Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er meget sjældent, at jeg har haft problemer med internettet i de 8 år som kunde. Jeg har lige haft skrevet til dem, at jeg oplevede internettet var ustabilt over flere dage, og jeg ikke kunne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig respons og svar på både telefon og mail. Havde en installatør ude dagen efter og internet efter besøgt. Fuldt ud tilfreds :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ringede til Ka-net torsdag og bestilte internet. Dagen efter stod montøren på vores adresse. En halv time senere var datastik monteret og forbindelsen oppe at køre. Ligger i gennemsnit på 930/300 me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er bare larmende god service Vi har haft bøvl med vores mailprogram til Mac og opsætningen til Ka-net. Ringede mandag middag og aftalte at jeg bare kunne komme forbi i løbet af tirsdagen. Det gjo... Voir plus

À propos de l'entreprise

• Torsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Fredag:Kl. 09:00 - 11:30
  • Lørdag:Lukket
  • Søndag:Lukket

Ved fejl på anlægget kan kontoret kontaktes i åbningstiden.
Inden opkald bør du tjekke om naboen eventuelt også har problemer.

Udenfor telefontid kan vores selvhjælpsportal benyttes
på telefon 59561570.

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,8

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og hurtig kundeservice.

Rigtig god og hurtig kundeservice.
Altid 🙏

2 décembre 2025

Hej Marianne,

Tak for din flotte anbefaling! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Super service!

Super service!
Oplevede midlertidigt udfald på internetforbindelse, og selvom forbindelsen hurtigt var oppe at køre igen, sendte Ka-net tekniker ud på min adresse.
Tekniker gennemgik forbindelsen og udskiftede modem uden beregning. Forbindelsen virker bedre end nogensinde

20 novembre 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💙

Vi er glade for at høre, at din forbindelse nu kører bedre end nogensinde, og at du har haft en god oplevelse med vores tekniker. Vi sætter stor pris på din feedback, den betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fejlmeldte vores WiFi torsdag aften…

Fejlmeldte vores WiFi torsdag aften fredag morgen bliver jeg ringet op hvor det var testet og løsningen var strømforsyningen som var stået af. Blev tilbudt at få den leveret, valgte selv at hente den på kontoret.

31 octobre 2025

Hej Mads,

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 💙

Beklager bøvlet med WiFi’et. Vi er glade for, at du fik tilstrækkelig hjælp og at udskiftningen løste problemet.

Skulle der opstå noget igen, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak fordi du valgte os!

Super betjening

I en tid med ansigtsløse kæmpefirmaer, som gør deres bedste for at ignorere deres kunder med timelange telefonkøer og “ du kan bare bruge vores chat-bot” henvisninger, er det fantastisk at finde et lokalt firma, med personlig betjening og med fokus på kundens behov. I mødet med Ka-Net er jeg et menneske, ikke et nummer.tak.

8 octobre 2025

Hej Troels,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! Vi elsker at kunne hjælpe vores medlemmer personligt, og det betyder meget for os, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du er en del af Ka-net familien 💙

Hurtig og effektiv hjælp med mit problem

Hurtig og effektiv hjælp med mit problem

30 septembre 2025

Hej Janne,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du fik løst problemet hurtigt, vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super god service

Super hurtige til at installere internettet og virkelig god kommunikation.
Både teknikere og kundeservice fortjener 5 stjerner 🤩🤩

30 septembre 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at både teknikerne og kundeservice har givet dig en god oplevelse.

Fantastisk service

Fantastisk service

29 septembre 2025

Hej Lola,

Vi er enormt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Fik den rette hjælpe

1 avril 2025

Hej Lin,

Tak for din anbefaling.

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med servicen – du er altid velkommen, hvis der skulle opstå flere spørgsmål.

Noté 5 sur 5 étoiles

Problems with yousee box was solved…

Problems with yousee box was solved offering New router.

12 septembre 2025

Réponse de Ka-net

Thank you for your review.

We’re glad to hear that the issue with your YouSee box was resolved quickly with a new router.

If you experience any further problems, please don’t hesitate to reach out to us, we’re always here to help.

Venlige og kompetente

Venlige og kompetente
Gode priser, fantastisk service

1 septembre 2025

Hej Leo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Det betyder meget for os, at vores medlemmer er glade.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalificeret vejledning og meget…

Kvalificeret vejledning og meget hurtige til at melde tilbage med konkret aftale om installering på ny adresse.

26 août 2025

Hej Janne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig tilbagemelding og en smidig aftale om installering på din nye adresse. Det betyder meget for os, at processen har været simpel og god for dig.

Vi ser frem til at levere stabilt internet til dig fremover!

det er okMvh

det er okMvh. Leif

6 août 2025

Hej Leif,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og hjælpsom service.

31 juillet 2025

Hej Morten,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Support ticket

Support ticket. Prompt response, to the point, polite

7 juillet 2025

Réponse de Ka-net

Thank you for your review!

We truly appreciate your kind words and are happy to hear you had a great experience.

Fast response

24 juin 2025

Réponse de Ka-net

Thank you for your review!

We appreciate your kind words and are glad to hear you experienced a fast response. Don’t hesitate to reach out if there’s anything else we can help you with.

Hej Rune,

Vi er enormt glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtige hjælp.

Super god service

Super god service. Hurtig svar og løsninger

13 juin 2025

Hej Charlotte,

Vi er enormt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter og kundeservice i top

Leverer nogle rigtig gode produkter og har en kundeservice i top

26 mai 2025

Hej Mads,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det betyder meget for os, at vores medlemmer føler sig godt behandlet og er tilfredse med vores produkter.

Rigtig god dag.

Fantastisk ka-net

Der behøves ikke at skrives en lang smør ka-net Det er et fantastisk produkt både på internetsiden og på TV siden og der er altid god service og forståelse hos ka-net. De er altid utrolig hjælpsom til at løse opgaver og problemstillinger

28 avril 2025

Hej Dennis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkter og kundeservice. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Great service and very quick respond

Great service and very quick respond. I called in the morning because I needed internet and one hour later, everything was setup and ready. Both costumers service and the technician were super helpful and very kind.

4 avril 2025

Réponse de Ka-net

Thank you so much for your kind review!

We're really happy to hear that you had a great experience with both our customer service and technician. It means a lot that you felt well taken care of.

If you ever need anything in the future, don’t hesitate to reach out.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus