R O S E N F E L D T Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Selve Rosenfeld skolefotos er fine nok. Men meget underlig opbygning af hjemmeside, hvor man skal vælge foto - farve og s/h i skøn blanding. Min største anke er den aggressive prisstruktur. Med fuldst... Voir plus

Bedste skolefoto til dato! Bestemt meget bedre kvalitet end de mange andre år børnene har fået taget skolefotos. Enten havde jeg el Rosenfeldt lavet en fejl. Ihvertfald modtog jeg ikke det bille... Voir plus

Vi havde trykket forkert da vi bestilte vores billeder. Rosenfeldt var super søde og hjalp os hurtigt med at få de rigtige billeder og uden ekstra beregning. Fornem service!

Min søn havde en virkelig god og sjov oplevelse hos skolefotografen og vi var også tilfredse med billederne der blev taget. Desværre var de meget mørke da vi modtog dem printede og jeg kontaktede Ro... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

134 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Virkelig god kundeservice!

Virkelig god kundeservice!
Havde ved en fejl kommet til at bestille 2 skolefotopakker, og Anna var så flink at returnere beløbet for den ene pakke.
Så nu er der et ekstra klassebillede, der kan hænges op i klassen.

24 septembre 2025

Rigtig god service hos Rosenfeldt

Min kollega og jeg har fået taget erhvervsportrætter hos Rosenfeldt, og vi har fået utrolig god service. Jan været super behjælpelig med at finde en tid til os, hvor vi begge kunne blive fotograferet, og vores fotograf Mathias var både sød og tålmodig.
Vi var selv med til at vælge billederne ud, og fik også mulighed for at se billederne undervejs og få taget flere, hvis vi ønskede det.
Alt i alt virkelig god service☺️

24 septembre 2025

Suveren kundeservice.

Suveren kundeservice.

Jeg havde dummet mig, og bestilt dobbelt. Der gik ca 2 min fra jeg havde skrevet en mail til jeg havde fået penge retur. Og endda ekstra billeder.

Meget behagelig og professionel kommunikation. Jeg kan kun anbefale herfra.

22 septembre 2025

Rosenfeldt har vist kundeservice helt…

Rosenfeldt har vist kundeservice helt udover det sædvanlige. Min datter skiftede skole og ville derfor hellere have klassebilledet fra den nye skole (selvom hun ikke var med på det). Det klarede kundeservice, så hun nu får portrætbilleder taget fra den gamle skole, men klassebillede fra den nye skole - det er da service, at de lige får koordineret det ⭐️⭐️⭐️

16 septembre 2025

Kan varmt anbefales!

Der opstod en misforståelse med min bestilling, fordi jeg havde bestilt billederne forkert. Men de kontaktede mig hurtigt, var hele tiden i kontakt med mig, og vi fik hurtigt løst problemet.
Kan varmt anbefales!

16 septembre 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Jeg kan kun varmt anbefale Rosenfeldt, da jeg gentagne gange har oplevet en udsøgt kundeservice og fleksibilitet foruden fantastiske fotos. Fortsæt det gode arbejde.

8 septembre 2025

Vi kommer igen!

Vi har været hos Rosenfeldt en gang og det bliver ikke den sidste.
De har været så søde hele vejen igennem. Lige fra vi kom ind ad døren blev vi taget godt imod. Det blev nogle rigtig gode billeder trods to 3 årige der ikke helt var med på idéen til at starte med. Jeg her netop booket en ny tid så vi kan få billeder af alle vores børn på en gang. Tak for en god oplevelse og god service!

9 septembre 2025

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Via dialog med en sød medarbejder fik jeg svar på de sprøgsmål, som jeg havde og super service oveni, hvor det hele blev ordnet for mig. TAK til Walter.

8 septembre 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, kort svartid selv i weekenden. Jeg lavede en fejl i min bestilling og det blev rettet uden spørgsmål, og så endda til min fordel økonomisk. Jeg vil klart anbefale dette firma igen.

6 septembre 2025

Super service!

Super oplevelse efter jeg havde dummet mig og ikke fået bestilt skolefoto inden deadline! De var så flinke til hurtigt at være behjælpelige over mail :-) Helt igennem super service!

5 septembre 2025