Ik had mijn bestelling foutief doorgegeven en dacht dat er zaken ontbraken. contact opgenomen met de firma Bascom en onmiddellijk vriendelijk voortgeholpen waarbij zij alle gegevens doorgaven om de be... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben sinds 2021 klant bij Bascom en ben tot nu toe steeds belangeloos geholpen wanneer er vragen waren. Vandaag is een aanslepend probleem door de vastberadenheid van Rogier en Mark eindelijk opgelo... Voir plus
De IT zit goed, ze zoeken goed mee , zodat je snel en efficiënt geholpen bent. Zat met een kleine Bug door een mindere internet verbinding (nl stekker in multicontactdoos), waardoor de opname op 1 cam... Voir plus
Na ik al veel jaren klant ben bij Bascom,heeft men mijn elke maal dat ik een probleem had mij met alle plezier opgelost , van mij uit een aanrader 👍
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom® zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
Coordonnées de contact
Meensesteenweg 385, 8501, Kortrijk Bissegem, Belgique
- 056 13 60 95
- info@bascom.be
- bewakingscamera.be
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Zeer behulpzaam. Bijna 2 dagen support gekregen!
Nieuwe camera's gekocht die op een ouder systeem dienden aangesloten te worden. Helaas werkte dit niet meteen, dus heb ik support gecontacteerd. Johan heeft mij stap voor stap verder beholpen. Nieuwe firmware doorgestuurd, nieuwe app doorgestuurd, geholpen bij de installatie van de firmware, en de nieuwe camera's uiteindelijk opnieuw geconfigureerd. Hij heeft hier 2 dagen voor genomen, en bij elke stap ging het iets beter. Hij bleef volhouden en kijk: alles werkt nu perfect! Ik ben super professioneel geholpen. Top service!!!!
Zeer goede service
Zeer goede service. De persoon aan de lijn nam zeker de tijd om me voort te helpen.Zeer vriendelijk en had zeker goede kennis van het systeem. Bedankt alvast.
Ik had een probleem met de koppeling…
Ik had een probleem met de koppeling van de recorder met het internet.
Alles werd geduldig overlopen totdat het probleem opgelost werd. Dank u
Camera probleem
Vorig jaar heb ik 4 camera's geplaatst van Bascom. Hebben altijd perfect gewerkt. Vandaag 1 camera constant offline. Ik kreeg dit zelf niet opgelost. Dan maar een telefoontje naar Bascom en het probleem voorgelegd aan Laurens. Hij heeft mijn systeem overgenomen op op zeer korte tijd was het probleem opgelost. Een zeer goede na service.
zeer behulpzaam mensen
zeer behulpzaam mensen, deskundige mensen,
altijd bereikbaar, nemen ze tijd voor klant, bedrijf om aanraden.
Top service
Top geleverd en tevreden over goede service staan steeds paraat voor de klant en helpen waar nodig. Heb deze lekker getest en ging vlotjes maar moet alles nog ter plaatse installeren komt goed.
Na 1 week camera nog niet ontvangen
Na 1 week camera nog niet ontvangen, wel nam bedrijf na 1 week contact met ons op probleem uit te leggen en zich te verontschuldigen.
Eerlijk is eerlijk, we hebben ze al een paar x gebeld omdat we een storing hadden ( en nu dus ook) en telkens worden we wel heel goed geholpen, vriendelijk en ze hebben geduld als je iets niet begrijp.
Dus niet heel tevreden hoe onze levering deze keer gebeurd is, maar in het algemeen zijn ze wel echt goed.
Geloof maar niks van de levervoorwaarden.
Bascom klopt zich op de borst 'voor 23:59 besteld, dag erna geleverd'. Na twee bestellingen te hebben geplaatst stel ik vast dat dit niet het geval is. Men tracht per telefoon, na aanhoudende vraag om een review aan te passen, ook telkens de schuld elders te leggen zoals 'te zwaar pakket' of 'bpost', maar reken dus op een week tussen bestelling en levering.
Camera's en systeem is wel prima en werkt erg gebruiksvriendelijk.
Prima service
Prima service. Eerst geprobeerd het probleem online op te lossen en daags nadien het defecte onderdeel reeds geleverd. Probleem opgelost!
Altijd klantvriendelijk en correcte en…
Altijd klantvriendelijk en correcte en snelle afhandeling van een bestelling.
snelle service
snelle service, maar soms zijn de verpakkingen licht beschadigd.
Tot nu niet noemenswaardig omdat het materiaal niet beschadigd is.
Supersnel geholpen dag voordien een…
Supersnel geholpen dag voordien een mailtje gestuurd en binnen 48 h geholpen
werkt terug zoals vroeger zeer beleeft
aan telefoon
Bascom raad ik iedereen aan prachtige beelden zowel overdag als in de donker
Zeer goede dienst na verkoop!
Je krijgt altijd hulp bij eender welk probleem of vraag en ze zorgen voor een oplossing. Top service.
Ik heb een heel goede ervaring met…
Ik heb een heel goede ervaring met Bascom support. Deze mensen doen wat ze beloven en realiseren dit op korte termijn.
Niets dan lof voor Johan
Top!Top!Top!
correcte en snelle service
En savoir plus sur les différents types d'avis.