Het was heel spannend allemaal met de AMP-groep. Jammer dat dit aankwam na de Cleverbase-goedkeuring. Maar na veel stress is het uiteindelijk goed gekomen. Later in de middag kreeg ik een positief tel... Voir plus
L'entreprise a répondu
De medewerker was geduldig met het luisteren naar mijn redelijk gecompliceerde uitdaging. Zij pakte de gegevens erbij en wist in duidelijke bewoording aan te geven wat de te nemen vervolgstappen waren... Voir plus
L'entreprise a répondu
Als machtigingsbeheerder moest ik een ketenmachtiging regelen voor onze accountant. Ik dacht dat ik weer alle handtekeningen moest verzamelen volgens de kvk en belde daarom met de helpdesk van Reconi.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op 31-12-2025 gestopt met mijn B.V. Ik moest nog wel een definitieve aangifte vennootschapsbelasting 2025 doen. Echter verliep mijn Reconi EH3. De belastingdienst kon mij niet helpen. Door Rec... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dé specialist op het gebied van eHerkenning en PKIoverheid certificaten. Reconi biedt zekerheid op het internet en beschermt uw privacy.
Pieter Lieftinckweg 11, 1505 HX, Zaandam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
De dame heeft me rustig en met kennis van zaken begeleid om tot een oplossing te komen.

Réponse de Reconi
Vriendelijk geholpen door de medewerkster, Suman
Geduldig en rustig met liefdevolle charme.

Réponse de Reconi
Telefonisch heb ik contact genomen met Reconi.
Ik heb daarbij een fijne ondersteuning gehad met de aanvraag en hebben we dit stap voor stap doorlopen.

Réponse de Reconi
Zeer professioneel, met geduld mij succesvol door de verschillende stappen geloosd. Met zulke medewerkers kan Reconi blij zijn !

Réponse de Reconi
Een té vriendelijke medewerker, ze heeft ons door het programma heen geloosd, heel blij zijn wij ermee

Réponse de Reconi
Ik probeer al meer dan een maand om mijn eherkenning te activeren. Alle bestanden zijn ingeleverd, maar ze blijven constant zeggen dat dat niet zo is. Dit is erg vermoeiend. Ik raad een andere eherkenning service aan!

Réponse de Reconi
Geduldig en deskundig werd een oplossing gezocht en gevonden !

Réponse de Reconi
Meer dan uitstekend geholpen door Alysha.
Zeer kundig en geduldig, eg fijn. Bedankt!

Réponse de Reconi
Snel en adequaat geholpen. Eerst door de Chatbox en daarna werd het snel overgenomen door Tina. Nu kunnen we weer verder

Réponse de Reconi
De helpdesk is werkelijk geweldig. Ze hebben alle tijd om vragen te beantwoorden en je problemen op te lossen

Réponse de Reconi
Mevrouw heeft mij goed geholpen en Service verleent

Réponse de Reconi
Snelle reactie van de helpdesk, vriendelijk en bekwaam, waren alle helpdesks maar zo!

Réponse de Reconi
Bijzonder goed bereikbare en zeer behulpzame helpdesk waar kundige en vriendelijke mensen werken. De medewerks snappen waar ze mee bezig zijn en zijn zelf ook echt gemotiveerd om je verder te helpen.
Voor eherkenning aanvragen een betrouwbare partij.

Réponse de Reconi
Ze drukken aan het einde van het aanvraagproces ineens een bedrag bij de prijs op dat het totaal dubbel zo hoog maakt als op de website staat. Dat maakt het geen betrouwbare partij voor me. Ik heb het aanvraagproces afgekapt en ben in plaats daarvan naar Digidentity gegaan, en dat ging vlekkeloos. Ik lees in de andere reviews dat ze de prijs ook omhoog gooien met verlengingen. Dat is gewoon oneerlijk ondernemen.

Réponse de Reconi
Telefonisch door een zeer vriendelijke medewerkster geholpen om de machtingsaanvraag te doorlopen. Ze bleef zeer geduldig en was zeer behulpzaam. De aanvraag is succesvol afgerond. Enorm bedankt.

Réponse de Reconi
Zeer behulpzame en vriendelijke klantenservice! Klantenservice medewerkster kent de systemen en komt met goede en snelle ondersteuning en oplossing. Dit is echt service!
Wat een verademing ten opzichte van andere bedrijven waar iemand alleen een script voorleest of een chatbot waar je niet verder mee komt.....

Réponse de Reconi
My question was promptly answered and the problem sorted out immediately. Medewerker was very friendly and knowledgeable. Heard I was English, so switched language for my benefit.

Réponse de Reconi
Uitstekende Service, oplossing gericht en goed telefonisch bereikbaar.