Wat is dit een waardeloos bedrijf. Eerst gebeld en gevraagd of ze een accu van een Strömer kunnen repareren. Was geen probleem. Accu lade niet volledig op en gaf een storing op de fiets. Accu weg geb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden van de revisie en upgrade Tranz X batterij. Priis/kwaliteit zeer goed, zeer scherpe prijs. Kan deze firma zeker aanbevelen. Min punt is dat ik zes weken mijn batterij moest missen, waa... Voir plus
Via google dit bedrijf gevonden en gaf mij direct een serieus en goed gevoel. Hun productieproces is zó logisch: waarom hele product vernieuwen als componenten nog goed kunnen zijn? 2 accu's wa... Voir plus
Hallo, ik schrik van alle negatieve recencies. Ik heb namelijk het tegenovergestelde ervaren. Accu was in eerste instantie kwijt. Bedrijf heeft al het mogelijke gedaan om dit op te lossen. Hierna is h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn jarenlang actief in opslag van energie, denk hierbij aan medische apparatuur, noodverlichting, zonne-energie opslag. Sinds 2019 zijn Fiets-accureparatie.nl gestart. Inmiddels hebben wij anno 2022 ook een vestiging in België. Wij zijn vooral gefocust op veiligheid, levensduur en verbetering van uw huidige accu. Recycling circulaire elektronica vinden wij erg belangrijk. Alle pakketten worden door ons Nieuw op maat voor u gemaakt.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Duidelijke beschrijving van de werkwijze.
Grote upgrade voor weinig geld.
Gratis verzending.
Supersnelle verwerking.
Nog even afwachten op hoe lang de accuduur is, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Het gratis opsturen van de accu is al het begin van en goede service, is gemeld dat het pakket is aangekomen, de revisie duurde iets langer dab op de site is aangegeven, maar ik had ook geen haast, na betaling is de accu weer opgestuurd, ik heb 'm opgeladen en zoals aangegeven op de site nagenoeg leeg gereden, was al verbaast hoe lang dat duurde, nu aan het opladen, maar ben zeer tevreden met de geleverde service, zeker voor de prijs, helemaal top, en zeer aan te bevelen...
Geweldig super snel een accu revisie
Goede klantenservice
Gratis verzending heen en terug
En schappelijke prijs verhouding
Conclusie een top bedrijf voor U fietsaccu revisie
Goede snelle service!!!
Alles netjes op papier en mooi afgerond!!
Helaas geef ik aan dat fiets-accu reparatie.nl geen service verleent. Heb 2x de accu opgestuurd en bij terugkomst hiervan deed de accu niets. Ze zeiden dat de printplaat het euvel was. Lekker makkelijk om te zeggen maar het medewerking is ver te zoeken. Gelukkig ben ik verzekerd en heb mijn geld wat ik betaald had aan fiets-accu terug ontvangen. Conclusie; koop gewoon een nieuwe accu en ga niet met dit bedrijf in zee

Erg vriendelijke mensen.
Ze belde nadat ze onderzoek gedaan hadden.
En met een voorstel kwamen.
Volgende dag was de accu weer helemaal nieuw. TOP en super snel.
Toen ze met mijn accu aan de slag gingen was het defect gauw gevonden. Ik kreeg netjes een prijsopgaaf en ging akkoord. De reparatie was in een middag uitgevoerd.
Helaas zat er tussen ontvangst en diagnose en tussen diagnose en reparatie heel veel verloren tijd waardoor ik onnodig lang moest wachten en lang zonder fiets zat.
Waarschijnlijk komt dit door de vakantie. Erg jammer.
Accu laten reviseren en upgraden a €400 na 3 maanden laadde de accu nog maar voor 50% op contact met accufietsreparatie opnieuw opgestuurd commentaar was dat de print er voor zorgde dat se accu niet verder kon opladen en dat wij er niets aan konden doen in principe dus €400 weg gegooid de les die je hieruit kan trekken is dat de service van fietsaccureparatie belabberd is en dat het misschien verstandig is om een nieuwe accu te kopen . Iets duurder maar wel met garantie

Revisie-accu snel kapot
9 maanden geleden een revisie-accu bij hen gekocht toen mijn accu het na 6 jaar opgaf. Tot zover prima. Deze accu heeft nu echter al binnen een jaar een defecte printplaat. Valt onder de garantie. Maar die hebben ze niet in huis. Prompt vinden ze toch ook waterschade??? Voor een fiets die altijd droog staat.
Geen revisies meer voor mij!

Réponse de Fiets Accureparatie
Ik heb zeer goede ervaring ik had een probleem met de accu na een jaar maar deze is na alle tevredenheid oplost mijn dank is groot ga zo door met deze goede sevice.
Goed bedrijf , heb accu gebracht was stuk .snelle constatering wat schade was. Printplaat was stuk . Reparatie snel gemaakt en de kosten vielen 100 procent mee , dus van deze zijde een positieve review.
Zeer tevreden ben ik met fiets-accureparatie.
Mijn accu doet het nu weer erg goed
PostNL had de lamp aan de accu kapot gesmeten,ik werd netjes geïnformeerd door fiets-accureparatie de medewerker zei dat hij dat ook kon vervangen en daar was ik erg blij mee en tenslotte heeft hij er niks extra's voor gerekend,wat een goede service.
Bedankt daarvoor!
Via google dit bedrijf gevonden en gaf mij direct een serieus en goed gevoel.
2 accu's waren defect/ niet meer te vertrouwen.
Afspraak: diagnostiseren, verslag en offerte uitbrengen en bij toestemming reparatie.
En zo geschiedde. Één accu nog in prima staat, van de ander het printplaatjes defect.
Voor relatief weinig geld dus nu weer betrouwbare accu's! Klasse!
Minpuntje: je moet even geduld hebben...
Was gewoon een super goede service en snel. Echt een aanrader!
Ik bracht mijn fietsaccu op dinsdag en op vrijdag was hij weer klaar. Super, De man die mij hielp was netjes en duidelijk over de revisie. Accu kapot dan is Fietsaccu Reparatie een aanrader.
Stellen je goed op de hoogte
Met de status op je email.
Maandag op gestuurd en vandaag al klaar.
Nou hopen dat die lang mee gaat
Dankjewel!
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Onze Shimano accu heeft een perfecte upgrade gekregen en werkt nu weer veel beter.
Vriendelijke service, en de accu was sneller klaar dan verwacht.
Goede uitleg gekregen
Hele fijne mensen om zaken mee te doen. Reageren vlot en netjes via whatsapp. Na de reparatie kreeg ik niet alleen een e-mail, maar ook een belletje. Je weet het nooit als je naar een onbekend adres je fiets accu toestuurt, maar tot nu toe ben ik super tevreden en kan ik niet wachten tot ik de accu terug heb om weer lekker te kunnen fietsen.