Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was heel spannend allemaal met de AMP-groep. Jammer dat dit aankwam na de Cleverbase-goedkeuring. Maar na veel stress is het uiteindelijk goed gekomen. Later in de middag kreeg ik een positief tel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De medewerker was geduldig met het luisteren naar mijn redelijk gecompliceerde uitdaging. Zij pakte de gegevens erbij en wist in duidelijke bewoording aan te geven wat de te nemen vervolgstappen waren... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Als machtigingsbeheerder moest ik een ketenmachtiging regelen voor onze accountant. Ik dacht dat ik weer alle handtekeningen moest verzamelen volgens de kvk en belde daarom met de helpdesk van Reconi.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op 31-12-2025 gestopt met mijn B.V. Ik moest nog wel een definitieve aangifte vennootschapsbelasting 2025 doen. Echter verliep mijn Reconi EH3. De belastingdienst kon mij niet helpen. Door Rec... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Éducation & formation

Écrit par l'entreprise

Dé specialist op het gebied van eHerkenning en PKIoverheid certificaten. Reconi biedt zekerheid op het internet en beschermt uw privacy.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,3

Tous les avis

143 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

De dame heeft me rustig en met kennis…

De dame heeft me rustig en met kennis van zaken begeleid om tot een oplossing te komen.

29 mai 2026

Beste Hanneke,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u rustig en deskundig bent begeleid naar een passende oplossing. We waarderen uw vertrouwen in Reconi.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk geholpen door de…

Vriendelijk geholpen door de medewerkster, Suman
Geduldig en rustig met liefdevolle charme.

28 mai 2026

Beste Kees,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en review!

Wat fijn om te lezen dat u zo vriendelijk en geduldig bent geholpen door onze collega Suman. We waarderen uw complimenten enorm en zullen deze zeker met haar delen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben superfijn geholpen!

Telefonisch heb ik contact genomen met Reconi.
Ik heb daarbij een fijne ondersteuning gehad met de aanvraag en hebben we dit stap voor stap doorlopen.

28 mai 2026

Beste Jaap,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u het contact met Reconi als prettig heeft ervaren en dat wij u stap voor stap hebben kunnen begeleiden bij uw aanvraag. Wij vinden persoonlijke ondersteuning erg belangrijk, dus het is mooi om te lezen dat dit door u zo is ervaren.

Zeer professioneel

Zeer professioneel, met geduld mij succesvol door de verschillende stappen geloosd. Met zulke medewerkers kan Reconi blij zijn !

Beste Peter,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te horen dat u onze begeleiding als professioneel heeft ervaren en dat u met geduld en succes door de verschillende stappen bent geholpen.

Uw compliment over onze medewerker waarderen wij enorm en zullen wij zeker doorgeven!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een té vriendelijke medewerker - geweldig

Een té vriendelijke medewerker, ze heeft ons door het programma heen geloosd, heel blij zijn wij ermee

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening en de begeleiding van onze medewerker. We geven uw compliment zeker aan het team door!

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik probeer al meer dan een maand om…

Ik probeer al meer dan een maand om mijn eherkenning te activeren. Alle bestanden zijn ingeleverd, maar ze blijven constant zeggen dat dat niet zo is. Dit is erg vermoeiend. Ik raad een andere eherkenning service aan!

Beste Kees,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat wij niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij nemen uw feedback serieus en komen graag met u in contact om beter te begrijpen wat er is gebeurd en te kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Zou u contact met ons willen opnemen via ons contactformulier https://klantenservice.reconi.nl/klantenservice? dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bel gewoon voor hulp!

Geduldig en deskundig werd een oplossing gezocht en gevonden !

Réponse de Reconi

Wat fijn te horen dat u onze klantenservice zo positief heeft ervaren. Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk en deskundig te helpen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Dank je Alysha

Meer dan uitstekend geholpen door Alysha.
Zeer kundig en geduldig, eg fijn. Bedankt!

Réponse de Reconi

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Alysha u zo goed heeft geholpen. We geven uw compliment zeker aan haar door.

Snel en deskundig geholpen

Snel en deskundig geholpen met de oplossing

Beste CEA,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u snel en deskundig bent geholpen met een passende oplossing. Wij waarderen uw positieve feedback en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Snel en adequaat geholpen

Snel en adequaat geholpen. Eerst door de Chatbox en daarna werd het snel overgenomen door Tina. Nu kunnen we weer verder

22 mai 2026

Beste Hilda,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u goed bent ondersteund via onze Chatbox. Wij zullen uw complimenten doorgeven aan Tina!

Noté 4 sur 5 étoiles

De helpdesk is werkelijk geweldig

De helpdesk is werkelijk geweldig. Ze hebben alle tijd om vragen te beantwoorden en je problemen op te lossen

21 mai 2026

Beste Ferdy,

Bedankt voor uw positieve review!

Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten en hen zo goed mogelijk te ondersteunen bij vragen of problemen. Bedankt voor uw waardering en vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mevrouw heeft mij goed geholpen en…

Mevrouw heeft mij goed geholpen en Service verleent

21 mai 2026

Beste PBS BV,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen en onze service positief heeft ervaren. Wij geven uw compliment graag door aan onze collega.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sneller reactie van de helpdesk

Snelle reactie van de helpdesk, vriendelijk en bekwaam, waren alle helpdesks maar zo!

20 mai 2026

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u onze helpdesk als snel en vriendelijk heeft ervaren. Wij doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en waarderen het enorm dat dit zo positief wordt opgemerkt. Bedankt voor uw vertrouwen!

Goed bereikbare en deskundig

Bijzonder goed bereikbare en zeer behulpzame helpdesk waar kundige en vriendelijke mensen werken. De medewerks snappen waar ze mee bezig zijn en zijn zelf ook echt gemotiveerd om je verder te helpen.
Voor eherkenning aanvragen een betrouwbare partij.

15 mai 2026

Beste Maaike,

Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen in onze dienstverlening.

Fijn om te horen dat onze helpdesk als behulpzaam, deskundig en toegankelijk wordt ervaren. Wij zetten ons iedere dag in om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. dus het is waardevol om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor uw aanbeveling!

Noté 1 sur 5 étoiles

Misleiding met prijzen, onbetrouwbaar

Ze drukken aan het einde van het aanvraagproces ineens een bedrag bij de prijs op dat het totaal dubbel zo hoog maakt als op de website staat. Dat maakt het geen betrouwbare partij voor me. Ik heb het aanvraagproces afgekapt en ben in plaats daarvan naar Digidentity gegaan, en dat ging vlekkeloos. Ik lees in de andere reviews dat ze de prijs ook omhoog gooien met verlengingen. Dat is gewoon oneerlijk ondernemen.

8 mai 2026

Beste Edo,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wij vinden het jammer om te lezen dat u het aanvraagproces op deze manier heeft ervaren en dat wij u niet van dienst hebben kunnen zijn.

Transparantie over onze tarieven vinden wij belangrijk. Op onze prijslijst en tijdens het aanvraagproces worden eventuele door u zelf gekozen aanvullende diensten en bijbehorende kosten afzonderlijk weergegeven, zodat klanten vooraf een weloverwogen keuze kunnen maken. Tegelijkertijd begrijpen wij dat prijsopbouw of keuzes binnen het aanvraagproces vragen kunnen oproepen. Daarom zijn wij altijd goed telefonisch, per chat en per e-mail bereikbaar om persoonlijk advies te geven, vragen te beantwoorden of een nadere toelichting te geven op de beschikbare opties en kosten. Het is jammer dat we in dit geval niet samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

Nogmaals dank voor uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen mee om onze dienstverlening en communicatie verder te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super vriendelijk en geduldig geholpen

Telefonisch door een zeer vriendelijke medewerkster geholpen om de machtingsaanvraag te doorlopen. Ze bleef zeer geduldig en was zeer behulpzaam. De aanvraag is succesvol afgerond. Enorm bedankt.

12 mai 2026

Beste Florry,

Bedankt voor uw positieve review!

Wij zijn blij om te horen dat u goed bent ondersteund bij uw aanvraag en dat de aanvraag succesvol is afgerond. Wij geven uw compliment met veel plezier door aan onze collega!

Dit is echt service!

Zeer behulpzame en vriendelijke klantenservice! Klantenservice medewerkster kent de systemen en komt met goede en snelle ondersteuning en oplossing. Dit is echt service!
Wat een verademing ten opzichte van andere bedrijven waar iemand alleen een script voorleest of een chatbot waar je niet verder mee komt.....

8 mai 2026

Beste Stista,

Bedankt voor uw positieve review!

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. We helpen u in de toekomst graag opnieuw bij eventuele vragen en geven uw complimenten met plezier door aan ons team!

Noté 5 sur 5 étoiles

My question was promptly answered and…

My question was promptly answered and the problem sorted out immediately. Medewerker was very friendly and knowledgeable. Heard I was English, so switched language for my benefit.

7 mai 2026

Dear Sir/Madam,

Thank you for your kind feedback.

We are pleased to hear that your question was answered promptly and the issue was resolved immediately. We are also glad that you appreciated the friendliness and knowledge of our team member, as well as the flexibility to switch languages to better assist you.

We will gladly pass on your compliments to the team.

Kind regards,

Team Reconi

Service en oplossing gericht

Uitstekende Service, oplossing gericht en goed telefonisch bereikbaar.

5 mai 2026

Beste AJ,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wij zijn blij om te horen dat u onze service als uitstekend en oplossingsgericht heeft ervaren en dat wij goed telefonisch bereikbaar waren. Uw waardering geven wij met plezier door aan ons team.

Het Reconi team.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus