L'entreprise a répondu
Allereerst geweldige service. Email worden beantwoord. Ook zijn ze bereidwillig en flexibel wb majen van afspraken. Ook het ophalen van edelmetaal verloopt vlekkeloos. Veilige plek. Ze zetten het i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ben sinds 2018 klant bij goud999safe en heb uitsluitend positieve ervaringen. Bij problemen even bellen of chatten en het is snel verduidelijkt en/of verholpen. Kopen gaat supersnel en bij verkoop ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had een vriendelijk en duidelijk gesprek met een medewerker van goud 999 waarin duidelijk werd uitgelegd hoe een en ander werkt als ik goud zou willen aankopen. De website waar de orders geplaats... Voir plus
L'entreprise a répondu
De makkelijkste en veiligste manier om fysiek edelmetaal te kopen, verkopen én op te slaan Iedere gram edelmetaal 100% gealloceerd en op uw naam opgeslagen in Zwitserland.
H. Van Veldekesingel, 3500, Hasselt, Belgique
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Dit is 1 van de betere goudhandelaars om edelmetalen bij te kopen.
Steeds correct afgehandeld met korte leveringstijden.
Zeer tevreden hieroveri
Wilde een transactie doen, systeem liet het niet helemaal toe. Dus een chat gestart, geen bot gewoon een echt persoon. Die vroeg meteen kan ik je bellen voor nog betere assistentie. Die service was helemaal top, oude transactie compleet nieuwe transactie gelukt. Helemaal blij!

Réponse de goud999
Hier is men steeds vriendelijk, beleefd en correct! NOg geen enkele keer geweten dat ik niet op een correcte manier werd geholpen. Chapeau! Daar kunnen er velen een voorbeeld aan nemen!

Réponse de goud999
De snelle aanpak van een aankooporder en de correcte bevestiging via mail van de aankopen.

Réponse de goud999
De app werkt superfijn en is erg duidelijk. Ook de klantenservice neemt alle tijd om alles samen door te nemen en te verduidelijken.

Réponse de goud999
Zwitserse zekerheden. Redelijke prijsstellingen en een goede website met precies die directe praktische koersinformatie die je nodig hebt voor je beleggingen in fysiek edelmetaal.
Daarnaast, als je dat wil, ook twee extra infokanalen (per email) waarin niet alleen aankoop-aanbevelingen, maar ook contraire visies aan bod komen.
En tot slot zeer vriendelijke en attente mensen aan de telefoon, die ook zelf preventief contact opnemen wanneer ze iets bijzonders aan je account denken te zien.

Réponse de goud999
De website waar de orders geplaatst kunnen worden zijn duidelijk en overzichtelijk.
R.G.

Réponse de goud999
Ik ben zeer tevreden over de gekregen dinst. vriendelijke medewerker. Behulpzaam.

Réponse de goud999
Ik wordt altijd zeer vriendelijk geholpen. Er wordt echt de tijd genomen om klanten te helpen

Réponse de goud999
Eerlijk, vriendelijk, duidelijk en heel behulpzaam. Dank je wel voor jullie hulp en de fijne app.

Réponse de goud999
Ik was al een tijd op zoek naar opties om vermogen aan te houden in iets anders dan een valuta. Via een youtube kanaal ben ik op het idee gekomen om dit fysiek via edelmetalen te doen. Het proces van het aanmaken van een account en bevestigen van rekeningnummer is eenvoudig zonder lange vertragingen. Inmiddels de eerste aankopen gedaan. In een economische studie heb ik ooit geleerd dat de waarde van geld wordt uitgedrukt in rente die wordt ontvangen voor risico. Deze rente heeft voor de aan euro en dollar gerelateerde financiële producten te lang te laag gestaan waardoor er nu een soort inflatietsunami over ons heen komt. Dit alles doordat geld jaren te goedkoop is geweest. Pas bij een niet houdbare rentestand en of onmogelijke herfinanciering kunnen er liquiditeit problemen ontstaan. Fysiek bezit is hiervoor niet immuun, in euro's gerekend zal het een hobbelig ritje worden voor alle bezittingen zowel naar boven als naar beneden. Ik ben van mening dat edelmetalen de relatieve waarde zullen behouden op de lange termijn.

Réponse de goud999
Edelmetalen aankopen en bewaren is eenvoudig en overzichtelijk bij goud999. Als je toch hulp nodig hebt, word je tijdens kantooruren steeds vriendelijk geholpen via chat.

Réponse de goud999
Ik wil u en uw collega's complimenteren voor de prettige communicatie. daar kunnen veel nederlandse bedrijven nog wel iets van leren :) !

Réponse de goud999
Zowel voor aan- als verkoop is de kommunikatie heel vlot en transparant. Telefonisch kontakt = onmiddellijk menselijk kontakt, heel vriendelijk, gedegen info, vlotte doorschakeling naar andere dienst, vriendelijk en behulpzaam. Een ervaring is voldoende om altijd klant te blijven als het op die manier verder gaat

Réponse de goud999
Ben al meerdere jaren klant en wens langs deze weg dit bedrijf eens in de bloemetjes te zetten want dit verdienen ze ten volle! Openheid: Alles open en bloot, geen verborgen of kleine lettertjes of tot nu toe nog steeds geen gevonden of ervaren. Betrouwbaarheid: Daardoor ben ik geëvolueerd van wantrouwig en voorzichtig begonnen naar in volle vertrouwen en gerust handelen. Service: Bijkomend ben ik absoluut geen computerspecialist, zelfs een beetje afkerig van dit ding, maar je kan bijna niet meer zonder dus... en heb ik daardoor af en toe wel enige vragen mits door eigen schuld blijvende onervarenheid in dit verband. Ook op dit gebied heb ik enkel positieve ervaringen en kan ik bevestigen dat de zeer vriendelijke hulp steeds zo goed als onmiddellijk beschikbaar is en als voorbeeld mag tellen voor velen als klantenservice! Een dankbare dikke pluim aan dit bedrijf voor alle steeds geduldige en uitermate vriendelijke bijstand, uitleg en hulp.
Een kleine tip: indien mogelijk een vereenvoudiging van de rapporten zodat het overzichtelijker is voor computer analfabeten.... Mvg, DP

Réponse de goud999
Heel gemakkelijk in gebruik, snelle afhandeling en heel vriendelijke online service!

Réponse de goud999
Ben sinds 2020 klant bij goud999! Zowel bij de aankoop of verkoop,als ik iets niet vind op de site, als ik twijfel neem ik de telefoon en word steeds door de persoon vriendelijk geholpen.
Voor mij als belegger in zilverheeft het ook nog eens een zeer mooi rendement behaald!
Mvg JF

Réponse de goud999
Het contact met dit bedrijf is meer dan plezierig en geeft ook ons vertrouwen dat er goed en zorgvuldig wordt omgegaan met ons edelmetaal. Iedereen die ik spreek is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Een bezoek aan het kantoor heeft dat alleen maar bevestigd.
FJ uit Geldermalsen

Réponse de goud999
En savoir plus sur les différents types d'avis.