Dgb Braende ApS Avis 75

TrustScore 3 sur 5

3,1

Bestilte 12skrm savet og kløvet bøge brænde i 25cm længde ordrenr: 6054 den 08-04-2022. Nu er der gået 14uger og intet hørt trods henvendelse på mail og telefonsvarer. Tålmodigheden er opbrugt. Hol... Voir plus

Har bestil brænde i starten af august med 12 ugers leveringstid. Har flere gange skrevet til butikkken pr mail omkring leveringstid. Har ikke modtaget svar en eneste gang på mine henvendelser. Som... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super levering trods lang indkørsel. Meget flot afskåret brænde til prisen og fantastisk levering lige til døren, hvor mange andre firmaer kun leverer til asfalteret kantsten. Dette firma har inves... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Skal du have varme i dit hus? så køb brænde hos Den Gamle Brugs Her på siden kan du se priser og bestille dit brænde online eller ring til os

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

75 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Leverer ikke - og sender uopfordret mails

Sender mails, hvor de påstår jeg tidligere har handlet hos dem.

Ja - jeg placerede en ordre ved dem fra et par år siden, hvor de lovede levering indenfor 12 uger. Efter 13 uger rykkede jeg efter status. Intet hørt. Efter 20 uger rykkede jeg igen efter status. Intet hørt.

Her flere år efter har jeg INTET svar fået på min ordrebekræftelse. Ingen levering. Ingen svar på mine mails til dem.

Man bør absolut ikke handle her, hvis man ønsker stabil levering og kommunikation!

12 janvier 2026

OK brænde - anbefalelsesværdigt

Lidt udfordringer med leveringstiden.... det bestilte avnbøg kunne ikke leveres på grund af problemer i forsyningskæden et sted så ventede længe inden jeg aftalte andet. Har i stedet fået leveret 6 skovrummeter løst tippet blandet eg og bøg (som passer fint med de omkring 4 tæt stablede rummeter, jeg har målt det op til efterfølgende). Der var ca. 2 børefuld smulder og lidt stød, der ikke lige var på mål, men alt i alt ser det fint ud.

1 novembre 2024

Vi er meget tilfredse

Vi er meget tilfredse, på trods af at der var en længere leveringstid og at leveringstiden blev udsat flere gange. Dgb holdt os orienteret omkring leveringen, så vi på intet tidspunkt følte os udtrykke på leveringen.
De er desuden den eneste leverandør som har kørt briketterne helt ind i vores indkørsel, hvilket har været så godt.
Briketterne brænder desuden fint.
Vi kan derfor sagtens anbefale DGB - og vi kommer helt sikkert også selv at handle her fremover.

16 octobre 2023

Jeg bestilte brænde og tænkte der går…

Jeg bestilte brænde og tænkte der går lang tid før jeg får det. Ca. 1 uge efter bestillingen ringede de og sagde at der var kommet et afbrud og vups stod min bestilling i carporten. Selvom jeg ikke skulle vente så lang tid er jeg sikker på at jeg ville få mit brænde. Min mor bruger dem også.

17 décembre 2023

levering af brænde

Det tog sin tid, men det lykkedes at få leveret brænde, omstændighederne taget i betragtning. Jeg vender tilbage i 2024 med ny ordre. Niels Nørgaard.

17 mars 2023

Fin kundebehandling

på trods af lang leveringstid havde vi en god kommunikation- og med diverse forhindringer i leveringen blev jeg holdt fint orienteret. Brændet var dog lovligt stort flækket ud, så jeg måtte selv flække det færdigt.

2 décembre 2023

Super Service og kvalitet

De ringede til mig og fortalte om den vanskelige leveringssituation frem for bare at skrive. Da vi så fik leverancen var træets kvalitet langt over vores forventninger.

20 février 2023

Køb endeligt dit brænde her!!!

Vi har af flere omgange over en årrække købt vores brænde hos Den Gamle Brugs og har aldrig fortrudt det. Prima kvalitet, god service og altid leveret præcist der hvor vi har bedt om det. Kan varmt (🤣) anbefales.

14 décembre 2023

Lang leveringstid og mindre god kvalitet

Voldsom lang (uforskyldt) leveringstid, som der dog blev informeret om efter noget tid ved personlig og venlig telefonopringning. Jeg blev ved samme lejlighed tilbudt alternativt produkt (ask i stedet for bøg), som desværre viste sig at være af mindre god kvalitet (mange meget store stykker, der skal kløves 2-4 gange, samt en del gennemrådnet). Betalte samme pris som for bøg, hvilket ikke er rimeligt i forhold til den leverede kvalitet.

1 décembre 2023

Dejligt brænde og ordentlig levering

6 mars 2023
Logo de Dgb Braende ApS

Réponse de Dgb Braende ApS

Hej Erik,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at handle med dig en anden gang.

Med venlig hilsen
Den Gamle Brugs