Banner for Van Mossel Nissan

Van Mossel Nissan Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Altijd goede service, wat tegenvalt is bij een beurt van 580 euro mag je verwachten dat de vloermatten voor even gestofzuigd worden. Zijn de kleine dingen die het ook doen.

Noté 5 sur 5 étoiles

We werden netjes gebeld tijdens de onderhoudsbeurt dat er extra werkzaamheden moesten gebeuren. In een toelichting waarbij ook de prijs en akkoord werd gevraagd werkte dit zeer prettig. Ook het wassen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben vriendelijk te woord gestaan, de auto goed nagekeken en gekeurd. Is gratis gewassen , binnen en buiten Ik kon thuis blijven : m'n auto werd opgehaald en teruggebracht. Ik kon kiezen welk... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de Van Mossel Nissan

Écrit par l'entreprise

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

Coordonnées de contact

Promotion box for Van Mossel Nissan

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

501 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

241 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kleine beurt

Altijd vriendelijk

11 avril 2026

Réponse de Van Mossel Nissan

Beste heer Noijen, Bedankt voor de terugkoppeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de reparaties snel zijn uitgevoerd. Goed om te weten!

Jan de Winter Vestigingsdirecteur

Zeggen wat ze doen

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen.

9 avril 2026

Tevreden MG rijder,

Fijn om te horen dat we aan de verwachtingen voldoen. Dank voor uw feedback, dit waarderen we enorm!

SERVICEPUNT

Vriendelijk, direct en uiterst correct geholpen. Zoals altijd bij deze garage die ik liever SERVICEPUNT noem.

8 avril 2026

Réponse de Van Mossel Nissan

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Tevreden klant

- Vooraf meegedeelde vaste prijs voor onderhoudswerkzaamheden.
- Vooraf overleg m.b.t. eventueel meerwerk.
- Op locatie kunnen wachten op werkzaamheden.
- Goed werk.
- Mogelijkheid tot maken afspraak via website.

9 mars 2026

Kristien Alblas,

Fijn dat u tevreden bent over de vooraf meegedeelde vaste prijs, het overleg over meerwerk, de mogelijkheid om op locatie te wachten en het goede werk. We zijn blij met uw positieve feedback over de mogelijkheid tot het maken van een afspraak via de website. Dank u wel!

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles naar tevredenheid geregeld dikke…

Alles naar tevredenheid geregeld dikke plus.

8 avril 2026

Service.bij onderhoudsbeurt

Het aanbieden van het thuis brengen en ophalen nadat je je auto voor onderhoud hebt aangeboden. En dat zonder extra kosten. Ga zo door zou ik zeggen. Wordt zeer gewaardeerd

3 avril 2026

Se,

Wat fijn om te horen dat onze haal- en brengservice bij het onderhoud van uw auto zo gewaardeerd wordt! We doen ons best om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bedankt voor de positieve feedback!

Van Mossel Nissan Vlaardingen

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk geholpen volgens afspraak…

Vriendelijk geholpen volgens afspraak en op tijd

3 mars 2026

Gerard van Ruijven,

Wat fijn om te horen dat u tevrdeen bent met onze service. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Van Mossel Nissan Vlaardingen

uitstekend

doen hun uiterste best om te bekijken om door uiterste drukte de klant met een storing te helpen tussen alle overige werkzaamheden door en ook nog voor normale tarieven top !!

2 avril 2026

Vlot geholpen

Vlot geholpen, probleem met lekkage schuifdak is opgelost.

1 avril 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben vriendelijk te woord gestaan

Ik ben vriendelijk te woord gestaan, de auto goed nagekeken en gekeurd.
Is gratis gewassen , binnen en buiten
Ik kon thuis blijven : m'n auto werd opgehaald en teruggebracht.
Ik kon kiezen welke dingen ik tot later nog uitstel.
Wat niet dringend is.
Dus zeer tevreden !

28 mars 2026

Beste Klaske,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en tevreden bent over de keuring en het onderhoud van uw auto. Ook leuk dat onze haal- en brengservice en de gratis wasbeurt zo zijn bevallen. We vinden het belangrijk om samen met onze klanten mee te denken en transparant advies te geven over welke werkzaamheden kunnen wachten. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Not transparent with the prices

Not transparent with the prices, extremely expensive service

20 février 2026

Tomica Milushevski,

Het spijt ons te horen dat onze prijzen niet duidelijk waren en de service duur was. We zullen dit intern bespreken. Dank voor uw feedback.

Met vriendelijk groet
Peter Groes
Van Mossel Nissan Amsterdam

Noté 4 sur 5 étoiles

De onderhoudsbeurt was netjes op tijd…

De onderhoudsbeurt was netjes op tijd klaar. De kosten van zo’n beurt vind ik echter steeds weer terug extreem.

27 mars 2026

Fijn personeel

Prettig geholpen bij de werkplaatsreceptie. Men denkt mee over wat wel en niet nodig is.

25 février 2026

heer Dennebos,

Wat fijn dat u prettig geholpen bent bij onze werkplaatsreceptie! We zijn blij te horen dat men met u meedacht over de nodige werkzaamheden. Dank voor uw feedback.

Telefonische bereikbaarheid

Niks ten nadele van het personeel achter de balie, maar wat een gedoe om de vestiging in Vlaardingen telefonisch te bereiken. Het lijkt eigenlijk onmogelijk. Je wordt eerst verbonden met een centrale die vervolgens probeert door te verbinden, maar dat lukt vervolgens niet.

Hier ligt echt werk voor het management: zorg dat de vestiging gewoon direct bereikbaar is voor klanten.

10 mars 2026

Beste Yvon,

Dank voor het fijne gesprek en de uitleg van uw ervaring.
Ik hoop dat ik u voldoende uitleg heb gegeven.
Mochten er toch nog vragen zijn naar aanleiding van ons gesprek, of als ik u wellicht nog ergens mee kan helpen hoor ik het graag.

Martijn den Ambtman
Operationeel directeur
06-22486183

Prettig geholpen

Prettig geholpen , wijze uitleg, vriendelijke benadering, prettige service.
Dhr. Eric van Rooij, fijne vriendelijke, symphatieke verkoper.

6 février 2026

Priscilla Monica Groeneveld,

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had. We zijn blij te horen dat u de uitleg helder en de service prettig vond. Hartelijk dank voor uw feedback!

Salesmanager Tiel

Noté 5 sur 5 étoiles

Onderhoudsbeurt zoals het hoort!

Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd. Tussendoor toestemming gevraagd voor kosten buiten de beurt i.p.v. er nadien mee geconfronteerd te worden. Auto van binnen en buiten schoongemaakt, wat wil een mens nog meer! Top!!!

12 novembre 2025

Beste Willemse,

Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde onderhoudsbeurt en de extra service! We zijn blij te horen dat de communicatie over de bijkomende kosten goed is verlopen en dat u de reiniging waardeert. Dank voor uw feedback!

Salesmanager Van Mossel

Geen betaling ontvangen.

Me auto staat hier al langer als een maand, nog steeds geen betaling ontvangen.

Heb al meerdere keeren tehoren gekregen dat ik uiterlijk op bepaalde datum me betaling op mijn rekening heb maar komt niks van waar.

Als ik aangeeft dat ik me auto maar weer op kom halen krijg ik weer het zelfde tehoren je krijgt je geld uiterlijk op x datum waar niks van waar blijkt te zijn.

Klantenservice wilt ook niet mee denken of helpen krijg alleen maar het zelfde tehoren elke week.

Nu raak ik in de problemen omdat hun zich niet aan hun woord kunnen houden.

23 décembre 2025

Beste Jordy,

Kan ik u morgen even bellen of kunt u mij even bellen, ik wil dit graag z.s.m. met u oplossen? Ik ben inhoudelijk niet bekend met de gemaakte afspraken, maar ga dit z.s.m. met u oplossen. Ik ben bereikbaar op 0615448882 met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Mijlweg Dordrecht

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 15 december via de website kenbaar…

Op 15 december via de website kenbaar gemaakt interesse te hebben in bepaalde auto en eigen auto willen inruilen. Na enkele minuten gebeld door iemand van van Mossel en afspraak gemaakt voor 15 december tussen 10 en 11.00 uur. Bij aankomst bleek betreffende auto niet aanwezig voor proefrit. Verkoper wist van niets alleen dat er 's middags wel iemand voor de betreffende auto kwam 60 km voor niets gereden. Communicatie van ....

19 décembre 2025

Geachte heer Laan,

Het spijt ons oprecht dat dit vervelende voorval heeft plaatsgevonden en bieden dan ook onze oprechte excuses hiervoor aan.

Peter Groes

Van Mossel Nissan Amsterdam
Schepenbergweg 43, 1105 AS Amsterdam
E: peter.groes@vanmossel.nl
W: www.vanmossel.nl
Facebook | LinkedIn | Instagram | YouTube

Van Mossel Nissan Amsterdam is officieel dealer van Nissan

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus