Festunderholdning Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Pludselig stod han der – fotografen som ”ingen” havde bestilt. Han spottede hurtigt brudeparret og hylede på morsom vis både min datter og min svigersøn ud af det til kæmpe stor fornøjelse for bå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fupfotografen får 5 stjerner herfra. Det var et fantastisk indslag til vores 2x60 års fødselsdag, han fik alle gæster med, der blevet grinet en skøn underholdning. Han fik mange positive tilkendegiv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Strisser Kalles "løgndektor maske" var virkelig sjovt og udført professionelt. Alle lå flade af grin. Før festen modtog vi en mail med div info. om hvilke oplysninger Peter skulle bruge omkring hoved... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi havde booket Peter til vores 2 x 50 års fødselsdag. “Han var altså dygtig” gik igen blandt kommentarerne fra vores gæster. Nogen gennemskuede med det samme, at det var underholdning, mens andre... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de divertissement
  2. Service de divertissement en entreprise

Écrit par l'entreprise

Med mere end 200 årlige shows er Peter Hansen en af Danmarks mest benyttede fest gøglere. Han optræder og laver underholdning til festen uanset om der er tale om underholdning til din julefrokost, fødselsdag, reception, konfirmation, bryllup, messe, firmafest, byfest etc.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste underholdning vi har haft,vi…

Den bedste underholdning vi har haft,vi vil gerne anbefale det til andre,skal vi en anden gang holde fest,kan vi godt finde på at bestille Peter igen,han er guld værd.

16 mars 2024

Hej Michael.

Feedbacken, du har givet mig, og dine rosende ord om at være "den bedste underholdning" glæder mig dybt. Det er altid en ære at kunne bidrage til en festlig atmosfære og skabe gode mindre for alle til stede.

Det var en fornøjelse at optræde for jer, og jeg sætter stor pris på, at I overvejer at bestille mig igen i fremtiden. Jeres anbefaling og støtte betyder meget for mig som skuespiller, og det er en fornøjelse at høre, at I var tilfredse med min performance.

Tak for at lade mig være en del af jeres specielle aften og for jeres venlige ord. Jeg ser frem til at kunne underholde jer igen i fremtiden, hvis lejligheden byder sig. 🎭

Med venlig hilsen, Peter

Hej Peter tak for sidst.

Tak for en supergod underholdning til vores guldbryllup.
Vi fik alle rørt lattermusklerne grundigt. Vi havde en fantastisk god dag, og kan varmt anbefale dig til alle, som ønsker et sjovt indslag til festen.
Kirsten og Ove
Svendborg

2 février 2024

Kære Kirsten og Ove,

Jeg vil gerne starte med at sige et stort tak til jer begge for at have valgt mig som underholdning til jeres uforglemmelige guldbryllup. Det var en ære og en glæde at være en del af jeres særlige dag.

Jeg er utroligt taknemmelig for den varme modtagelse, I gav mig, og for den fantastiske stemning, I skabte under festen. Jeg er glad for at have kunnet bidrage til jeres glæde og underholdning på denne helt særlige dag.

Det var en sand fornøjelse at se jer og jeres gæster og Vivi ;D røre lattermusklerne og have det sjovt. Jeres smil og glæde var smittende, og det gjorde hele oplevelsen endnu mere mindeværdig for mig. I er virkelig et fantastisk par, og jeres kærlighed og samhørighed skinner igennem.

Jeg vil gerne takke jer begge for jeres venlighed, gæstfrihed og den tillid, I har vist mig. Det betyder meget for mig at vide, at I har haft en fantastisk god dag og har været tilfredse med min optræden. Jeres anbefaling og støtte betyder meget for mig, og jeg ser frem til at få muligheden for at underholde flere mennesker og sprede glæde.

Endnu engang tak for den store ære det var at være en del af jeres guldbryllup. Jeg ønsker jer begge alt det bedste fremover og håber, at I vil fortsætte med at fejre kærligheden og skabe smukke minder sammen.

Kærlige hilsner,

Peter

SÅ SJOVT OG GODT!

