Var på Fisketorvet i går, og i biografen Vue. Registrerede mig med 6 timers gratis parkering. Ved udgang kontrollerede jeg at jeg intet skulle betale, men der var en regning på kr. 30. Kontaktede Gard... Voir plus
L'entreprise a répondu
Uden at oplyse det har man slettet vores "Club Fisketorvet" konto, hvilket medvirker at vi nu har modtaget en ulovlig opkrævning på parkering. Det er på grund af lyssky forretningsmetoder som dis... Voir plus
L'entreprise a répondu
Arkitekten bag det nye “Kajen” må have haft en depression, magen til grim indretning skal man lede længe efter! Grimme rustne brune farver dominerer, luften er trykket og tung. De før så imponerende... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min hustru blev ramt af akutte, voldsomme rygsmerter, der medførte at hun ikke kunne gå. Efter at have ligget ned i ca 2 timer hjalp vagtpersonale os med en kørestol og fulgte os ned til bilen via per... Voir plus
Havneholmen 5, 1561, København V, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Stay away from this parking scam. They charge you extra money claiming that you havent payed even though their computer system onsite stated that you have.

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Dårlig skiltning og info om parkering. Havde stillet P-skiven og været ned at skifte P-plads inden de 2 "gratis timer."
Fik en P bøde på 170 kr. for at handle hos Fisketorvet, DET er ikke OK!

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Parkering urimelig dyrt. Fik et chok da jeg skulle betale for parkering. Forventede helt andre priser end 1 kr. I minuttet.

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Jeg tilslutter mig koret af personer i chok over jeres parkeringspriser. 60 kroner i timen og afregnet med 15 kr. pr. påbegyndt kvarter! Og ja, jeg er godt klar over, at man kan parkere gratis i 2 timer og som fordelskunde i 4 timer, så det standardsvar kan I spare mig for. Men hvor fa’en er det, I skilter med, at øvrig tid koster 15 kr. for 15 min.?? Jeg var på Fisketorvet i 6,5 timer. Jeg tænkte, at de sidste 2,5 timer, som ikke var inkluderet i fordelsrabatten max. ville beløbe sig til 90,- kr., som hvis jeg havde parkeret 2,5 timer i den dyreste p-zone i centrum. I stedet blev jeg opkrævet 150,- kr.!!!!!!!! Det er jo uhørt.

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Virkelig dårlig behandling i neglebutikken på fisketorvet..
Jeg kan godt uddybe min kritik, ejeren råber konsekvens af kunderne, når de kommer ind og mener hun har lovet en anden pris, sidst de fik lavet negle, og i og med at det er de samme klager, tænker jeg der er noget galt med hendes kommunikation, dette er gennemgående, tilbring 20 min i hendes negleshop, og jeg er sikker på i vil finde 5 fejl!

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Parkering er totalt bondefangeri! Det er under alt kritik. Føler mig totalt snydt. Kommer aldrig på fisketorvet igen.
Vil gerne have mig frabedt jeres standardsvar.

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Har tidligere brugt Fisketorvet til både shopping og restaurantbesøg, men det er slut nu. Det er dyrere at parkere på fisketorvet end i kastrup lufthavn! Havde downloadet parkerings app, men desværre skrevet et tal forkert i min nummerplade og aftalte derfor med Securitas at jeg skulle maile dokumentation til dem. Da jeg så kontaktede dem igen afviste de at have talt med mig og jeg skulle nu betale et gebyr pga for sen betaling (dagen efter). Jeg har været på Fisketorvet for sidste gang.

Parkeringsløsningen er under al kritik 60 kr i timen

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Parkeringsløsningen er under al kritik, dårlig vejledning og betaling for mere tid end ved alle andre løsninger. Løsningen kræver forudseenhed og kreativ tænkning og alligevel bliver man overrasket.

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
I bliver ved med at skrive at der er rigtig gode skilte omkring parkering, men det er alligevel det, alle folk klager over, så det fungerer jo tilsyneladende ikke. Jeg har været i biografen og skulle så desværre lige betale 165 kr for parkering i præcis 3 timer til trods for i har 2 timer gratis - hvordan f...... kan det koste 165,- for 1 times parkering og hvorfor informerer i ikke i biografen om at man kan taste sin nummerplade ind så man slipper for afgiften, hvis man er i biografen. Det er helt vildt dårlig service. Jeg advarer alle jeg kender om dette og jeres latterlige forretningsmetoder for at flå folk for penge.

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Efter at have anvendt fisketorvet jævnligt i mange år, uden nogensinde at have betalt noget som helst for at parkere der. Så koster det pludselig penge, som man hos fisketorvet gør ALT for at undgå at kunderne er klar over.
Der er virkelig mangelfuld information om dette, ingen tydelige betalingsstandere, bomme eller andet (som andre steder).
Når det vel at mærke altid har været gratis, så har der siddet en klam udspekuleret person og frådet over et excel ark som viser hvor mange penge man kan stjæle fra folk ved at lave automatisk rykker og regningsproces via billedscan af biler der kører ind ud.
Vær dog nogen ordentlige mennesker, og lav en tydelig skiltning, gennemskuelige priser eller en betalingsbom eller lign. som så alle andre centre formår.
Det er simpelthen DANMARKS STØRSTE SCAM i nyere tid. !
Jeg var vel at mærke i biografen, i 3 timer med mine venner. Men er nu trukket 135 kr.
Glemt det, vi kommer aldrig på fisketorvet igen.
Jeg håber i mister en anseelig del på dette latterlige tiltag, som jeg har mine tvivl om kan være helt lovligt. Det er ikke USA det her !!!
Jeg fatter ikke man kan sidde og arbejde i sådan et foretagende uden at have en ualmindelig grim smag i munden.

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Alt for dyr parkering. 15 kr. pr. påbegyndende 15 min. Dertil kommer at EasyPark tager 15%min. 4 kr. i tillæg. Så når jeg er i biografen, shopper og spiser og bruger små 5 ½ time får jeg en ekstra regning på 125 kr. i parkeringen. DØMT UDE FISKETORV

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Hold jer væk fra, efter jeg har parkeret 3:15 min oven af den 1 times gratis betalt jeg 214 kr. Som er ikke til at holde når man tænker på andre shopping center som Field. 15kr per 15 min. Det er dyre end at parkere på Københavns lufthavn som 50kr per time.

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Vi har lige modtaget et brev med en opkrævning på 180kr for parkering, grundet manglende udtjekning og betaling for parkering.
Nu brugte vi heldigvis betalingskort og kan derfor se at de har trukket 60kr for parkeringen. Hvis vi havde betalt med kontanter så havde vi være nød til at betale deres uretmæssige regning.
Tilføjelse:
Fisketorvet har efterfølgende annulleret bøden da den var uretmæssig.
Det vil jeg trods alt gerne give dem en bedre bedømmelse for.
Jeg er stadig ikke fan af deres korte gratis parkeringsperiode, eller at man skal være medlem for at få 4 timer.
Prisen efterfølgende er helt sindsyg og der bør være andre metoder, når man nu scanner nummerplader, hvorpå man kan vurderer om der er tale om gentagne daglige parkeringer eller om det er reelle kundeparkeringer.

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Hvorfor koster det kassen at parkere sin bil hos jer

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall
Sikke en kedelig oplevelse i Fisketorvet idag! Først tog det rundt regnet ca 45 min at komme op til P-taget og finde en plads. Vi valgte idag at spise i centeret efter endt indkøb, så vores samlede tid i centeret inkl turen op til P-taget og finde en P plads tog ialt ca 3,5 time. Fisketorvet reklamere højt og tydeligt flere steder om at der er 2 timers gratis parkering, men der er til gengæld ikke tydelig skiltning om hvad P prisen er efter de 2 timers gratis parkering. Vi blev røvet for kr 90 for 1,5 times parkering!!!! Det er horribelt! Bliver jeg i det mindste kompenseret for de 45 min som det tog at stå i kø op til P taget og herefter at finde en plads? Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Dette vil automatisk betyde at vi vil ligge færre penge i centeret, da vi ikke ønsker at røves i P-penge. Er faktisk helt chokeret. Er I på lige fod med lufthavnen eller dyrere?
Spar mig for jeres standard svar om at I kan tilbyde 4 timers gratis parkering mod at I må spamme min indbakke :-( Virkelig trist og skuffende oplevelse især når jeg har shoppet mange ting i centeret og skal slutte af med at føle at det er røveri ved højlysdag! Hvis I mener at det er det rigtige I har gang i, så ha’ ordentlig skiltning, så folk kan tage et aktivt til- eller fravalg! Jeg er mildest talt rystet.