Festunderholdning Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Pludselig stod han der – fotografen som ”ingen” havde bestilt. Han spottede hurtigt brudeparret og hylede på morsom vis både min datter og min svigersøn ud af det til kæmpe stor fornøjelse for bå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fupfotografen får 5 stjerner herfra. Det var et fantastisk indslag til vores 2x60 års fødselsdag, han fik alle gæster med, der blevet grinet en skøn underholdning. Han fik mange positive tilkendegiv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Strisser Kalles "løgndektor maske" var virkelig sjovt og udført professionelt. Alle lå flade af grin. Før festen modtog vi en mail med div info. om hvilke oplysninger Peter skulle bruge omkring hoved... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi havde booket Peter til vores 2 x 50 års fødselsdag. “Han var altså dygtig” gik igen blandt kommentarerne fra vores gæster. Nogen gennemskuede med det samme, at det var underholdning, mens andre... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de divertissement
  2. Service de divertissement en entreprise

Écrit par l'entreprise

Med mere end 200 årlige shows er Peter Hansen en af Danmarks mest benyttede fest gøglere. Han optræder og laver underholdning til festen uanset om der er tale om underholdning til din julefrokost, fødselsdag, reception, konfirmation, bryllup, messe, firmafest, byfest etc.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Anmeldelse / FUPFOTOGRAFEN /…

Anmeldelse / FUPFOTOGRAFEN / Guldbryllupsfest/Comwel Kolding den 170721

Peter var fra første kontakt positiv at samarbejde med omkring ideen om at give vores guldbryllupsfest et ekstra festligt islæt ud fra en snak om vore forventninger, type af fest m.v.
Peter mødte præcis som aftalt til festen, hvor han med sin ”uskyldige entre” og lidt aftalt modspil meget hurtigt fangede opmærksomheden hos vore mange gæster.
Under hele showet, hvor Peter henvendte sig både bredt til selskabet og ved de enkelte borde, formåede han på en helt fantastisk, ”uskyldig” humoristisk måde at ”nedlægge” de enkelte gæster og grupper, så de lå flade af grin, hvilket helt tydeligt kom til udtryk efterfølgende på de fantastiske, sjove og alligevel naturlige foto, han tog i en lind strøm under sin optræden. Kvaliteten af billederne er samtidig i top.
Peter kan kunsten med at gå lige til stregen og ikke over i forhold til den enkelte gæst.
Han sluttede af med et lille morsomt trylleshow med os som ”ofre”, inden han sluttende med et dejligt romantisk ”ballonkunstnernummer”.
Gæsterne var i den grad engageret og der blev grinet i et væk salen rundt – vi får stadigvæk nu 3 mdr. efter - mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster, der virkeligt havde moret sig.
Sluttelig tog han sig tid til at lave gruppebilleder af vores familie samt forskellige fotos af os som hovedpersoner.
Peter gav både os som værter samt vore gæster en uforglemmelig og sjov oplevelse, som det er svært at beskrive med ord.
DET SKAL SIMPELTHEN OPLEVES!!!
Tak til Peter for indsatsen.

Birthe og Torben Olesen
Kolding.

6 octobre 2021

Hej Birthe & Torben

Wow.. Hvad skal jeg næsten sig til sådan en dejlig besked / feedback andet en TAK af hele mit hjerte <3 Mvh Peter Møller Hansen

Peter er verdensklasse

Vi havde booket Peter med kort varsel, og han ankom til tiden trods andre arrangementer samme dag og Peter leverede et fantastisk show. Peter har en helt unik indlevelse og både gæster og i vores tilfælde konfirmanten blev inddraget. Min søn siger 5/5 stjerner hvis ikke man må give mere. Jeg er enig og gæsterne morede sig. Tak Peter.

2 octobre 2021

Hej Kim Jørgensen

Tusind tak for din fine anmeldelse <3 Jeg husker stadig din søns ansigts udtryk og kærlighed til dig, da han opdagede at det var dig der stod bag denne lille underholdnings overraskelse.. :)

Mvh Peter Møller Hansen

Fup Fotografen

I anledning af min 40 års fødselsdag var Peter højdepunktet for min familiefest :). Fup fotografen var sjov, sød, underholdende og billederne er bare så gode.

De varmeste anbefalinger fra mig!

29 septembre 2021

Hej Andrijana

Tusind tak for din fine anmeldelse på mit underholdnings indslag med den skøre fotograf. <3 Det betyder mere end du aner..

Mvh Peter Møller Hansen.

Jim og Mettes sølvbryllup

Tak til Peter for rigtig god underholdning ved min søn og svigerdatters sølvbryllup på Rold Storkro som vi sent glemmer der blev grinet af trylleri og der blev rigtig mange gode billeder, vi mindes festen og aldrig har vi moret os så meget. Vi vil helt klart bruge Peter igen,vi kan anbefale ham så bliver helt sikkert en sjov fest

21 septembre 2021

Hej Alice Buus.

Tusind tak for dit feedback. Jeg virkelig er glad for og høre, at i syntes godt om mit underholdnings indslag til jeres fest. Der var også godt gang i din søn og svigerdatter, som helt sikkert havde en god aften. Mvh Peter

Kan varmt anbefale Peter

Kan varmt anbefale Peter. Havde en underholdende aften med ham ved vor svigerdatter og søns sølvbryllup. Han satte gang i festen både med trylleri, ballonshow og fotografering. Fik også nogle gode billeder som minde om festen.

15 septembre 2021

Hej Ole

Tusind tak for dit feedback og 5 stjerne anmeldelse for underholdning med den skøre fotograf. Det er jeg virkelig glad for at høre.

Mvh Skuespiller Peter Møller Hansen
www.gangifesten.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde besøg af Peter til et…

Vi havde besøg af Peter til et Guldbryllup, hvilke vi aldrig vil fortryde. Alle gæsterne grinede og morede sig under hele Peters show. Kan virkelig anbefales.

Hej Dorthe Tine Petersen

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er mega glad for at i kunne lide showet med fupfotografen, det betyder rigtig meget for mig.

Helt fantastisk underholdning

Helt fantastisk underholdning, det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Peter. Alle morede sig helt vild børn som gamle 😊

Hej Kimie

Det er jeg glad for at høre. I var også et dejlig selvskab at underholde :)

Det var super underholdning

Det var super underholdning, og alt gik super. Alle vores gæster var begejstret.

Hej Zofia

Tusind tak for dit feedback, det betyder virkelig meget for mig. <3
Mvh Peter Møller Hansen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus