Ik heb een erg mooie en degelijke koffer gewonnen van No Boring Suitcases door te tanken bij en mee te doen aan de prijsactie van TanQyou. Niet alleen tank je voordelig bij TanQyou, je maakt ook nog e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik kwam Tanqyou tegen in Friesland en later in Putten. Relatief klein maar wel ondernemend en groeiend bedrijf. Natuurlijk ga ik voor de prijs, rondom die van de Makro in Duiven, maar vooral ook he... Voir plus
Compleet onnodig een incasso bureau ingeschakeld. Kennelijk stond mijn email adres voor de app niet op mijn standaard emailadres waardoor ik de openstaande rekening simpelweg niet zag. Incassobureau i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Momenteel in Pilot fase met zakelijke account. Bedrijf is goed bereikbaar, telefoon, e-mail, WhatsApp. Wel blijft telefonisch bereikbaarheid een verbeterpunt. Bedrijf heeft een platte structu... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Station-service
- Station essence de carburants alternatifs
- Borne de recharge pour véhicules électriques
- Lavage de voiture en libre-service
Écrit par l'entreprise
TanQyou is méér dan een tankstation. Wij zijn jouw mobiliteitspartner voor zowel particulieren als zakelijke rijders. Of je nu komt tanken, laden, parkeren, wassen of ritten registreren – bij ons regel je alles moeiteloos op één plek. Zonder kleine lettertjes, met scherpe prijzen en altijd persoonlijk contact. Vanuit het noorden bouwen we aan slimme, toegankelijke en duurzame mobiliteit voor iedereen. Meer dan 100.000 gebruikers gingen je al voor.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.tanqyou.com
A répondu à 76 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Leuke acties en gemak bij de pomp
Leuke acties en gemak bij de pomp via het scherm

Réponse de TanQyou
Prettige locatie om te tanken
Prettige locatie om te tanken, goede aanrijroute, op makkelijke manier leuke prijzen te winnen en aantrekkelijk geprijsd.

duidelijk en goed geregeld
Het is allemaal heel duidelijk en goed geregeld.

Prima tankstation
Prima tankstation met een prijs die goed concurrentie bied

Eerlijke benzine prijzen,net tankstation
Eerlijke benzine prijzen,net tankstation

Réponse de TanQyou
Fijn bedrijf met korte lijntjes en…
Fijn bedrijf met korte lijntjes en leuke aanbiedingen.
Service van de medewerkers in de wasstraat is echt top!

Zeer slechte dienstverlening
Zeer slechte dienstverlening. Niet werkede app zoals hoort ook met storing geen melding en alternatief. Een aantal keer geparkeerd waarbij de app aantoonbaar liet zien tot 2 afzonderlijke parkeer datums, afgemeld met tijdstip etc. Automatische incasso dus bij de eerste keer niet zo aandacht gegeven en vanuit gaan dat de app kloppend is. De tweede kreeg mijn aandacht wel door dat ik ee aanzienlijk parkeerbedrag zag afgeschreven te zijn. Dit terug geboekt, omdat dit niet kon. Email verstuurd omtrend en antwoord wat nergens op slaat natuurlijk. Ja er was niets uitgezet. Screenshots gestuurd en nog volhouden. Onzinnige mails ja wij betalen direct de gemeente’s en blabla. Met de gemeente is altijd van gedachten te wisselen in deze. Fouten worden overal gemaakt ook bij Tanqyou, maar erkennen en risico lopen no go. Lekker bij de klant in de schoenen schuiven. Telkens ook imand anders die reageerd op je mail. Waardoor niemand iets weet of zich nog dommer houd als degene ervoor. NIET in zee gaan hiermee kost je honderden €’s en de werkelijke parkeer kosten €20
Dan zo’n grote onzin als antwoord wat nergens op slaat. Je bent als bedrijf verantwoordelijk voor de diensten die je aanbied. Dus ook in de app’s die je daarvoor aanbied. Zeg toch al genoeg als je een review schrijft na een lange tijd dat het plaats vond en direct ge antwoord word. Geeft toch aan dat duidelijk is wie de review gestuurd heeft. Oplichterij daar blijf ik bij. Automatische incasso let zeker op

Réponse de TanQyou
De parkeeractie vergeten te sluiten en…
De parkeeractie vergeten te sluiten en dus een factuur van €100. Natuurlijk eigen schuld maar enige coulance bleef uit. Overigens netjes te woord gestaan.
Direct de app verwijderd dit is niet mijn manier van dienstverlening en zaken doen.

Oplichters
Oplichters. Alleen geïnstalleerd aap en een account gemaakt. Dan hebt een factuur voor wat? En extra 40 euro voor incasso. Voor allemaal nooit its met dit k..t kantoor hebt!

