sendentanke.dk Avis

1 439
TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Underlig form for kundeservice. Var i kø som nr. 1 i 15 minutter. Jeg ringer med spørgsmål til gavekort. Kundeservice spørger om det er et guldkort?. Det er det ikke. Så vil kundeservice ikke hjælp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sendentanke, er faktisk nogle af de få jeg har oplevet, der ville gå et ekstra skridt for deres kunder, selvom man nogle gange selv har lavet en fejl eller havde misforstået noget. Jeg kendte dem des... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fedt koncept... Kendte det ikke før.. Fik et luksus gavekort p.ga en mindre fejl fra PostNord - og tak 👍 Fedt der var så mange forskellige, og man kunne sende til en anden.. "Sendentanke.dk" 😉 T... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde overset udløbsdatoen på et gavekort, hvilket jeg først fandt ud af to uger efter, at gavekortet var udløbet. Jeg skrev en mail for at høre, om gavekortet kunne forlænges, hvilket de gjorde uden... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

À propos de sendentanke.dk

Écrit par l'entreprise

sendentanke.dk er den nye måde at give gavekort på. Vi gør det nemt at give og indløse gavekort, da det ligger digitalt på mobiltelefonen. Du kan både sende gratis samt betalende gavekort via mobilen. Med det digitale gavekort på mobilen kan du på få sekunder glæde en ven, din kæreste, kollega eller nogen i familien. Du finder den rigtige gave i vores TankeShop og sender derefter direkte til en mobiltelefon – sammen med en personlig hilsen fra dig. Det tager kun få sekunder før gavekortet lander på mobilen.

- Gavekort

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 439)

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service og kort svartid

Super fin service og kort svartid. Jeg bestilte et gavekort til Zalando, da jeg havde udset mig en shampoo, som jeg ville købe. Da jeg så går til betaling hos Zalando, gælder gavekortet kun til tøj, noget som er bestemt fra Zalandos side tænker jeg. Jeg skriver til kundeservice og får hurtigt mit gavekort ombyttet uden nogen dikkedar. Tak for god service.

26 septembre 2024

Hej Sarah,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er selvfølgelig altid ærgeligt at købe noget, hvor produktet ikke er, som man har forestillet sig. Det er derfor dejligt at høre at dit problem, hurtigt og nemt, blev løst :D

Rigtig god dag!

Hurtig og venlig service

Jeg havde fået lav en fejl ved bestilling af et gavekort og var under tidspres, men ved telefonisk kontakt kom jeg hurtig igennem. Jeg fik en meget venlig ekspedition, min fejl blev rettet og inden telefonsamtalen var slut havde jeg modtaget gavekortet på mail. Så stor tak og ros til Linus for hurtig og venlig ekspedition.

24 septembre 2024

Hej Tine,

Tusind tak for din gavmilde anmeldelse :D

Vi er glade for at du hurtigt fik hjælp til dit gavekort. Det er altid ærgeligt at opdage, at man har lavet en fejl i en bestilling. Så vi går selvfølgelig meget op i, at det skal blive løst hurtigt muligt :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjælp til kode og en super service fra…

Hjælp til kode og en super service fra den meget hjælpsomme medarbejder..

12 septembre 2024

Hej Marianne,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var grundet sygdom forhindret i ar…

Jeg var grundet sygdom forhindret i ar bruge mit gavekort inden udløb . Nu har fået forlængelse takket være professionel superservice af Linus

2 septembre 2024

Hej Berit,

Vi har selvfølgelig en rigtig høj prioritet, med at vores kunder skal have en god oplevelse hos os, så det er dejligt at blive bekræftet i. Vi takker rigtig meget for din fine anmeldelse :))

Dårlig kundeservice

Jeg har modtaget et gavekort, der desværre er udløbet, og kundeservice har ikke været til nogen hjælp. Jeg forstår ikke, hvorfor det ikke er muligt at gøre en undtagelse og forlænge det. Alle kan lave fejl, men hos Sendentanke virker det ikke som om, de er villige til at rette op på det. Jeg vil derfor ikke anbefale at købe gavekort fra dem. Nu sidder jeg med et ugyldigt gavekort, som jeg ikke kan bruge til noget, fordi de ikke er villige til at samarbejde. Jeg vil opfordre jer til at købe jeres gavekort et andet sted.

2 septembre 2024

Kære Esther,

Vi er selvfølgelig kede af at du har haft denne oplevelse hos os. Det er dog sådan, som vi også snakkede om i vores samtale, at der desværre er forskellige regler når det kommer til B2B og B2C køb, af gavekort. Eftersom dit gavekort var et B2B køb, havde vi desværre ikke mulighed for at forlænge dit gavekort, som der også stod i de betingelser der var for købet, hvilket vi sendte til dig da du bedte om det.

Du ønskes en god dag🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god og hurtig service.

Meget god og hurtig service til at rette et gavekort, selvom det var mig selv der som udgangspunkt havde bestilt et forkert kort.

23 août 2024

Hej Suzanne,

Alle her i verden kan lave fejl, så når det kan rettes op på, er det selvfølgelig noget vi tager stilling til med det samme! Vi sætter rigtig stor pris på din fine anmeldelse :)

Du må have en dejlig dag og god weekend!

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg ringede omkring et problem med mit gavekort hvor linus var hurtig til at hjælpe😍😍

21 août 2024

Hej Akeel,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre at du havde en god oplevelse hos os, det betyder meget at blive anerkendt i det🥰

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde problemer med et gavekort

Jeg havde problemer med et gavekort, og skrev derfor til kundeservice. Her fik jeg fat i Linus w. som var virkelig behjælpelig og vi fik løst problemet sammen. Rigtig god og hurtig service! De skrev 1-2 hverdage mht svar, og jeg havde svar allerede indenfor et par timer og problemet løst ligeså hurtigt :)
Rigtig god oplevelse, så kun gode ord herfra

21 août 2024

Hej Camilla,

Tusind tak for din generøse anmeldelse!
Hvor er vi glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os😊

Du må have en dejlig dag og god weekend!

Dejlig service

Dejlig service, god behandling ❤️

1 août 2024

Hej Gry

Skal have en lønsforhøjelse

Linus er virkelig en stjerne hos Sendentanke! Hans dygtighed og intelligens fortjener helt sikkert anerkendelse. En lønsforhøjelse ville være helt på sin plads for en medarbejder af hans kaliber. Han er uden tvivl den allerbedste!

31 juillet 2024

Hej Abdi,

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at du havde en god oplevelse med os😊

Du ønskes en rigtig god dag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Først god og høflig hjælp, næste gang ingen

Har modtaget hjælp gennem Dansk Folkehjælp, hvor midlerne skal indløses via sendentanke.
Først står der oplyst en mailadresse jeg kan henvende mig til, men som jeg ikke kan sende til. Altså mailen kan ikke leveres. Så forsøger jeg at besvare den mail jeg har modtaget fra Dansk Folkehjælp, og da går mailen så igennem (16/7). Dagen efter får jeg et brugbart og venligt svar på mail, hvilket jeg er meget glad for. En venlig medarbejder (Laura mener jeg), der hjælper med at løse min problemstilling.
Dog opstår der problemer med manglende levering af min bestilte ordre (18/7), og jeg henvender mig derfor igen en uge senere (26/7 fredag eftermiddag) og får så et venligt, men ikke særlig brugbart svar retur mandag (Fra Linus W). Da jeg mangler en del af min ordre får jeg blot besked om, at skulle vente yderligere 4 dage, og ellers henvende mig igen. Det er da ikke meget hjælp! Ikke en gang undersøge hvorfor, men blot afvente yderligere dage for evt. manglende afsendelse. Det skuffer mig. Derfor bliver det kun til 4 stjerner. Er dog spændt på at se, om jeg så skal henvende mig igen fredag, og hvad hjælp jeg så får der.

30 juillet 2024

Hej Gry

Vi håber at alt er blevet som det skal være. Vi gør naturligvis alt hvad vi kan for at yde den bedste kundeservice muligt, og er kede af at du har haft en mindre god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde bedt om gavekort via SMS og…

Jeg havde bedt om gavekort via SMS og fejlagtigt angivet mit fastnettelefonnummer. Og det kan ikke lade sig gøre.
Jeg kontaktede Send-en-tanke og fik en meget venlig og hurtig respons - og fik mit gavekort udstedt.
Tak til Linus for hurtig og venlig service.

Hej Ulrik

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Udløbet gavekort = ingen service at finde

Udløbet gavekort..

Jeg tog kontakt omkring et udløbet gavekort, da jeg ikke havde set det var udløbet for knap 1 mdr siden, tog jeg kontakt for st se om det ikke kunne forlænges, for det kunne Laura åbenbart, men det er så ikke muligt, når man hedder Linus, kunne forstå hvis det er 1 år siden, men helt ærligt, 1 sølle mdr, men der er da også en måde at få en lønforhøjelse på 1200 kr..

Hej Thomas

Vi er naturligvis kede af din anmeldelse.
Når man er modtager af et B2B gavekort, eksempelvis fra en arbejdsgiver, er betingelserne her, at gavekortet ikke kan forlænges når først det er udløbet.
Disse betingelser er virksomheden som har købt gavekortet informeret om, og har, som vi også har oplyst dig i vores mailkorrespondance, haft til ansvar at viderebringe denne information til dig.
Vi er kede af ikke at kunne hjælpe yderligere.

God dag.

Fin service

Hej Kenneth

Noté 5 sur 5 étoiles

Af hjertet tak for støtten til min…

Af hjertet tak for støtten til min store dreng så han kan blive skole klar
og få en fin taske og penalhus at starte op på .
Han blev rigtig glad og glæder sig til at finde noget fint ❤️🥰 tusind
tusind tak ❤️

14 juillet 2024

Hej Maria.

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for at du og din dreng er glade🥰

Rigtig god dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt et gavekort til min…

Jeg har købt et gavekort til min datter. Hun kunne ikke indløse det. Jeg ringer til dem, fortæller at jeg har kvittering på at de har trukket pengene fra min konto. Ham jeg taler med undersøger vores mail, siger så at det ikke kan være hos dem jeg har bestilt det?

10 juillet 2024

Hej Vivi

Hvor er vi kede af din anmeldelse. Hvis ikke man har de oplysninger som gavekortet er registreret i, kan vi desværre ikke fremfinde gavekortet i vores system, og dermed heller ikke udlevere det. Da du har talt med os, har vi forsøgt med adskillige mailadresser, telefonnumre og navne, som du oplyste os uden held, og det er derfor blevet anbefalet, at du forsøger at kontakte andre gavekortsvirksomheder, for at se om det er her gavekortet er fra.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål, eller har de fornødne oplysninger.

God dag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig hjælp da det bestilte gavekort…

Hurtig hjælp da det bestilte gavekort ikke kom på mail.
Tak.

16 juillet 2024

Hej Ulla.

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi prøver selvfølgelig altid på at give vores kunder den bedste oplevelse, som muligt😃

Du må have en rigtig god dag!

Hurtig ekspedering

Hurtig ekspedering af et gavekort sendt til en ugyldig e-mailadresse.

11 juillet 2024

Hej Simon

Tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på😃

Du ønskes en dejlig dag!

Fantastisk service .

10 juillet 2024

Hej Anam

Fik ændret mit Gavekort!

Fik ændret mit Gavekort!
God service, da jeg fortrød det firma, jeg havde fået udstedt mit gavekort til.
Pengene blev sendt retur, så jeg kunne vælge en anden modtager. Superflot

9 juillet 2024

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kunde support😁

Du ønskes en god dag!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus