Kort efter jeg havde bestilt en afbestillingsforsikring opdagede jeg, at jeg havde bestilt den til en måned før jeg skal afsted. Jeg ringede til Dansk Rejseforsikring, som uden problemer ændrede forsi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi oplevede rigtig god og kompetent vejledning samt god service hos Dansk Rejseforsikring. Vi havde svært ved at finde en dansk udbyder til vores rejsetype med off-grid campering og hiking, som også h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik rigtig god og hurtig service i forbindelse med forlængelse af min rejseforsikring. Det var nemt at få hjælp, og processen var overskuelig fra start til slut. Meget tilfreds med oplevelsen.
L'entreprise a répondu
Fantastisk kundeservice! Altid glade og hjælpsomme og man får besvaret sine spørgsmål og bliver sendt godt og trygt afsted på sin rejse. Jeg er super super glad for at jeg er dækket gennem Dansk Rejse... Voir plus
Specialister i rejseforsikringer samt afbestillingsforsikringer.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Oplevede god service ifm. at vi ikke skulle ud at rejse alligevel. Fik hurtigt pengene tilbage for den afbuds forsikring vi havde købt.
Har haft Dansk Rejseforsikring i 2 år.
Bliver kaldt hjem af Udenrigsministeriet fra Gran Canaria og måtte betale en formue, for at ombooke billetter. Ansøgte forsikringen om hjælp til billetterne, men hverken hotel eller feriebolig. De afslog og jeg skifter nu selskab. Hvad skal man egentlig bruge dem til, hvis ikke de hjælper i den situation og man møder dem på halvvejen. Kan ikke anbefales.

Réponse de Dansk Rejseforsikring
Unprofessional, not willing to help. They did not know how to deal with the Corona situation.

Réponse de Dansk Rejseforsikring
Vi bruger altid Dansk Rejseforsikring, når vi rejser i familien. Det er nemt at tegne forsikringen - tre klik med musen, og man er forsikret - og altid til en fair pris. Da vi her under Corona-krisen havde brug for hjælp, fik vi god personlig rådgivning baseret på Udenrigsministeriets anbefalinger.
Lige haft glæde af fremragende og personlig rådgivning. Tak!
Jeg har med min rejseforsikring hos danskrejseforsikring haft en rigtig god oplevelse, da jeg skulle på udveksling til USA. Tak for god rådgivning og hjælp!
Spild af penge. Dækker ikke hjemtransport som følge af hjemkaldelse pga corona krise.

Réponse de Dansk Rejseforsikring
Ingen forsikring når krisen rammer! Vi havde bestilt rejse forsikring her, da anmeldelserne var gode. Men dansk rejseforsikring vil åbenbart kun forsikre dem selv i corona krisen, da vi nu står i den uheldige situation at vi ikke kun har brugt 10.000 kr på billetter hjem, men har været nød til at bestille nye billetter hjem og brugt 6.000 kr på denne forsikring, som ikke dækker en når man har mest brug for det. Total spild af penge!
Jeg snakkede med to meget søde og hjælpsomme medarbejder, som intet har med dette dårlige selvsskabs egoistiske beslutning at gøre.

Réponse de Dansk Rejseforsikring
Super dårlig forsikring, som ikke dækker, når man har behov for det.
Damen som tog telefonen talte fra starten af opkaldet i en nedladende og afvisende tone. Hun blev endvidere ved med at henvise til ‘betingelserne’, men kunne ikke henvise direkte til konkrete sætninger i betingelserne, som skulle vise at der krav jeg gjorde gældende, ikke var dækket. Ydermere brugte hun ligeledes undskyldningen at ‘ingen andre rejseforsikringer ville dække i en sådan situation’, hvilket er en lodret løgn, da flere af vores rejsemakkere fik dækket det præcis samme, med andre forsikringer.
Vi afbestiller vores forsikring straks, da det simpelthen er penge lige ud af vinduet.

Réponse de Dansk Rejseforsikring
Virkelig noget skidt! Tegn ikke en forsikring hos dem! Vil ikke anbefale dem til nogen! Inde på Europæsiske forsikring står der at hvis man befinder sig i udlandet og har planer om at rejse hjem efter d. 21 marts så dækker de for hjemtransport i economy class i forbindelse med COVID19! Og det er deres almindelig rejseforsikring som jeg har tegnet en magen til hos DRF. Her ringede jeg op til dem og medarbejderen i røret, var først bedre viden og snakkede i en nedladende tone, hvor efter hun ikke var hjælpsom! Og da jeg så fortalte om europæsiske service, så var hun stille og havde inden da sagt at der var ingen rejseselvskaber der gjorde det! Og sluttede så med at sige at det ikke er noget de gjorde og hun ikke kunne gøre noget! L o r t ! Aldrig igen!

Réponse de Dansk Rejseforsikring
Jeg kan varmt anbefale at forsikre sig hos Danskrejseforsikring!
Udover en nem og overskuelig hjemmeside oplevede jeg super hurtig og effektiv service under mit udlandsophold.
Bruger altid Dansk Rejseforsikring.
Altid hjælpsomme og tilgængelige.
Tegnede en enkeltforsikring i sidste øjeblik / dagen før US tur.
Modtog lynhurtig tilbagemelding / Jacob fra Dansk rejseforsikring var meget hjælpsom.
Dagen efter vi ankommer til US bliver jeg opmærksom på, at vi faktisk allerede er dækket fsv forsikring via Mastercard / Nordea. Jeg skriver derfor en e-mail til Jacob og anmoder om en delvis refundering. Der går mindre end et split sekund førend jeg modtager svar retur og en refundering min vej. Fantastisk service. Dansk rejseforsikring er tilmed SKARP på pris. Herfra 5 MEGA stjerner.
Meget behagelig og velfungerende hjemmeside. Fik straks super venlig telefonisk hjælp, da jeg havde et spørgsmål. Føler absolut at jeg er godt forsikret - selvom den er billigere end hvad mit "normale" forsikringsselskab kunne tilbyde.
Købte rejseforsikring til min datter. God service, og god hjemmeside, der gjorde det enkelt. Kan varmt anbefales.
Jeg bestilte en forkert rejseforsikring hos Dansk Rejseforsikring. Jeg fik en rigtig god hjælp hos virksomheden og fandt frem til en rigtig god løsning. Medarbejderen tog sig god tid om at forklare tingene, selvom de lød indviklet. Alt i alt fantastisk service!
God og overskuelig hjemmeside – det var nemt at finde forsikringen og prisen. Jeg skulle vælge mellem to forsikringer og fik god support.

Réponse de Dansk Rejseforsikring
Hurtig service - også når uheldet er ude på den anden side af kloden
Det har været super god service hver gang jeg har skulle benytte mig af deres produkter. Samtidig med dette har de altid haft en god rejseforsikring der har passet til det jeg skulle bruge den til. De har også passende gode priser til fx en studerende som mig.