Ik heb een erg mooie en degelijke koffer gewonnen van No Boring Suitcases door te tanken bij en mee te doen aan de prijsactie van TanQyou. Niet alleen tank je voordelig bij TanQyou, je maakt ook nog e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik kwam Tanqyou tegen in Friesland en later in Putten. Relatief klein maar wel ondernemend en groeiend bedrijf. Natuurlijk ga ik voor de prijs, rondom die van de Makro in Duiven, maar vooral ook he... Voir plus
Compleet onnodig een incasso bureau ingeschakeld. Kennelijk stond mijn email adres voor de app niet op mijn standaard emailadres waardoor ik de openstaande rekening simpelweg niet zag. Incassobureau i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Momenteel in Pilot fase met zakelijke account. Bedrijf is goed bereikbaar, telefoon, e-mail, WhatsApp. Wel blijft telefonisch bereikbaarheid een verbeterpunt. Bedrijf heeft een platte structu... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Station-service
- Station essence de carburants alternatifs
- Borne de recharge pour véhicules électriques
- Lavage de voiture en libre-service
Écrit par l'entreprise
TanQyou is méér dan een tankstation. Wij zijn jouw mobiliteitspartner voor zowel particulieren als zakelijke rijders. Of je nu komt tanken, laden, parkeren, wassen of ritten registreren – bij ons regel je alles moeiteloos op één plek. Zonder kleine lettertjes, met scherpe prijzen en altijd persoonlijk contact. Vanuit het noorden bouwen we aan slimme, toegankelijke en duurzame mobiliteit voor iedereen. Meer dan 100.000 gebruikers gingen je al voor.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.tanqyou.com
A répondu à 76 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dit bedrijf stuurt zomaar rekeningen…maar lost het uiteindelijk wel op
Dit bedrijf stuurt zomaar rekeningen terwijl ik niet eens klant ben. Nooit een laad druppel gekregen ! Ik zou twee jaar geleden mij ingeschreven hebben en nu ineens 2,50 per maand gaan vragen. Dit is illegaal. Nooit een bericht gehad over dat ik klant zou zijn nooit een wijziging gekregen dat er een abbo afgeschreven gaat worden.
Boeven zijn het idd, heb hier geen woorden voor
Op m’n mail wordt niet gereageerd maar hier wel. Daarom staat het hier. Ik heb al gemaild en gebeld maar geen oplossing
Net gebeld en moet m’n mening bijstellen. Het is nu afgehandeld en daar ben ik blij mee

Réponse de TanQyou
AFRADER!! WANT ZIJN BOEVEN.
Ik heb afgelopen maand 10 minuten geparkeerd, me App uit gedaan en naar mijn auto gegaan om verder te gaan.
2 dagen later been ik op de zelfde plek om te parkeren en blijkt dat die rot teller nog liep. Heb 3 keer gebeld met ze en het zou uitgezocht worden door de ICT die volgens mij totaal niets doet want nadat ik heb afgebeld kreeg ik een factuur van ongebruikte kosten van bijna 100 euro.
Blijkt dat de rot App vast zit en geen melding heeft gegeven op me telefoon wat normaal wel zo is want daarom heb ik altijd optijd kunnen afmelden.
Voor mij is het gemakkelijk geld verdienen en dood leuk zeggen dat ik het wel moet betalen en dat het aan me telefoon ligt.
Liegen dat ze geen acties hebben gezien dat ik heb geprobeerd te stoppen terwijl jullie liegen.
Het feit dat automatische stoppen van een parkeer actie niet is en omdat jullie weten dat er degelijk geprobeerd is te stoppen is genoeg reden om het factuur niet te betalen.
Beleefd reageren maar dat doen oplichters ook.
Ik RAADDD IEDEREEN AF DIE NOG ZOEKT NAAR EEN EERLIJKE APP NIET ZICH AAN TE MELDEN. ZIJN MENSEN DIE GEMAKKELIJK GELD WILLEN VERDIENEN VAN HARDWERKENDE BURGERS.
ROT BOEVEN

Réponse de TanQyou
Disfunctioneren van “automatisch stoppen”
Al eerder problemen gehad omdat het “automatisch stoppen” niet naar behoren functioneerde en daardoor de teller doorliep. Een tijd lang voor de zekerheid printscreens gemaakt en je zal het net zien: die ene keer dat je dat vergeet gaat het weer mis. 40 euro lichter in plaats van 4. Wij stappen over op een ander parkeerapp, want dit worden te dure grapjes.
Update na reactie: het betreft dus niet een eenmalige misser, maar vorig jaar heb ik vergelijkbare situatie gehad. Toen wel een correctie op de factuur gehad overigens, al moest ik daar zelf behoorlijk achteraan zitten… Hoe moet ik weten van al mijn apps of het wel of niet de juiste versie is? Had fijn geweest als de app zelf aan zou geven wanneer de app niet is bijgewerkt of dat “automatisch stoppen” in een oudere versie niet gebruikt kan worden.

Tanqyou steal money!
Tanqyou steal money!
I used TanQyou twice for parking around 30 minutes in Eindhoven. however i received a bill saying i parked for 2 days. it is crazy. the app is totally unreliable. it just want to cheat and steal money from you.
Weird thing is that the app does not allow you to check parking history and transaction details. someone strange just called you and send you a random invoice.
TanQyou said I forgot to stop the app. That is not true. For the 2nd parking I remember clearly I parked around 20 minutes and stopped immedeatly after grocery. The 1st parking is in Sep. I remember i stopped the app but not sure. The invoice includes only the total parking time. nothing about accurate timing when i parked and left, how the rate is calculated, etc. although the parking is free during night. All in all, i parked at most 1.5 hour in total, while you claim I parked for 2 days. crazy.

Réponse de TanQyou
Duur en geen bon en onvoldoende ruimte…
Duur en geen bon en onvoldoende ruimte tussen auto’s en levensgevaarlijk op of af rijden in Nagelbeek
Fietspad na een bocht met tweerichtingverkeer Schinnen

Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen. Heb iets besteld op de webshop wat binnen 1/2 dagen binnen zou zijn. Na een week contact gezocht omdat ik het nog steeds niet had en ook geen statusupdate of iets dergelijks. Kreeg toen te horen dat de leverancier had gezegd dat het nu wel binnen een week er zou zijn. Weer 9 dagen later is het er nog steeds niet. Klantenservice gebeld en zij zouden terugbellen, maar dat is nog niet gebeurd... ik wil nu liever gewoon mijn geld terug en het ergens anders bestellen. Het vertrouwen is wel weg.
Update nav reactie. Fijn dat het bedrag teruggestort wordt. Ik zie het graag tegemoet. Jammer dat er pas actie wordt ondernomen na "al mijn negatieve reviews" (2 om precies te zijn). Ik begrijp dat u afhankelijk bent van een leverancier en alle begrip daarvoor. Ik heb ook geduldig 2 weken afgewacht terwijl de belofte 1 a 2 dagen was en waarbij ik zelf steeds contact op moest nemen over de status. Wellicht voor u een punt van aandacht om in het vervolg de klant op de hoogte te houden als er niet aan afspraken gehouden kan worden.

Réponse de TanQyou
Hebben moeite mee om afspraken na te komen
Zogenaamd binnen een paar dagen ontvang je een tankpas.
Na vele loze beloftes en een maand wachten, maar besloten op zoek te gaan naar een andere, hopelijk wel betrouwbare, aanbieder.

Réponse de TanQyou
PAS OP !! TanqYou steelt je parkeergeld !!
PAS OP !! TanqYou steelt je geld !! Er valt met de klantenservice niet te praten en er wordt snauwend zonder enige argument, onderbouwing of verwijzing naar de (algemene) voorwaarden geen enkele service verleend, coulance of restitutie aangeboden als het om parkeertijd en betalingen gaat. Er werd met een boze geïrriteerde tone-of-voice pertinent gesteld dat het al vast ligt dat de fout altijd bij de klant en niet/nooit bij TanqYou ligt omdat de park app altijd bij wegrijden een push melding stuurt en klanten dus nooit te kunnen vergeten de parkeertijd te stoppen ?! Letterlijk werd mij even door de strot geduw dat mensen mogen, worden geacht en kunnen nooit geen fouten maken, zoals bijvoorbeeld het per ongeluk vergeten te stoppen of bij het leeg zijn van de accu of bij verlies/diefstal van je mobiele telefoon of anderzijds in het ergste geval in coma in het ziekenhuis belanden door een ernstig ongeluk of door iets anders dan ook niet kunnen stop zetten van de parkeertijd in de onschendbare perfect en heilig verklaarde TanqYou Park app ?! Dus m.a.w. is dit als of het de normaalste zaak van de wereld is al even alleen bepaald door het z.g.n. al wetende, regels en wetten bepalende, onaantastbare, altijd gelijk hebbende, boven alle juridische rechtelijke machten staande goddelijke orakel en op dictatoriale niet democratisch wijze gekozen, met (zoveel mogelijk) winst oogmerk, commercieel ingestelde besloten Vennootschap "bedrijfje": TanqYou ?! Maar wat nog veel erger, zorgwekkender en kwalijker is, is dat TanqYou Park volgens mij de privacy-wet schendt en zich hiernaast ook nog eens schuldig maakt aan de strafbare criminele misdrijven: diefstal en ontvreemding van geld van klanten. De Accu van mijn mobiel was nl. leeg en ik kon dus de TanqYou parkeeractie midden in de nacht in Amsterdam niet stopzetten in de Park app. Ook kon ik dus het nummer niet bellen, een mail sturen of chatten om de parkeeractie stop te zetten. Toen ik thuis in Alkmaar de TanqYou parkeeractie stopzette stond de teller inmiddels op 1 dag, 10 uur, 27 min. en 33 sec. á parkeerkosten van maar liefst 62,70 euro !! Een overduidelijk zichtbare opvallend grote afwijking t.o.v. een normale gemiddelde parkeeractie in het centrum van Amsterdam waar maar liefst 7,50 euro per uur wordt gerekend. De parkeergarages die rond de max. 400 meter van de parkeerplaats liggen zijn aanzienlijk veel goedkoper. Het is dus zeer onwaarschijnlijk en zeker niet aanemelijk dat ik midden in de nacht voor een dergelijk lange parkeertijd voor een zoveel duurdere, bovendien gevaarlijkere, hiernaast met een veel hogere risico kans op schade (90%) parkeerplaats op de gracht in centrum Amsterdam zou kiezen. Klantenservice vervolgens gebeld om te vragen of ze dit uit coulance omdat dit een overmachtssituatie en exeptioneel geval is konden aanpassen naar de werkeljke parkeertijd c.q. -kosten. Ik werd hierop door de TanqYou telefonische klantenservice medewerker onacceptabel grof en arrogant behandeld, niet serieus genomen, continu halverwegen mijn zin in de rede gevallen, niet geluisterd en onduidelijke antwoorden gegeven op vragen en/of opmerkingen die ik (niet) stelde/aangaf. Mijn onderbouwing dat ik het bewijs middels Google locatiegeschiedenis en/of de ANWB veiligrijden app - die via GPS mijn locatie(s) van mijn (auto)reizen, verplaatsingen, tijdstippen en stilstaan/parkerenacties tot op de centimeter en seconde nauwkeurig bijhouden - werden bij voorbaat al zonder enige uitleg niet geaccepteerd en zonder nadere toelichting van de tafel geveegd ?! Er was verder dan ook echt niets mogelijk en er kon al helemaal niet worden gepraat over dat de teveel berekende parkeerkosten in mindering konden worden gebracht of zelfs niet eens een tegemoed komingsvoorstel om uit coulance een redelijker lager parkeerkosten bedrag te betalen. Dit terwijl TanqYou bij het gebruik van de Park app locatie verplicht te gebruiken en dus over alle benodigde data beschikt om terug te zien hoelang ik daadwerkelijk heb geparkeerd! Ze weigeren deze data te gebruiken waarvoor het eigenlijk wordt geregistreerd en opgeslagen: helpen en oplossen van problemen van klanten en het verbeteren van hun app service. Ik verdenk TanqYou Park er van dat ze mijn opgeslagen data tegen de privacyverklaring en -wet in (dus strafbaar) verkopen aan derden. Want sinds het gebruik van de TanqYou Park app krijg ik ineens ongevraagd zéér veel SPAM meldingen, -reclame en -mails van bedrijven waar ik toevallig net in de buurt ben geweest. Voor het registreren en gebruik TanqYou had ik nl. nooit last van deze SPAM. TanqYou maakt zich verder volgens mij schuldig aan stelen en onrechtmatig niet restitueren van mijn antoonbaar teveel betaalde parkeergeld. TanqYou: Thank U .. not !! :((

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.