Gouda Rejseforsikring Avis

1 399
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service. Kan varmt anbefales 🫶 Da jeg havde brug for hjælp, blev jeg mødt hurtigt og professionelt. Sagen blev behandlet med det samme, og jeg følte mig både hørt og godt hjulpet hele veje... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie d'assurance voyage
  2. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Gouda er specialister i rejseforsikring. Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter samt en personlig og grundig rådgivning til privat- og erhvervsrejsende. Gouda har eksisteret i Danmark siden 1994 og har siden 2013 været ejet af Gjensidige Forsikring ASA, Norge. Gouda indgår som en del af Gjensidiges danske filial. På Gouda Rejseforsikrings døgnbemandede alarmcentral sidder medarbejderne klar til at yde kunderne kompetent og personlig service, uanset hvor i verden der er brug for hjælp. Alarmcentralen har tilknyttet dansk lægekorps og et særligt kriseberedskab. Gouda Rejseforsikring ser det, som sin fornemste opgave at skabe tryghed og yde kunderne sikkerhed ud over alle grænser – døgnet rundt, året rundt og verden rundt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 399)

192 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej

Mange tak for din positive feedback.

Vi sætter pris på at vide, at din kontakt med os har været effektiv og imødekommende.

service

service. Effektivitet.Hurtighed👍

24 juillet 2026

Hej Solveig

Mange tak for din positive feedback.

Vi er glade for at høre, at din kontakt med os har været effektiv og smidig.

Det var befriende nemt

Da vi fik brug for vores rejseforsikring, var vi ærligt talt urolige for, hvor besværlig processen ville være. Heldigvis viste det sig at være helt uproblematisk. Skaden blev behandlet hurtigt og professionelt, og vi oplevede ingen unødige spørgsmål eller forsinkelser.

Det var nemt at anmelde skaden, kommunikationen var god, og erstatningen blev håndteret præcis som forventet. Når man står i en uheldig situation på en rejse, betyder det meget, at forsikringen bare fungerer.

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Gouda og kan varmt anbefale dem.

24 juillet 2026

Hej Mikkel

Mange tak for jeres rosende anmeldelse og anbefalingen, begge dele sætter i den grad smil på vores læber.

Det glæder os at høre, at vi har leveret en problemfri og imødekommende service uden ventetid. Vi vil naturligvis viderebringe rosen til rette sted, ingen tvivl om at den også der vil blive værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hjæp fra agent igennem…

Super service og hjæp fra agent igennem hele forløbet

23 juillet 2026

Hej Tom

Mange tak for dine venlige ord.

Vi er glade for at høre, at du har modtaget en imødekommende og hjælpsom service.

Super god service

Super god service. Kan varmt anbefales 🫶
Da jeg havde brug for hjælp, blev jeg mødt hurtigt og professionelt. Sagen blev behandlet med det samme, og jeg følte mig både hørt og godt hjulpet hele vejen. Det betyder rigtig meget, når man står i en svær situation.

16 juillet 2026

Hej Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din varme anbefaling, begge dele er meget værdsat.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede hurtig og professionel hjælp, og at du følte dig både hørt og godt hjulpet gennem hele forløbet. Vi ved, at det kan være en svær situation at stå i, og derfor er det vigtigt for os at møde vores kunder med nærvær, forståelse og handlekraft.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og venlig behandling af skade.

Hurtig og venlig behandling af skade.

22 juillet 2026

Hej Karin

Mange tak for din positive tilbagemelding til os, dejligt du valgte at give dig tid til at skrive.

Vi sætter pris på at vide, at vi har hjulpet dig med en effektiv og imødekommende behandling af din sag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Havde tegnet en enkelt rejseforsikring

Havde tegnet en enkelt rejseforsikring. Regnede med at den også ville dække kompensation hvis flyet blev forsinket. Det gjorde den på hjemrejsen - 9 timer, men de giver ingenting, trods deres høje pris på forsikringen. Veninde havde en anden forsikring og de dækkede. Hvis man ikke kan gennemskue har jeg så lært ikke at skrive under selvom der er gode anmeldser og høje pris. Klart jeg ikke anbefaler deres rejseforsikring.

21 juillet 2026
Avis spontané

Hej Bruno

Tak for din anmeldelse og for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at vores rejseforsikring ikke har levet op til dine forventninger i denne situation. Vi har fuld forståelse for, at det kan være skuffende, når en rejse ikke forløber som planlagt.

Vi forstår også godt, at det kan være frustrerende, hvis ens forventninger til dækningen ikke stemmer overens med forsikringsbetingelserne. Vores rejseforsikring dækker desværre ikke kompensation ved flyforsinkelser. I sådanne tilfælde er det flyselskabet, der skal kontaktes, da passagerers rettigheder til kompensation følger de gældende regler for flyselskaber.

Vi takker endnu en gang for den tid du har brugt på at skrive til os.

God kundeservice oplevelse

God kundeservice oplevelse

20 juillet 2026

Hej Victor

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at din kontakt med os har været imødekommende. Vi vil viderebringe din ros til rette sted.

Noté 5 sur 5 étoiles

Manden kom på sygehus i Tyrkiet hvor vi…

Manden kom på sygehus i Tyrkiet hvor vi måtte betale et større beløb, men da vi kom hjem var der ingen problemer med at få penge fra Gauda rejseforsikring. De var så søde og hjælpsomme, så det er bestemt ikke sidste gang vi vælger dem.

20 juillet 2026

Hej Ulla

Mange tak for de fine ord, som vi straks vil sørge for at viderebringe til rette sted - det er altid dejligt bekræftende og motiverende at modtage så positiv en anmeldelse.

Vi ser frem til at hjælpe jer i forbindelse med jeres fremtidige rejser.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det virker godt når man endelig får…

Det virker godt når man endelig får kontakt hvis man har brug for rejseforsikringen. Der er mange medarbejdere der prøver at hjælpe men ikke læser tidligere mails, men deres læger jeg har talt med er helt i top. Og også deres sagsbehandlere i Danmark
Var der en ting jeg syntes de kunne gøre væsentligt bedre, var at læse samtlige tidligere mails i sagen

27 mai 2026

Hej Jack

Vi sætter stor pris på din feedback. Vi beklager, at du har oplevet, at ikke alle tidligere mails i din sag er blevet læst. Vi er enige i, at det er vigtigt for et godt sagsforløb, at kommunikationen er sammenhængende, og vi tager din kommentar med i vores arbejde med løbende at forbedre vores service.

Samtidig er vi meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores læger og vores sagsbehandlere i Danmark. Det betyder meget for os, at du oplevede at få den hjælp, du havde brug for.

Tak igen for din konstruktive feedback – den hjælper os med at blive endnu bedre.

God assistance på rejsemålet

God assistance på rejsemålet, og god service efter hjemkomst.

16 juillet 2026

Hej Henrik

Mange tak fordi du valgte at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os, at du oplevede god hjælp på rejsemålet og også tilfredsstillende service efter hjemkomsten.

Hej

Mange tak for din positive tilbagemelding til os.

Vi sætter pris på at vide, at vi har hjulpet dig med en effektiv og tilfredsstillende behandling af din sag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig afgørelse og hurtig refundering af udgifter

Venlig og hurtig betjening

4 juillet 2026

Hej Birgit

Mange tak for din positive feedback.

Det glæder os at høre, at vi har hjulpet dig med en imødekommende og effektiv behandling af din sag.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig service og god…

God og hurtig service og god kommunikation med personalet

Hej Heidi

Mange tak for din positive tilbagemelding til os.

Vi sætter stor pris på at vide, at vi har leveret en nyttig og venlig service uden ventetid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt at snakke jeres medarbejder…

Super nemt at snakke jeres medarbejder og virkelig hurtig afslutning

Hej Peter

Mange tak for din positive feedback.

Vi er glade for at høre, at din kontakt med os har været både imødekommende og effektiv.

Meget hurtig tilfredsstillende…

Meget hurtig tilfredsstillende behandling

Hej Anne-Marie

Mange tak for din positive feedback.

Det glæder os meget at høre, at du har modtaget en effektiv og imødekommende behandling af din sag.

Fantastisk personlig hjælp

Rigtig god service, og super hjælp. God oplevelse 👍💞

10 juillet 2026

Hej Annelise

Mange tak for de venlige ord.

Vi har et stærkt fokus på vores kundeservice, så det glæder os meget at vide, at det også skinner igennem og kan mærkes.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus