De Eilanden Installatie Techniek Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. 4 jaar geleden naar alle tevredenheid een nieuwe cv ketel laten plaatsen en vorige week een warmte pomp. Offertes aanvragen ging snel en soepel, en ook het pl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over Installatiebedrijf De Eilanden! Vanaf het eerste advies tot en met de oplevering verliep alles professioneel en netjes. Ronald is een echte vakman die duidelijk weet waar hij mee be... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijn bedrijf. Super snel handelen, duidelijke offerte en goede uitleg over de verschillende airco’s. De man die de airco kwam Ophangen, vriendelijk , verstand van zaken, schoon werken. Echt... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ondanks alle goede reviews slecht behandeld daar, niet aan beginnen! Na onderhoud is onze ketel goed gekeurd, na 1 maand schiet de pijp eraf...storingsdienst gebeld, pijp is provisorisch gemaakt,... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

De Eilanden Installatie Techniek is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Really really worst maintenance and…

Really really worst maintenance and kind of get the feeling of cheated.. I went for subscription with them and during their first visit, they cleaned and did regular maintenance and within 2 weeks had issues again, they came and change some parts and switched the mode to eco mode to save energy which I did not accept to do. but they did and afterwards no hot water, then again made an appointment and they changed the mode to back and charged me again. overall very bad experience, so I paid 3 times of one maintenance. Customer service is horrible.

31 janvier 2024

Waardeloos onderhouds abbonement.

Wij hebben een cv install. van De Eilanden met het beste onderhouds abb. Nu, na problemen met de warmtewisselaar zegt men dat dat alleen door Remeha zelf mag worden opgelost.Wij wachten al 14 dagen op een monteur. 'Voor 10 uur gebeld de zelfde dag opgelost' is dus een farce... betaal ik dáár €110 voor?🙁

8 janvier 2024

Komen afspraak niet na

Men zou een hybride pomp komen plaatsen maar komen gewoon niet opdagen, kost je gewoon een vrije dag!

18 janvier 2024
Logo de De Eilanden Installatie Techniek

Réponse de De Eilanden Installatie Techniek

Beste heer Roelandse,

Zoals u weet liepen de monteurs enorm uit op een vorig werk, en was het op de afgesproken datum niet haalbaar om de complete plaatsing af te ronden. Onze welgemeende excuses hiervoor. We hebben u toen aangeboden om gelijk de volgende dag te komen, of afgelopen zaterdag. U wilde dit niet, en heeft toen de koop helaas ontbonden.

We vinden het enorm vervelend voor u dat het zo is gelopen.

Zonnepanelen

Wij hebben zonnepanelen besteld bij De-Eilanden Installatietechniek.

Na het aanvragen van een vrijblijvende offerte kregen wij een deskundig verkoopmedewerker aan de telefoon. Wij hebben telefonisch een duidelijk en goed advies gekregen. Na akkoord op de eerste (vanaf) offerte een opname afspraak ingepland welke keurig volgens afspraak nagekomen is! De vriendelijke man die de opname kwam doen heeft nogmaals de offerte met ons doorgenomen en ons dak opgemeten waarna de (definitieve) offerte de zelfde dag nog in onze mailbox zat, dit ondanks ons gezegt werd dat dit een aantal dagen kon duren i.v.m. de enorm toegenomen drukte in de branche. Bij plaatsing zeer ervaren en vriendelijke monteurs over de vloer die de tijd namen om alles nog eens duidelijk uit te leggen!

Wij zijn erg te spreken over De-Eilanden Installatietechniek, ondanks de drukte en personeelstekort, bij elk installatiebedrijf overigens, doet iedereen stinkend zijn best elke klant te voorzien van een offerte, informatie en installaties. Hier kan menig installateur een voorbeeld aan nemen.

15 septembre 2023

Niet doen!

September een offerte opgevraagd, en nu nog steeds niets geleverd. De eerste twee afspraken was de monteur opeens ziek. De derde keer kwamen er wel twee monteurs, maar omdat ze de situatie niet goed ingeschat hadden konden ze niets doen vertelden ze. En er kwam sowieso 800,- bij. 3 keer voor niets vrij gevraagd. En het ergste: ze hebben niets geleverd maar sturen wel een factuur, plus aanmaning. Doe jezelf een plezier, en zoek een wel betrouwbaar bedrijf.

22 décembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Ech slecht bedrijf

Ech slecht bedrijf, warmtepomp cv ketel en zonepanelen gekocht van de eilanden , pomp is vak kapot en geen goed service in de winter twee dagen lang wachten voor een afspraak

6 décembre 2023

Top bedrijf/werk

Vanaf het bezoek om te kijken hoeveel panelen er mogelijk zijn tot de dag van plaatsing hebben wij elke keer direct antwoord gekregen op onze vragen. De mannen die de panelen hebben geplaatst werken hard en super netjes. Dat verdient dan toch zeker 5 sterren!

4 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij zijn ruim 9 jaar trouwe klant…

Wij zijn ruim 9 jaar trouwe klant geweest bij de Eilanden. 2 ketels geplaatst en 2x zonnepanelen niet omdat ze zo snel kapot gingen maar vanwege verhuizing. Op de cv-ketels altijd een service contract gehad. Tenminste dat dachten wij. Echter bij de 2de ketel moest je dit apart aangegeven. Aangezien wij al jaren bij hun zaten gingen wij er vanuit dat dit automatisch mee zou gaan dit bleek dus niet het geval. Normaal kregen we altijd bericht via e-mail dat er een afspraak ingepland stond echter nu kregen we bericht dat onderhoud nodig was en of we een contract wilde afsluiten??? Ik heb hier op gereageerd dat we al een onderhoudscontract hadden. Nou nee dus en het nieuwe af te sluiten contract was ook nog eens 20 eur duurder dan het jaar ervoor aangeboden in de offerte. Ik heb gebeld met de Eilanden maar Ronald van Essen is onverwurwbaar en het antwoord was NEE. Niet voor die 20 eur maar uit principe mag Ronald van Essen het onderhoudscontract op een plekje douwen waar de zon nooit schijnt ;-) en heb we een ietsjes duurder maar net zo goed contract afgesloten bij warmteservice eens kijken of zij trouwe klanten wel waarderen, die overigens ook nog eens nieuwe klanten aanbrengen, want dat doet meneer Ronald van Essen niet. Erg jammer en gemiste kans. Wat is ook alweer de eerste les die je krijgt betreffende klantenbinding en de waarde van vaste klanten meneer Ronald van Essen???? Mensen weet dat je bij de firma de Eilanden als klant niet gewaardeerd wordt dat is wel overduidelijk.

26 mai 2023

gewoon goed

zo als bij de vorige woning duidelijk en heldere afspraken goede montage en oplossing van storingen
al met al weer blij dat we bij jullie onze zonnepanelen gekocht hebben en laten monteren

21 avril 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Betrouwbaar en geen poespas

Communicatie was vriendelijk en prettig. Offerte zonnepanelen was helder en overzichtelijk. Het voorwerk en plaatsen was volgens afspraak. De monteurs waren vriendelijk en correct. Een kleine storing werd binnen een paar dagen opgelost. Als extra service heeft deze monteur-Joey- op onze mobiel een energie app geïnstalleerd. Al met al is dit bedrijf een aanrader.

21 juin 2023

Leverantie en plaatsing van 2 airco’s

We kwamen zomaar even binnenlopen, werden uitstekend voorgelicht. Einde dag de offerte op de mail. Vooraf een inspectie ter plaatse en 5 juni naar volle tevredenheid door 2 superrelaxte monteurs netjes 2 airco’s geïnstalleerd.

4 juin 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus