Pludselig stod han der – fotografen som ”ingen” havde bestilt. Han spottede hurtigt brudeparret og hylede på morsom vis både min datter og min svigersøn ud af det til kæmpe stor fornøjelse for bå... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fupfotografen får 5 stjerner herfra. Det var et fantastisk indslag til vores 2x60 års fødselsdag, han fik alle gæster med, der blevet grinet en skøn underholdning. Han fik mange positive tilkendegiv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Strisser Kalles "løgndektor maske" var virkelig sjovt og udført professionelt. Alle lå flade af grin. Før festen modtog vi en mail med div info. om hvilke oplysninger Peter skulle bruge omkring hoved... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde booket Peter til vores 2 x 50 års fødselsdag. “Han var altså dygtig” gik igen blandt kommentarerne fra vores gæster. Nogen gennemskuede med det samme, at det var underholdning, mens andre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Med mere end 200 årlige shows er Peter Hansen en af Danmarks mest benyttede fest gøglere. Han optræder og laver underholdning til festen uanset om der er tale om underholdning til din julefrokost, fødselsdag, reception, konfirmation, bryllup, messe, firmafest, byfest etc.
Vibevej 38, 7330, Brande, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Pludselig stod han der – fotografen som ”ingen” havde
til kæmpe stor fornøjelse for både store og små.
Peter er en sand kunstner med balloner, hvilket i den grad faldt i god jord hos alle.
Med disse indslag kick-startede Peter simpelthen bryllupsfesten, som blev en fantastisk og uforglemmelig fest.
Efterfølgende leverede han en masse super gode ”plet-skud”.

Réponse de Festunderholdning
Skabte en fantastisk stemning med masser af grin, gak og løjer.

Réponse de Festunderholdning
Fupfotografen får 5 stjerner herfra.
Han fik mange positive tilkendegivelser efter festen, gæsterne syntes han var fantastisk.

Réponse de Festunderholdning
Fupfotograf’en gjorde sin entré i går til fruens 50-års fødselsdag. Hold nu k…. hvor var det sjovt, og folk snakkede om Peter hele aftenen og til morgen. 😄
Vi glæder os til at se de mange billeder.
Kan varmt anbefales som indslag til enhver lejlighed.
Afslutning med lidt trylleri var perfekt 😄

Réponse de Festunderholdning
kæmpe kæmpe ros til peter som fupfotograf til min datters konfirmation i søndags. han er både sjov og god til at fange de forskellige reaktioner fra gæsterne. hans billeder er blevet utrolig gode og også nogle sjov imellem. kan kun varmt anbefale ham hvis man vil have et godt grin og sjov underholdning. flere af gæsterne synes han er virkelig sjov. vi har haft booket ham 3 gange i alt og booker ham gerne igen

Peter - Fupfotografen.
Fik sat gang i latteren - var et virkeligt underholdende indslag til min fest - og efter at han havde afsluttet sit show - var han et samtale emne rundt ved bordene - specielt for de - der ikke kendte hinanden i forvejen.

Réponse de Festunderholdning
Peter sørgede for en fantastisk, vedkommende og sjov underholdning. Alle var begejstrede. Vi giver Peter den bedste anbefaling

Réponse de Festunderholdning
Vi havde hyret PeterGangifesten til at optræde til vores søns sølvbryllup. Forud havde vi skrevet 2 sider med en egentlig festtale- hvorfra der kunne plukkkes hint til optræden.
Peter kom fra syd for Brande til Aalborg. Midt i lyn og torden og masser af regn. Det skabte også lidt kuk i et stort telt- og en ovn, som lige skulle havde gang i hovedretten. Vi var godt stressede og havde en festmand siddende udenfor i en bil og vente. Han skrev tilbage.....rolig. Vigtigt at I får en god fest. OG pludselig kom han som Pizzamand fra Bælum og med omvendt smiley.....stille og roligt byggede han talen op og den blev mildt sagt "hylende morsom". Han var med til at gøre vores fest- en fest for 5o mennesker til en mindeværdig og fantastisk fest. Den varede efterfølgende 12 timer mere- og det var det hele værd. Vi kan kun anbefale Peter ----på det bedste. TAK...

Réponse de Festunderholdning
Peter fra gangifesten. Dk får en stor 5'er af mig!
Han var som fupfotograf til min svigerindes bryllup. 🎊 Han fik et grin frem hos alle! Både unge som gamle! Super indslag til en fest hvor gæster fra begge familier skal mødes. 👍
Sjove og gode billeder af alle gæster. Peter er god til at glæde både børn og barnligesjæle.
Peter vi ses til vores næste fest!

Réponse de Festunderholdning
Vores datter og svigersøns bryllup.
Peter havde virkelig forberedt sig ud fra de stikord, jeg havde sendt til ham. Det var så morsomt at han "kørte" lidt på Tommy omkring dels at have bestilt Peter som fotograf og dels prisen for det. Peter var fantastisk til at indflette / sammenflette de informationer han havde og gjorde det på en virkelig god måde. Ingen platte vittigheder eller dumme kommentarer, bare helt igennem ordentligt. Afslutning med lidt trylleri og ballonhjerte, med en lille tale om kærlighed mellem brudeparret og kærlighed til og fra os, der var med til festen. Virkelig en fantastisk afslutning - tak Peter. Vi kan kun anbefale Peter for hans måde at gribe opgaven an og udføre den til perfektion. Og så til en pris, hvor alle kan være med.

Réponse de Festunderholdning
Peter kom ind som Kalle betjent til min søn 30 års fødselsdag. Og her var Peter bugtaler for ham, stillede spørgsmål udfra de stikord jeg havde skrevet, og svarede selv. Det var mega sjovt. Alle gæster synes det var et super godt indslag og min søn var bare med på det, for Peter fik det hele med 👍☺️ mange hilsner fra Karna

Réponse de Festunderholdning
Peter er fantastisk til at underholde, han får både inddraget hovedpersonen, samt gæsterne til festen. Peter var et stort samtaleemne efter hans show, og kun rent positivt.
Vi vil helt klart bruge Peter igen til anden lejlighed..

Réponse de Festunderholdning
Peter er så god, & sjov og en rigtigt flik rar mand. Jeg har kun brugt ham når jeg skulle brug Underholdning fordi han er rimelig med prisen, og han gøre det rigtigt godt, han yder en god service og selv når jeg kom lidt for sent efter det kunne jeg stadig nå det så fantastisk.
Jeg har brugt Peter helt tilbage fra 2015 til min 20 års som PIZZA SMEDEN MED KOMISK STRIP, Peter forstod virkelig og gøre festen god jeg glemmer aldrig hvor grin færdig jeg var. Han var så god at det var bestemt ikke sidste gang. Så i 2019 booker jeg ham til en 80 års som FUP FOTOGRAF det var også rigtigt godt og sjovt. I dag har jeg brugt ham til 60 års som POLITIMAND MED BUGTALERMASKEN det var vildt sjov vi alle var så færdig af grin, gæsterne kom hen bagefter og gav mig ros fordi jeg havde fundet sådan noget godt undeholdning. Til slut var vi så heldig at Peter er rigtigt god til at lave ballondyr så det blev børne rigtigt glad for.
Min helt klar favorit
Var pizza smeden & bugtaler masken.
Tak til Peter for rigtigt god underholdning. Kæmpe stor anbefaling her fra.

Réponse de Festunderholdning
Fantastisk underholdning, kan varmt anbefales, der blev snakket om det hele aftenen, alle synes om det.

Réponse de Festunderholdning
Peter fra gangifesten.dk var virkelig et sjovt indslag til min søns bryllup. Han ramte spot on på de stikord jeg havde givet og alle morede sig. Billederne jeg modtog efterfølgende var også rigtig gode. Kan varmt anbefale Peters optræden til andre 👍🏻

Réponse de Festunderholdning
Vi havde et “uanmeldt” besøg af Peter til vores sølvbryllup og det var en helt fantastisk oplevelse - ironisk, underspillet lun humor - lige i vores ånd. Og oveni en masse flotte billeder af glade gæster - et dejligt minde om en skøn dag. Peter har vores varmeste anbefaling 🎈

Réponse de Festunderholdning
Strisser Kalles "løgndektor maske" var virkelig sjovt og udført professionelt. Alle lå flade af grin. Før festen modtog vi en mail med div info. om hvilke oplysninger Peter skulle bruge omkring hovedpersonen.
Alt fungerede og spillede på selve dagen. Vi kan varmt anbefale Strisser Kalle og hans maske :) Jeanette & Carsten.

Réponse de Festunderholdning
Vi havde, som gæster, hyret Peter til at underholde som fupfotograf ved en 80 års fødselsdagsfest på en kro ved Christiansfeld een af påskedagene.
Hans ankomst startede selvfølgelig med at være overraskende og vække forundring. Og så udviklede det sig ellers med skæg og ballade, grin og rigtig sjov og festlig underholdning for alle aldre. Professionelt og menneskelig varmt leveret til topkarakter.
Det professionelle gælder også al kommunikation før festen, og overholdelse af alle aftaler.
Så "gang i festen/Peter" skal have alle vore anbefalinger og stjerner !
Karen Marie & Søren

Réponse de Festunderholdning
Jeg synes personligt at oplevensen med en "fup-fotograf" var mega festligt og underholdne.
Jeg vil sige at man burde prøve det for sig selv.