Diegene die hier zijn geweest om alles in gang te zetten en de werkzaamheden gedaan hebben waren vriendelijk en gaven duidelijk aan wat het plan van aanpak was. Alleen was het wel wat lastig plannen o... Voir plus

Écrit par l'entreprise
Open Dutch Fiber bouwt aan het netwerk van de toekomst. In een wereld die steeds afhankelijker is van digitale connectiviteit zorgen wij voor snelle, stabiele en veilige glasvezelverbindingen voor huishoudens en bedrijven in heel Nederland. Onze ambitie is helder: binnen enkele jaren willen we twee miljoen huishoudens aansluiten op ons open glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben we al meer dan één miljoen aansluitingen gerealiseerd.
Ons netwerk is open. Zo bieden we keuzevrijheid en toegang tot supersnel internet. Op ons netwerk zijn meerdere providers actief, waaronder Odido, TriNed, MultiFiber, SNLR, Fiber.nl, RapidXS, Stipte en Freedom Internet. Het aanbod verschilt per gebied. Wil je weten welke providers beschikbaar zijn op jouw adres? Doe eenvoudig de postcodecheck op onze website en bekijk jouw opties.
Check jouw postcode →Glasvezel biedt veel voordelen. Het is supersnel, tot wel twintig keer sneller dan traditionele verbindingen. Je hebt gelijke upload- en downloadsnelheden, wat ideaal is voor videobellen en het delen van bestanden. Glasvezel is betrouwbaar, stabiel en toekomstbestendig. Bovendien is het duurzaam: het verbruikt minder energie en gaat langer mee dan koper.
Bij Open Dutch Fiber staat kwaliteit en veiligheid centraal. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en werken volgens de Gedragscode Veilige Aanleg Digitale Infrastructuur. Dat betekent dat we zorgvuldig omgaan met data, veilig werken en overlast voor bewoners zoveel mogelijk beperken.
We zijn geregistreerd bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en lid van NLconnect, de branchevereniging voor digitale infrastructuur. Dit benadrukt onze inzet voor transparantie, samenwerking en innovatie. Daarnaast geven we inzicht in wat we doen en waarom dat belangrijk is, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
Veel antwoorden op verschillende vragen vind je op onze pagina met veelgestelde vragen.
Veelgestelde vragen →Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder.
Neem contact met ons op →Kosterijland 50, 3981AJ, Bunnik, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Installatie onprofessioneel uitgevoerd, personeel spreekt nauwelijks Nederlands, laat rommel achter, komt afspraken niet na. Vreselijk bedrijf.

Réponse de Open Dutch Fiber
Aardige mensen die de taak snel en netjes hebben uitgevoerd.

Réponse de Open Dutch Fiber
Zeer teleurstellend. Het personeel lijkt slecht geïnstrueerd en onvoldoende getraind in klantcommunicatie. Er werd op een opdringerige manier geprobeerd een afspraak af te dwingen, terwijl ik als huurder helemaal niet bevoegd ben hierover te beslissen. Toen ik om een schriftelijke bevestiging vroeg, werd dit geweigerd. Daarnaast werd gesuggereerd dat er hoge kosten zouden volgen als ik geen toestemming gaf, wat ik als intimiderend heb ervaren. Ook na mijn bezwaar bleef het bedrijf meerdere keren bellen. Professioneler en beter opgeleid personeel zou hier veel verschil maken.

Réponse de Open Dutch Fiber
Waren wat problemen met kabel buiten duurde even maar wrrd opgelost

Réponse de Open Dutch Fiber
Bevestiging van het kastje kan beter in de meterkast

Réponse de Open Dutch Fiber
Ik ben zeer tevreden over de aanleg van het glasvezel. Het personeel was erg klantvriendelijk!

Réponse de Open Dutch Fiber
Er ging een hoop mis bij de aansluiting, zo moesten de partijen verschillende keren terugkomen en is de bestrating zeer slecht teruggelegd. Ik zou deze partij absoluut niet aanraden.

Réponse de Open Dutch Fiber
Mijn ervaring met ODF is dat het personeel over het algemeen vriendelijk is, maar dat er niet zorgvuldig wordt omgegaan met andermans eigendommen. Tijdens de werkzaamheden zijn verschillende zaken beschadigd en is mijn tuin niet netjes achtergelaten.
De tegels van mijn tuin zijn na afloop niet teruggelegd. Mij is toegezegd dat dit werd gedaan. Ik heb hier vervolgens tweemaal om gevraagd, maar helaas is hier geen gehoor aan gegeven.
Daarnaast is er kit aangebracht op plaatsen waar dit niet hoort en is een van mijn planten beschadigd geraakt. Ook heeft een van de medewerkers voor mijn raam gerookt en luidruchtig filmpjes bekeken, terwijl hij tegelijkertijd naar binnen keek. Zo stonk mijn huis naar rook. Omdat mijn tuin klein is, had ik hierdoor geen privacy.
Dit lijkt mij niet helemaal zoals het hoort. Zeer ontevreden met de services.

Réponse de Open Dutch Fiber
De aansluiting is huis is heel netjes gemaakt. Vriendelijke, bekwame medewerkers. Wel heeft het heel lang geduurd voordat de glasvezel daadwerkelijk het huis is ingeschoten. De glasvezelkabel heeft vele maanden lang bij de voordeur boven de grond uitgestoken. Dat had wel iets korter mogen duren. Maar al met al tevreden.

Réponse de Open Dutch Fiber
- They setup the Fiber optic connection point over 5 meters away from the house with over 4-5 walls in between
- Tried contacting them multiple times through email and phone asking them to fix the mistake but no luck
-Terrible job overall, they laid the connection point for KPN, further ruining KPN's name and causing a massive headache as i speak, I upgraded to fiber optics and thei ISP cancelled my copper contract as well, leaving me absolutely stranded with no connection.
These people shouldn't be in charge specifically in this field, I have to wait over 2 weeks for the KPN contract and technician to go through just to start an investigation on the abomination of access point these folks have made months ago, letting me stranded without a connection for approximately a month and damaging my work and career.
If you are trying to make a contract with these people to lay your optics then just Don't, it will save you and your customers like me from massive headaches and damages.

Réponse de Open Dutch Fiber
Duidelijke communicatie vooraf, zowel via mail als in persoon met de medewerker die vooral de situatie kwam opnemen. Prettig contact met de medewerkers tijdens de (graaf)werkzaamheden. Tegels zijn weer netjes teruggeplaatst.

Réponse de Open Dutch Fiber
Snelle en nette levering van de glasvezel

Réponse de Open Dutch Fiber
8Ik heb via de VVe een KPN en een ODF aansluiting gelijktijdig gekregen. Toch was mijn aansluiting daarna niet bekend in het internet en ik kon geen nieuw kontrakt zoeken/kiezen. Ook ben ik gebeld voor het maken van een afspraak voor een ODF aansluiting en niemand wist dat ik die al had. Mijn aansluiting heb ik uiteindelijk zelf geregistreerd in het internet. Dat is schijnbaar wel gelukt en ik staa er nu als aangesloten en kan mijn kontrakt wijzigen.
Beter koordinatie is gevraagd!
PS. De monteur KPN+ODF heeft keurig gewerkt. Of het ODF kastje echt werkt weet ik helaas niet. KPN funktionieert prima. Als ik toch nog overstap naar een ODF aanbieder, ga ik verder berichten.

Réponse de Open Dutch Fiber
Ik heb ruim een half jaar 1 x per week moeten bellen om de aansluiting vanaf de straat naar ons huis gerealiseerd te krijgen. Op 2 oktober aanstaande komt Odido de aansluiting activeren, daarna kan ik pas vaststellen of alles goed is verlopen. Vrgr Johan Iemhoff