Vi bookede Peter til min mors 50 års fødselsdag, og det var SÅ FEDT! Sjælden har vi grinet så meget! Alle 90 gæster fik sig nogle gode grin, og var vilde med underholdningen! Jeg kan varmt anbefale Peter! Så professionel og så godt, og til en helt fair pris! Kunne sagtens finde på at booke ham igen til en fest! 😁

17 novembre 2023

Réponse de Festunderholdning

Wow, tusind tak for din fantastiske besked! Det varmer virkelig mit hjerte at høre om den uforglemmelige oplevelse, du havde med underholdning med fupfotografen til din mors 50-års fødselsdag.

Jeg er også glad for at høre, at du fandt mine priser for underholdning fair og det er fantastisk at vide, at du varmt kan anbefale det til andre. Det er virkelig godt at vide, at du kunne finde på at booke mig igen til en fest i fremtiden.

Endnu engang tak for din fantastiske feedback og for at dele din oplevelse med mig. Det betyder meget for mig at høre om din glæde og tilfredshed!

Med venlig hilsen, Peter

Underholdning i særklasse

Vi havde hyret Peter som fupfotograf til svigerfars 70 års fødselsdag.
En virkelig fantastisk oplevelse, hvor unge som ældre var underholdt fra start til slut. At du bruger tid efter “showet” på at imponere de mindste i selskabet med de flotteste ballondyr viser bare at du brænder for det du laver og gerne giver lige det ekstra.
De varmeste anbefalinger herfra
Tak for en fantastisk oplevelse

25 août 2023

Hej Vita!

Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for alle de stjerner, du har givet mig. Det gør mig utroligt glad at vide, at i kunne lide min underholdning som fupfotograf. Jeg er virkelig glad for mit arbejde som skuespiller og er altid villig til at rejse rundt i hele landet for at opleve den fantastiske glæde i folks smil og sidste, samt børnenes begejstring, når de får et sejt ballondyr. Det betyder virkelig meget for mig. <3

Mvh Peter
gangfesten.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Fed fest med den skøre fotograf

Jeg havde hyret den skøre fotograf Peter til at underholde ved min 70 års fødselsdagsfest på Liselund Ny Slot.
Det var hylende morsomt og en fantastisk oplevelse. Alt fungerede lige fra første gang jeg kontaktede Peter. Hurtig tilbagemelding og løbende sms på dagen ang. ankomst til festen.
Alle gæster store som små var godt underholdt.
Tak Peter, det bliver ikke sidste gang jeg kontakter dig. Hilsen Karen

8 juillet 2023

Tusind tak for dit feedback <3

I var et fantastisk publikum at optræde for og jeg kørte hjem til Jylland med "armene" oppe over hovedet, bare af glæde for at der var så meget smil og latter til din fest.

Konfirmation

Vi havde fornøjelsen af fup fotografen For to år siden til min søns konfirmation hele salen var flad af grin det var en stor fornøjelse i går havde vi så fornøjelsen af strisseren til min datters konfirmation igen fik vi rørt lattermusklerne og konfirmanden bliv igen hyldet lidt ud af den på den gode måde det har være to super god sjove indslag af Tilføre til vores fester mange tak

16 avril 2023

Hej Maria.

Jeg kan kun blive glad i låget, når jeg får sådan noget feedback fra dig ang underholdning til jeres datters konfirmation, med strisser Kalle.

Mvh Peter - gangifesten.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine varmeste anbefalinger går til…

Mine varmeste anbefalinger går til Peter fra gangifesten.dk .

Da jeg ikke er god til at holde tale, bestilte jeg Peter til dette for mig via “Politimanden”.

Det var langt ud over mine vildeste forventninger.
Et vanvittig godt og helt igennem gennemført show, med virkelig god humor, som alle var med på og forstod. Men også de mere rørende og alvorlige sider fik han tryllet frem i showet. Som gjorde at det hele blev sluttet af med rosende ord, den reneste kærlighed til ham fra mig og rørende tåre trillende ned af kinderne, både ved min mand , jeg selv OG vores gæster.
Peter formåede at få lavet showet som var det mig der talte gennem ham, på en utrolig dygtig og dybt professionel måde.
Tusind mange gange TAK Peter.
Tak fordi du var med til at gøre vores aften helt fantastisk og uforglemmelig.

Nem booking, Peter var gennemført professionel hele vejen fra start til slut.
Skulle sende nogle stikord omkring min mand, han ringede 1 uge inden efter aftalt tidspunkt. For at sikre sig hvad der måtte ligges særlig vægt på i hans show, og om der var noget han skulle være særlig opmærksom på.

Tak fordi du var med til at gøre vores aften helt igennem uforglemmelig fantastisk.
Og for at give os et show, som både vi OG vores gæster vil tale om længe.

3 février 2023

Hej Mona.

Tusind tak for dine fine ord.. <3
Jeg er mega glad og taknemmelig for at mit underholdning med Strisser Kalle levede op til dine / jeres forventninger og i havde en god aften. Det var hele køreturen værd..<3

Pizzabud- fantastisk underholdning.

Min kones 50 års fødselsdag blev fejret med Peter, som spillede karakter af pizzabud. Et helt igennem fantastisk underholdende indslag, som gav nogle rigtig gode grin. Gæsterne blev underholdt i bedste stil, så jeg vil til enhver tid anbefale Peter og pizzabudet. Man kunne I hvert fald tydeligt mærke professionalisme. Tak for den oplevelse.

Hej Søren

Jeg vil gerne sige tusind tak for din anmeldelse af underholdning med det skøre pizzabud. I var et fantastisk publikum at optræde for. Alle de latter udbrud der kom og din kones ansigtsudtryk da jeg stod med pizzaen, det er derfor jeg elsker det jeg laver.. <3 og gerne køre langt for at optræde til fester.

Skuespiller - https://www.gangifesten.dk/det-skoere-pizzabud/

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for en hyggelig og…

Tusind tak for en hyggelig og vidunderlig underholdning til min søns 40 års fødselsdag som fupfotograf og ballondyr til alle børnene og teenagere. Det gav lykke og satte prikken over i'et. Igen.
Kan virkelig anbefales.

Hej Alice

Tusind tak for dit feedback og de 5 stjerner på underholdningen, som jeg lavede til din søns 40 års fødselsdag. Det betyder virkelig meget for mig, så tusind tak endnu engang. mvh Fupfotografen Peter

Noté 4 sur 5 étoiles

Booker ham gerne igen en anden gang

Vi havde booket Peter til vores 2 x 50 års fødselsdag.
“Han var altså dygtig” gik igen blandt kommentarerne fra vores gæster. Nogen gennemskuede med det samme, at det var underholdning, mens andre blev meget overraskede og lidt pinligt berørte…….præcis som det skulle være.
God kommunikation ifm booking, og på dagen. Alt er aftalt…..Peter er skarp og kan tilpasse sin underholdning til situationen.
Vi var glade for at have booket ham!

Hej Jens

Tusind tak for alle dine stjerner, det er virkelig noget der betyder meget for mig. Det var sjovt at se jeres gæsters udtryk, da du skældte mig ud ved ankomsten. Jeg kunne tydelig se, hvem der troede på det ikke var underholdning :D Håber i havde en god aften og at underholdningen var med til at sætte gang i den..

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt klart festens store samtaleemne bagefter.

Jeg havde selv bestilt Peter til at lave gas med mine gæster og tage nogle sjove billeder.
Mine gæster både grinede og græd af grin😭og med Peter’s måde at gribe sagen an på, kom alle gæster under lup og i et snuptag fangede han bemærkningerne fra gæsterne, så underholdningen blev mere intimt👍👍
Kanon fed underholdning, kan stærkt anbefales🤗🤗

Da Peter var gået, blev jeg spurgt om jeg overhovedet ikke vidste noget om, at han skulle komme, for da Peter pludselig stod midt i forsamlingen, havde jeg nær smidt ham ud ( iflg. aftale med Peter ) så alle gæsterne troede virkelig ikke på, at jeg selv havde lavet aftale med ham🤪🤪🤪

17 août 2022

Hej Jan

Hvor er jeg glad for at det lykkes at tage fusen på mange af dine gæster.. :D Og tusind tak for dit feedback og stjerner vedr. underholdning med fupfotografen. Mvh Peter Møller Hansen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sjovt og underholdende…

Fantastisk sjovt og underholdende indslag til mine forældres guldbryllup.
Alle synes det var mega sjovt og noget andet end den traditionelle sang eller tale der typisk er til sådanne fester.
Kan varmt anbefale fup fotografen 👏👏👍👍

19 juillet 2022

Hej Jeanette

Tusind tak for dit feedback vedr. underholdning med fupfotografen til dine forældres guldbryllup. I var et fantastisk publikum at optræde for og jeg håber dine forældre havde en fantastiks dag <3

Genial underholdning

Helt igennem fantastisk underholdning på alle måder.
Kan kun give min varmeste anbefaling.
Absolute alle pengene værd👏
Bh
Thomas

3 mai 2022

Hej Thomas

(Jeg) Det skøre pizzabud er mega glad for din kommentar og feedback på hans levering af "pizza" til arrangementet. Tusind tak <3

Fantastisk underholdning

Fantastisk underholdning, både for unge og ældre. Kan klart anbefales :)

7 avril 2022

Hej Brit

Tak for dit feedback, det er jeg virkelig glad for.. <3 Håber i havde en rigtig god aften. I var ihverfald et dejlig publikum at optræde for.. :)

Fantastisk underholdning

Har nu oplevet Peter 3 gange, 2 gange har jeg selv booket ham.
Manden er fantastisk. En fantastisk mimik, og blændende humor.
Han har en fantastisk evne til at “aflæse” publikum, og tage pulsen på, hvad han kan sige til hvem…..
Derudover må han roses for, at ændre karakter, når han ser publikum.
Sidst endte han med at lave ballondyr til de mindste, og samtidig lave lidt grin med de voksne, til trods for at han var hyret som pizzabud.
Din underholdning er sikret med Peter 👍🏻👍🏻👍🏻

4 mars 2022

Hej Heidi.

Hvor bliver jeg glad, når jeg modtager sådan en besked fra dig. Det betyder mere for mig end du aner, når jeg modtager sådan noget feedback på mig som person og med karakteren det skøre pizzabud <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Peter var underholdende og sjov

Peter var underholdende og sjov. Vil gerne anbefale Peter

24 novembre 2021

Hej Lone.

Tak for dine stjerner... Jeg er jeg rigtig glad for at du syntes mit underholdning var sjovt. Det betyder rigtig meget for mig og jeg håber i havde en god aften..

Noté 5 sur 5 étoiles

Gang i festen😀var det der skete da…

Gang i festen😀var det der skete da Peter kom ind og underhold med at tage billeder og var god til at få glade smil og latter frem.
Var meget opmærksom på at have værts parret i centrum. 👍

6 novembre 2021

Hej Alice.

Tusind tak for dit feedback og alle stjernerne <3 Jeg er glad for at i kunne lide mit underholdnings indslag til diamantbrylluppet arrangementet.. Mvh Peter Møller Hansen

Peter var forbi

Peter var forbi, til min datters konfirmation.. et rigtig godt og sjovt indslag, meget gode og sjove billeder. Kan 100 % anbefale Peter til din næste fest. Vi og gæsterne var underholdt.

21 octobre 2021

Hej Maria.

Tak for dit feedback. Det gør mig virkelig glad at i syntes godt om et besøg af fup fotografen, som sjovt underholdning til festen. <3 Mvh Peter Møller Hansen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fupfotografen er top underholdning!

Jeg har nu oplevet fupfotografen to gange og senest i lørdags ved min datters bryllup. Det er god underholdning hver gang. Fantastisk underholdende og vanvittig god humor. Min bedømmelse på en skala fra 1 - 10: 15👍 Kan absolut anbefales, hvis du ønsker professionel underholdning. Dejligt med et godt grin mellem de følelsesladede bryllupstaler.

11 octobre 2021

Hej Susanne.

Hvor bliver jeg glad og mega taknemmelig, når jeg modtager sådan noget feedback. <3 Håber i havde en god aften

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kone holdt 60 års fødselsdag for 32…

Min kone holdt 60 års fødselsdag for 32 piger og de melder alle tilbage at det var MEGA underholdning.
Det var sjovt og sad lige i øjet.

8 octobre 2021

Hejsa.

Jeg er glad og taknemmelig for jeres feedback <3 Når jeg selv kigger på billederne, så kan jeg få et smil på læben, over hvor meget alle kvinderne morede sig. Et dejlig selvskab at lave underholdning for. Mvh Peter Møller Hansen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus