Wilde een transactie doen, systeem liet het niet helemaal toe. Dus een chat gestart, geen bot gewoon een echt persoon. Die vroeg meteen kan ik je bellen voor nog betere assistentie. Die service was he... Voir plus
L'entreprise a répondu
Allereerst geweldige service. Email worden beantwoord. Ook zijn ze bereidwillig en flexibel wb majen van afspraken. Ook het ophalen van edelmetaal verloopt vlekkeloos. Veilige plek. Ze zetten het i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ben sinds 2018 klant bij goud999safe en heb uitsluitend positieve ervaringen. Bij problemen even bellen of chatten en het is snel verduidelijkt en/of verholpen. Kopen gaat supersnel en bij verkoop ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had een vriendelijk en duidelijk gesprek met een medewerker van goud 999 waarin duidelijk werd uitgelegd hoe een en ander werkt als ik goud zou willen aankopen. De website waar de orders geplaats... Voir plus
L'entreprise a répondu
De makkelijkste en veiligste manier om fysiek edelmetaal te kopen, verkopen én op te slaan Iedere gram edelmetaal 100% gealloceerd en op uw naam opgeslagen in Zwitserland.
H. Van Veldekesingel, 3500, Hasselt, Belgique
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Prima service en ook vriendelijke medewerkers. Makkelijk telefonisch bereikbaar voor vragen. Tevens zijn de prijzen scherp. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Réponse de goud999
Betrouwbaar, uitstekende online service en snelle levering! De app is intuïtief, gebruiksvriendelijk en geeft real time mijn porftfolio weer, bijbestellen via de app is ook heel gemakkelijk

Réponse de goud999
Ik ben bijzonder tevreden over mijn aankoop. Vanaf het eerste contact, werd alles helder en duidelijk uitgelegd, en dat op een professionele en rustige manier. Fijn dat er tijd genomen werd voor mij als klant, ook voor de opvolging achteraf.
Een aanrader!
LV

Réponse de goud999
Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Eindelijk nog eens direct contact met echte mensen, die je graag verder helpen. Heb hier het volste vertrouwen in!

Réponse de goud999
Vanaf het eerste contact voelde ik me meteen op mijn gemak bij Goud999Safe. Geen opdringerige verkoop, maar echte mensen die luisteren en meedenken. Alles werd stap voor stap uitgelegd en ik kreeg ruim de tijd om vragen te stellen. Heel fijn om met zo’n betrouwbaar team te werken!

Réponse de goud999
Zeer vriendelijke medewerkers die echt hun best doen voor hun klanten. Goede service.

Réponse de goud999
Heel erg tevreden en dankbaar! In het begin vond ik het nogal ongemakkelijk om edelmetaal te bezitten en veilig op te slaan. Intussen is alles voor mij volledig duidelijk en transparant. Een knappe en professionele aanpak , waarvoor dank!

Réponse de goud999
Niet geleverd gekregen vooralsnog na ruim twee weken (!). Het bedrijf zit op een kleine locatie in België, een woonhuis. Telefonisch is mij op 1 oktober 2025 meegedeeld dat ze niet meer in Hasselt zitten. en mogelijk in een appartement op de Keizersgracht in Amsterdam.
Ik heb Goud999 in overweging gegeven om het geldbedrag vandaag vóór 12.00 uur terug te storten. Dat is niet gebeurd.
Dit lijkt niet in de haak en ik vraag mij af of de positieve reviews betrouwbaar zijn.
Telefonisch en per e-mail bericht Goud999 over dat ze bezig is met een video onderzoek naar de bezorger. Raar verhaal. Ik houd jullie op de hoogte. Over de afgesloten “verzekering” kon niets worden gezegd. De medewerkster kende haar collega’s niet en zou er maar kort werken.
Ik houd jullie op de hoogte!!! (Ook als het geld alsnog teruggestort wordt of indien de munten deze week alsnog bezorgd worden zonder smoesjes over onderzoeken etc.)

Réponse de goud999
Dank voor de vriendelijke en snelle service aan de telefoon. Ik heb eenvoudig goud kunnen aankopen met opslag in Zwitserland. Fijn dat het zo vlot geregeld was!
Op 14 juli j.l een mail ontvangen.
Tot dat moment had ik alleen zilver aangekocht bij Holland Gold en het account bij Gold999safe even gelaten voor wat het was.
De mail beloofde bij een aankoop van > 1000 Euro 25 gram zilver.
Direct een kilo zilver aangekocht voor een waarde boven de 1000 Euro.
Op 23 juli na een 2e verzoek antwoord gekregen dat de 25 gram in de loop van die week zou worden bijgeschreven.
Op 2 augustus nog geen bijschrijving dus zilver weer verkocht en aangekocht bij Holland Gold.
Natuurlijk kost dit maar geen zin om later een nog groter deksel op mijn neus te krijgen als afspraken weer niet worden nagekomen.
Snelle levering en controle van de ID kaart bij de levering.
De prijs was goed maar niet de goedkoopste, maar de goedkopere Duitse sites leverden niet naar België dus was Goud999 mijn beste keuze.
Niets op aan te merken dus.
Zeer tevreden over de dienstverlening van Goud999. Daarnaast zijn de nieuwsbrieven die ze versturen enorm waardevol.
Ik heb al verschillende keren fysieke edelmetalen gekocht bij Goud999.
De edelmetalen worden meestal snel verzonden en bij een eventuele vertraging word je ook gecontacteerd met de reden waarom en wanneer verwacht wordt dat de edelmetalen verzonden gaan worden.
Heel tevreden van deze handelaar!
great company, fair prices, professional and very friendly staff, pleasure to do business with
Het wordt tijd dat goud999 ook op de aankoopfakturen de unieke nummers vermeldt van de baren die ze fysiek uitleveren. Aan een votje papier heb je niks. Maar goed als goud EUR 95k raakt leveren wij de ontvangen baren weer in. Eens kijken wat er dan gebeurt.
Als ex-bankier weet ik als geen ander dat bij dit soort transacties vertrouwen de basis is van alles.
Wij hebben weken geleden een email gestuurd naar goud999 waarin wij ons ongenoegen uitspreken en daar tot heden geen reaktie op gehad

Réponse de goud999
Er zijn van die momenten in het leven dat je even iets kwijt wilt op papier. Zelfs als de boodschap minder prettig is. Maar goed, dat was weer ruim een maand geleden en dat is zojuist uitgesproken met Karen. Het was tijd voor een nieuwe bestelling en alles is soepel telefonisch geregeld. Karen heeft ons prima geholpen.
Vandaag op Woensdag 06/03/2024 heb ik mijn bestelling toe gekregen, ben content van de aankoop. In de toekomst zullen er nog aankopen gebeuren.
En savoir plus sur les différents types d'avis.