Pludselig stod han der – fotografen som ”ingen” havde bestilt. Han spottede hurtigt brudeparret og hylede på morsom vis både min datter og min svigersøn ud af det til kæmpe stor fornøjelse for bå... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fupfotografen får 5 stjerner herfra. Det var et fantastisk indslag til vores 2x60 års fødselsdag, han fik alle gæster med, der blevet grinet en skøn underholdning. Han fik mange positive tilkendegiv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Strisser Kalles "løgndektor maske" var virkelig sjovt og udført professionelt. Alle lå flade af grin. Før festen modtog vi en mail med div info. om hvilke oplysninger Peter skulle bruge omkring hoved... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde booket Peter til vores 2 x 50 års fødselsdag. “Han var altså dygtig” gik igen blandt kommentarerne fra vores gæster. Nogen gennemskuede med det samme, at det var underholdning, mens andre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Med mere end 200 årlige shows er Peter Hansen en af Danmarks mest benyttede fest gøglere. Han optræder og laver underholdning til festen uanset om der er tale om underholdning til din julefrokost, fødselsdag, reception, konfirmation, bryllup, messe, firmafest, byfest etc.
Vibevej 38, 7330, Brande, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Den bedste underholdning vi har haft,vi vil gerne anbefale det til andre,skal vi en anden gang holde fest,kan vi godt finde på at bestille Peter igen,han er guld værd.

Réponse de Festunderholdning
Tak for en supergod underholdning til vores guldbryllup.
Vi fik alle rørt lattermusklerne grundigt. Vi havde en fantastisk god dag, og kan varmt anbefale dig til alle, som ønsker et sjovt indslag til festen.
Kirsten og Ove
Svendborg

Réponse de Festunderholdning
Vi bookede Peter til min mors 50 års fødselsdag, og det var SÅ FEDT! Sjælden har vi grinet så meget! Alle 90 gæster fik sig nogle gode grin, og var vilde med underholdningen! Jeg kan varmt anbefale Peter! Så professionel og så godt, og til en helt fair pris! Kunne sagtens finde på at booke ham igen til en fest! 😁

Réponse de Festunderholdning
Vi havde hyret Peter som fupfotograf til svigerfars 70 års fødselsdag.
En virkelig fantastisk oplevelse, hvor unge som ældre var underholdt fra start til slut. At du bruger tid efter “showet” på at imponere de mindste i selskabet med de flotteste ballondyr viser bare at du brænder for det du laver og gerne giver lige det ekstra.
De varmeste anbefalinger herfra
Tak for en fantastisk oplevelse

Réponse de Festunderholdning
Jeg havde hyret den skøre fotograf Peter til at underholde ved min 70 års fødselsdagsfest på Liselund Ny Slot.
Det var hylende morsomt og en fantastisk oplevelse. Alt fungerede lige fra første gang jeg kontaktede Peter. Hurtig tilbagemelding og løbende sms på dagen ang. ankomst til festen.
Alle gæster store som små var godt underholdt.
Tak Peter, det bliver ikke sidste gang jeg kontakter dig. Hilsen Karen

Réponse de Festunderholdning
Vi havde fornøjelsen af fup fotografen For to år siden til min søns konfirmation hele salen var flad af grin det var en stor fornøjelse i går havde vi så fornøjelsen af strisseren til min datters konfirmation igen fik vi rørt lattermusklerne og konfirmanden bliv igen hyldet lidt ud af den på den gode måde det har være to super god sjove indslag af Tilføre til vores fester mange tak

Réponse de Festunderholdning
Mine varmeste anbefalinger går til Peter fra gangifesten.dk .
Da jeg ikke er god til at holde tale, bestilte jeg Peter til dette for mig via “Politimanden”.
Det var langt ud over mine vildeste forventninger.
Et vanvittig godt og helt igennem gennemført show, med virkelig god humor, som alle var med på og forstod. Men også de mere rørende og alvorlige sider fik han tryllet frem i showet. Som gjorde at det hele blev sluttet af med rosende ord, den reneste kærlighed til ham fra mig og rørende tåre trillende ned af kinderne, både ved min mand , jeg selv OG vores gæster.
Peter formåede at få lavet showet som var det mig der talte gennem ham, på en utrolig dygtig og dybt professionel måde.
Tusind mange gange TAK Peter.
Tak fordi du var med til at gøre vores aften helt fantastisk og uforglemmelig.
Nem booking, Peter var gennemført professionel hele vejen fra start til slut.
Skulle sende nogle stikord omkring min mand, han ringede 1 uge inden efter aftalt tidspunkt. For at sikre sig hvad der måtte ligges særlig vægt på i hans show, og om der var noget han skulle være særlig opmærksom på.
Tak fordi du var med til at gøre vores aften helt igennem uforglemmelig fantastisk.
Og for at give os et show, som både vi OG vores gæster vil tale om længe.

Réponse de Festunderholdning
Min kones 50 års fødselsdag blev fejret med Peter, som spillede karakter af pizzabud. Et helt igennem fantastisk underholdende indslag, som gav nogle rigtig gode grin. Gæsterne blev underholdt i bedste stil, så jeg vil til enhver tid anbefale Peter og pizzabudet. Man kunne I hvert fald tydeligt mærke professionalisme. Tak for den oplevelse.

Réponse de Festunderholdning
Tusind tak for en hyggelig og vidunderlig underholdning til min søns 40 års fødselsdag som fupfotograf og ballondyr til alle børnene og teenagere. Det gav lykke og satte prikken over i'et. Igen.
Kan virkelig anbefales.

Réponse de Festunderholdning
Vi havde booket Peter til vores 2 x 50 års fødselsdag.
“Han var altså dygtig” gik igen blandt kommentarerne fra vores gæster. Nogen gennemskuede med det samme, at det var underholdning, mens andre blev meget overraskede og lidt pinligt berørte…….præcis som det skulle være.
God kommunikation ifm booking, og på dagen. Alt er aftalt…..Peter er skarp og kan tilpasse sin underholdning til situationen.
Vi var glade for at have booket ham!

Réponse de Festunderholdning
Jeg havde selv bestilt Peter til at lave gas med mine gæster og tage nogle sjove billeder.
Mine gæster både grinede og græd af grin😭og med Peter’s måde at gribe sagen an på, kom alle gæster under lup og i et snuptag fangede han bemærkningerne fra gæsterne, så underholdningen blev mere intimt👍👍
Kanon fed underholdning, kan stærkt anbefales🤗🤗
Da Peter var gået, blev jeg spurgt om jeg overhovedet ikke vidste noget om, at han skulle komme, for da Peter pludselig stod midt i forsamlingen, havde jeg nær smidt ham ud ( iflg. aftale med Peter ) så alle gæsterne troede virkelig ikke på, at jeg selv havde lavet aftale med ham🤪🤪🤪

Réponse de Festunderholdning
Fantastisk sjovt og underholdende indslag til mine forældres guldbryllup.
Alle synes det var mega sjovt og noget andet end den traditionelle sang eller tale der typisk er til sådanne fester.
Kan varmt anbefale fup fotografen 👏👏👍👍

Réponse de Festunderholdning
Helt igennem fantastisk underholdning på alle måder.
Kan kun give min varmeste anbefaling.
Absolute alle pengene værd👏
Bh
Thomas

Réponse de Festunderholdning
Fantastisk underholdning, både for unge og ældre. Kan klart anbefales :)

Réponse de Festunderholdning
Har nu oplevet Peter 3 gange, 2 gange har jeg selv booket ham.
Manden er fantastisk. En fantastisk mimik, og blændende humor.
Han har en fantastisk evne til at “aflæse” publikum, og tage pulsen på, hvad han kan sige til hvem…..
Derudover må han roses for, at ændre karakter, når han ser publikum.
Sidst endte han med at lave ballondyr til de mindste, og samtidig lave lidt grin med de voksne, til trods for at han var hyret som pizzabud.
Din underholdning er sikret med Peter 👍🏻👍🏻👍🏻

Peter var underholdende og sjov. Vil gerne anbefale Peter

Réponse de Festunderholdning
Gang i festen😀var det der skete da Peter kom ind og underhold med at tage billeder og var god til at få glade smil og latter frem.
Var meget opmærksom på at have værts parret i centrum. 👍

Réponse de Festunderholdning
Peter var forbi, til min datters konfirmation.. et rigtig godt og sjovt indslag, meget gode og sjove billeder. Kan 100 % anbefale Peter til din næste fest. Vi og gæsterne var underholdt.

Réponse de Festunderholdning
Jeg har nu oplevet fupfotografen to gange og senest i lørdags ved min datters bryllup. Det er god underholdning hver gang. Fantastisk underholdende og vanvittig god humor. Min bedømmelse på en skala fra 1 - 10: 15👍 Kan absolut anbefales, hvis du ønsker professionel underholdning. Dejligt med et godt grin mellem de følelsesladede bryllupstaler.

Réponse de Festunderholdning
Min kone holdt 60 års fødselsdag for 32 piger og de melder alle tilbage at det var MEGA underholdning.
Det var sjovt og sad lige i øjet.