Mrjet Avis

2 752

1,7

Har fått mycket bra hjälp, möjligen lite långa väntetider i telefon. Efter att jag krånglat mycket med en bokning, ombokning och avbokning av en dyr resa fick jag tillbaka pengarna minus avbokningsavg... Voir plus

Bokade en resa till London och ville lägga till bagage, det kunde inte det fantastiskta MR Jet hjälpa till med utan hänvisade till Norwegian som vi skulle flyga med. Pratade med Norwegian och dom sad... Voir plus

Bokade flyg och hotell från Köpenhamn tur och retur. Enl bokning ingick incheckat bagage och handbagage. Vid incheckning fick vi trots detta betala 300 DKR per person, enkel resa, för vårt bagage då N... Voir plus

Mauvais

3 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

(2 752)

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

RESA

Hej,
Bra hemsida till bra priser dock väldigt otydligt när man har bokat resa hur det är med baggage. Om man får checka in baggage eller inte.

27 janvier 2016

besviken

Det tillkom en dold avgift under bokningen så att biljettpriset ökade i pris. Det upplever jag som litet vilseledande Mvh

26 janvier 2016

Bra på flygbiljetter

Jag brukar köpa resor genom MrJet och är nöjd. Det brukar vara lätt att jämföra priser och avgångstider och jag har fått de tjänster (flygresor och hotellnätter) som jag förväntat mig.

26 janvier 2016

Betalning

Att man inte kan betala var för sig med sina Visa kort när två åket på samma resa drar ner betyget

24 janvier 2016

Betala extra för bagage

Det var inte tydlig att jag bokade ett flyg med SAS som jag behövde betala för incheckad bagage. Det heter go light, men det var ej tydligt i mrjet. Priset blev betydligt högre pga detta

22 janvier 2016
Logo de Mrjet

Réponse de Mrjet

Hej Mr Peters, På din bekräftelse finns det en länk som heter bagageavgifter som man kan klicka på och då får man upp hur mycket baggage som ingår I SAS Go Light biljetter. Vi beklagar att du inte tycker att informationen var tillräcklig. Vi tackar för din kommentar då vi ständigt arbetar för att vår information ska vara så tydlig som möjligt för våra kunder. Vänlig hälsning, MrJet Kundservice

Mycket BRA

Utomordentligt möte av kundens behov
En stor stjärna utdelas Jag har sällan upplevt en sådan möda att bemöta kundens alla behov. Bravo Lisa!

22 janvier 2016

Värdelöst!

Försökte boka flyg och hotell. Fick meddelande om att köpet inte gick igenom. Trots detta reserverades närmare 10 000 kr på mitt konto som jag inte kunde disponera på EN VECKA... Hade flera samtal till MrJets kundservice - ingen ursäkt, ingen resa... De tyckte att jag kunde försöka boka på nytt när mina pengar "studsat" tillbaka.

Logo de Mrjet

Réponse de Mrjet

Hej Anna, Vi beklagar verkligen att ditt köp inte gick igenom och att det dessutom reserverades pengar. Jättetråkigt att höra att du inte är nöjd med vår service. Vi tackar för din åsikt då den hjälper oss att bli ännu bättre, Vänliga hälsningar, MrJet kundservice

Smidig bokning

Fungerade smidigt att boka, enda var att man ska vara uppmärksam på att bonusen syns när man klickar på erbjudandet men vid betalning kommer ordinarie pris och man måste logga in.

Problem med kreditkort

Går inte att använda på deras sida av någon anledning förmodligen bankfel, tvungen att ringa kundtjänst för manuell hantering.