De tager opgaven meget seriøst - både med god rådgivning, hurtig afsendelse og meget fin service! Vi har haft problemer med to apparater, som er blevet ombyttet uden diskussion og meget hurtigt.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte først en Mediflow pude til mig selv, pga dobbelt whiplash. Puden er så god, at jeg også bestilte til resten af familien. Desværre var der kun 1 på lager, og det blev aftalt at de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi var igennem et 12 ugers forløb - Da vores søn havde problemer med ufrivillig natlig vandladning. Vi købte et ringe apparat ( trådløs model ) hos Leisner. Sunes vejledning, støtte, gode råd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Astrid Leisner & Søn arbejder grundigt og seriøst på at finde den helt rigtige løsning til glæde for den enkelte bruger. Vi tilbyder produkter og personlig rådgivning til afhjælpning af inkontinens, epilepsi-, kalde- og faldealarmer, påmindelsesure til børn og voksne, pilleæsker, beskyttelseslagener, vende- og glidelagener, sengetøj til vådligger, amme- og støttepuder, Vi leverer både standard- og specialløsninger, der udvikles efter en grundig analyse af brugerens behov. ✔ Gratis telefonisk behandlingsvejledning ✔ Stort produktsortiment ✔ Hjælpmidler til handicappede, demente og ældre ✔ Leverandør til hospitaler og læger gennem årtier ✔ Familievirksomhed ✔ Grundlagt 1973
Korsvangcentret 11, 5610, Assens, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Vi har haft problemer med to apparater, som er blevet ombyttet uden diskussion og meget hurtigt. Tak for det.
Vi er ikke helt i mål endnu efter to måneder - men det kan ikke skyldes Leisner.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Desværre var der kun 1 på lager, og det blev aftalt at de sendte den, og jeg måtte så vente på den anden. Jeg fik et par massagehandsker som undskyldning. De er forresten også rigtig gode.
Så nu venter vi bare på den sidste hovedpude, som forhåbentlig snart kommer.
Men en rigtig god butik, som jeg kun kan anbefale på det varmeste.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Fantastisk support og service. Kan varmt anbefales.
Min mand har haft en trykaflastende topmadras på prøve i en periode, for bedre at kunne forflytte sig i sengen og i sin stol. Den både varmer og dens glatte overflade gør, at man, som lå man på silkelagner, meget nemt kan vende sig eller skifte stilling selvom ens krop ikke virker rigtigt mere. Min mand har haft rigtig god nytte af denne topmadras. Man får virkelig en sublim service hos Astrid Leisner og søn.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Ringede til Leisner fordi jeg havde et par spørgsmål til en af deres produkter. Fik en flink medarbejder i telfonen som meget gerne ville forklare mig alt.
Bestilte derefter min vare sent om eftermiddagen og havde allerede min vare 22 timer senere. Super service og kan varmt anbefale at handle hos Leisner.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Købt flere ting, hurtigt fremme og altid den sødeste service på mail ved supplerende spørgsmål. God hjælp fra Sune Leisner da vi havde et påmindelsesur der drillede. Fik et opkald fra Sune at de ikke fandt fejl på uret, så vi grinte lidt over, at turen over sundet og frisk luft måtte have gjort godt. Uret kom retur med højt humør og det virker upåklageligt. Alt godt herfra.

Vi var igennem et 12 ugers forløb -
Da vores søn havde problemer med ufrivillig natlig vandladning.
Vi købte et ringe apparat ( trådløs model ) hos Leisner.
Sunes vejledning, støtte, gode råd og sparring har gjort at vores søn gik fra 2, 3, 4 natlige uheld til 0 på 12 uger.
Kæmpe ros og anerkendelse til Sune. Kæmpe anbefaling fra en forhenværende desperat og magtesløs far ❤️ Stor tak - Sune
Bedste hilsner Mikael

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Helt enorm god service og virkelig godt apparat.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Vi havde brug for et endnu et produkt til vores epilepsi ramte søn. Derfor søgte vi igen hjælp og vejledning omkring produkter ved Leisner. Vi endte med en Nightwatch alarm . Både i processen før, under og efter køb ved Leisner har vi oplevet en tryg og professionel vejledning, derudover efterfølgende en fantastisk kundeservice. Vores varmeste anbefalinger til Leisner!

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
12 ugers forløb med vådliggeralarm, hjalp min 7 årige søn til at blive tør om natten. Er blevet guidet løbende med telefoniske samtaler hvor vi fik konkret vejledning og øvelser til at komme bedst muligt i mål. Stor anbefaling herfra.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Super sødt personale, der er let og få fat i og meget hjælpsomme. Købte 2 sæt Tencel vandtæt dynebetræk, som virker rigtig fine i forhold til de er vandtæt.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Kan varmt anbefale ringe apparater, ved brug af apparatet opnåes der med garanti at blive tør og kan gå på toilettet når det mærkes.
Jeg har selv for flere år siden brugt ring apparatet til min søn, da han var vådligger, han blev tør, fik dog et tilbagefald efter et sygdomsforløb og han måtte bruge apparatet igen og blev tør.
Min lillesøster har brugt apparatet til begge hendes børn og de blev tørre og uden tilbagefald.
Min veninde lånte apparatet til sin datter og hun blev også ret hurtig tør, uden tilbagefald.
Jeg er igang med at bruge apparatet på min 12 årig datter nu og det virker igen ubeklageligt, hun havde allerede en tør nat på 3 nat med ringe apparater, hvor hun selv stod op om natten og tissede uden apparater ringede. Vi er ikke i mål endnu, men jeg er ikke i tvivl om at ringe apparatet virker.
Astrid Leisner og søn er altid behjælpelig med råd og vejledning og med udskiftning af følehoved, Så jeg kan kraftig anbefale deres ringe apparat med garanti for at blive tør.
Mvh. Rikke Petersen

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Jeg har fået den mest fantastiske hjælp og rådgivning omkring ringe apparatet som har hjulpet min søn på rekordtid til ikke at tisse i sengen. Jeg har aldrig modtaget en så god kundeservice som jeg har her. Kan kun sende den varmeste anbefaling herfra

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Fik helt fantastisk god hjælp og service i forbindelse med ombytning af forkert bestilt lagen. Virksomheden kan varmt anbefales

Købte en water pillow.
Ingen problemer og hurtig levering

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Sorry for this being in English - - but every time I have ordered anything from Leisner or contacted them, I have had nothing but a great experience. At a time when general service is so bad with so many companies, Leisner are a breath of fresh air. Highly recommended company.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Jeg mangler ord, ord som kan beskrive den service som bliver givet i firmaet her...Hvis man kunne give 100 stjerner, havde jeg gjort dét.. haft en reklamation, som er modtaget med Leisners bedste vilje...
Handlet der flere gange, vandpuden kan jeg ikke leve uden.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Jeg har i længere tid vågnet om morgenen med nakke og skulder smerter.
Hos Astrid Leisner og Søn har de mange forskellige puder.
Efter virkelig god og professionel rådgivning faldt valget på en vandhovedpude.
Nu vågner jeg uden de samme gener og føler mig udhvilet.
Jeg har fået en virkelig god service der vidner om den erfaring og ekspertise de har hos Leisner og Søn.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
En savoir plus sur les différents types d'avis.