Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat en malafide onderneming. Na een revisie bleek de accu niet meer op te laden. Aangetekend teruggestuurd en aanspraak gemaakt op de garantie. Maandenlang aan he lijntje gehouden dat ze wachten op ee... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden van de revisie en upgrade Tranz X batterij. Priis/kwaliteit zeer goed, zeer scherpe prijs. Kan deze firma zeker aanbevelen. Min punt is dat ik zes weken mijn batterij moest missen, waa... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Via google dit bedrijf gevonden en gaf mij direct een serieus en goed gevoel. Hun productieproces is zó logisch: waarom hele product vernieuwen als componenten nog goed kunnen zijn? 2 accu's wa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hallo, ik schrik van alle negatieve recencies. Ik heb namelijk het tegenovergestelde ervaren. Accu was in eerste instantie kwijt. Bedrijf heeft al het mogelijke gedaan om dit op te lossen. Hierna is h... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation de matériel électrique

Écrit par l'entreprise

Wij zijn jarenlang actief in opslag van energie, denk hierbij aan medische apparatuur, noodverlichting, zonne-energie opslag. Sinds 2019 zijn Fiets-accureparatie.nl gestart. Inmiddels hebben wij anno 2022 ook een vestiging in België. Wij zijn vooral gefocust op veiligheid, levensduur en verbetering van uw huidige accu. Recycling circulaire elektronica vinden wij erg belangrijk. Alle pakketten worden door ons Nieuw op maat voor u gemaakt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

3,5

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over het resultaat…

Ik ben heel tevreden over het resultaat bij mijn Stromer ST1x batterij (814Wh batterij geupgrade naar 892Wh). Doorlooptijd was ook verassend snel, nl. binnenbrengen maandag en woensdag kreeg ik al een melding dat de revisie reeds uitgevoerd was. Aangezien dit voor mij 1,5uur rijden was (vanuit BE) stelde ik voor of het mogelijk was de batterij via de post terug op te sturen mits betaling verzendkosten. Pakje werd netjes ingepakt en een paar dagen later stond DPD aan de deur. Conclusie: Ik heb terug maximale vermogen en kan meer km's maken met mijn Stromer (+/- 50km stand 3). Als ik een minpunt mag noemen wat totaal niks met dit bedrijf te maken heeft maar eerder met de BMS sensor die in deze batterijen zit is dat het aantal % die van je batterij af gaan tijdens het rijden niet volledig klopt. Ook na 10 laadbeurten denkt de computer dat de oude cellen er in zitten hoewel ik in de praktijk meer km's kan maken. De sensor kunnen ze voorlopig niet resetten tijdens de revisie.

22 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Na een telefoontje de flyer accu met…

Na een telefoontje de flyer accu met een E3 error verzonden naar Fiets Accureparatie . Snel gerepareerd en gebruikt. Nu na een korte periode voldoet de accu goed. Het bedrijf heeft goede kennis van zaken en is een aanbeveling waard.

12 décembre 2023

Vriendelijke professionaliteit

Professioneel, vriendelijk, uitstekende bereikbaarheid en heldere communicatie met behulp van de statusberichten. Een flink stuk betaalbaarder dan andere accu-specialisten. Omdat ik 1 van mijn 2 accu's voor opwaardering ( van 9 naar maar liefst 21 Ah) aanbood mocht ik mijn lader thuishouden. Zij overtroffen hun planningprognose: binnen enkele dagen ontving ik de accu terug, voorzien van certificerings- en controlestickers. Een 2e leven voor deze Giant Twist Go Double 26 volt accu uit 2011 !!

20 décembre 2023

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant, batterij binnengebracht, probleem uitgelegd, en binnen de week was de batterij in vernieuwde staat terug thuis.

13 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede revisiebeurt voor mijn accu…

Goede revisiebeurt voor mijn accu gehad, ik was de accu niet lang kwijt en mijn accu werkt weer prima !

1 novembre 2023

Hallo,

Dat is fijn te horen, we wensen u veel veilige kilometers toe.

Fijne Feestdagen vast, Fiets-accureparatie.nl

union volta

eind vorige week accu opgestuurd. Volgende week woensdag al bericht dat accu gereviseerd is en wordt opgestuurd. Als kwaliteit net zo goed is als snelheid van handelen verwacht ik dat het dik in orde zal zijn.

29 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima adres voor defecte fietsaccu

Alvorens ik de fietsaccu opstuurde, wilde ik eerst graag telefonisch contact. Aangegeven op de site voor een terugbelverzoek en werd de volgende dag netjes gebeld.

Probleem besproken, bleek de printplaat te zijn. Op vrijdag opgestuurd en op maandag een ontvangstbevestiging ontvangen per mail. Je wordt helemaal per email op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Uiteindelijk volgt de factuur, deze voldaan en de accu op woensdag alweer retour weer als nieuw. Scheelt een boel kosten t.o.v. een nieuwe accu.

Ik ben zeer tevreden hoe het gegaan is.

22 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima service en nog jaar garantie…

Prima service en nog jaar garantie ook.Ga zo mijn 2e accu opsturen

7 juillet 2023

Réponse de Fiets Accureparatie

Bedankt voor uw review, U heeft zelfs maar liefst 2 jaar garantie.

Met vriendelijke groet, Fiets-accureparatie

Noté 2 sur 5 étoiles

De afhandeltijd was ok

De afhandeltijd was ok en upgrade is gedaan.
De behuizing was door het open maken van de accu aan één kant van de body gescheurd.
Dit gaat accu-reparatie verhelpen door een 3-D print te maken.
Gelukkig heb ik een 2 de accu om de tijd te overbruggen dat ik mijn accu kwijt ben.
Een volgende Klever accu-klant heeft daar voordeel aan omdat de scan van de body al is gemaakt.

Verder is de accu nu 3x geheel leeg gereden, dat is best moeilijk want de cellen levellen nog maar gelukkig kan ik een 2de accu inzetten.

Allemaal om te kijken of de accu stabieler wordt.
Daarbij houd ik een logboek bij met de afstand de over gebleven capaciteit na een rit.
Wordt vervolgd,

Groet van een gelukkige Klever rijder en dat al 5 jaar.

P.s de fiets is niet stuk te krijgen en de accu ook niet door het te upgrade bij accu-reparatie

2 octobre 2023

Hallo,

Inmiddels hebben wij een nieuwe cover p uw batterij geplaatst en is deze weer als nieuw Binnen en buiten.
Veel veilige kilometers toegewenst.

Noté 2 sur 5 étoiles

Gazelle Innergy fietsaccu laten…

Gazelle Innergy fietsaccu laten reviseren en laten upgraden naar Gold (verwacht aantal km 80 a 90km). Helaas 1e keer opgeladen en na 45km geen ondersteuning meer en batterij lade niet op. Retour gestuurd naar Fiets-accu. ik kreeg echter de mededeling dat accu in orde was en dat de verzendkosten dus voor mijn rekening kwamen. Bij terugkomst lade hij op maar bleek de connector los te zitten in de behuizing, Fiets-accu melde dat dit niet door fiets-accu kwam. Maar men wilde het wel verhelpen tegen de verzendkosten. Helaas bleek ook dat na meer dan 10x volledig op en ontladen de fiets nog steeds niet verder kwam dan 45km i.p.v. de beoogde 80 a 90km. Maar Fiets-accureparatie wilde niets meer doen en ik heb besloten de fiets in te ruilen. Echter kosten wel met een aderlating van 345 euro. En in navolging op de reactie van Fiets-accureparatie.nl, kan ik stellen dat de email betreffende de connector nog in mijn bezit is. Connector met 2 componenten lijm vastgezet. Maar dit was niet de geëigende weg. Tevens problemen lossen zich niet op. Fiets nalaten kijken 100% in orde. Echter accurevisie is het probleem. Vandaar fiets weggedaan omdat 45km te weinig was voor mij.

20 janvier 2023

Geachte,

Allereerst vervelend te horen dat u het zo ervaren heeft.
Wij hebben bij ontvangst de accu getest en deze geeft zelf iets meer vermogen dan verwacht bij een Gold, u heeft eigenlijk een Platinum.
Wij hebben vervolgens de accu terug gestuurd naar u, wanneer er een defect is dan zijn de kosten voor ons.

Echter heeft de accu een hoger vermogen dan waarvoor u betaald heeft.
Als u daarmee maar 45 km kunt fietsen dan moet u wellicht even de fiets na laten kijken. Volgens Gazelle en onze tester moet u volgende standen kunnen behalen met deze accu:

Eco: 90-130KM
Normal: 70-100KM
Turbo: 40-55KM

Aangaande de connector is ons niets bekend. Maar u heeft er meer dan 10 keer mee gefietst dus dat zal zichzelf opgelost hebben dan.

Als blijkt dat de accu toch het probleem is, lossen wij het op, u heeft natuurlijk 2 jaar garantie.

Met vriendelijke groet, Fiets-accureparatie.nl

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus