L'entreprise a répondu
Niemand te bereiken. Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij het sluiten van de termijn voor mijn aangifte bleek de e-herkenning niet te werken. Ondanks diverse tel pogingen geen gehoor…. Op mails/ berichten werd pas na ruim 7 dagen gereageerd (ipv 2…). Hie... Voir plus
L'entreprise a répondu
ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara. Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Heel vakkundig geholpen door Fréderique! Er werd snel opgenomen, en mijn probleem was snel opgelost

Réponse de Z login
ondanks de wat lange wachttijd ben ik uitstekend geholpen door Tamara.
Ze wist alles netjes, rustig en met kennis van zaken uit te leggen

Réponse de Z login
Ik kon niet meer inloggen. Nathalie van Z Login heeft mij goed geholpen en ik kan weer inloggen.

Réponse de Z login
Goed gesprek gehad met Chanel, wist me snel te helpen. Binnen een paar minuten geregeld

Réponse de Z login
De mensen zijn zeer deskundig en nemen de tijd om je vragen relaxed en adequaat te beantwoorden en te begeleiden, top!

Réponse de Z login
vriendelijk geholpen. duidelijk uitgelegd. snelle oplossing zodat ik verder kon.

ik ben geholpen door Frederique
zij heeft mijn vragen allemaal goed en duidelijk beantwoord
ze nam alle tijd om mij te helpen met de computer
en zo het probleem op te lossen
waar voor mijn dank
mevr vd linde

Réponse de Z login
Ik werd keurig en rustig geholpen door uw collega Mitzy.
Het was in één keer opgelost.
Het enige minpuntje is de lange wachttijd !!

Réponse de Z login
De jonge dame Nathalie heeft mij prima geholpen en was erg vriendelijk

Réponse de Z login
Licht gefrutsreerd heb ik contact gezocht met Z-Login vanwege een lange periode van problemen bij het inloggen. Met Nathalie aan de lijn heeft zij mij stap voor stap en op een rustige manier er door heen geleidt. Mocht ik in de toekomst nog eens hulp nodig hebben dan hoop ik haar weer aan de lijn te krijgen.

Réponse de Z login
Duidelijk en erg snel geholpen door vriendelijke en attente dame

Réponse de Z login
We werden geholpen door een hele vriendelijke medewerkster (Frederique) van Zlogin. Ze was klantgericht, kundig en vriendelijk. Bedankt voor dit fijne contact!

Réponse de Z login
Bedankt Frederique, je hebt me fijn geholpen tijdens ons telefoongesprek!

Niemand te bereiken.
Ik wilde mijn E-herkenning upgraden. Heb daarvoor per post een contract met kopie paspoort gestuurd. Ik heb daarbij geprobeerd telefonisch contact op te nemen, niemand neemt op na 20-30 minuten bellen. Ook gemaild. Automatische mail teruggekregen dat ze binnen 2 werkdagen terug mailen. Nooit reactie gehad.

Réponse de Z login
Klantenservice niet bereikbaar (na 30 min wachten ben ik afgehaakt).
Communiceert niet over gevolgen van vroegtijdige opzegging. Zet de service uit zonder communicatie, maar weigert vervolgens te crediteren.

Heel goed geholpen.
Geduldig en met duidelijke communicatie!
Fijn, dankU

Réponse de Z login
Kon niet meer inloggen bij RVO,
Frederique van Z login zag direct dat de machtiging was verlopen.
Ze heeft assistentie verleent bij herstel, en gekeken of het werkte.
Probleem direct opgelost

Réponse de Z login
We hadden een probleem met inloggen via e-herkenning. Ben daarmee telefonisch geholpen op een prettige manier door Anouk. Heeft het voor ons kunnen oplossen!

Réponse de Z login
Klantenservice is niet te bereiken.
Ik heb verschillende malen geprobeerd zlogin te bereiken en meer dan dertig minuten in de wacht gehangen. Het enige wat dan nog rest, is een e-mail sturen aan hen, en ook de reactietijd op die e-mails is om te janken.
Ik heb inmiddels meer dan zes dagen geleden een e-mail gestuurd en verschillende reminders gestuurd, en nog steeds geen reactie gehad.
Ik zou het echt heel sterk afraden om z-login te gebruiken.