Helt ærlig, Ruter bør stramme inn både bussjåførene og ledelsen. Bussjåføren oppførte seg svært uprofesjonelt; barna mine har opplevd utallige ganger at bussen bare kjører rett forbi, itillegg stopper... Voir plus

Idag var toget mitt 50 minutter sent for og jeg måtte avlyse avtalen min igjen. Jeg skjønner ikke hvordan dere har samvittighet til å holde på på denne måten og likevel øke prisene deres stadig vekk?... Voir plus

It's honestly impressive just how bad they get as time passes. Now they don't do anything about genuine concerns and valid complaints, they don't have an option to opt out from being recorded an... Voir plus

I dag holdt det på å gå skikkelig galt. På vei inn døra gikk døra igjen får vi rakk å komme på. Min venn hadde armen inne og ble sittende fast i døra. Den gikk ikke opp igjen… heldigvis fikk vi slitt... Voir plus

1. Service de transport
  2. Agence de billets de train

Informations provenant de diverses sources externes

Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

• Jernbanetorget 1, 0154, Oslo, Norvège

• ruter.no

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

258 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Defrauding taxpayers

We are forced to pay for this garbage company that delivers the worst possible service. All state funding for these scammers must be cut. If they are going to do such a garbage job then they should face competition.

5 janvier 2026

Merkelig kjørestil

Hva er kravene for å bli en t-banefører? Det er tydeligvis en fordel å ha ukontrollerbare spasmer. Stort sett hver gang jeg tar t-banen, så sitter idioten som kjører og gasser og bremser, gasser og bremser, så folk må tviholde seg fast i noe for ikke å gå på trynet! Utrolig.

12 décembre 2025

IRRITERENDE BUSSER

Jeg stod og ventet på 23 simensbråten, jeg vinker til bussen sa han ser at jeg skal på men han kjører bare forbi.

Senere samme dagen skal jeg ta 23 Lysaker til Sinsenkrysset og det står på ruter at den skal komme 19:20 men kommer ikke før 19:30 nærmere. Jeg skulle ta 58 bøler T, det står at den skal komme 19:34 men kommer ikke før næremere 19:40 så jeg kom forsent til det jeg skulle rekke(som var ganske viktig)

Det er så irriterende at busser bare kjører forbi selv om du skal på. Og at ruter bare endrer på tidene.

19 décembre 2025

Bussjåfører som skriker til passasjerer…

Bussjåfører som skriker til passasjerer og det virker at de ikke har forstått at bussen tilhører ikke til ham! Det er offentlig transport!
Vi blir utfordret til å bruke offentlig transport og synes at ruter burde sjekke om sjåfører er psykisk tilpasningsdyktige til å kjøre.

18 décembre 2025

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor buss…

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor buss 130 Skøyen må være 15 minutter forsinket midt på dagen i Evje stasjon i Sandvika .Jeg sto ute i zero minusgrader med et barn på 15 måneder og ventet, og ingen info kom i appen før helt på slutten. Dette skjer altfor ofte.
Kan dere please få disse bussene til å gå når de skal? Det er utrolig frustrerende å stole på Ruter når dere ikke klarer å holde rutetidene.

9 décembre 2025

Frekke sjåfører som bryter trafikkregler

Så mange hyggelige sjåfører, men dessverre også mange som ikke kan trafikkreglene og tror at alle har vikeplikt for dem. Jeg stoppet og konfronterte en sjåfør kl. 08.15 i dag på buss 21 Tjuvholmen, som brøt trafikkreglene ved Carl Berners plass og nesten kjørte ned en syklist med et barn bakpå. Jeg ble møtt med frekkhet og en svært aggressiv holdning. Han skrek: «Alle har vikeplikt for bussen, VET DU IKKE DET?!» Altså, Ruter – hvis sjåførene deres kjører rundt og tror de er konger i trafikken, så har dere virkelig sviktet i opplæringsdelen.

19 novembre 2025

De har tenkt å øke prisen for billetter…

De har tenkt å øke prisen for billetter i rush tidene nå, og er er allerede ekstremt dyre fra før. De ønsker at vi tar kollektiv for miljøet men gjør det ganske vanskelig når de tar økonomisk diskriminering mot folk flest, spesielt i disse vanskelige tidene. Hva annet skal man gjøre? Gå i 3 timer til jobb kun 1 vei for å spare penger? Skam på ruter.

18 novembre 2025

Elendig app

Elendig app! Dersom man ikke får med seg alle sonene når man kjøper en periode billet, er det umulig å legge til en sone til eller kansellere kjøpet. Det er kun mulig å legge til en enkelt reise. Eneste mulighet er å kjøpe en ny periode billet for sonen som mangler. Noe som gjør billeten nesten dobbelt så dyr. Bare en statlig bedrift får lov til å holde på sånn.

6 octobre 2025

Altfor dyre billetter

Altfor dyre billetter! Burde være billigere. Dessuten det ikke er gratis wifi ombord når alt er digitalisert og det er billettkontroll veldig ofte nå.

6 octobre 2025

Topp service!

Etter konsert på Telenor arena, med tusenvis av reisende, sørget Ruter for at alle kom raskt hjem. Mange busser sto klare og ansatte sørget for orden.
Svært positivt overrasket 👍

27 septembre 2025

Udugelige

Udugelige. Bra om du liker at banene kjører når de vil, fulle som sildbokser og må bytte fra bane, trikk og buss flere ganger på en enkel strekning.

10 septembre 2025

Ruter gjør at jeg mister livsgleden

Ruter gjør at jeg mister livsgleden min - alltid forsinkelser eller for tidlige adganger! Tar tre ganger lenger tid enn med bil… De høye prisene gjør det også lite attraktivt :( Skulle gjerne gitt 0 stjerner, men det er ikke mulig, så jeg gir deg 1.

31 août 2025

Forferdelig helt forferdelig SKJERP DERE

Forferdelig helt forferdelig, sykt at disse tullingene her er ansvarlige for kollektiv transport. Hvor skal jeg starte?
1. frekke billettkontrollører som valgte å gi meg bot selvom jeg hadde billet, de løy til meg å sa at den kunne bli fjernet ved kundeservise som var en løgn fordi jeg dro dit. Kanskje sett ned lønnen demmes og gjør det billigere å kjøpe billet.
2. De tar opp priser og trikkene, bussene og tbanene er like trange og skitne.
3. Som en som fortsatt går på skole vil jeg gjerne at trikken kommer tidsnok, er det så jævlig vanskelig?
4. Noen (ikke alle) sjåfører er bare respektløse.
Overalt misliker jeg ruter, også blir jeg bedt om å bli mer bærekraftig å ta kollektivtransport når opplevelsen er forferdelig.
Dette er en tenåring som skriver forresten det sier litt mye, helt ærlig, skjerp dere. Hadde jeg kunne gitt mindre enn 1 stjerne ville jeg gjort det. LOL også har dere ikke engang evnen til å svare på noen av disse reviewene akkurat som dere vet hvor patetisk det er😂😂😂 Håper ny ledelse tar over og gjør noen nye endringer.

23 août 2025

extremely disappointed

I am extremely disappointed with this company . Bus and train cancellations or delays are constant, making it absolutely impossible to rely on them or plan travel times.
The worst part is that they are a monopoly, so there is no alternative, and they treat customers however they want. Absolutely unacceptable.

22 août 2025

Kolsås t- bane

Ca. kl. 12:52 i dag stod jeg utenfor døren til Kolsås-banen som ennå ikke hadde kjørt fra Borgen stasjon. Jeg trodde sjåføren sikkert hadde sett at jeg ville gå inn i t-banen, men nei – han /hun begynte å kjøre uten å åpne døren for meg. Synes han/ hun at det er gøy å tulle med folk, mon tro?

16 août 2025

Bussrute 80E fra Bjørvika

Bussrute 80E fra Bjørvika. Kom til perrongen hadde dørene åpne i ca 2 sekunder før den kjørte, kom til døren nå den var på tur til å bli lukket, trykte på knappen for åpning, men bussen bare kjørte. Utrolig dårlig. Vi var flere som ikke kom med bussen. Alle andre busser står lengere.skikkelig amatørmessig opplegg og så vil de at folk skal ta buss??

4 août 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit