Underlig form for kundeservice. Var i kø som nr. 1 i 15 minutter. Jeg ringer med spørgsmål til gavekort. Kundeservice spørger om det er et guldkort?. Det er det ikke. Så vil kundeservice ikke hjælp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sendentanke, er faktisk nogle af de få jeg har oplevet, der ville gå et ekstra skridt for deres kunder, selvom man nogle gange selv har lavet en fejl eller havde misforstået noget. Jeg kendte dem des... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fedt koncept... Kendte det ikke før.. Fik et luksus gavekort p.ga en mindre fejl fra PostNord - og tak 👍 Fedt der var så mange forskellige, og man kunne sende til en anden.. "Sendentanke.dk" 😉 T... Voir plus
Havde overset udløbsdatoen på et gavekort, hvilket jeg først fandt ud af to uger efter, at gavekortet var udløbet. Jeg skrev en mail for at høre, om gavekortet kunne forlænges, hvilket de gjorde uden... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Carl Jacobsens Vej 16 E, 2 sal, 2500, Valby, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super kundeservice og gode gavekort. Kan klart anbefales 👌🏼

Réponse de sendentanke.dk
Skriver, at gavekortet kommer inden for få sekunder. Men har fået mail om manuel behandling, så at jeg får det inden for 24 timer.
Så nu har jeg købt et gavekort på 5.000 på black friday om aftenen og har valget mellem at købe vare nu uden gavekort eller vente til i morgen, hvor tilbuddet nok er væk.

Réponse de sendentanke.dk
Fungerer rigtigt godt, og er der udfordringer, er hjælpen kompetent og hurtig :-)

Réponse de sendentanke.dk
Mit gavekort kom ikke på mail. Viste sig det var tastefejl fra min side. Fik god og behagelig hjælp med det samme. Så kan varmt anbefales.

Réponse de sendentanke.dk
Katastrofal oplevelse. Først blev mit køb udtaget til manuel udtagelse en fredag aften (dette står INGEN steder i købsflowet, at det sker - der står til gengæld, at gavekortet BLIVER SENDT MED DET SAMME - total vildledende markedsføring). Det er virkelig flot, at det sker fredag aften, hvor alle i virksomheden er gået hjem, og ingen er på arbejde hos dem i weekenden (fantastisk). Vi var således tæt på at miste et meget vigtigt tilbud, jeg havde fået, som skulle gennemføres samme dag, så nu skulle vi til at bøvle rundt med at ringe frem og tilbage for lige akkurat at lykkes med at få det forlænget. Jeg modtager så gavekortet om lørdagen. Men fadæsen stopper ikke her. Hvis du køber et luksusgavekort til 7500 kr. på deres hjemmeside (man kan ikke vælge 7000 kr.), kan du ikke få lov til at indløse det fulde beløb til et JYSK gavekort på deres hjemmeside, men man skal købe 3 JYSK gavekort for at indløse det fulde beløb! Det betyder så, at du skal indløse de 7500 kr. i 3(!) gavekort hos Jysk på hhv. 5000 kr., 2000 kr. og 500 kr. Ordrebeløbet hos JYSK er på 6649 kr. Heldigvis kunne JYSK's hjemmeside godt godtage flere gavekort på én ordre (det er ikke alle webshops, der kan det). Men jeg står nu med et halvt gavekort med et restbeløb på 351 kr til JYSK, og et restbeløb på 500 kr. på Luksusgavekortet. I stedet for, at jeg kunne have haft et samlet restbeløb på et gavekort til JYSK. Hold op hvor har vi spildt meget tid, opkald og praktisk bøvl med noget så simpelt som et gavekort! Det er jo total stupid det her og ekstremt bøvlet, men smart forretningskoncept, for folk glemmer selvfølgelig de forskellige restbeløb over tid!

Réponse de sendentanke.dk
Silke hjalp mig med at få forlænget min indløsningsperiode. 10/10 support, mange tak.

Réponse de sendentanke.dk
En fantastisk Servise,når man har brug for hjælp, hjælper de med en sød kommentar, og måske et smil på læben. Mange tak

Réponse de sendentanke.dk
Jeg har brugt Sendentanke.dk en del og ville gøre det igen med et gavekort til en given butik. Desværre havde jeg overset at det kun var fysiske gavekort fra denne butik og da jeg skulle bruge det i den efterfølgende weekend blev jeg nødt til at annullere og vi måtte lægge en anden plan. Det kunne lade sig gøre uden nogen som helst problemer, selv 9 dage efter bestilling og pengene blev hurtigt refunderet. Så super god service af Linus!

Réponse de sendentanke.dk
Kom til at taste forkert telefon nummer ind da jeg skulle hjælpe min datter. Så gavekortet ville jo ende i forkerte hænder. Jeg skrev til dem og inden for 1 time havde jeg svar (fra Linus) og ordren var rettet. Virkelig fantastisk service.

Réponse de sendentanke.dk
Fik kæmpe god hjælp til at kunne indløse mit gavekort. De undersøgte sagen og gjorde det muligt at anvende det.

Réponse de sendentanke.dk
Den mest useriøse foretning jeg har handlet hos.
Har forsøgt at købe gavekort til power, som skal bruges samme dag. Så kommer der ikke noget, men er udtaget til manuel behandling. Hvor useriøst er det, når jeg godkender med MitID. Så må jeg finde et andet sted at handle, et sted der gider kunderne. Tænk at Forbrugsforeningen vil handle med svindlere

Réponse de sendentanke.dk
Fik uden problemer, forlænget mit gavekort som var udløbet.
Hurtigt svar og god service, fra Frederik S.

Réponse de sendentanke.dk
Perfekt. Alt fungerer bare også ved min lille fejl. Sød kundeservice kun ros

Réponse de sendentanke.dk
Jeg havde problemer med at få indløst et gavekort, men Huuray/sendentanke var så venlige, at de tilbød at lave/indløse mit gavekort, og det blev ordnet indenfor 48 timer via mailkorrespondence.

Réponse de sendentanke.dk
Rigtig god service da jeg var kommet til at skrive en forkert mail til et gavekort. De var så venlige og rette det for mig👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de sendentanke.dk
Jeg fik hurtig og effektiv hjælp, da jeg havde brug for det. Hvorfor ikke fem stjerner? Fordi det er ret kompliceret overhovedet at finde ud af at bruge gavekortet :-).
Gitte

Réponse de sendentanke.dk
Virkelig god oplevelse takket være Linus! Modtog en pakke hvor varen var beskadiget og rakte derfor ud for at få en ny, og det gik virkelig stærkt og glidningsfrit😊

Réponse de sendentanke.dk
Jeg havde rodet mig ind i problemer med at indløse et gavekort. Imidlertid fik jeg fin hjælp og rådgivning af Frederik S. , og har nu indløst mit gavekort.

Réponse de sendentanke.dk
Hurtig og venlig service ved henvendelse til info/sendentanke.dk