Med flere ulike kanaler for informasjon (nettsider, app, e-post) er det tungvint og uoversiktlig å holde styr på hva slags informasjon som blir gitt hvor og når. Informasjon som er vesentlig f... Voir plus
En så lenge har jeg bare funnet et feriehus som eg har betalt en delsum på. Det er ikke så mye å si om det. Håper bare at resten av dealen går i orden sån at det står et hus og venter på oss i Novishk... Voir plus
Hei, huset sto absolutt til forventningene. Flotte og romslige rom, to store bad og et godt utstyrt kjøkken med alt man trenger. Stor terrasse med grill og hagemøbler, perfekt for koselige kvelder. Hø... Voir plus
Vi har funnet Ciudad Qesada som et godt sted å feriere og med mange gode utleie produkter. Vi har tidligere leid privat men valgte Novasol nå dette året og har også booket hus via Novasol neste år. P... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi er Europas førende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europæiske destinationer.
Østensjøveien 14, 0661, Oslo, Norvège
- novasol.no
Demande des avis aux clients
Lokkepriser
Det blir alltid mer kostnader enn det som vises på første side. 11.000kr ble til 17.000kr.
Bare vis meg hva det faktisk koster i stede for å sende et krav på 6.000kr dagen før ankomst
Bestilte en feriehus i Spania
Bestilte en feriehus i Spania. På annonsen sto det at rengjøringen er inkludert. Jeg la merke til at når jeg fikk kvitteringen at jeg ikke fikk denne tjenesten og måtte betale. Tok kontakt med Novasol for å høre ang dette og bytte dato en dag senere. Dette viste seg å være veldig vanskelig for de å fikse. Jeg tok bilde av annonsen der det sto inkl. rengjøring, dette trodde de ikke noe på. De var rett og slett frekke tilbake og lite kundevennlige. Ikke tro på det som står i annonsen og regn med at de gjør så lite som mulig om du trenger kundeservice ifra de.
Mange utleiehytter å velge mellom
Mange utleiehytter å velge mellom. Gode filtre gjør utvelgelsen enklere. Fant det som ser ut til å være utmerket til vårt behov ganskee greit ved å legge inn passende søk.
Strålende sørvis
Veldig hyggelige de er alltid blide og hyggelige på telefonen. Jeg traff de på boligmessa i september og var veldig behjelpelige.de to kutta som leverte varen til oss hyggelige å høflig med et smil om munnen.
Kan anbefale novasolo på det sterkeste, de har flotte
møbler og interiør
Bra app til å finne en plass å reise til
Bra sommerhus
Veldig fornøyd med sommerhusene vi har leid.Novasol som firma også veldig bra.Har leid av de flere ganger og ikke noe å utsette på de husene vi har leid.Gleder oss til vår neste ferie i et av deres sommerhus.
Enkelt å bestille.
Enkelt å bruke
Bra raskt og billig
Fikk kansllert etter bekreftelse og…
Fikk kansllert etter bekreftelse og betaling. Reisen var allerede booket.
House location.
I have been using this portal for over 10 years. It is convenient for me to search for accommodation in Norway. I have a negative feeling that the exact location of the house is only displayed after the first installment is paid. It makes the choice a little more complicated. Best regards, Michal, Slovakia
Enkelt og ryddig
HYTTEUTLEIE MED NOVASOL
HYTTEUTLEIE MED NOVASOL - STYR UNNA - ULV i FÅREKLÆR
Vurderer du å leie ut hytte gjennom NOVASOL? Styr unna! I utgangspunktet ser det enkelt og ryddig ut helt til man begynner å studere detaljene i konseptet. Djevelen ligger i detaljene, noe vi ikke var flinke til å avdekke og jeg vil gjerne dele våre erfaringer med dette selskapet.
Priser:
Prisliste ved kontraktsinngåelse har hele 20 priskategorier.I tillegg legger de automatisk inn i kontrakten noe de kaller dynamiske priser og korttidsleie som gir de mandat til å redusere prisene med 20%, og til å leie ut ned til 2 netter. Dynamiske priser antar jeg spiser av hytteeiernes inntekt mer enn det spiser av marginene til NOVASOL. Uansett virker det som om priskatalogen er laget for å forvirre utleierne mest mulig.
Hvorfor i all verden er det behov for 20 priskategorier i tillegg til dynamisk prising??
Vi i oppdaget plutselig at dynamiske priser med lavest pris var lagt inn for hele vintersesongen, og korttidsbookinger strømmet på i beste vintersesong. Et par eksempler:
Booking 3 netter weekend i midten av mars, 6 personer: Kunden betaler kr 8500.- Vi som utleiere får kr 3900.-
Booking gjort tidlig januar: 4 helligdager i påsken (Som blokkerer hele påskeferien) - Vi får kr 4761.- Dette er normalt den dyreste perioden for utleie av fjellhytter i Norge
Konklusjon er at utleier sitter igjen med smuler til å dekke slitasje, strøm, ved og vann. NOVASOL har umoralsk gode marginer på digital transaksjonshåndtering.
Reservasjon mot ungdomsgrupper:
¨Det virket betryggende at det er mulig å reservere seg mot ungdomsgrupper. Imidlertid er det ingen kontroll i systemet for dette. Et planlagt russetreff på 7 personer fikk booket 2 netter hos oss. Dette måtte kanselleres av oss selv når det ble oppdaget pga manglende respons fra NOVASOL .
OPPSIGELSE
Oppsigelse er angitt til 1. juni, noe som kan virke tilforlatelig. Det som ikke står eksplisitt, er at hvis du sier opp 2. juni eller senere, kan oppsigelsestiden bli opp mot 19 måneder. Dette til tross for at kalender kan stenges med et tastetrykk. NOVASOL har selv 3 måneders oppsigelsestid. Særdeles ubalansert.
Oppsummert: God butikk med minimal innsats for NOVASOL - risiko for utleier er høy for dårlig betaling.
Det er kanskje ikke så rart at NOVASOL ikke publiserer kundetilfredshet blant utleierne...
Novasol er forelagt anmeldelse, men har valgt å ikke kommentere.
enkelt å få booket
God informasjon men noe språkproblemer