Astrid Leisner og Søn ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De tager opgaven meget seriøst - både med god rådgivning, hurtig afsendelse og meget fin service! Vi har haft problemer med to apparater, som er blevet ombyttet uden diskussion og meget hurtigt.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte først en Mediflow pude til mig selv, pga dobbelt whiplash. Puden er så god, at jeg også bestilte til resten af familien. Desværre var der kun 1 på lager, og det blev aftalt at de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var igennem et 12 ugers forløb - Da vores søn havde problemer med ufrivillig natlig vandladning. Vi købte et ringe apparat ( trådløs model ) hos Leisner. Sunes vejledning, støtte, gode råd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min mand har haft en trykaflastende topmadras på prøve i en periode, for bedre at kunne forflytte sig i sengen og i sin stol. Den både varmer og dens glatte overflade gør, at man, som lå man på silkel... Voir plus

À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Astrid Leisner & Søn arbejder grundigt og seriøst på at finde den helt rigtige løsning til glæde for den enkelte bruger. Vi tilbyder produkter og personlig rådgivning til afhjælpning af inkontinens, epilepsi-, kalde- og faldealarmer, påmindelsesure til børn og voksne, pilleæsker, beskyttelseslagener, vende- og glidelagener, sengetøj til vådligger, amme- og støttepuder, Vi leverer både standard- og specialløsninger, der udvikles efter en grundig analyse af brugerens behov. ✔ Gratis telefonisk behandlingsvejledning ✔ Stort produktsortiment ✔ Hjælpmidler til handicappede, demente og ældre ✔ Leverandør til hospitaler og læger gennem årtier ✔ Familievirksomhed ✔ Grundlagt 1973

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kæmpe anbefaling

Min datter på knap 6 år gik fra at tisse i sengen cirka 6 nætter om ugen, nogle gange flere gange om natten, til på 5-6 uger med ringe apparatet, at være fuldstændig tør om natten (nu 2 mdr senere ikke et eneste uheld). Kæmpe anbefaling herfra!

30 janvier 2021

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS

Tusinde tak for den gode anmeldelse og de fem stjerner. Vi er altid glade for at høre tilbage fra jer, og det betyder rigtig meget for os, at det er gået så godt. 2 måneder uden uheld tyder på, at det er et stabilt resultat. Tillykke med det!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse at handle med…

Fantastisk oplevelse at handle med Leisner.dk

Sune har leveret en fantastisk service og sparring!

Vores dreng på 6 år stoppede med at tisse i sengen efter blot 10 dage.

27 janvier 2021

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS

Tusinde tak for de pæne ord og de fem stjerner. Vi er altid glade for at høre tilbage fra vores kunder, og det betyder rigtig meget for os, at du har været tilfreds gennem forløbet.
Tør efter 10 dage er i øvrigt meget hurtigt i forhold til gennemsnittet, så han har været helt klar til behandlingen. Godt gået!

Noté 5 sur 5 étoiles

kan ikke gøres bedre virkelig god…

kan ikke gøres bedre virkelig god handel og godt produkt

18 novembre 2020

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS

Tusind tak for de pæne ord og de fem stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Yes, min søn tisser ikke om natten!

Yes, min søn tisser ikke om natten 😀
Takket være Leisners ringeapparat og underbukser. Det gav min dreng den tryghed og hjælp, han havde brug for, og det gik overraskende hurtigt. Det var en meget bedre løsning end de tabletter, vi også har prøvet.
Derudover fik vi den bedste vejledning og opbakning fra Leisner. Det var virkelig rart som mor, at tale med nogen, der forstår hvad man går igennem. De fulgte os hele vejen.
Kan varmt anbefale Astrid Leisner og søn, det er virkelig et forsøg værd.

25 septembre 2020

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS

Hej Karina. Tak for den fine anmeldelse!

Det er rigtigt dejligt at høre, at din søn blev helt tør, og at jeres oplevelse har været god!

Søren Vesterlund

Noté 5 sur 5 étoiles

Alarm og vejledning har været fantastisk

Jeg har haft den bedste oplevelse med Leisner. De har over de seneste 4 måneder vejledt os i brugen af et ringeapparat til vores søn på 11 år, som igennem hele sit liv ellers har haft problemer med at tisse i sengen om natten. Både alarm og vejledning har fungeret fantastisk. Vores dreng er efter 4 måneder tør hver nat. Vi fik al den vejledning vi havde brug for kvit og frit efter køb af alarmen. Vejledningen har været meget omsorgsfuld, professionel og rigtig i forhold til at komme problemet til livs. Jeg er så taknemmelig for, at Leisner (og Sune) findes! Kan i den grad anbefales!

28 août 2020

Hej Louise,
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi bestræber os selvfølgelig på, at det er sådan hvert eneste forløb er, så det er dejligt at høre tilbage fra dig med din oplevelse. Det giver god energi til det næste vejledningsopkald!
Sune er fantastisk med sin vejledning, og lever sig ind i hvert enkelt barns situation. Han har givet vejledninger i over 30 år, og er med sin personlige kontakt garant for en større succesrate, end de forløb, hvor det er den skriftlige vejledning alene, der udgør støtten.
Vi kan kun opfordre til, at flere gør som dig, og benytter sig af den gratis telefoniske vejledning som følger med hvert ringeapparat.
Endnu engang tak for din anbefaling.
Søren Vesterlund

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en vandhovede pude pga smerter i…

Købte en vandhovede pude pga smerter i nakken. Har nu sovet med den i 7 dage og smerte fri.
Fantastisk pude og god service

17 juin 2020

Kære Vibeke
Tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glad for og det glæder os rigtig meget når vores produkter gør en forskel.
Historien bag vandpuden er, at jeg fandt den i Tyskland og min bedre halvdel havde problem med smerter i nakken og skulderne. Puden hjælp hende rigtig meget og det var den bedste pude hun havde prøvet, derfor fik jeg den hjem, da der ikke var andre i Danmark der solgte dem.
Du er altid velkommen til at kontakte os, husk puden har en ekstra lang garanti periode - 3 år.
Ha' en rigtig god dag.

Fantastisk rådgivning

Glimrende produkt, bedste individuelt tilpassede rådgivning man kan forestille sig. Personlig, nærværende, kompetent. Vores datter blev tør på meget kort tid. Jeg tøver ikke med at give de bedste anbefalinger

5 avril 2020

Réponse de Astrid Leisner og Søn ApS

Mange tak for den fine anbefaling.
Det betyder meget for os at hjælpe med at få tørre børn,
derfor er det naturligt give vejledning og gerne er personlig vejledning.
Piger få ikke så ofte som drenge tilbagefald,
men hvis din datter får tilbagefald er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning.
Held og lykke fremover.

Fantastisk opfindelse og service

Fantastisk opfindelse. Efter en del forsøg med mange forskellig ting, var sidst skud i bøssen vådliggeralarm. Og ja hvorfor man ikke gjorde det først, er kun et spørgsmål nu. Ganske som skrevet bliver vores store dreng renlig efter brugen af vådligger alarm. Nu i gang med at bruge til vores anden dreng med samme problem.
Service har været i top fra start af!

5 mars 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop været i forbindelse med…

Har netop været i forbindelse med firmaet og Sune, da vi har haft en skade på vores apparat. Vi håbede på at få en reservedel og det fik vi lovning på, faktisk inden vi spurte. Vi nåede kun at forklare problematikken. Ville give flere stjerne hvis jeg kunne, da Sune selv begyndte at spørge ind til hvorvidt der var fremskridt, og straks selv tilbød råd, vejledning og opfølgning. Vil nævne at apparatet derudover har hjulpet os, men at vi fornyeligt har fået tilbagefald. Sune kom med god vejledning i forhold til dette. Virkelig suveræn service!

20 février 2020

Kære Alice
Mange tak for den flotte anbefaling.
Vi prøver at gøre vores bedste, vejledning er meget i vores ånd, da vi ønsker at være med til at hjælpe med at børnene bliver tørre.
Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og rådgivning.
Ha' en rigtig god dag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi har købt alarm til vores søn på 8 år…

Vi har købt alarm til vores søn på 8 år og har undervejs fået super brugbar vejledning om, hvornår vi skulle gå i gang i forhold til ferieperioder og gode råd undervejs til, hvordan vi sammen med vores søn træner samtidig med brugen af alarmen. Vi har også oplevet rigtig god service, da alarmen gik i stykker.
Vi er yderst tilfredse med både produkt og AL og giver uden tøven vores varmeste anbefalinger. Et godt råd til andre brugere.. sæt plaster eller tape på følerenderne, da alarmen kan give falsk alarm :)

26 septembre 2019

Kære Majbritt
Mange tak for den pæne anmeldelse.
Tak for din anbefaling til brugerne af de små bomuldsføler.
Det er rigtig de kan godt give falsk alarm, så det er et fint råd.
Dette problem er der ikke med de store bomuldssnipper.
Jeg ønsker dig og din søn alt det bedste fremover og du er altid velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fint produkt

Købte alarm-ur til min dreng som skal hjælpe med at holde styr på "tisse-tider".
Uret fungerer fint og levering kom hurtigt.

7 janvier 2019

Kære Louise
Tak for den pæne anmeldelse, du er altid velkommen til at ringe og få råd og vejledning.

Noté 5 sur 5 étoiles

mit barnebarn på 7år (Dreng) sov med…

mit barnebarn på 7år (Dreng) sov med natble hver nat, og den var meget våd hver morgen. Købte vådliggeralarm som han sov med 22 dage. efter 7 dage var han tør, og han vågner når han skal tisse.

det er fantastisk, kan varmt anbefale firmaet.

23 décembre 2018

Kære Eva
Tak for den finde anmeldelse.
Det varmer altid at høre disse gode succes historier.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering og rigtig godt…

Hurtig levering og rigtig godt ringeapperat.

Fem stjerner hvis der var lidt flere og mere præcise status opdateringer mht. ordrestatus.

Alt i alt vil jeg gerne bruge dem igen.

1 décembre 2018

Kære Nano!

Tak for din fine anmeldelse. Vi byder altid nye tiltag og forslag velkommen, der kan forbedre vores service.
Bemærk, at vi tilbyder gratis telefonisk vejledning. Dem der benytter sig af dette, får også de bedste resultater.

Noté 5 sur 5 étoiles

Effektiv ringeapparat og nærværende…

Effektiv ringeapparat og nærværende service
Hurtig levering og super god kundeservice - har flere gange haft god brug af både Astrid og Sunes rådgivning i forbindelse med ringeapparat
Både produkt og service kan varmt anbefales.
Karina Andersen og Holger😊

27 novembre 2018

Kære Karina og Holger
Mange tak for den fine anmeldelse.
I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I får brug for yderligere rådgivning.
Vi sætter stor pris på kundernes tilbagemeldinger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er så glad for mit nye vådliggerlagen, super kvalitet og skønt at leveringen gik så hurtigt
Og den sidste stjerne fordi der var lidt chokolade med 😀

9 juillet 2018

Kære Christina
Tak for din pæne anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide kvaliteten, vi gør en indsats for at finde og producere kvalitetsprodukter.
Vi er altid glade for kundernes tilbagemeldinger.

Jeg er bare SÅ glad for min 7'er pude

Jeg er bare SÅ glad for min 7'er pude. Lækker kvalitet!

Samtidig får man altid sød og venlig betjening hos Astrid Leisner & Søn.

4 avril 2018

Kære Marianne
Mange tak for din pæne anmeldelse. Vi gør meget ud af, at finde kvalitetspuder til forskellige formål.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt produkt, god rådgivning!

Jeg har kun godt at sige om Leisner og Søns vådliggeralarm og deres imponerende serviceniveau. Min datter blev tør allerede efter få ugers behandling med vådliggeralarmen og har nu været tør i en måned. Undervejs i forløbet fik jeg telefonisk rådgivning 3 gange, Sune gav sig god tid til at svare på alle spørgsmål og vi lagde sammen en plan for forløbet. Så fedt! Og vildt at det virkede så godt og hurtigt:-D

12 janvier 2018

Kære Rosa

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at du har været glad for produktet og har fået et godt resultat.
Vi er altid glade for at give råd og vejledning, så du er velkommen til at kontakte os igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og venlig betjening med produkter, der holder, hvad de lover

Vi har udelukkende gode erfaringer med Astrid Leisner og Søn. Hurtig og meget venlig betjening. Vi har købt et ur, der minder barnet om, at det skal tisse, og det har vi været meget glade for. Vi har haft spørgsmål vedr. produktet, og der har vi fået relevant vejledning.
Vi kan kun anbefale at handle her!

27 octobre 2017

Kære Thea

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at I er glade for produktet, vi giver med glæde råd og vejledning omkring vores produkter, så du er velkommen til at kontakte os igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice og venlig …

Fantastisk produkt, kundeservice og venlig betjening. Kan absolut varmt anbefales.

13 août 2017

Kære Sara

Tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at du er glad for produktet.
Vi er altid glade for at give råd og vejledning og du er naturligvis velkommen til at kontakte os igen i fremtiden.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus