Het was heel spannend allemaal met de AMP-groep. Jammer dat dit aankwam na de Cleverbase-goedkeuring. Maar na veel stress is het uiteindelijk goed gekomen. Later in de middag kreeg ik een positief tel... Voir plus
L'entreprise a répondu
De medewerker was geduldig met het luisteren naar mijn redelijk gecompliceerde uitdaging. Zij pakte de gegevens erbij en wist in duidelijke bewoording aan te geven wat de te nemen vervolgstappen waren... Voir plus
L'entreprise a répondu
Als machtigingsbeheerder moest ik een ketenmachtiging regelen voor onze accountant. Ik dacht dat ik weer alle handtekeningen moest verzamelen volgens de kvk en belde daarom met de helpdesk van Reconi.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op 31-12-2025 gestopt met mijn B.V. Ik moest nog wel een definitieve aangifte vennootschapsbelasting 2025 doen. Echter verliep mijn Reconi EH3. De belastingdienst kon mij niet helpen. Door Rec... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dé specialist op het gebied van eHerkenning en PKIoverheid certificaten. Reconi biedt zekerheid op het internet en beschermt uw privacy.
Pieter Lieftinckweg 11, 1505 HX, Zaandam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Het is op zich een goede e-herkenningprovider echter gaat de aanvraag wat minder prettig. Je moet 14 euro betalen voor Online verificatie, gratis is ook een mogelijkheid maart dan moet je fysiek langskomen in Zaandam (niet bepaald handig dus). Daarnaast moet je een ondertekend aanvraagformulier (Mag niet digitaal ondertekend zijn) per post versturen. Ook dit is weer niet handig en is digitaal veel makkelijker. Al met al dus gewoon een goede e-herkenning, alleen het aanvraagproces kost veel tijd en extra geld!,

Goed bereikbaar. Vriendelijke, geduldige medewerkster

Réponse de Reconi
Ik ben zelf niet zo gecharmeerd van allerlei software die nodig is om ergens in te kunnen loggen, maar als je een softwarepartij zoekt met een zeer betrouwbare en behulpzame helpdesk, dan moet je bij Reconi zijn. Resul, de helpdeskmedewerker, heeft zelfs de moeite genomen om op afstand mee te kijken naar het proces en heeft uiteindelijk de oorzaak van het probleem gevonden!

Réponse de Reconi
Vooralsnog 1 ster. Reden: Eerste keuze was gebaseerd op de site van de overheid, 3jaar eHerkenning voor 89 euro. Nu moet ik deze verlengen en moet ik voor 3 jaar plots 238,96. Telefonisch contact gehad want ik wil iemand spreken, meneer u moet een mail sturen. Of terwijl je kunt ze bellen maar degene die me te woord stond wist NIKS. Eerst binnenhengelen met voor een nette prijs en na 3jaar ben je zwaar de klos.

Réponse de Reconi
De assistente was zeer bedreven in haar taak. Geweldig om over zulk dienend personeel te beschikken. Chapeau !

Réponse de Reconi
Keurig te woord gestaan en het probleem per direct verholpen

Réponse de Reconi
wat gaat er mis nou dat is dat je verplicht ben om met sommige overheids bedrijven eHerkenning nodig heb en dat maar in mijn geval niet meer dan 1 x in de 3 jaar ,.
je mag wel betalen voor die zo burocratische shit die je wordt aan gesmeerd!!!! en aldoor niet lukt wat een ballen bedrijf die ze zo mogen opdoeken!!!

Réponse de Reconi
Heel vriendelijk mevrouw Tina, alles rustig overleg wat moet ik doen,problemen opgelost,heel tevreden.👍😆

Ingewikkelde procedures.
Na weken werk om alle handtekeningen met blauwe pen te verzamelen, van 8 bestuursleden (meerderheid van gezamenlijk bevoegden in de KVK) werd de hele aanvraag geweigerd, omdat de 8 blauwe handtekeningen op een verkeerd papier stonden. Alle kopieën van id’s en paspoorten waren meegeleverd met het formulier en het handtekeningenblad, genummerd en wel. Vanwege de onmenselijke hoeveelheid werk, en de afwijzing, hebben wij in overleg met ons administratiekantoor de aanvraag stopgezet en gaan wij als vereniging verder zonder Reconi.
EDIT: Inmiddels goed geholpen. Nadat Reconi beter in onze statuten heeft gekeken, bleek slechts 1 extra handtekening, digitaal aan te leveren, voldoende te zijn. Daar zijn we heel blij mee.
Inmiddels is door persoonlijke inspanningen van een medewerkster van Reconi alles opgelost, per vandaag (15 april 2026). Veel dank daarvoor

Réponse de Reconi
Helpdeskmedewerker Alysha heeft prima geholpen om de aanpassingen te doen voor de E Herkenning.
Inloggen werkt nu prima!

Réponse de Reconi
In dit best gecompliceerde proces was de welwillende en proactieve medewerking heel fijn

Réponse de Reconi
Geen mogelijkheid tot opzegging per einde contractdatum. Als je het abonnement opzegt worden per direct de mogelijkheden om er gebruik van te maken beëindigd. Zo wordt het onaantrekkelijk gemaakt om (alvast) op te zeggen, met als doel je in een verlenging te laten lopen. Dat je al voor een heel jaar hebt betaald, maakt Reconi niet uit.

Réponse de Reconi
Using an AI system to correspond the signature of the customer against the application is a terrible idea. If I can provide another document that can clearly show the signature is mine, I should be able to upload and replace it, not waste time and money to go get a printout in order to imitate the exact signature curves so that your algorithm matches a clearly overlapping signature that has never been an issue in any of the legal documents signed. This process took way smoother through other providers, not recommended and waste of time.
Edit: to clarify further, the signature "mismatch" was due to a slanted version of my signature being present on my passport. your system doesn't allow this document to be updated, only the form. I've talked to your customer representative as well and have been informed that the only way was to re-print and re-sign, which is a waste of time, money and paper. the whole process took me 5 minutes at your competitor, which clearly tells me there is something that could be made better with your authentication process.

Réponse de Reconi
Resul wist dus écht waarover hij praatte en hield mij voldoende lang aan de lijn opdat ik het óók kon begrijpen. Beide settings werken nu voortreffelijk!

Réponse de Reconi
Ik ben snel proactief en accuraat geholpen door Resul

Réponse de Reconi
Ontzettend fijn en goed geholpen. Iedere medewerker dacht mee en was behulpzaam!

Réponse de Reconi
Ik had een vraag mbt een ontvangen ketenmachtiging.
Hierop de helpdesk gebeld voor ondersteuning.
De helpdesk had mijn gegevens er al bij gezocht voordat ik mijn vraag kon stellen en wist eigenlijk al wat ik wilde vragen. Hierna supersnel een antwoord gekregen en samen met de medewerker de aanvraag ingevuld . Hierna kon ik direct de ontvangen ketenmachtiging gebruiken en inloggen voor mijn klant.
Supersnel, super vriendelijk en in 1x perfect geholpen.
Zo zie je dat niet vaak, dus een volle 10 voor deze service

prettig contact.
spijt dat ik niet eerder gebeld heb had een hoop sores gescheeld