Réponse de TanQyou
Ontzettend slechte ervaring met dit…
Ontzettend slechte ervaring met dit rotbedrijf 01/09/2022 account stop gezet, krijg ik nog facturen van maanden erna zonder hier bericht van te krijgen sturen ze deze door naar een incassobureau. Contact gehad met klantenservice zit een enorm arrogante gozer achter de telefoon die niet ingaat op bewijsstukken. Begin niet aan dit onzin bedrijf dienen gewoon failliet te gaan

NIET AAN BEGINNEN
Website en app totaal NIET overzichtelijk. Nergens een bevestiging van gekregen. Weken gewacht op mijn product. Klantenservice super arrogant. “Je moet beter onderzoek voordat je ergens een abbo afsluit”. Als je op zoek bent naar een laaddruppel voor auto opladen raad ik je ANWB aan. Super duidelijk en overzichelijk. Vermijd Unive/TanQyou

Totale horror
Mijn mail aan Tanqyou:
Ik voel me enorm belazerd door jullie. 31/8/2024 heb ik om 11:22 de Tanqyou app voor parkeren gebruikt in Knokke Heist op de kustlaan. Deze vond de locatie en het bedrag betrof 2,50 per uur, na de lopende betaalsessie heb ik afgesloten en het bedrag betrof iets van 5,- . Nu krijg ik een boete van 40 ,- vanuit Belgie van het OPC. In mijn tranctielijst staat opeens geen vermelding van deze transactie. Wat is er mis met TanQyou? Waarom krijg ik nu een boete?
Reactie van Tanqyou:
Hi,
Dat komt omdat onze app niet werk in Belgie.
Nooit gebruik makan van Tanqou, je wordt echt besodemietert. In Belgie kan je met de app een lopende parkeersessie openen.

Réponse de TanQyou
Onduidelijke melding waarbij bij…
Onduidelijke melding waarbij bij parkeren minimaal een dagtarief wordt berekend. Hier zal een pop-up zichtbaar moeten zijn die je hiervoor waarschuwt. Dit proberen uit te leggen aan de klantenservice (?), maar geen adequate en inhoudelijke reactie. Wel dat het er staat en dat dit voldoende is, onbegrijpelijk. Een parkeerapp moet gebruikers waarschuwen.
Oplichters, leveren niets en geven ook geen antwoorden!
Bestelling voor een product geplaatst.
Netjes een bevestiging ontvangen dat ik bij verzenden een tracking-link zou ontvangen.
7 dagen later nog niets veernomen dus een mail gestuurd: antwoord: we reageren tussen 08:00 & 17:00.
2 dagen later wederom gevraagd naar de bestelling: antwoord: we reageren tussen 08:00 & 17:00.
5 dagen later gebeld: U krijgt VANDAAG antwoord op uw mail!
2 dagen later nog steeds niets. Ondanks dat ik al 2x aangegeven heb de order te willen cancelen.
Erg langzaam
De goedkoopste parkeerapp maar ook de langzaamste. De app kan ook vaak geen gebied vinden. Toch maar weer even op zoek naar een andere.
Momenteel in Pilot fase met zakelijke…
Momenteel in Pilot fase met zakelijke account.
Bedrijf is goed bereikbaar, telefoon, e-mail, WhatsApp.
Wel blijft telefonisch bereikbaarheid een verbeterpunt.
Bedrijf heeft een platte structuur (naar mijn ervaring) en weten waar ze over hebben, kijken snel met je mee en bieden snel oplossingen.
Verder heeft de App super optie (zoals wanneer je APK afloopt)

Réponse de TanQyou
Ik heb nog niet veel meegemaakt bij…
Ik heb nog niet veel meegemaakt bij TanQyou, heb pas een tankpas aangevraagd bij ze. Maar ik ben alweer klaar bij ze. Reden is dat ik heb proberen te tanken bij achtereenvolgens Avia, TinQ en de Makro. Bij alledrie de pompen kreeg ik de melding dat mijn pas niet wordt geaccepteerd. Dan kan ik je als bedrijf niet serieus nemen. Je kunt beter voor een betrouwbare bedrijf gaan als Tankpas.nl/ Anwb of Move. Dat advies geef ik mezelf nu bij deze ook. Ik wilde TanQyou proberen omdat er geen maandkosten aan zijn verbonden. Nu denk ik, liever maandelijks wat betalen en je krijgt een goed werkende tankpas, dan TanQyou

Réponse de TanQyou
Factuur is al lang betaald maar wonder…
Factuur is al lang betaald maar wonder boven wonder kunnen ze het niet terug vinden. Ze zoeken geen eens in hun administratie in tussen met spierballen taal proberen te praten en dreigen met incasso en bestookt worden zowel op de mail sms. Meerder malen aangeven dat er al lang is betaald nog blijven ze onzin sturen. Begin er niet aan het is een onzin bedrijf. Je kan beter bij easy2pay gaan lekker overzichtelijk duidelijk en de tarieven kloppen. Niet zoals die oplichters van tanqyou

klant onviendelijk bedrijf
De parkeerapp geeft de melding "Oeps er is wat verkeerd gegaan" bij gebruik, volgens het bedrijf is mijn iPhone van juni 2019 te oud, belachelijk dat een bedrijf zijn app zo inricht dat het alleen met nieuwere telefoons werkt.
Zelfs je account deactiveren lukt niet, wat een bedrijf, raad iedereen aan om hier niet aan te beginnen.
Update: dus dit bedrijf eist gewoon dat, als je onze app gebruikt dan moet de telefoon niet oud zijn ondanks dat IOS up-to-date is, dus niet alleen klant onvriendelijk maar ook niet bezig met sustainability !!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.