Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er meget sjældent, at jeg har haft problemer med internettet i de 8 år som kunde. Jeg har lige haft skrevet til dem, at jeg oplevede internettet var ustabilt over flere dage, og jeg ikke kunne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig respons og svar på både telefon og mail. Havde en installatør ude dagen efter og internet efter besøgt. Fuldt ud tilfreds :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er bare larmende god service Vi har haft bøvl med vores mailprogram til Mac og opsætningen til Ka-net. Ringede mandag middag og aftalte at jeg bare kunne komme forbi i løbet af tirsdagen. Det gjo... Voir plus

À propos de l'entreprise

• Torsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Fredag:Kl. 09:00 - 11:30
  • Lørdag:Lukket
  • Søndag:Lukket

Ved fejl på anlægget kan kontoret kontaktes i åbningstiden.
Inden opkald bør du tjekke om naboen eventuelt også har problemer.

Udenfor telefontid kan vores selvhjælpsportal benyttes
på telefon 59561570.

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,8

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, spørgsmål blev besvaret nemt og hurtigt.

28 mars 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og nem hjælp. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med servicen – du er altid velkommen, hvis der skulle opstå flere spørgsmål.

Super og hurtigt support

Super og hurtigt support. Ka-net har min fulde anbefaling.

18 mars 2025

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det betyder meget for os, at vores medlemmer føler sig godt behandlet og får en god og hurtig support.

Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har altid haft fine oplevelser med…

Jeg har altid haft fine oplevelser med KA-net. Intet at prokke mig over. Uanset om det har været om tv-pakke eller internet.

17 mars 2025

Hej Annett,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vores team arbejder hårdt for at sikre hurtige og effektive løsninger, så det betyder meget for os at høre, at det er blevet værdsat.

Rigtig god dag!

Sød og hjælpsom betjening

Sød og hjælpsom betjening. Nemt og ligetil.

27 janvier 2025

Hej Majbritt,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den er god og fantastisk er meget glad…

Den er god og fantastisk er meget glad for mit net og prisen er det værd

31 janvier 2025

Hej Daniel,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os, at vores medlemmer er glade!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig svar på mail.

Super god og hurtig svar på mail.

24 janvier 2025

Hej Thomas,

Vi er enormt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

God service 👍👍👍👍👍

14 janvier 2025

Hej John,

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

10 janvier 2025

Hej Anders,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Hej Simon,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev ringet op af en meget venlig…

Jeg blev ringet op af en meget venlig mand efter jeg,havde skrevet et spørgsmål
Jeg kunne ikke få bedre service,det er helt sikkert
Man kan altid være rolig når man taler med Ka- net
Det er så rart at man ikke bliver mødt af en uvenlig stemme,men derimod en der yderst venlig og gør sit til at hjælpe en

3 janvier 2025

Hej Yvonne,

Det varmer at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og behandling. Det betyder meget for os, at vores medlemmer er glade!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en stor oplevelse

Det var en stor oplevelse, der blev taget godt imod mig, og alt var meget klart for de professionelle. Meget hurtig og effektiv e-mail support. Jeg er meget tilfreds!

1 janvier 2025

Hej Nathan,

Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support.

Vi værdsætter din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Super kundeservice og vejledning

Jeg har modtaget den fineste service af De to medarbejdere jeg var i kontakt med, og venlig og imødekommende dialog omkring tilslutningen, Ka-net har min varmeste anbefaling👌🤩

3 décembre 2024

Hej Kitt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og vejledning. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet og velkommen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

15 novembre 2024

Hej Lars,

Vi er glade for at høre, at du oplever vores service som god. Det betyder meget for os, at vores medlemmer er glade.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte fuldpakken om aftenen og…

Jeg bestilte fuldpakken om aftenen og næste formiddag var det fikset.

10 octobre 2024

Hej Erik,

Tak for din positive feedback!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter i har lave ny hjemme side kan jeg…

Efter i har lave ny hjemme side kan jeg IKKE komme ind på min mail så jeg ved IKKE hvad der er galt TRIST
Mvhj. Leif

25 août 2024

Hej Leif,

Vi er kede af at høre du har udfordringer med at komme ind på din mail. Her er nogle forslag fra os til dig, som kan hjælpe dig den rigtige vej.

På vores forside på hjemmesiden kan du rulle en smule ned, så står der ”alt det du har brug for lige ved hånden”. Og til højre er der en knap hvor der står webmail. Den knap vil bringe dig direkte ind på dette link: https://webmail.ka-net.dk/ og du kan derefter logge ind.

Ellers kan vi anbefale at du gemmer linket, som et bogmærke på din computer, så du altid kan få adgang til din webmail med et enkelt klik.

Alternativt til ovenstående kan du ringe til os indenfor vores åbningstid, og vi vil guide dig den rette vej.

Casper

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtigt svar og virkelige dygtige…

Super hurtigt svar og virkelige dygtige folk hos Ka-net. Altid klar med løsninger

20 août 2024

Hej Fru Christensen,

Tak for din positive anmeldelse!

Rigtig god dag.

Super god oplevelse

Ringede til Ka-net torsdag og bestilte internet. Dagen efter stod montøren på vores adresse. En halv time senere var datastik monteret og forbindelsen oppe at køre. Ligger i gennemsnit på 930/300 med lav ping til forskellige test servere, så det er rigtig fint.

Hele vejen gennem forløbet har jeg kun mødt venlige og servicemindede ansatte.

15 août 2024

Hej Kenneth,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med os. Det betyder meget for os, at installationen gik hurtigt og problemfrit, og at du er tilfreds med din internetforbindelse. Vores team stræber altid efter at give den bedste service, så det er dejligt at høre, at du har mødt venlige og servicemindede medarbejdere hele vejen igennem.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at fortsætte med at levere en stabil og hurtig forbindelse til dig.

Rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var godt da jeg boet i klb nu bor…

Det var godt da jeg boet i klb nu bor jeg i gørlev og der er ikke ka-net ev

7 août 2024

Hej Michael,

Vi sætter pris på din anmeldelse. Vi er glade for, at du var tilfreds med Ka-net i Kalundborg. Du er altid velkommen tilbage, hvis du flytter tilbage indenfor vores dækningsområde.

Rigtig god sommer.

Super fin og god service

Super fin og god service

31 juillet 2024

Hej Jes,

Tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik ny router snarest ved henvendelse…

Fik ny router snarest ved henvendelse og den fungerer fint.

18 juillet 2024

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den nye router og vores hurtige service.

Rigtig god sommer!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus