Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Nem indcheckning, nem kontrol, dejlig lounge område. Desværre er de faldet for tricket med ikke at sælge, coca cola men kun har kopi colaen, så det trækker ned i karakter ( jeg ved så ad omveje at per... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fløjet til København fem gange fra Aalborg. Det fungerer hver gang. Du går fra parkeringspladsen til gaten på syv minutter, næsten aldrig kø i security. Ventetiden passer, du sidder roligt og... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Handicaphjælpen eller mangel på samme. Handicaphjælpen i Ålborg lufthavn er stort set ikke eksisterende eller kun delvis. Både min kone og jeg har brug for hjælp . For eget vedkommende skal jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er fan af Aalborg lufthavn, der er altid rent og pænt, personalet er venlige og imødekommende. Men synes stadig der mangler noget for publikum der kommer for at hente/aflevere de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Aéroport international
  2. Aéroport

Écrit par l'entreprise

Aalborg Lufthavn er Danmarks tredje største lufthavn, og hvert år sender vi omkring 1,5 millioner forventningsfulde rejsende afsted til vante eller nye rejsemål. Vi er stolte af vores dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe en positiv og mindeværdig oplevelse for alle, der rejser gennem lufthavnen. Deres fokus på service, imødekommenhed og effektivitet sikrer, at din rejse starter på den bedst mulige måde, lige fra det øjeblik du ankommer. Vi ved, at en god rejseoplevelse starter længe før, man sætter sig i flysædet. Derfor har vi sørget for, at vores faciliteter og processer er nemme og overskuelige. Fra vores bekvemme parkeringsmuligheder til de korte gåafstande fra terminalen til sikkerhedskontrollen, og fra en afslappet ventetid i afgangshallen til en hurtig og effektiv boardingproces ved flytrappen, er alt designet til at gøre din rejse så problemfri som muligt. Hos Aalborg Lufthavn gør vi vores bedste for at være din yndlingslufthavn, hvor du kan starte din rejse med ro i sindet. Vi ser frem til at byde dig velkommen, hver gang du skal ud på nye eventyr, og vi håber at være en del af din rejse i mange år fremover.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Uhøfligt personale

Det er simpelthen det mest UHØFLIGE personale jeg LÆNGE har oplevet! Føj, en dårlig oplevelse i Security i dag. Det er simpelthen uacceptabelt, at man i Danmark skal opleve sådan en uopdragen adfærd. Jeg vil helt sikkert anbefale alle at vælge en anden lufthavn.

28 mai 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig fin lufthavn

Rigtig fin lufthavn. Alt gik forholdsvist hurtigt og problemfrit. Selve faciliteterne er ok, der mangler måske lidt flere butikker/spisesteder, men lufthavnens størrelse taget i betragtning er det ganske fint.

13 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Muligt det er en god lufthavn

Muligt det er en god lufthavn, MEN pladsen er total skræmmende at finde rundt på, især om natten hvor det er meget mørkt, er det total umuligt at lokalisere udkørslen. Efter aflevering af en rejsende, tog de mere end 10 min. at finde ud igen, kun 2 små pile på asfalten, der viste lige hen til et lukket hegn! Få dog et lys EXIT skilt op ved udkørslen, der kan ses på afstand.

12 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske medarbejdere og service.

Fantastiske medarbejdere og service.
Jeg benytter Aalborg lufthavn to gange om ugen, og jeg møder altid glade, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Alt forløber glat, selv hvis kufferten en sjælden gang er forsinket, så bliver den bragt ud med det samme, den er landet. Selv en dag, hvor jeg havde glemt mine nøgler, var de søde at løbe igennem security med dem. Tak til det dejlige personale i Aalborg lufthavn. Lufthavnen kan kun anbefales.

7 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Anvender Aalborg lufthavn mindst 2 om…

Anvender Aalborg lufthavn mindst 2 om året, og er på alle måder tilfreds.

Først og fremmest er parkering gratis, og selvom vi ofter er væk mere end 2 uger ad gangen har vi aldrig oplevet, at bilen ikke stod på samme måde når vi kom hjem igen.

Ydermere er de ansatte altid utrolig behjælpsomme og serviceminded og tror ikke vi nogensinde har oplevet, at tingene ikke flød efter bogen.

17 novembre 2020

Idioti og unødvendig irritation

Idioti og unødvendig irritation
Er lige landet fra KBH og går mod udgangen - så opstår der pludselig en lang kø. Man har nu lavet en svingdør inden baggageudleveringen/udgangen hvor der kun må gå 1 person igennem ad gangen. Tænker at det er et Covid19-tiltag der skal sikre at folk holder afstand? Magen til tankeløst idioti skal man lede længe efter: Vi sidder som sild i en tønde i flyet og står så efterfølgende i en tætpakket kø for at komme igennem en svingdør for at komme ud. Aalborg Lufthavn: Det er en ommer!!

17 juillet 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Impulsiv tur med fly til Aalborg

Impulsiv tur med fly til Aalborg, for at se FCK spille (& tabe........suk!) mod AaB. Fantastisk serviceminded Pernille i servicecentret gav os top service.
Vi havde to poser med kluns (købt i CPH airport samme morgen) og havde en udfordring med at opbevare dem i de timer, vi skulle på stadion. Men i Aalborg hjælper man hinanden: Pernille tilbød at opbevare shopping til vi kom tilbage her i aften.
Overvejer nu seriøst at flytte til Aalborg, er glad for at dele land og værdier med Pernille. Tak for dig

1 septembre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Fri parkering var kun én af mange positive ting

Fin service, pænt, rent og overskueligt. Fravalgte i første omgang Billund pga. fri parkering i Aalborg. Men det viste sig kun at være een af flere positive ting. Også i forbindelse med forsinket bagage fra Singapore fik vi en fin service i bagageservice af en venlig og hjælpsom kvinde.♥️ Aalborg Lufthavn vil være vores foretrukne fremtidige lufthavn♥️♥️

27 janvier 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi foretrækker Aalborg til enhver tid …

Vi foretrækker Aalborg til enhver tid selvom vi bor langt væk. Der er altid ro på, gratis P og det hele virker og man får en dejlig start på ens ferie. I Billund er alt totalt kaos, ingen hjælp og ren panik. I Århus er der få ruter og total mangel på service.

Aalborg, keep up the good work

11 septembre 2017

Totalt yndlingslufthavn!

Vi har rejst fra Aalborg Lufthavn mange gange og vi har altid kunnet finde de oplysninger, vi skulle bruge forud for rejsen, via lufthavnens hjemmeside.
Personalet i selve lufthavnen er venlige, hjælpsomme og imødekommende og selvom vi er vanskelige kunder (vi rejser med en kørestol) har der altid kun været venlig og effektiv assistance.
Efter lufthavnen blev udvidet er både taxfree og spisesteder bare blevet bedre, ligesom det er en dejlig lys bygning med fin udsigt til flyene. Endelig kan man parkere gratis her - eller vælge at parkere på indhegnet område til en rimelig pris - så vi ønsker ikke at starte vore rejser fra nogen anden dansk lufthavn!

3 septembre 2016

Super personale

Jeg skulle til et eurepærisk land så hurtigt som muligt i.f.m. et dødsfald. Takker være en helt ekstraordinær service fra Ålborg Lufthavns personale, med en masse ekstra servicee, særlige hensyn, og en kæmpe imødekommenhed klarede jeg det på rekord tid.

Dette er virkelig hvad jeg kalder service.

Tak!

P.S.: Læs i øvrigt også min anmeldelse at Billund Lufthavn. Da den er relevant for min bedømmelse at ålborg lufthavn.

22 juillet 2011

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus