Dansk Rejseforsikring Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik rigtig god og hurtig service i forbindelse med forlængelse af min rejseforsikring. Det var nemt at få hjælp, og processen var overskuelig fra start til slut. Meget tilfreds med oplevelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice! Altid glade og hjælpsomme og man får besvaret sine spørgsmål og bliver sendt godt og trygt afsted på sin rejse. Jeg er super super glad for at jeg er dækket gennem Dansk Rejse... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie d'assurance voyage

Écrit par l'entreprise

Specialister i rejseforsikringer samt afbestillingsforsikringer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Kort efter jeg havde bestilt en…

Kort efter jeg havde bestilt en afbestillingsforsikring opdagede jeg, at jeg havde bestilt den til en måned før jeg skal afsted. Jeg ringede til Dansk Rejseforsikring, som uden problemer ændrede forsikringen til den rigtige dato. God behandling og kort ventetid i telefonen.

15 juillet 2026

Réponse de Dansk Rejseforsikring

Hej Pernille Tak for din anmeldelse af vores service. Det betyder meget for os at svare vores kunder hurtigt. Mvh Jakob, Dansk Rejseforsikring

Ingen klager her

Ganske fin pris og service

11 juin 2026

Réponse de Dansk Rejseforsikring

Hej Benny. Tak for din tilbagemelding på vores service og pris. MVH Jakob, Dansk Rejseforsikring

Hurtig og god service

17 juin 2026

Réponse de Dansk Rejseforsikring

Hej Linea. Tak for din tilbagemelding, vi bestræber os altid på at tage telefonen samt at svare på mails hurtigt. MVH Jakob Dansk Rejseforsikring A/S

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og kompetent service!

Super god og kompetent service!
De tager telefonen, når man ringer, ved faktisk hvad de snakker om og så er det nemt at finde rundt i deres hjemmeside.
Jeg kan kun anbefale Dansk Rejseforsikring.

7 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi oplevede rigtig god og kompetent…

Vi oplevede rigtig god og kompetent vejledning samt god service hos Dansk Rejseforsikring. Vi havde svært ved at finde en dansk udbyder til vores rejsetype med off-grid campering og hiking, som også havde forståelse for rejseformen uden at gøre det for kringlet. Dansk Rejseforsikrings produkt passede rigtig fint til os. Det skal siges at vi endnu ikke har haft en skade som skulle anmeldes. Denne anmeldelse er udelukkende baseret på god service og vejledning fra Jakob.

6 mai 2026

Réponse de Dansk Rejseforsikring

Tak for den fine anmeldelse af vores service det er værdsat. Jeg håber, at I får en god og sikker rejse. Mvh Jakob Dansk Rejseforsikring

Noté 4 sur 5 étoiles

Har brugt danskrejseforsikring.dk til…

Har brugt danskrejseforsikring.dk til min familie i flere år nu, og overordnet set har vi været rigtig tilfredse med servicen. Da min søn blev syg under vores ferie i Spanien sidste sommer, var deres hotline lettilgængelig og hjælpsomme medarbejdere guidede os gennem hele processen. Forsikringen dækkede lægebesøget og medicin uden problemer.

Hjemmesiden er brugervenlig og det var nemt at finde den rette forsikringspakke til vores behov. Priserne er konkurrencedygtige sammenlignet med andre selskaber jeg undersøgte. Dokumentation kunne uploades digitalt, hvilket var meget praktisk.

Det eneste minus var ventetiden på telefonen, da vi ringede første gang. Måtte vente cirka 15 minutter, men det var nok fordi det var højsæson. Medarbejderen var dog meget kompetent og løste alt med det samme.

Anbefalingsværdigt forsikringsselskab som leverer det de lover. Vil helt sikkert bruge dem igen til vores næste rejser til både Europa og fjernere destinationer.

8 janvier 2026

Venlig og personlig rådgivning

I en tid med AI og chatbots er jeg yderst tilfreds med den personlige, venlige og professionelle rådgivning man får hos Dansk Rejseforsikring.

2 mars 2026

Réponse de Dansk Rejseforsikring

Hej Rasmus tak for din tilbagemelding den værdsætter vi. Mvh. Jakob, Dansk Rejseforsikring A/S

Meget tilfreds

Nem og overskuelig bestilling. God pris. Fin service. Jeg er meget tilfreds. Tak.

23 février 2026

Réponse de Dansk Rejseforsikring

Tak herfra. Vurdering af vores service, pris mv. er altid værdifuldt for os, det hjælper os i vores udvikling og tilpasning af vores produkt :) Mvh Jakob, Dansk Rejseforsikring A/S

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service og gode priser

Virkelig god service, super fair priser for rejseforsikringer (også med ski dækning), også hvis man er ung. Kan klart anbefale at købe rejseforsikring her :)

23 janvier 2026

Réponse de Dansk Rejseforsikring

Hej Sille. Mange tak for din anmeldelse af vores service, og de fine ord:) Vi værdsætter altid feed-back fra vores kunder. Mvh Jakob, Dansk Rejseforsikring

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice ved tegning af…

Fantastisk kundeservice ved tegning af rejseforsikringen. Jeg fik med det samme klare og fyldestgørende svar på alle mine særlige spørgsmål, hvilket giver mig en rigtig god tryghed inden rejsen. Jeg vil helt sikkert vælge Dansk Rejseforsikring igen og kan varmt anbefale dem!

22 décembre 2025

31 octobre 2025

Réponse de Dansk Rejseforsikring

Tak for din vurdering af vores service, det betyder meget for os at høre kundernes meninger. Mvh Jakob, Dansk Rejseforsikring A/S

10/10

Super pris og god service da jeg havde en forespørgsel.

27 septembre 2025

God oplevelse

Har brugt dem flere gang nu. God professionel service. Jeg kan ku anbefale dansk rejseforsikring.

5 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Grov og upassende kundeservice

Mega flabet kundeservice. Forsøgte at forklare mit behov efter der blev afbrudt med "Enten taler jeg, eller også må du sgu finde et andet sted". Ikke så professionelt må man sige. Min telefon viste at samtalen varede 2 min., så forvent ikke meget tålmodighed eller respekt. [Jeg synes det er fint Dansk rejseforsikring kommer positivt på banen i sit svar her. Det ville nok have været bedre at indrømme sin fejl end at man blot hævder at man KUN havde positive intentioner...Jeg er jo ikke født igår og kan sagtens høre sprogvalg, tonefald og negativ attitude]

19 juin 2025

Réponse de Dansk Rejseforsikring

Jeg er ked af, hvis du har oplevet en dårlig service – det har på ingen måde været hensigten. Grunden til, at jeg gerne ville på banen tidligt, var, at du nævnte en dårlig oplevelse med et andet selskab. Jeg ønskede derfor at sikre, at du ikke blev ledt på vildspor i den ofte komplekse verden af rejseforsikring.

Med over 25 års erfaring i salg af rejseforsikringer ved jeg præcis, hvilke spørgsmål der skal stilles for at kunne vurdere, om vi kan dække din lidt anderledes rejsetype – og dermed nå sikkert og hurtigt frem til den rette konklusion. Du er velkommen til at kontakte os igen :) Vh Jakob, Dansk Rejseforsikring

God og nem hjemmeside

Dejlig og enkel hjemmeside uden for mange klik ved køb af forsikring. Jeg havde dog et enkelt spørgsmål - ringede og kom igennem med det samme og fik god betjening. Har kun gode erfaringer med dem.

5 mai 2025

Very service minded service

Very fast service. Fluent English.
Very service minded.
Did a mistake on the starting date for the insurane and it corrected right away without added cost and even prolonged the insurance.

11 septembre 2024

Super god service

Super god service. Når man ikke har styr over hvilke datoer forsikringen skal gælde og finder ud af det er forkerte datoer man har tegnet for. Det rettede de bare og som ekstra service skulle jeg ikke betale for de ekstra datoer. Tusind tak for super service. Kommer bestemt igen

2 septembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Fint tilfreds

Der mangler en stjerne, fordi jeg synes det var uklart, hvordan man skulle melde sin skade, og man kunne ikke komme igennem på telefonen, så jeg måtte sende et par mails, før jeg fandt frem til, at det var gennem AIG, og at man skulle udfylde et skema på deres hjemmeside.

Når det er sagt, så gik alt som smurt derfra, folk var super søde og jeg fik refunderet det jeg skulle.

Så tak for god service, det er ikke sidste gang, at jeg køber rejseforsikring og afbestillingsforsikring hos jer.

17 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik pludselig behov for at vores…

Vi fik pludselig behov for at vores søns rejseforsikring blev forlænget med 2 dage ekstra iforhold til oprindelige aftale.
Jakob hjalp med det samme og alt er i skønnest orden.
Fantastisk. :-)
Tusind tak, kan kun anbefale.

20 juin 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus