Kort efter jeg havde bestilt en afbestillingsforsikring opdagede jeg, at jeg havde bestilt den til en måned før jeg skal afsted. Jeg ringede til Dansk Rejseforsikring, som uden problemer ændrede forsi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi oplevede rigtig god og kompetent vejledning samt god service hos Dansk Rejseforsikring. Vi havde svært ved at finde en dansk udbyder til vores rejsetype med off-grid campering og hiking, som også h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik rigtig god og hurtig service i forbindelse med forlængelse af min rejseforsikring. Det var nemt at få hjælp, og processen var overskuelig fra start til slut. Meget tilfreds med oplevelsen.
L'entreprise a répondu
Specialister i rejseforsikringer samt afbestillingsforsikringer.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
God service! Måtte flytte datoen for en rejse pga en operation, og de var så venlige omkring det😊 Klart en anbefaling
Tak til dansk rejseforsikring for en fantastisk service og hurtig svar! Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen! 10 stjerner her fra
Fantastisk og hurtig service udover det sædvanlige. Kan klart anbefale andre at bruge dem!
Dansk Rejseforsikring har ydet en fantastisk service - og hjulpet mig, med min udfordring. Jeg kan kun anbefale at bruge dem. Jeg gør det i hvertfald en anden gang!
God og hurtig betjening. Blev forsikret på 5 minutter. Kan varmt anbefales!
Jeg har kun haft utroligt positive oplevelser med Dansk Rejseforsinkring, som i min oplevelse leverer sublim kundeservice. Der er et stort udvalg af forsikringer, så jeg har kunnet vælge det der passede til mig. Priserne er til at betale, selv på SU, samtidig med at der er høj dækning. Kan kun varmt anbefales!
Fantastisk service. Altid hjælp at hente. Kan varmt anbefales.
Fik super hurtigt svar på forespørgelse om hjælp ang. forsinket fly. De stod for hele sagen, hvilket kom til en udbetaling til os.
Kan kun anbefale at få hjælp herfra.
God, præcis og - frem for alt - ærlig rådgivning, som er til at forstå. Fortæller også, hvis der er noget, man IKKE har brug for at forsikre. Meget tillidsvækkende.
Til min USA rejse købte jeg en hurtig, nem og effektiv forsikring hos dansk rejseforsikring.
Da jeg var i tvivl om noget ringede jeg til dem og fik et hurtigt og kvalificeret svar. Jeg kan kun anbefale dansk rejseforsikring.
Meget fin forsikring. Fungerede godt og hurtigt. Både information om dækning mv og betaling.
Virkelig dårlig oplevelse. Du får overhovedet ikke det som de lover på hjemmesiden.
Jeg rejste med 2x bagage, hvor den ene var ødelagt efter flyturen og den anden var forsinket 4 dage. Havde købt en rejseforsikring, der dækkede bagage op til 10.000kr og erstatning på 500kr pr. dag ved forsinket bagage. Jeg anmeldte begge dele til forsikringen, men fik ikke en krone.
Derudover er de utrolig langsomme til at svare på mail, og deres kundeservice er absurd dårlig og flabet.
Kan på ingen måde anbefales.

Réponse de Dansk Rejseforsikring
Fantastisk oplevelse, nemt og overskueligt.
Hurtige svar hvis jeg havde brug for hjælp på min rejse.
5 stjerner baseret på køb og kundeservice. Nemt og overskueligt at købe forsikringen og føler at jeg var super godt dækket ind for et meget rimeligt beløb. Heldigvis fik jeg ikke brug for forsikringen på denne rejse. Vil helt sikkert købe igen.
Jeg har lige købt en enkeltrejseforsikring, som jeg telefonisk modtog vejledning til - og fik fundet den helt rigtige løsning.
Det går så efterfølgende op for mig at jeg har indtastet en forkert dato - dette får jeg lynhurtigt løst med en simpel e-mail.
Konge service
Fantastisk kundeservice! Altid glade og hjælpsomme og man får besvaret sine spørgsmål og bliver sendt godt og trygt afsted på sin rejse. Jeg er super super glad for at jeg er dækket gennem Dansk Rejseforsikring. Aldrig har jeg oplevet så hurtig en svarrate på mail heller. Jeg sender mine varmeste anbefalinger til jer alle derude. Alle fortjener et trygt forsikringsselskab når det kommer til rejser.
Fik lavet en afbestillingsforsikring på en rejse ved jer til den 23 oktober, og rejsebureauet aflyste på grund af konkurs .. og bestilte en ny rejse på anden dato.. og danskrejseforsikring overførte bare den gamle til den nye...
Den bedste og sikke en service af ham jeg snakkede med i kundeservice :)
Kan kun anbefale dette selskab, så top stjerner herfra ✨️
If you are travelling and want one more problem, get the travel insurance from them. We had to go to the hospital while travelling abroad. Opening the case was OK, but then they forgot to notify the hospital and we had to pay ourselves. Their SOS phone line never gets you through. We have been waiting on the phone line for more than an hour without success already inside the Emergency Room. Luckily it was only a minor injury. If it was a major injury you better have a fat credit card and be ready to pay, because Dansk Rejseforsikring doesn't give a s*** about you.
Fantastistisk! Jeg har lige været ude og rejse i 3 måneder, hvor jeg købte min rejseforsikring gennem Dansk Rejseforsikring. Det kunne ikke have fungeret bedre. Vidunderlig service og alting spillede. De vidste præcist, hvad jeg havde brug for i min forsikring, og de stod altid klar til at hjælpe. Kæmpe anbefaling herfra!