Wat is dit een waardeloos bedrijf. Eerst gebeld en gevraagd of ze een accu van een Strömer kunnen repareren. Was geen probleem. Accu lade niet volledig op en gaf een storing op de fiets. Accu weg geb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden van de revisie en upgrade Tranz X batterij. Priis/kwaliteit zeer goed, zeer scherpe prijs. Kan deze firma zeker aanbevelen. Min punt is dat ik zes weken mijn batterij moest missen, waa... Voir plus
Via google dit bedrijf gevonden en gaf mij direct een serieus en goed gevoel. Hun productieproces is zó logisch: waarom hele product vernieuwen als componenten nog goed kunnen zijn? 2 accu's wa... Voir plus
Hallo, ik schrik van alle negatieve recencies. Ik heb namelijk het tegenovergestelde ervaren. Accu was in eerste instantie kwijt. Bedrijf heeft al het mogelijke gedaan om dit op te lossen. Hierna is h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn jarenlang actief in opslag van energie, denk hierbij aan medische apparatuur, noodverlichting, zonne-energie opslag. Sinds 2019 zijn Fiets-accureparatie.nl gestart. Inmiddels hebben wij anno 2022 ook een vestiging in België. Wij zijn vooral gefocust op veiligheid, levensduur en verbetering van uw huidige accu. Recycling circulaire elektronica vinden wij erg belangrijk. Alle pakketten worden door ons Nieuw op maat voor u gemaakt.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
De accus van onze 2 vouwfietsen (Nimoto) opgestuurd en een week later alweer thuis ontvangen. Ze gaan als een speer. Hebben er werk aan om ze de eerste keer leeg te fietsen. Zeker na wat we gewend waren. Amper 20 km konden we nog fietsen. Nu afwachten want na ong 15 km branden alle lampjes nog steeds. Tot nu heel tevreden. 2 jaar garantie. Dat is ook heel fijn.
Mijn 2ehands accu van de bakfiets laten reviseren en upgraden. HAD IK VEEL EERDER MOETEN DOEN.Wat een verbetering! En flitsende service: vrijdag opgestuurd en donderdag weer terug. Echte aanrader dit bedrijf
Prima, uitstekend geholpen ondanks de anderen, die beweerden dat het niet kon. De accu wilde niet meer opladen. Ook bleek de betrouwbaarheid van het bedrijf. Ik werd gebeld dat de connectie was hersteld. Voor alle zekerheid ben ik zelf de accu gaan halen en gelijk uitgeprobeerd. Top
2 jaar geleden zaken gedaan met fiets-accureparatie.nl. Ik heb mijn nog werkende fiets accu daar persoonlijk geleverd en zou na paar weken klaar zijn. Na een paar weken kreeg ik een belletje dat het revisie klaar zou zijn en heb ik de gereviseerde netjes persoonlijk opgehaald. Ik heb de gereviseerde batterij geinstalleerd in mijn fiets en ik kreeg foutmeldingen op mijn fiets. De fiets is dan onbruikbaar geworden.
Ik heb dan fiets-accureperatie gecontacteerd hierover en ze wilden geen schuld op zich nemen. Ik was dan bij een fietsenmaker langsgeweest en vastgesteld dat het aan de batterij lag en niet aan de fiets. Ik ben dan terug gegaan bij de fiets-accureperatie om samen een oplossing te zoeken. Ze hebben dan een oude batterij van hetzelfde model gepakt en in mijn fiets gedaan en mijn fiets werkt dan gewoon. We hebben dan samen vast gesteld dat het aan de gereviseerde batterij lag en dat zij een oplossing zouden vinden en mij een belletje zou geven. Geld terug was geen optie volgens hun ondanks dat ze een defect product hebben aangeleverd.
Na een jaar gewacht te hebben begon mijn geduld op te raken en ben ik weer langs gegaan om een gesprek aan te gaan met hun hoe ver ze zijn gekomen met een "oplossing". Als excuus hebben ze gezegd dat de batterij niet meer leverbaar was en dat ze wachten op een levering van de batterij.
Ik heb nu twee jaar gewacht. Nog steeds geen belletje. Zonder oplossing. Geen werkend batterij gekregen, meer dan 600 euro weg en een onbruikbare elektrische fiets.
Doe absoluut geen zaken met deze mensen want het zijn oplichters.

Réponse de Fiets Accureparatie
Een drama. Batterij en lader werden opgestuurd naar het postbusadres, maar werden er niet opgehaald. 2x gemaild, 3x gebeld. Het zou goed komen, maar nooit een bevestiging per mail ontvangen. Nu krijg ik bericht van Bpost dat ze de zending terug sturen. Drie weken wachten en verzending voor niets. Dus niet aan te bevelen.

Réponse de Fiets Accureparatie
Kan deze firma zeker aanbevelen.
Min punt is dat ik zes weken mijn batterij moest missen, waarschijnlijk door druk voorjaars sezoen, en de verzendingskosten vanuit Belgie zijn niet gratis t.o.v uit Nederland .
Snelle service, accu vakkundig gerepareerd tegen een prima prijs
Vriendelijke en deskundige mensen.Opgeleverd binnen de aangegeven termijn, bedankt!
Netjes behandeld ,netjes op de hoogte gehouden van de revisie!
Goede en vriendelijke service. Snelle doorlooptijd voor een verhoging van 11AH naar 21AH. En stap voor stap een update over de status van het proces. De accu laten opsturen. En deze was netjes en goed verpakt. Duidelijke instructies erbij hoe om te gaan met de accu. En nu trappen maar.......
Goede service vriendelijk geholpen goed advies gehad .Zeer bekwaam personeel echt een aanrader om daar je accu daar te laten reviseren .vorig jaar mij accu's laten doen en nu van me kleindochter blijf er komen als het nodig is en raad ze bij iedereen aan
Very good service, home delivery less than 10 working days.
Very good
Dat is de indruk die ik van dit bedrijf kreeg. Je weet het natuurlijk nooit helemaal zeker; je woont en end uit de buurt van Roosendaal, stuurt je kapotte accu op en je krijgt te horen dat er nog leven uit te halen is. Ongelooflijk. Tenslotte draait het om geld dat betaald moet worden, maar de garantie geeft je een goed gevoel.
Prettige ontvangst. Vriendelijke en deskundige mensen.Opgeleverd binnen de aangegeven termijn.
Fiets accu en bijbehorende onderdelen zijn getest en toch opgeladen, terwijl ons zelf dat niet lukte.
Is gedaan met een adapter.
Vriendelijk te woord gestaan, goed geholpen.
Levertijd is iets langer geweest, maar dat kwam door de kerstvakantie.
Zeer tevreden .Op dinsdag de batterij binnen gebracht en vrijdag is de batterij al terug thuis afgeleverd .De prijs is zeer scherp .Ik kan je deze firma zeker aanraden
Alles werkt prima en er zit terug pit in mijn Qwic fiets
Hier een tevreden Belg .
Accu van Cortina E bike opgestuurd naar fiets-accureparatie. Werd netjes op de hoogte gehouden over de status van de revisie . Na 6 werkdagen weer terug ontvangen met 2 jaar garantie en concurrerende prijs. Accu werkt weer als nieuw. Zeer tevreden. H.J te Haps
Batterij na revisie terug gekregen,
na het testen van mijn batterij in de fiets kwam er een error op de display en gaf de fiets het accu percentage niet meer weer. (gaf altijd 0% aan)
Nu, na 2 maal het terug sturen van de batterij naar fiets accu reparatie voor controle, nog steeds hetzelfde probleem!
Nu zeggen ze dat dit een veel voorkomend probleem is en hieraan niets kunnen veranderen. Wat ben ik met een accu waarvan ik niet eens het percentage kan aflezen!?
Wegblijven dus!

Réponse de Fiets Accureparatie
Snel en bekwaam accu gereviseerd en upgrade gedaan voor onze BigE baboe bakfiets bij Fiets-Accureparatie.nl
Met 1 jaar garantie en een mooi kadootje erbij: gratis wintercheck😉