genoeg geld verdiend met eerlijke business voor m'n oude dag, maar met dit soort oplichterij heb ik moeite. Mensen lees de reviews en besluit een ander eherkenningsbedrijf te nemen!

9 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte en onvriendelijke…

Zeer slechte en onvriendelijke klantenservice. Contract stilzwijgend verlengd met een jaar terwijl mijn bedrijf al en jaar niet meer bestaat. Belachelijke gang van zaken. Ze zijn alleen op je centen uit, voor de rest interesseert het ze niks.

Aanvulling:
Vorige week 14-6-2023 inderdaad gebeld door We-id Over mijn review van 9-6-2023. Echter is hier niet over een oplossing gesproken alleen maar verteld hoe We-id te werk gaat. Mij werd verteld dat het stilzwijgend verlengd is om bestaande klanten in bescherming te nemen zodat, ze niet opnieuw zich hoeven in te schrijven. Voor mij en voor vele anderen die maar eenmalig gebruik maken van We-id wordt niks gedaan echter je moet gewoon dik betalen...
Antwoord wat jullie nu geven op mijn review, dat er een oplossing geboden is en dat ik niet wil meewerken is gewoon een leugen er is nooit over een oplossing gesproken! De opmerking betreft ' maar wensen ook door onze klanten vriendelijk te woord te worden gestaan als wij proberen te helpen' slaat ook nergens op ik heb jullie vriendelijk te woord gestaan tijdens het telefoon gesprek. Het gesprek is opgenomen zoals jullie in het begin van elke gesprek mededelen. Ik zou als ik jullie was dit eerst nog een keer terug luisteren voordat jullie een review schrijven.

9 juin 2023

Réponse de We-ID

Wij vinden het erg vervelend dat wij niet met u tot een oplossing hebben kunnen komen. Wij hebben ook na deze review nogmaals contact met u opgenomen om tot een oplossing te komen, maar helaas wilde u daar niet aan meewerken. Wij bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak, maar wensen ook door onze klanten vriendelijk te woord te worden gestaan als wij proberen te helpen.

Noté 4 sur 5 étoiles

4 sterren door de perfecte hulp van…

4 sterren door de perfecte hulp van Sam. Erg geduldig met het doorlopen van de stappen. Nu is het dankzij Sam in orde.

8 juin 2023

Réponse de We-ID

Geachte heer Tolboom, hartelijk dank voor het schrijven van de positieve review, wij waarderen dit zeer! Mocht u nog vragen hebben dan weet u ons uiteraard weer te bereiken.

Alles ging mis

Alles ging mis, de ctivatie, de informatie en daarna de helpdesk, na een maand is het nog niet actief terwijl belastingdienst in mijn nek hijgt...kortom 1 bak frustratie deze organisatie...zo enorm spijt van!!!! AMATEURS uit op je geld dat is alles wat zij zijn, Helpdesk niet doorheen te komen.

31 mai 2023

Réponse de We-ID

Geachte heer van Dijk, het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met het aanvragen van uw eHerkenningsmiddel. Graag zouden wij met u in contact komen om u verder te helpen. Wij hebben u een verzoek gestuurd via Trustpilot zodat wij contact met u kunnen opnemen. Met vriendelijke groet, Team We-ID

Onbetrouwbare organisatie

Onbetrouwbare organisatie. Slecht bereikbaar en omzetten van abonnementen geeft veel problemen.

29 mai 2023

Réponse de We-ID

Beste Marina, het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met het omzetten van uw eHerkenningsmiddelen. Graag zouden wij met u in contact komen voor nadere toelichting en om u verder te helpen. Wij hebben hiervoor een verzoek ingediend via Trustpilot. Met vriendelijke groet, Team We-ID

Noté 4 sur 5 étoiles

Ok als je maar service hebt

Als alles is aangemeld dan werkt site naar behoren. Echter aanmelden van nieuwe relatie werkt zeer traag. Zelfs met een spoedprocedure (24 uur) ben je meer dan een week verder voordat alles functioneert. Communicatie via achterhaalde post verififlcatie werkt alleen maar extra vertragend en frustrerend.
Verder moeten die bandjes met "wij zijn druk" worden verwijderd. Of meer mensen aannemen of gemakkelijker bereik creëren (diverse nummers). Geldt niet alleen voor we-id maar voor 90% van organisaties die met onderbezetting toch een soort klantenservice proberen op te zetten.

25 mai 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Voor mij valt WE-Id onder een criminele organisatie

Voor mij valt WE-Id onder een criminele organisatie.
Zijn erop uit om klanten te misleiden. telefonisch krijg je alleen een bandje te horen en dat alle antwoorden op hun site staan. Zijn een meester in om je te misleiden en bij het omzetten van een driejarig abonnement naar een vervolg abonnement van 1 jaar worden er twee incasso afgeschreven. Een voor een 3 jarig abonnement en een voor een i jarig abonnement. De onterechte incasso dat ben je kwijt. Kan niks storneren. Na een klacht per mail word er een klein deel van de onterechte incasso teruggestort. Ja wat moet ik ervan vinden. Een update: 25 mei. Ja ja. telefoontje van WE-ID. Na 5 minuten kreeg ik het gevoel iemand van slachtofferhulp aan de lijn te hebben.Ze vonden het heel vervelend en begrepen mijn frustraties. Ze gaan het driejaarlijks bedrag terugstorten. De bevestiging hiervan per mail ontvangen. Hup ik doe er een sterretje erbij.Ik wacht het af.

23 mai 2023

Réponse de We-ID

Geachte heer Poelstra, het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren bij het omzetten van de abonnement. Wegens een miscommunicatie is het één en ander misgegaan bij het omzetten van een 3-jarig regulier abonnement naar een belastingdienst eHerkenningsmiddel. Deze is verkeerd aangevraagd en verwerkt. Zoals u aangeeft wordt het bedrag inderdaad teruggestort. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team We-ID

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht bedrijf klantenservice =nul…

Zeer slecht bedrijf klantenservice =nul komma nul

17 mai 2023

Réponse de We-ID

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met onze klantenservice. Aangezien klantenservice bij ons hoog in het vaandel staat zouden wij graag met u in contact komen voor een nadere toelichting. Wij hebben hiervoor een verzoek gestuurd. Hopelijk kunnen wij u alsnog van dienst zijn. Mvg, Team We-ID

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus