De tager opgaven meget seriøst - både med god rådgivning, hurtig afsendelse og meget fin service! Vi har haft problemer med to apparater, som er blevet ombyttet uden diskussion og meget hurtigt.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte først en Mediflow pude til mig selv, pga dobbelt whiplash. Puden er så god, at jeg også bestilte til resten af familien. Desværre var der kun 1 på lager, og det blev aftalt at de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi var igennem et 12 ugers forløb - Da vores søn havde problemer med ufrivillig natlig vandladning. Vi købte et ringe apparat ( trådløs model ) hos Leisner. Sunes vejledning, støtte, gode råd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min mand har haft en trykaflastende topmadras på prøve i en periode, for bedre at kunne forflytte sig i sengen og i sin stol. Den både varmer og dens glatte overflade gør, at man, som lå man på silkel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Astrid Leisner & Søn arbejder grundigt og seriøst på at finde den helt rigtige løsning til glæde for den enkelte bruger. Vi tilbyder produkter og personlig rådgivning til afhjælpning af inkontinens, epilepsi-, kalde- og faldealarmer, påmindelsesure til børn og voksne, pilleæsker, beskyttelseslagener, vende- og glidelagener, sengetøj til vådligger, amme- og støttepuder, Vi leverer både standard- og specialløsninger, der udvikles efter en grundig analyse af brugerens behov. ✔ Gratis telefonisk behandlingsvejledning ✔ Stort produktsortiment ✔ Hjælpmidler til handicappede, demente og ældre ✔ Leverandør til hospitaler og læger gennem årtier ✔ Familievirksomhed ✔ Grundlagt 1973
Korsvangcentret 11, 5610, Assens, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Fik en meget fin og hurtig service. Der var et leveringsproblem, så de var så søde at ringe, og vi fandt hurtigt en anden løsning.
Pakken havde jeg dagen efter.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Har fået den mest fantastiske rådgivning hver gang jeg har kontaktet Leisner og søn. De har virkelig taget sig god tid til at hjælpe og vejlede.
Efter 10 dage har min 6 årlige søn ikke flere uheld om natten. I starten kunne han havde 3-4 uheld pr nat. Nu vågner han selv og går på wc eller sover hele natten uden uheld.
Jeg vil anbefale alle som har svært ved at holde sig tør om natten, at prøve dette produkt.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Købte en vandhovedpude og fik gode råd og vejledning om hvilken størrelse der var bedst i forhold til hvordan jeg ligger når jeg sover. Puden er helt fantastisk og har hjulpet mig med en bedre søvn og færre problemer med nakken. Min mand har prøvet den, og jeg bestiller nu en til ham også :)

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Vi købte en AL-petit budget og 3 stiklagner til vores søn på 5 år.
Vi kunne ikke være mere tilfredse!
Jeg ringede før jeg bestilte og Sune brugte 20+ min på at give fantastisk rådgivning og virkede oprigtigt interesseret i det bedste for min søn - uden tanke på at sælge det dyreste eller mest muligt.
Vores alarm fik, efter 10 ugers tid, en løs ledning som medførte hyppige falske alarmer. Sune tilbød uden tøven at vi kunne få den repareret (selvom fejlen nok skyldes vores dreng sover meget uroligt). Tværtimod spurgte han ind til vores søns forløb og kom med gode input vi slet ikke havde tænkt på. Super service!
Vores forløb:
Første 3-5 dage var hårde med mange alarmer og meget tis. (Stiklagnerne er geniale her)
Derefter 5-7 nætter med en enkelt alarm pr nat.
Efter totalt 14 dage var langt de fleste nætter tørre 👍🏼
Der kom et lille tilbagefald ved 4-5 uge, hvor han havde uheld hver anden nat i et par dage. Men det blev hurtigt godt igen.
Vi har lagt mærke til at knægten pludselig urinerer som en hest når han tisser om dagen, så hans blærekapacitet virker til at være udvidet.
Tips:
- Der KAN komme falske alarmer nogle gange, specielt når knægten er svedig. Men det er ikke ofte.
- Stiklagner gjorde det super nemt hurtigt at få sengen soveklar igen. Vi blev meget glade for at vi købte 3 stk. til flere uheld.
- Benyt jer af rådgivningen, selv hvis det går godt, den er pengene værd i sig selv.
Vores dreng er så stolt og glad.
Vi siger tak.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
I forbindelse med køb af et alarmur har jeg fået en enestående behandling og er blevet mødt med en venlighed ud over det sædvanlige.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Virkelig god hjælp med deres telefonvejledning. Kan med lethed give fem stjerner og anbefale andre at prøve deres vådliggeralarm og vejledning.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Vores oplevelse med Astrid Leisner & Søn har været helt igennem FANTASTISK! Det har næsten været livsændrende for vores søn, som er så utrolig glad og stolt over hvad han har opnået på få måneder. Vi er meget taknemmelige og kun ærgerlige over, at vi ikke anskaffede os et ringeapparat meget tidligere.
Vores søn på 11 år havde store problemer med at ligge tør om natten. På trods af natble og tisseunderlag samt at han blev hevet ud af sengen to gange hver nat for at tisse, måtte vi flere gange om ugen vaske al sengetøj og dyner.
I slutningen af september 2022 startede vi med at benytte ringeapperat med vibrator fra Astrid Leisner & Søn. De første to-tre nætter måtte vi op flere gange, og vores søn nåede ikke at stoppe med at tisse, inden han blev helt gennemblødt. Det var nogle hårde nætter, men allerede efter få dage kunne vi se fremskridt. Efter blot to uger ringede apparatet kun et par gange pr. nat, og hvor han før sov igennem hele postyret, vågende han af sig selv de fleste nætter, så han kunne nå at komme på toilettet.
Efter bare tre uger lå han tør ca. halvdelen af tiden, og vi oplevede også, at han vågende for at tisse, inden apparatet gik i gang. Hele november ringede apparatet ca. 5 nætter, og han var god til selv at vågne og tisse uafhængigt af apparatet.
Vores søn blev bekymret for at skulle sove uden apparatet, så jeg ringede til Astrid Leisner & Søn for vejledning. Vi blev endda tilbudt, at de ville tage en snak med vores dreng. Det er virkelig god service!
Efter nytår lagde vi ringeapparatet væk, og siden da har han ligget helt tør! Hvor han for et halv år siden skulle op og tisse to-tre gange pr. nat kan han nu holde sig hele natten, så han får en uforstyrret nattesøvn, og han er ikke nervøs for at skulle på lejrtur eller sove hos venner.
Kæmpe tak til Astrid Leisner & Søn - i har virkelig gjort en forskel for vores familie!

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Har købt alarm ur til hjælp af medicinindtagelse i forbindelse med parkinson. Super, super service både mht. køb og instruktion i betjening af uret. Dette firma fortjener den største anbefaling.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Jeg er så åndssvagt glad for deres vådliggerlagener man kan tørre af med sulfo. Vi har før købt os fattige i vådliggerlagener fra jysk, ikea osv og de bliver utætte efter få vaske, men Leisners lagener holder bare! Vi har endda fået lavet dem i specialmål til barnevognen og liften til vores søn. Jeg har mange nætter sendt en venlig tanke til dem fordi jeg slap for at skifte alt, og at bøvle med en ulækker våd madras. De er også altid mega søde til at hjælpe over telefonen.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Har købt alarm til vores søn hos Leisner & søn, hvor vi har fået en god behandling og rådgivning. Der er sket positiv udvikling og vores søn er tæt på at være helt tør om natten.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Meget professionel vejledning, og altid venlig og hjælpsomt personale, der yder en fantastisk service.
Kan klart anbefales.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Varen blev sendt til en forkert adresse, selvom der på ordrebekræftelsen stod, at fakturerings- og leveringsadressen var forskellige, og leveringsadressen var anført. Jeg skrev til Leisner og spurgte, hvad de ville foreslå for at få leveret til den rigtige adresse: intet svar.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Tak til Astrid Leisner og Søn for utrolig omsorgsfuld, hurtig og professionel hjælp til min knap 6-årige søn, som var meget ked af stadig at bruge natble op til sin skolestart i år.
Jeg har oplevet et virkeligt højt serviceniveau, meget hurtig levering og effektiv ombytning af inkontinensundertøj, som jeg havde bestilt lidt for stort.
Derudover har jeg ad flere omgange over telefonen modtaget nyttige råd og vejledning ift. hjælp til min søn - ganske uden beregning. Disse råd og vejledning har været medvirkende til et rart og effektivt forløb med ”tisse-alarmen” for min søn.
Et meget stort tak til Astrid Leisner og Søn skal lyde herfra samt ikke mindst en klar anbefaling af virksomheden til andre familier med børn, der har brug for hjælp til at få trænet tisserefleksen.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Vi har prøvet flere forskellige systemer inden vi faldt over den trådløse enuresis alarm. Det virker! Derudover er jeg vildt begejstret over den service, jeg har mødt ved jer. Allerede i telefonen var det tydeligt at høre, hvor vigtigt det er for jer, at jeg som kunde og ikke mindst min datter får en god oplevelse. En virkelig god købsoplevelse. Mange tak.

Exceptionel service.
Vi har købt en tissealarm til vores søn, Max på 6 år, og det er gået ud over al forventning. Det har været sindsygt effektivt, og han lærte hurtigt at reagere og her ca 6 uger efter start, er han tør om natten. Men det var ikke gået uden, Sunes helt fantastiske vejledning. Vi er helt vildt imponeret over, hvor grundig han er og hvor meget tid der bruges på, at vi får brugt produktet rigtigt. Jeg vil til en hver tid anbefale jer til andre med samme problemstilling som os. Man får fornemmelsen af, at lige præcis vores situation, betyder noget for jer, og at i vil hjælpe alt hvad i kan. Det er fantastisk. Tak!!!!

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Hurtig levering og vigtigst af alt meget meget god støtte og vejledning undervejs i forløbet med brug af alarmen! Den viden de har er uvurderlig og stærkt medvirkende til at vi lykkedes med projektet!
Bente S, læge og mor til Jonathan der nu er tør om natten.
Roskilde

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Kan på det varmeste anbefale tissealarm AL petit budget med lyd og vibrator. Det er et super nemt system at følge og nogle fine kalendre med klistermærker til barnet, så det kan følge med og føle sig motiveret.
Desuden super god rådgivning fra Sune om brug og vedligeholdelse.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
Jeg købte et armbåndsur med alarmfunktion til min mand.
Desværre kunne han ikke aflæse alarmteksterne på urskiven.
Efter returnering med dokumentation, modtog jeg en kreditnota og returbetalingen blev indsat på min konto få dage efter.
Tak for supergod kundeservice til et seriøst firma.

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS
En savoir plus sur les différents types d'avis.